Új privát üzeneted érkezett!

Kisfóka: Van msn-ed? vegyél fel :) Dumcsizzzzzzzzzzzzzzzunk :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bettike: Ovulációs fájdalmat mikor éreztél??? Én a 15. napra tenném a PÉ :oops: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Hát 14-15 napon, inkább 15 napon, én a hő miatt tettem be 14-re! :roll:

Kép
bettike
Eger

Cenikő!

oké
kisfóka

Bettike: akkor jó! :lol: Nekem színpatikus a 14. nap...Ha akkor volt, akkor fiú lesz, ha a 15.-en, akkor lánygyerek :lol:

Enikő: Ha hirtelen Szegedre költöznék, én is szívesen találkoznék! :lol: :lol:

Na, jóéjt!

U.i. Iszonyú guszta fehércsokis-aszaltszilvás kekszeket sütöttem! Ronda és finom! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike
hányadik napon volt amikor UH néni mondta, hogy mind három pete megrepedt?

Kép
gaby25

Köszi a tippeket!

Ez most azért érdekes, mert vagy 10, vagy 11, vagy 12 DPO-n vagyok? :roll:

Szezso! Meg bírnám kóstolni a sütésed! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

A 16. napon délben már nem volt látható egyik tüsző sem!

Kép
bettike
Eger

Bettike: nyisd az ablakot, küldök egyet...bár ezzel a fényposta szolgáltatóval nem vagyok megelégedve, állandóan karbantartás van, úgyhogy nem biztos, hogy átmegy :lol:

Na mostmár tényleg jó éjszakát :!:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gonosz vagyok? Tudom :wink:

Kép
zölddisznó

Szezso! Nem voltam elég gyors, ezért betört az ablak, de ide ért! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Csülkös bablevest nem kértek? Mindjárt kész lesz.

Kép
zölddisznó

Reggelre jöhet az is! :lol:

Kép
bettike
Eger

coca
én kérek szépen :D

Kép
gaby25

Bettike
ha a 16. napon monjuk korán reggel van tüszőrepi, akkor délben abból már nem látnak semmit? :shock:

Kép
gaby25

Gaby! :!: Passz! Kettőt és könnyebbet!!!! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Reggelire! Nóóóóóóórmális?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Sose voltam! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Nagyon helyes!
...szerintem 15. napon volt.

Kép
zölddisznó

Akkor 15 kettő szavazattal vezet! :lol: Akkor még csak 11 DPO és a vasárnapi teszt elhalasztva! :roll:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Bettike! Én is 14-15. napot mondanék.

Lányok, én azt tudom, hogy nekem vasárnap délelőtt volt 19 mm-es tüszőm, késő este éreztem, hogy baromira fáj, szerintem akkor volt pé, de akkor nem volt otthon az uram, hétfő este sikerült csak huncutkodni. A dokim kedden nézett újra uh-val, és akkor még lehetett látni, hogy volt tüszőrepedés. Mutatott nekem egy zsákocskaszerűt, ami olyan volt, mint ha ki lett volna szakadva az oldala és össze volt plattyanva. Kérdezte, hogy mikor voltunk együtt, mondtam, hogy mikor, és közölte, hogy az későn volt, vasárnap kellett volna. Akkor hó végén volt egyébként a halvány pozitív tesztem, de végül megjött. Úgyhogy neki volt igaza, későn volt...

Ebből ki tudtok valamit számolni? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike
vasárnap már akkor is 14 dpo, az már jó :)

Kép
gaby25

Szirom! Megpróbáltam lefordítani a magaméra, de bevallom nem sikerült! :oops:

Gaby! Már megint elfelejtettem, hogy azt még meg is kell élni!

Köszi mindenkinek az elemzést! Végül is mindegy, mert már biztos, hogy eldőlt a sorsom, csak még nem tudok róla!

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat, nézek altatásként egy kis Fábryt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Ez nagyjából szerintem azt jelenti, hogy a vasárnap esti tüszőrepit még kedden este is meg tudta mondani a doki, és meg is tudta becsülni a látványból, hogy nem egy nappal korábbi, hanem még eggyel. Mondjuk jó uh-os hírében áll, és a gépe is jó. Téged hányadik napon néztek? Hogy is volt?

