Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Adának mi is boldog névnapot kivánunk (utólagis :) )

Tegnap megcsináltam az adventi koszorúnkat. Az ovónéni, akihez tornázni járunk szervez mamaklubot (elsösorban az ovisok anyukáinak) és hivott minket is (mármint a fejlesztö tornások szüleit) Mivel van alapitványuk ezért a legtöbb cuccot ök adták, nekem csak gyertát és gyertyatüskét kellett vinnem. Jaj, olyan büszke vagyok magamra, mert szerintem tök csini lett. Itt van:
Kép

Ma meg megyünk párom cégéhez mikulásozni (holnap meg az én cégemhez) És délután beváltom a pöttyeimet törölközöre (majd teszek róla képet)

Táblit majd javitgatom (Brigié egyébként ki volt javitva, csak még régebbi táblit tettem fel :oops: )

Na, szaladok, mert össze kell még pakolnom :) Pusza

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Tényleg csini :lol: Én még a gyertyákkat sem vettem meg, még filózok a színeken.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Név- és szülinaposokank utólag is sok boldogságot!
Kép

Rita!
Írtam neked privit még a múltkor, de lehet, hogy nem kaptad meg :(
Regi is beteg, 2hónapja azt játszuk, hogy köhög, meggyógyul, köhög, meggyógyul. Most a köhögnél tartunk...Láztalan, jókedvű, így valószínűleg a foga.
Tegnapelőtt voltunk méretkezni: 83cm és 10500gramm. Egy kiló van a gyerekek között! :oops: Regi mindig is vékony volt, azt hiszem, ilyen is marad!

Szánkó: nagymamától ezt kértük karácsonyra.
Mi még nem tudom, mit veszünk... :roll:

Minyu!
Nagyon ügyes vagy! Tényleg szép lett a koszorú, vasárnap már gyújtjuk is az első gyertyát!

Kép
kajla

Sziasztok!

Minyu!
Ügyi vagy! Szép a koszorú. :P
Nekem még egy csomó mindent meg kell vennem. Köztük a koszorút is. De a kopogtatót már kirakom az ajtóra, elvégre december van. :wink:

Andi

Andi
andrea27

Ez a hülye vonalzó nekem sosem sikerül. :cry:
Segítség! Hogy kell felrakni?

Andi
andrea27

Andrea!

Hiányzik a vonalzó elejéről és végéről egy két dolog...
A BBC kódot választottad, ugye?
Ha esetleg nem... akkor onnan ismered fel, hogy "url" szócska van az elején és végén.
szilbee

Szilbee!

Nem tudom már hogyan csináltam, mert kitöröltem.
:( Leírnád onnantól hogy elkeszítem a babafalva.huna vonalzót. :P

Andi
andrea27

Sziasztok!
Minyu! Nagyon szép a koszorú! Nekem marad a tavalyi - kissé felújítva.

A kopogtatót már én is feltettem, holnap apa kiteszi az izzósort, na meg a csatornán felfelé kúszó Mikulást!

bockbrigi

Brigi :)
Ne haragudj, de eltoltuk az estét :oops: :roll:
A párom cégénél (ahol 3-kor mikulásoztunk, tehát elvileg simán otthon lettünk volna 5-re) áramszünet volt, igy apájának benn kellett maradnia visszaállitani a rendszereket. :cry: Igy mi is benn rekedtünk vele. Ne hari. Hétfön viszont megyünk Pestre, ha jó Zuradnak, beviszem ahol neki jó és átadom!

Csajooook. :)
Megvan a törcsim :) Igaz 1 órát álltunk érte sorba, még jó, hogy Móki bealudt (ha nem aludt volna be, valszeg nem állunk érte sorba
:roll: ) Úgy örülük neki :)

Pusz mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Minyu! Miért kellene haragudnom? Hétfőn megy Pestre Apa és szerdán is. Majd írok sms-t, mikor. Vagy felhívunk. Azt hiszem Ferihegyre megy mindkét napon. Majd még írok!
Pusz!

bockbrigi

kajla!
nem kaptam privit töled:-(elküldenéd még egyszer,vagy már nem aktuális? :)
Leonie még mindig beteg..ugyanaz a helyzet,mint tegnap:-(..alig eszik,ha nem szopna,nem is tudom mibö élne :wink: ..csinálok neki húslevest holnap(kedvenc)hátha az nyerö lesz!Szerintem is a fogak!már 13 van neki,sorra jönnek a szemfogak meg a rágófogak is,ahogy láttam.

