Sziasztok!
Mancsusz, szurkoltunk ám, hogy sima legyen a vérvétel! Érdekes anno elég volt ha a kaksit az ember letakarta, mert a sötétben a giliszták a kaksi felszinére jöttek és akkor anyuka látta, hogy nini, vmi mozog! Azóta úgy látszik miniatürizálódtak a túléléshez
Vagy csak a doki azt hiszi, hogy Petyában egy külön típus álcázza magát
Vagy csak az én tudásom nem elég alapos
Esetleg nem is kaksit gyanít csak így próbálja anyukát leszerelni mert esetleg hihetőbb mint az, hogy a vasfelszívódási gondok hátterében esetleg más is van a kakiban
No, eldugulok
Bubek, csak ismételni tudom az előttem szólókat! És mint az írtam, ha nincs ez a Miki akkor nincs semmilyen. Bezzeg ha te voltál a design-tervező akkor óvakodj tőlem, mert Szonja és persze a többiel széérzéke tuti nem fejlődött. És észrevettétek hogy nuku kesztyű a Mikuláson pedig az előtte való bábozás pont erre épített, hogy CSAK kesztyűben tud jönni a Mikkancs! Hahh, én is elértem egy ovis gyerek szintjét
Szonja szókincse fejlődik! Áttért a sziszegésre meg egyfolytában azt mondja, hogy dz-dz-dz meg hogy gyisz-gyisz-gyisz
És ma egy újabb játékkal bővült a készlet egy fél gyümilés dobozzal
Ismét adtunk egy döfést a Matel-nek, ugye Cool?
Sajti, töröltem! És KÖSZIKE!!!!
Gabus, csak annyit, hogy Répássy-t személyesen is ismerem meg dolgozó nő koromból
Marha mák, hogy anno nem esett le ez az érdekes név-szakma összefüggés, mert tuti szétröhögtem volna az agyam és elég kellemetlen szituba keveredhettem volna. Egyébként ismreke urológust, akinek dió van a nevében. Az exfőnökömében meg mogyoró, pedig ő csak simán f.sz volt
N.