Még csinálj egy görbét a wunschkindnél is :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
12,13 és 16 napokon! Sztk-ban! :roll: Azaz futó szalagon! :lol:

Kép
bettike
Eger

És a 16-on már nem láttak semmit? Akkor a gép meg az uh-os nem volt az igazi szerintem, másra nem tudok gondolni a saját példám alapján.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok,

Remélem azt tudjátok, hogy esélytelen Benneteket olvasni :) Már 10 óta olvasom a termést.....

Szépek a görbék!!!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok mindenkinek.

Babancs, Szeri, nekem nem volt UH, a doki megvizsgált, azt mondta, hogy zárt a méhszáj, szuper és ennyi. Mindezt 6e ft-ért.

Holnap jövök,de apa most jött meg a munkából és elfenekel, hogy még fent vagyok :D .

Puszi nektek!!
Melcsi

Kép
melcsi6

na megint felébredtem korán, csak most nem aludtam vissza

görbe

Kép

Tegnap a másik topikban láttam egy zebrát, és bíztattak a többiek, hogy csináljak tesztet, hát csináltam végül. :? hát sajna nega lett, ez van :( hajszálvékony zebra sincs, ma vagy holnap látogat miki gondolom. A hőm lehet azért van ennyivel lejjebb, mert másfél órával korábban mérte, de ateszt magáért beszél. Előaször arra gondoltammikor megláttam a hőmérőt, felesleges tesztet csinálni, de aztán gondoltam a korai időpont iatt is lehet alacsonyabb. Jól vagyok, majd legközelebb sikerül. Csak azt nem tudom apa mikor tud majd vizsgálatra menni, ezen héten szerdától itthon volt, de erre a hétre nem kértem időpontot, mert már kettőt így is lemondtunk, nem gondoltam hogy most itthon lesz. Tömöm vitaminnal.

Kép
gaby25

Üdv korán kelő!

Tegnap végignéztem több száz görbét, olyat, akik a + tesztjük előt - akat teszteltek. Nagyon sok olyan volt közöttük, hogy csak a 16. dpo- bújt elő a 2. csík. Úghogy még no para Gaby!

Enyém:
Kép
Ezzel meg az a gáz, hogy sajna nem nagyon tudok rá támaszkodni, mert progeszteronnal bombázom magam, és az egyrészt fenntartja a hőt, másrészt elhessegeti mikit. Viszont nem szabad abbahagyni akkor sem, ha vasárnap - at tesztelek, mert kell csinálni egy hét múlva mégegy kontrollt. (a vasárnapi is lehet még kotai)
Szóval ez van.

Kép
zölddisznó

Zöldi
köszi a bíztatást, azért nem ámítom magam. Azért is bíztattak hogy csináljam ma, mert nekik a 13 dpo már + lett, igaz attól is függ kinek mikor lesz + hogy hányadik napon ágyazódik be. Mindenesetre ezek után nem ér váratlanul miki látogatása. A mai 37 fok most nem mérvadó, mert sokkal korábban lett mérve, szokásos időben lehet 37,1 lett volna. Megmértem és 37,2 volt, de az már nem ébredési, hiszen kikeltem az ágyból. Te meg ne aggódj, neked beágyazódáskor leesett a hőd :wink: szóval megy a drukk a babásodáshoz :)

Kép
gaby25

Agykontrollal a vasárnapot programoztam :? De hát az nem jelenti azt hogy tuti + lesz vasárnap :wink:

Kép
gaby25

amúgy medi-preg tesztet csináltam, ami elvileg a beágyazódás után 3 nappal kimutatja a terhességet, 25-ös érzékenységű

Kép
gaby25

Az drága!
Rutinosok Lilly-vel nyomják, az 999 Ft.-, és 4* lehet tesztelni vele, ha kettévágod. Én csak egy One stepet tartogatok itthon - az lesz a mutogatós tesztem, ha előtte Lillyből + akat gyártok :lol:

Kép
zölddisznó

a lilly milyen érzékenységű? a medilab 899 volt a 2 db-os amit vettem 599 volt 1 db, nem olyan vészes az ára. vizeletsugaras.

Kép
gaby25

amit az előző ciklusban vettem vizelesugarasat az 900 ft felett volt :?

Kép
gaby25

A lilly is 25-ös, de az nincs bezárva műanyag karosszériába, úgyhogy "szeletelhető".

