Új privát üzeneted érkezett!

Bettike, kisebbségiek?

Kép
Kép
robcsi03

Amikor bent voltam a szülőotthonban, ott jöttek látogatni családostól mindig egy csajt, és hozták magukkal a kis Dzsennárót :wink: Hihetetlenül fürge kölyök volt :lol: Nem hiszem, hogy Gennaro-nak lehetett volna anyakönyvezni, bár úgy se lenne nagyon más :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

én anyunak amikor mondtam, hogy tetszik nekünk a Csenge név, azt mondta nem is hallot róla, ez lány név? :lol: Mi úgy döntöttünk hogy két nevet adunk majd, és utána majd eldönti melyiket szeretné használni

Kép
gaby25

Én sem tudom, mi az a római roló, bocs. :oops:

Mit szóltok a Tickeremhez?

"MADE IN ROBCSI" :lol: :lol: :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Csajok, ez egy textilből varrt roló, majd mindjárt keresek képet, jó? Gyöngyös zsinóros felhúzójú is van, amit Judis írt, de maga a roló nem lapocskákból van, hanem egybefüggő anyagból.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi! A többség igen! De vannak ám ilyen elvetemült szülők közöttünk is! :lol:
A kedvencem jelenleg már ide jár: Dzsenifer!
Ugye így lehetett anyakönyvezni! Hát????
Jé most meg egy még jobb: Szintia! Így! Pedig Cintia ként is lehet már anyakönyvezni, mert olyan is van!
Gyerekek ezt nem hiszem el: Hanna Barbara! :lol: :lol:
Na ilyenkor szeretek itt dolgozni! Jókat lehet mulatni! :lol:

Kép
bettike
Eger

és az hogy hangzik, hogy Büki Frizsina Csenge
ugye nem fogják kinevetni az iskolatitkárságon :lol:

Kép
gaby25

nem Frizsina, hanem Fruzsina :oops: :wink:

Kép
gaby25

No, ez itten például az:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ennek talán a hátuljára kell az anyagnak kb 20 cm-enként varrni valamit amin keresztül lehet húzni azt amivel akarod hozgatnia rolót, és harmonikásan felhúzza. jó zagyva lett :) Nem tudom hol laksz, de ikeában, kikában van ilyen, meg lehet nézni hogy varrták meg :) de ehhez nem kell szerintem szerkezet, csak valahogy felfogatni az ablak tetejére.

judis

Judis! Aha, a tiétek is olyan. Csak én azért szeretném varratni, mert szép lenne, ha mondjuk ugyanolyan anyagból lennének a díszpárnák vagy más cucc a szobában. Van is minden függönyszalonban, csak árakat nem nagyon írnak. Meg nem szeretnék tök ismeretlen helyre menni, azért kérdeztelek benneteket.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby! Ez így jó! Nem túl kirívó! Szóval nem fogják kinevetni kb. 14-15 év múlva az biztos! :lol:

Kép
bettike
Eger

Tavaly kértem ilyenre árajánlatot, az raff roló volt, a Materiál centerben. de nem emlékszem mennyi volt, csak hogy inkább ezt választottuk :)

judis

Elég bonyolult, már néztem. De kell hozzá szerkezet, az tuti. Az az, amit írsz, hogy azzal akarom húzogatni a rolót :lol: Van kétféléről is képet, csak most nem szeretnék kicsinyítgetni.
Nektek bevált különben?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby! Amúgy nem bántóan nevetem én ki, csak jól érzem magam munka közben! A mi gyerekünket úgy is ki fogják nevetni a vezetékneve miatt! :lol: De teszünk rá! :lol: Mindenki azt gondol amúgy, amit akar nem? :lol:

Kép
bettike
Eger

Aha, raffroló vagy római roló. Úgy tudom, ez a két neve van. Ugyanaz.
Melyik az a Material center?