minyu!
szép a korszorú,ügyi vagy!:-)..én holnap veszem meg,nincs kedvem csinálni,pedig eddig mindig én gyártottam az ilyeneket:-)

na megyek aludni...jó éj mindenkinek:-)

Kép
Kép
ritago

Sziasztok!
megjöttünk a 2. céges mikulásbuliról. Leszámitva, a közlekedést (belvárosban a Kossuth klubban volt, ahova most alig lehet eljutni, mert minden utca fel van turva és ugye a parkolás...) nagyon jó szervezés volt. Bár eleve gondoltam, hogy a cég kitesz magáért, szeretnek adni a külsöségekre, de azt nem vártam, hogy a Bojtorján lép fel :!: :!: Én eszméletlen jól éreztem magam :lol: De a gyrekek is, Itt végre gondoltak a picikre is, volt egy szoba, ahol direkt ilyen 1-3 éves gyerekeknek volt játék (montessouri tornyok tömkelege, mindenféle kirakó-szétrakós-összerakós, csörgös-zörgös, dolgok, föleg fajátékok. De voltak nagyobbacskáknak is ügyességik (a teremböl kilesve láttam, hogy az apukák is böszen játszanak, amig a lurkó a télapónak mond verset :lol: ) Én persze hülye módon nem vittem fényképezöt, de volt hivatalos fotós, majd töle veszünk képeket.

Köszönöm a dicséreteket koszorú ügyben. Kopogtatót is elkezdtem csinálni, csak mire kitaláltam, milyen legyen, már mindenki lelépett, gondoltam, én sem tartom fel az óvónéniket, igy félkészen elhoztam, holnap megpróbálom befejezni.

Na, megyek, lassan fürcsi. Pusza mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Vége a miniszünidőnek :cry: !Nagyon jól éreztük magunkat, kaja fincsi volt, szállás kényelmes és még az idő is szép napos volt. Szerencsére a bécsi kiruccanás is zökkenőmentesre sikerült. Most már elmondhatom, hogy nagyjából kész a karácsonyi bevásárlás. Szánkónk is van már (pontosabban majd a karácsonyfa alatt lesz a keresztszülőknél)!
Kislánynak egy Fisher Price vonatot vettünk végül, mert az teljesen lekötötte a figyelmét a boltban. Találtam kinn egy nagyon jópofa játékot: szintén Fisher Price termék, két részből áll egy szintetizátor-szerű felső részből és egy talpmintás alsó részből. Billentyűnyomásra indul a zene, villognak a talpminták, hogy hova kell lépkedni ütemre. Gondolom gyerekdalokat játszik, de én itthon még magyar verziót nem láttam. Ha esetleg vki találkozott már ilyennel itthon, szóljon, engem érdekelne.

Adventi koszorút idén teljesen elfelejtettem, de az ablakra már kitettük a lámpákat. Eddig a lakást nem szoktuk feldíszíteni, de most van két boltív is a lakásban, ami arra csábított, hogy díszítsem fel. Vettem havas hatású fenyőgirlandot tobozzal, de ma már nem volt energiám feltenni.

Most megyek, mert hulla vagyok!

Roberta

Kép
smici_robi

Minyu!

Jól rémlik, hogy képeslap készítést is vállalsz?
Dobnál fel egy képet a törülközőről?! Kíváncsi vagyok. A Pöttyös oldaláról nem jön le, hogy is néz ki teljes valójában.

Üdv! Szilvia!
szilbee

Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy heteken belül elköltözünk Békés megyéből Csongrádba :( :)
Az egyik szemem sír, a másik nevet!
Sajna még nem tudom az internetet hogy fogom megoldani, de majd kiforrja magát a dolog! Addig kicsit el leszek havazva, de néha biztosan jövök, olvasni is igyekszem!

Regivel éjjel voltunk az ügyeleten, mert majdnem megfulladt! Nem kívánom senkinek...Most jobb a helyzet, hörgőtágítót, köptetőt, anithisztamint, Calcimusc-ot kapott. Aztán mikor jobban lett, azt hitte, hogy reggel van, enni kért, a játékait pakolta...Hajnal 1/2 3-kor tudtam elaltatni, most persze még alszik szegénykém!

Jók legyetek!

Kép
kajla

Kajla! :(
Lehet tudni mi váltotta ki ezt a fulladásos rohamot???
szilbee

Kajla! :(
szerintem ez minden anyának egy rémálom,ha ilyet átél!Szegény Regi :(
hát én is kivi lennék rá,hogy mitöl kapta ezt a rohamot?Asztma?vagy valamire allergiás lehet?Kivizsgáltatod?