Ezzzzzazzzzz!
Kép

Kép
zölddisznó

coca
a medi-lab sincs bezárva műanyagba asszem, de mivel a két darabosnál 1 db 450-re jött ki, nem sajnáltam erre a másikra 600-at :wink: a szétvágásra nem gondoltam, amúgy is olyan vékonyak ezek a csíkok :? az lh tesztem is műanyagos volt, de mondták hogy szét lehet pattintani, kivenni belőle a csíkot és kettévágni, de nem maceráztam vele :?

Kép
gaby25

Én csóró pedagógus vagyok ám! :lol:

Kép
zölddisznó

én sem vagyok ám gazdag, csak kényelmes :wink: :lol:

Kép
gaby25

Na, miután leoffoltuk a topikot, elmegyek egy kicsit dolgozni.

Pusz mindenkinek!

Bettyke! Ne felejtsd el felrakni a pozitív tesztedet! :wink:

Kép
zölddisznó

coca, mindenki alszik még, csak mi vagyunk ébren ilyen korán :wink: :D

Kép
gaby25

Lányok!

Ma-holnap (hétfőn,kedden) lesz gépem!!! Jobb lenne ma, hogy a hét végén újra tudjam csinálni a táblát!
Gondolom a többség úgyis pozitívat tesztel, így lesz mit javítani RAJTA :)

Bableves reggelire? IGEN!!! Éhes vagyok!

Fura nevek? Elszasszer Szanszanetta Kitti????

Az én görbém sztrájkol?

Kép
sonjus

sonjus
nem lehet hogy ma van pé? :wink:

Kép
gaby25

Gaby!
Nálam minden lehetséges :) Rajta leszünk az ügyön :)
Úgy meg vagyok fázva, hogy már bocsika, de
taknyom-nyálam egybefolyik :evil:
sonjus

Jó reggelt!

Gaby: igaza van Cocának, lehet, hogy Neked korai volt a 13. napi teszt...Nem vagyunk gépek, valakinek már 10. dpo-n kimutatja, valakinek meg csak16.-on..SZóval no para! Vasárnap megpróbálod újra a kedvünkért? :lol:

Sonjus: nagyon pé esélyes a mai nap, mindent bele! Azért kúrálgasd ki magad napközben, hogy estére már jobban legyél :wink:

Itt a görbém, a szerencsétlen hőm 1 tizedet ugrik per nap, a ferty még nem tette be a pé-t. Én 15. napra tippelem:
Kép

És ünnepélyesen bejelentem, hogy nem iszom több gyógyteát, mert odalett az epém :cry: Talán a 400 mg E vitamin elég lesz...

SzezsoKép
KépKép
szezso

most visszanéztem az évre hány naposak voltak a ciklusaim
január: passz, mert nem találom a tavalyi naptárt amibe a dec. van :?
február: 26
március: 26
április:26
május: nem írtam be mikor jött meg :?
június: 25
július: 29
augusztus: 26
szeptember: 26
október: 28
november: 26

szóval 6* 26 napos volt, akkor ez átlagos

Kép
gaby25

Ja, Coca: lécci ne mentegetőzz itt mindenfélével, hogy progit szedsz, meg ilyenek... :-D Benedek már ott kuncog magában mert ő már tutira tudja, hogy ott van :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Jó sokat írtatok még tegnap :)

Én a múlt hónapban megcsináltam a görbémet a circlével és a wunsch-sal is. A F. circle a 19. napra tette a peteérést, a wunsch meg nem is jelölte be. Monjuk a wunsch nekem elég német volt :?

Bettike szerintem a 14. napon volt peteérésed. Mielőtt agytágításra mész előtte dobsz egy görbét ugye? :)

Szezso neked tuti beteszi a 14. napra a peteérést :D

Coca szép görbe, drukkok mennek, de tuti nem a progitól van hogy ilyen szép, hanem a kis Benedektől :)

Gabi, várd meg a vasárnapot, a 15. dpo-n már pozitívnak kell lennie :)

Kép
Kép
robcsi03

Szép jó reggelt! Gaby! Ilyen hamar elpazarolni a tesztet! Ejnye! :twisted:

Én meg mint mahozista eltolom a vasárnapi tesztelést jövő hétre valamikorra! Nincs tesztem és ne is kérjetek, mert nem veszek! Majd hétfőn, ha még lesz miért!

A tegnapi beszélgetés alapján átjavítottam a görbém! Görbe!

Még majd a tickerem is kijavítom! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike a ferty magától hova tenné a peteérést?

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?