Közben fölébredt a főnököm...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hanna Barbaráról jutott eszembe. Tom & Jerry
Rendezte: William Hanna & Joseph Barbara :D

Kép
Kép
robcsi03

Mi szeretjük igen. Csak rossz alatta ablakot nyitni, mert kinyomja a tetejét. csak bukóra lehet nálunk nyitni ha le van húzva. (nappal sokszor lehúzom ha süt a nap, és annyira megfoja a meleget mint a redőny. nekünk emiatt is kellett. déli ablak) Ha úgy rakatjuk fel ahogy a szerelők akarták, akkor teljesen vaksötétet csinál, de mi hagytunk két oldalt helyet, mert mélyebbre rakattuk, így kicsit világosabb van.

judis

Robcsi! Én is ezért írtam, mert egyből ez jutott eszembe! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! KisSnufit is ki fogják csúfolni a vezetékneve miatt... :oops: Ez van,... Mi is teszünk rá!!! :twisted:

snufi

Judis! Nekem is jobban tetszik úgy, hogy beljebb van. De az ablaknyitáson én is gondolkodtam... Mondjuk ha bukóra nyílik, akkor az végülis elég. És ti készen vettétek vagy úgy csináltattátok? És szerelőt kellett hívni a felrakáshoz?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mondjuk a vezeték nevükről nem tehetünk, mert mi is örököltük, de a keresztnévnél már lehet vigyázni, hisz az kapott név! Mi adjuk nekik!

Kép
bettike
Eger

Mi méretre csináltattuk, mert erkélyajtóra is kellett, és sehol nem lehetett készen ekkorát kapni, de csináltatni sem sok helyen. nálunk ez van minden szobában.

judis

Meg is találtam közben a honlapjukat, köszi Judis!

Bettike! Hát igen, mi adjuk, de nem biztos, hogy jól döntünk :wink: Mi merészek voltunk, és úgy tűnik, bejött. Illik a gyerekre, és mindenkinek tetszik (a kölyköt látva), de amikor még pocakban volt, és kérdezték a nevet, akkor sokan elhúzták a szájukat. Apám még néhány héttel szülés előtt is megkérdezte, hogy komolyan gondoljuk-e. Aztán találkozott egy pasival, akit így hívtak, és megkérdezte tőle, hogy milyen élni ezzel a névvel. És a fickó azt mondta, hogy tuti jó, és ettől apám is megnyugodott :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még annyit, hogy megkérdezhetem a hozzávetőleges árát?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Azért általában jól döntenek a szülők! Amit én írtam, az kb. 300 jelentkezőből volt! Ahhoz képest ez az 5-6 fura név nem sok! :lol:
Ennyi belefér! :lol: Meg mindenkinek más a fura! Nekem a Miksa nem is fura! A környezetemben pl. az én nevem fura, hogy Bettina! Pedig szerintem nem is! :lol:
Jó azért 25 évvel ezelőtt biztos fura volt még! De bejött! :lol:

Kép
bettike
Eger

Lányok, muszáj mennem, hogy ne unatkozzon a gyerkőc! Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettikém: Általában ezekhez a kifinomult utónevekhez Lákátos vagy Kolompár vezetéknév társul :lol: :lol: :lol:

Szirom: Jó ez a római roló, teccik! :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Coca ez neked megy :D Kép

Kép
Kép
robcsi03

tök jó, kt szálon futott a beszélgetés, nevek és roló :lol:

Még nem biztos ez a név, de így tetszik, no meg persze, hogy ha lesz, lehet fiú lesz :wink:
A párom vezetékneve hálistennek tetszik :) Most már az én vezetékneven is :wink:

Amikor néztük a neveket uram azt mondta, olyat találjunk, amit nem lehet gúnyolni, hát nem mindenre kitalált egy gúnyos mondókát? :shock: :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Megfáradt jómunkásember jelen.

Enikő, Macspacs, Kisfóka! Taliban én is benne vagyok! És tudom, hol lakik Enikő! :lol: Tényleg, drukkok mennek ezerrel a dokira, majd jelentkezz ám utána!!!

Vasárnap tesztelők! Hajráááááááááááááááááááá!!!

Klarissza, ez a görbe nagyon nem szép szerintem. Miért ilyen ugrálós? Nem lehet, hogy valami nincs rendben a hormonháztartásoddal? Nem akarlak ijesztgetni, ne haragudj, de elég fura. :oops:

Robcsi, jó ez a kép! :lol: fúj....... :lol:

Kép
szilcsi

Na Csajszik, én lassan búcsúzom, megyek Pestre a barátosnőimmel vacsorázni... :D

Holnap jövök,.... addig is szép estét, huncutkodásos éjszakát kívánok Mindenkinek!!! :wink:

Snufi

snufi

Malac hazaért. Olvas...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Caco, Bagy, Bekitte! Remélem magatokra ismertek! Iszonytatóan szépek a görbék, nagyon drukkolok a teszthez! (Majd lécci adjatok kölcsön pár fokot, jó?) :lol:

Snufi: miért LH tesztelsz még mindig? Szerintem már volt pé-d...