Leonie is nagyon hörög szegény,ha alszik,még mindig beteg..el se hiszem..kisbaba korában szinte nem is volt beteg,most meg egyfolytában :( ...´ráadásul egyszerre 4 foga is jön!

Lányok,holnap jön a Télapó! :lol: én is kirakom a csizmámat,hátha kapok valamit :wink:

Kép
Kép
ritago

Szilbee :)
Igen, csinálok képeslapot. Itt tudod megnézni:
http://teszvesz.hu/item147636539_egyedi ... toval.html
A naptár:
http://teszvesz.hu/item147636156_egyedi ... toval.html
De ne licitálj! Megcsinálom anyagárban, ill. ha te akarod elöhivatni, akkor csak elküldöm mailben a kész képet.
Törcsiröl kép (nemtom mennyire látszik. Jó nagy, az egyik oldala fehér alapon piros, a másik oldalon piros alapon fehér pöttyök):
Kép

Kajla :)
Nagyon sajnálom a befulladást.
Lassan egy éve Nándinak kruppos köhögése volt, akkor jobban utánaolvastam a témának. Van itthon szteroidos kúpunk, ha megint befulladna. Ha sipoló köhögést hallotok éjszaka (vagy kutyaugatásszerüt), akkor rögtön csavarjátok takróba és ki kell vele menni az erkélyre, vagy a hütöbe dugni a fejét. Nekik még elég szük a légcsövük és egy kis megfázásra is beduzzadhat (akár minden elözmény nélkül) ilyenkor beszükül a légcsö. A hidegben kicsit visszamegy. Emellett nyugtatgatni kell (ez a legnehezebb, mert én is majd szivbajt kaptam, és erre lehet, hogy ö is idegesebb lett) A kruppos köhögés ált. éjfél után-hajnalban jelentkezik.
Ha asztmás, akkor viszont kifelé fujni nem tudja, azért fulladozik. Nehéz dolog ez. Remélem, minden rendben megy majd.
Hidegpárásitótok van? Az nagyon sokat jelent.

Egyébként Nándi is meg van fázva. Összeszedett valami virnyákot sztem a mikulásbulik valamelyikén. A hasmenéses cuccon már én is tul vagyok, apája ma kezdte (mint 2 héttel ezelött...) most krahácsolunk, ill Mókikám taknyos és nem akar enni :( Gondolom fáj a torka. Megint fogyni fog :roll:

És hova költöztök? Vettetk új lakást?

És végezeteül elkészült a kopogtatónk is. A tavalyi adventi koszorúról bányásztam a diszeket :lol:
Kép

Na, pusz és vigyázzatok magatokra és a picurokra.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Nálunk Lili náthás, de még csak ma kezdtük. Valószínűleg mi is a mikulás előadáson kaptuk el. :? Bálint ma leesett a székről, mert mind a kettőnek ugyanaz a szék kellett . Rosszul esett és rá a Lili ágyának háttámlájára. Felhasadt az álla. Két öltéssel össze kellett varrni. :( Szerintetek ez mennyire fog látszani a kis állán? Nagyon félek, hogy egy életre ott marad. :cry:

Andi
andrea27

Kajla,
Sajnálom :( Jobbulást kívánunk!!!!

Andi,
Ez lesz a szexepilje, ne aggódj 8) De azért jobbulást nektek is :lol:

Mi voltunk ma este egy barátunknál Mikulás-ünnepségen, tökjó volt, az ablakon mászott be a Miki :lol: Zalán is élvezte, főleg a kukás autót, amit hozott neki :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Kajla,
Sajnálom :( Jobbulást kívánunk!!!!

Andi,
Ez lesz a szexepilje, ne aggódj 8) De azért jobbulást nektek is :lol:

Mi voltunk ma este egy barátunknál Mikulás-ünnepségen, tökjó volt, az ablakon mászott be a Miki :lol: Zalán is élvezte, főleg a kukás autót, amit hozott neki :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

brrrr, babanet :twisted: Az elsőt el sem küldtem...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Kis betegeknek, sérülteknek jobbulást kívánok!!! Hátha a Télapó elviszi a betegséget! :lol:

Minyu!
Örülök, hogy meg van a törcsi, én vasárnap láttam élőben ilyet. A Tescoban volt a Rudis-beváltóhely. Eszembe is jutottál, senki nem állt a sorban. :wink:

Kajla!
Üdv a megyénkben!!!Csongrád megyén belül pontosan hova költöztök? Néha talizhatnánk!

Nálunk ma este megérkezett 3 Mikulás is. Nagy volt az öröm. És még én is kaptam csomagot. :)
Teszek egy fotót.

