Sziasztok
Élünk ám mi is
Tamesz
Csodaszép a leányzód és Marci is nagyon jóvágású kisfickó
Brigi
Gratula a pocilakóhoz
Chinco
Örülök, hogy újra jelentkeztél
Döbbenetes, hogy Adri mennyit alszik, mikor mondtam ezt apánknak, elképedt, hogy ilyen van, tulajdonképpen többet alszik, mint amennyit ébren van, 10-kor felkel, mire kajál, játszik egy picit, már megy újból aludni, mire pedig abból felébred, pár óra és jön az éjszakai alvás. Csúcs!!!!
Ha én ezt akárcsak egy hétig kipróbálhatnám!!!!!!
Timka
Nektek pedig az újabb kislányhoz, egyébként én is arra tippeltem, hogy megint lány lesz
Névből nekem a Mimi, Szidi és esetleg még a Vanda kivételével mindegyik tetszik, talán a Mira, Dorka a legjobban
Fannin pedig őrületes a különbség
, husisan is édi volt, de így karcsún nagyon-nagyon csini
Juc
Pesten nem lehet nagyméretű body-kat venni? Tök furi. Itt nálunk Gyöngyösön bárhol árulnak pl. Prince Oliver-ből nagy méretet.
Bár mi még a 92-es bodykat is csak tároljuk itthon, jók már rá ugyan, de a 86-osak jobban fogják a pelust.
Úgy látszik, Kristóf elég Törpi a többiekhez képest, súlyra ugyan 13,5kg, de nadrágból bőven jó rá a 86-os, de még 80-as gatyója is van, és fentre is elég rá a 92-es méret, bodyból meg még sok is.
Akit kihagytam, attól bocsi, lehetetlenvolt mindenre reagálni, az összes gyerkőc, Viola, Juc Marcija, Miron, Kira, Adri, Jázmin, mindenki nagyon-nagyon édes
Teszek fel én is Kristófról képeket, pár hete készültek Pesten, Kristóf keresztanyucijával. Felbuszoztunk hozzá, Kristóffal kettesben, nagy buli volt, közel másfél órás út volt, de nagyon élvezte a kissrác, aztán amint felértük Pestre, beájult, aztán viszont nagyon élvezte a metrózást, villamosozást, a sok mozgólépcsőt, igazi élmény volt neki
Viszont nekünk a babakocsicipelés, az közel sem. Pesti anyukák, nem irigyellek titeket. Ti hogy oldjátok meg babakocsival a tömegközlekedést? Pláne a pocakos anyukák, Judit, Vanda? Hogy lehet feljutni pocakosan, babakocsival egy olyan aluljáróból, ahol nincs mozgólépcső, helyette vagy 40 lépcső van??? Elképesztő
De íme a képek:
Keresztanyuval:
És anyával (anyáról nagyon hülye kép
)
Mikulás pedig:
Nálunk nagy izgalomban volt Kristóf
, egész nap azt magyarázta, vagyis inkább mutogatta, hogy majd a csizmáját kell kitenni az ablakba. Este ki is tettük, ő meg vagy 10 percenként nézegette vigyorgó arccal, hozott-e már bele valamit a Mikulás, aztán persze szomorú arccal vette tudomásul, hogy még nem. Aztán viszont váratlanul tele lettek a csizmácskák, amint észrevette, csak bambulta szótlanul a télapós zacskókat, aztán egyből magyarázta, nyissuk gyorsan az ajtót, és hozzuk be.
Kapott Kinder csokikat, karácsonyi mesekönyvet, fa készségfejlesztő játékot és egy mentő-tűzoltó-rendőrautókészletet, ezt együttesen a mi, keresztanyu és anyósom Mikulásától, anyukámék Mikulásától pedig másnap egy kisautót, meg egy kisbuszt, egy pár csokival
Egy pár képet is csináltunk, majd valamikor felteszem, mert most lemerült az aksi a fényképezőbe, de inkább kameráztunk.
Babus