Olvasgattam kicsit a ferty-n az LH tesztről. Szóval elég bizonytalan egy ketyere. Ha pl. pozitív, akkor lehet, hogy pé előtt vagy, de lehet, hogy közvetlenül utána!!! Mert még akkor is jó magas az LH szint...

Szirom! Megint nagyjából együtt haladunk:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megyek vacsit főzni, aztán csokis kekszet sütni...Majd még megpróbálok visszanézni...

Megint kezdem magam kívülállónak érezni, mert csak este tudok írni, és kimaradok az egéssz napi beszélgetésből :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok!
Én a babymarkot és a coraxot is kipróbáltam, mindegyik bevált.

Macspacs!
Tuti, hogy a 2. görbéd szerinti pé a jó, mert 1. gondolom nézték inszem előtt, 2. kaptál repiszurit, az meg tuti repeszt, 3. Repiszuri után még pár napig + az LH

Szirmi!
Nekünk a Benedek jobban bejön, de picibe úgyis Benő lesz.
A másik ferty (a cirgle) nem csak a VIPseknem, hanem a földi halandóknak is analizál. Sokkal jobb, mert a lehetséges beágyazódást is bejelöli, ha van esés.

[quote]m írta:a milyen tüneteket produkálunk?

Gaby! Rosszul tetted fel a kérdést Bettykének, így lett volna helyes: ma milyen tüneteket produkálJunk?

Bettike! A Hanna nem tetszik, vagy a Barbara?

Robcsi! Alig várom, hogy egy hasonló nyalogasson...

Szezso!
Malac is csak este van - ha van. No de hétvégén!

Kép
zölddisznó

A másik ferti nekem teljesen máskorra rakta a pét, mint a ffriend. a fcircle a 13, a ffriend a 25-re. (érezni valahol a kettő között éreztem, kár hogy azt nem jegyeztem fel)

Kép

judis

...én meg a 17-18-ra tenném.

Kép
zölddisznó

Hát szerintem meg tesztelj egyet, így a 16 DPO-n! :lol:

Kép
zölddisznó

Majd meglátjuk mennyi lesz a holnapi hőm. ha fent marad, lehet hogy teszt lesz. De nem hiszem, hogy lesz értelme :) mert ha akkor volt pé, akkor épp védekeztünk :)

judis

Zöldi! Nekem külön-külön tetszik mind a kettő! De így egyben annyira a rajzfilmes páros jutott eszembe, hogy egyből elmosolyodtam! :lol:
Ja és én úgy értettem a Gaby kérdését! Tehát egyből elkezdtem gondolkodni is, hogy valami tünetet most már ki kell csikarni magamból mert az nem normális, hogy csak úgy eltelik egy nap! :lol: :lol: :lol:

Kipróbálom a circle-t!

Szezso! Tök jó, hogy így elírtad véletlenül a Gaby nevét! Mert a felsorolásból már csak a Nacsa hiányzik! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

gaby
olvasgatom, hogy milyen neveken töprengtek. csak egy jó tanács: ne addjatok majd szegény gyereknek két nevet. nekem nagyon sok ismerősöm két nevet kapott és nagyon nem szeretik, mert hosszú amíg leírják, pláne ha nő és még férjhez is megy és felveszi a férje nevét a sajátja elé...stb
:wink:
Vendég

Bettike! véletlenül direkt írtam el a neveteket.. :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Judis: De ha gyereket akartok, akkor miért védekeztek? :lol: Sztem az egyéb tüneteket (hüvelyváladék, ovulációs fájdalom,együttlétek napjai......stb) is be kéne írni, akkor sokkal átláthatóbb a görbe :wink:
Aztán hajrá++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Cenikő!

Én benne vagyok a taliban, nagyon szívesen megismernélek benneteket!

Macspacs! Írok privit!!!!!!!!!!!!!!

Az én görbémben még mindig nincs semmi különös! :( :(

Egyedsül vagyok itthon és ez olyan nagyon rossz!Utálok egyedül lenni!
kisfóka

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
[quote]m írta:a milyen tüneteket produkálunk?

Gaby! Rosszul tetted fel a kérdést Bettykének, így lett volna helyes: ma milyen tüneteket produkálJunk?

gonosz kiscoca :shock: :P :wink: :lol:

Kép
gaby25

Szezso! Tudom, értem! :lol: :lol:

Szerintetek?

Új féle görbe
Kép

ez meg szerintem
Kép

Kép
bettike
Eger