Kép

És egyet télapóra:
Kép

Kép
patrisa

Csajok!
Betsy-ről tud valaki valamit? Összejött a baba?

...és a kismamikkal mi a helyzet??
szilbee

Sziasztok!

Beteg-sérült babócáknak küldöm a gyógypuszikat!

Tegnap este nálunk is "járt" a Mikulás. Szegény kisfiam még nem igazán tudta, miért jön hozzánk mindenki csomaggal a kezében. Persze legjobban a zacskókban lapuló kis autóknak örült, a Mikiket pedig győztem megmenteni az összeroppantás elől.

Tényleg, mi van a kismamákkal???

Bannamari! Ha tudsz, dobj 1 mail-t meghívó-ügyben!

Puszi!

bockbrigi

Sziasztok

Floci
Mivel msn-en sosem érlek el (szomorú vagyok) itt kívánok Boldog Névnapot Adának.....bocsi, hogy így megkésve :oops: enyhén szétszórt vagyok :roll: ez már korral jár :lol:

Többieknek üdv.

Jaaa, Olinak kibújt az első örlőfoga. Jól meg is kínlódott vele, remélem a többi könnyebb lesz :) Olibaba legújabb szava: japka (sapka) imááááádom mikor mondja :lol: :lol: :lol: amúgy minden szót utánunk mond már, de ez olyan édes ahogy mondja......

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Rita!
Köszi szépen. Szerintem engem jobban megviselt, mint őt. Este ugyan köztünk aludt, de ma már úgy játszott mintha mi sem történt volna. Viszont hálistennek elkapta a náthát a Lilitől. Úgyhogy Non stop orrszívás van.

Andi
andrea27

Sziasztok csajok!
Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket :P
Kicsit eltüntünk mostanában. Nem sok időm van netezni a karácsonyi rumlik miatt. Ráadásul Andrison most jöttek ki az oltás tünetei. Lázas, köhög és állandóan az ölemben lenne. Meddig tart???? Már nagyon ki van szegénykém.Lassan én is. Persze közbe leckét írok,( duplán ) jézuskázok, vásárolok + a napi dolgok. Segítségem most semmi, anyuék Bükfürdőn áznak.De jó nekik! :roll:
Na már megint nyafi van, mennem kell.

Sok teli zsákocskát kívánok mindenkinek.
Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Minden kis betegnek mielőbbi gyógyulást!!

Minyu
tök jó a törcsi, mi tavaly a Milka kódokat gyűjtöttük, de azt is elfelejtettem beváltani (beküldeni).

Nekünk szerencsére semmi bajunk nem lett az oltást követően, de azért érdekes, hogy nem publikálják sehol ezeket a "mellékhatásokat". Nekünk direkt kihangsúlyozta a doki, hogy semmi baja nem lesz, nem fog fájni sem neki (nálunk így is történt).

A 18 hós oltás is ilyen?

Kismamik jól eltűntetek, ugye semmi gond Veletek?!
Betsy, hahó! Lehet gratulálni?

Felraktuk az ablakokra a világítós díszeket, azóta esténként fel-alá rohangál Anna és lelkesen sikongat nekik.

Roberta

Kép
smici_robi

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást, szegénykék!

Nálunk is járt a Mikulás, tele volt a lakás rokonokkal és persze a barátok hadával.Anna annyi mindent kapott tőlük, hogy azt se tudta mihez nyuljon, de a legérdekesebbek a zacskók voltak! Az milyen jól zörög!!!
Kedden mi is túlestünk az oltáson, már a dokinéni látványa elég volt az üvöltéshez.Szegény, hiába beszélt vele, puszilgatta sehogyse lopja be magát a szívébe.Kíváncsi vagyok, hogy nálunk is jelentkezik-e a mellékhatás. A tájékoztatóban részletesen le van írva , hogy mik fordulhatnak elő. Hát, csak elkerül minket.

Kajla: Szörnyű lehetett! Még a hideg is kiráz!

Az ablakdíszek tényleg érdekesek és nekünk is tetszenek, minden ablakon van valami, úgyhogy esténként körbe kell járni a szobákat.

Na, szép napot!

Csucsu

Kép
csucsu74

Sziasztok!

Patrisa!
Szegedre, de még pontosabbat nem tudok!

Minyu!
Kár, hogy nem beszéltünk erről előbb:(
Amint kiléptünk vele a lépcsőházból a hidegre, egyből jobb lett!
Heveny torok, mandula,meg ilyesmi...gyulladás. Talán már nem köhög annyit, de 10féle mindent kell szedni. Ma voltunk kontrolon, dokinéni szerint hétfőre rendeződik a helyzet!

