Sziasztok,
nem tudom, hogy ez életkori sajátosság-e, ha igen, remélem, kinövi. Csak azért vagyok kétségbeesve, mert születésétõl fogva jól aludt, csak enni kelt fel. Hónapok óta átaludtuk az éjszakát. Most meg egy hónapja minden éjjel megy a para. Cici se segít sokszor.
Semmi változás nem történt az életünkben, leszámítva a vegyes kaját. Ezzel együtt jött a gyakori széklet, a nyûgösség, rossz alvás, és most kiderült, hogy nem is hízott.
A tejrõl: azért gondolom, hogy minõségileg lehet vele baj, mert mennyiségre elégnek kell legyen, annyiszor eszik, amennyiszer akar, addig ameddig akar és éjjel is megetetem, ha kívánja, a másik kaját is cici után kapja és nem úgy eszi, mint aki éhes lenne.
Rajtam szülés után volt jó pár kiló felesleg, ez szépen lassan csökkent idáig, most nagyjából a súlyomnál vagyok, csak arra tudok gondolni, hogy most már nincs minek átmenni a tejbe, csak amit megeszek, az meg nem túl sok. Nincs valami nagy étvágyam, meg egyébként sem vagyok az a rántotthús sûltkrumplival típus. Szóval nem tudom, hogy tehetném tartalmasabbá a tejem. Persze tömöm magam, de elég nehéz, egy nyûgös gyerekkel nehéz nagyokat fõzni
Végül is 7 hónapos, és még most is az anyatej a meghatározó. Csak jó lenne, ha õ is jól érzné magát. Attól félek, hogy az anyatej sem szívódik fel rendesen, de közben nem hagynám abba a szilárd kaját sem ennyi idõsen, különösen, hogy eddig eljutni sem volt könnyû.
Virág, Shane,
köszönöm a segítséget.
Lola