Megkésve kívánok boldog Mikulást!

Kép

Kép

Kép
kajla

Kukk!

Csajok megint kérésem-kérdésem lenne. :oops: :wink:

Van valakinek IDEI éves BKV bérletszelvénye (felnött, amit a fényképes igazolványhoz kell tenni), amit januárban már nem akar használni és ideadná nekem?

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Én is sajnálom (bár leginkább azt, hogy fulladt Regi) Vegyetek hidegpárásitót (a meleg nem jó!) legyen hüvösebb a szobájában. Ez tuti kruppos roham volt. Ilyen mandulagyulánál könnyen beszükül a kis légcsövük. :oops: :cry: Remélem, nem lesz többet ilyen!

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Mi is túlestünk hétfőn a 15hós oltáson de kicsit aggódom mert Mirtillnek folyik az orra és így is beadta az oltást a dokinő.Megvizsgálta nem piros a torka és nem volt lázas sem.Azt mondta,hogy így be lehet adni az oltást.Remélem nem lesz baja!Már eltelt 4nap de nincs baja.Mondta,hogy 7-10nap múlva lehet láza,kiütések és mégjobban elindulhat az orra.
Már kijött az egyik rágófoga teljesen és az ínye duzzadt lehet emiatt is folyik az orra.
Megmérték most pontosan mérővályúban 83cm és 9190gr.Hízott 1hónap alatt 40dekát szerencsére.Így sem kövér de legalább hízik!

Voltunk tegnap Miskolcon kontrollon a rehabilitáción és szerencsére már nem kell többet mennünk se oda sem a tornára.
Kicsit aggódom mert a bal lábával befelé lép de azt mondta a doktornő,hogy fogja korrigálni amikor már oda tud figyelni rá.De ha aggaszt vigyem el ortopédiára mivel volt gond a csípőjével.Kicsit várok aztán megnézetem már csak megnyugtatás képpen is.

Mirtillnél igazi Mikulás nem volt de ajándékot"küldött"neki.
Kapott egy babakocsit aminek nagyon örült,kapott könyveket,zsírkrétát rajzlappal és csomagokat is de abból az édességet nem adtuk oda kivéve a rudit és a tejszeletet.

Holnap megyünk a bölcsibe játszani nem tudom hogy fogja magát érezni mert a múltkor elég sokat sírdogált.

Kajla!
Reginek jobbulást!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Minyu!
Így kérjem a boltba, hogy hideg párásító????

Halottatok már a sólámpáról? Valaki azt is ajánlotta!

Kép
kajla

Pontosabban sókristálylámpa!!!!

Kép
kajla

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre,gondoltam bekukkantok.látom vannak új anyukák,üdv!
Próbálok majd olvasni,többheti vagy már havi? kimaradás van.

Kép

Kép
tündérke26

remek,a fele eltünt :evil:

bocsika

Kép

Kép
tündérke26

Tündérke :)
Látod-látodm, igy jár az, aki felénk se néz. :lol: Jó, hogy látunk néha :)

Igen, ugy keresd, hogy hidegpárásitó. Ez nem felmelegiti a vizet és elpárologtatja, hanem csak szétporlasztja.
Nekünk ilyen van:
Kép
Ez kb 10 ezer pénz. :roll: Jó drága, de ez bevált. elötte volt egy olcsóbb, az 1 hónapig birta. Végülis gariban visszaadták a pénzt...

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Kajla!

A hidegpárásító tényleg jó ilyen tünetek enyhítésére. És a sókristálylámpa is. Annál csak a sószoba jobb. :)

Tündérke!
De jó, hogy jelentkeztél! :lol:
Rég voltál felénk.

Kép
patrisa

Sziasztok!

Patrisa: Még egyben.:)

Minyu: megkaptad a zacsikat?

Hivatalosan szerdán, 13án töltöm a 40.hetet.

Viszont számoltam, kíváncsi vagyok, bejön-e.:)

Zsolti hétfön született, anna vasárnap, Zsebi: szombaton??!

Zsolti 8 napot késett, Anna 16napot, Zsebi 4nappal hamarabb jönne!:)

Jaj, annyira várom már!

Köszi a hiányolást.:) Jól esik.

Vasárnap óta nem tudtam mosni, ez nagy gond, mert napi 2-3adagot is mostam legalább.
2teregető tele volt mindig. Szóval tegnap óta újtra moshatok, vettünk egy újat!
Ma kimosom a kórházba, amit vinnék és a manórucijait is..hááát nem siettem el.. :wink:

Puszi mindenkinek: Sziszike.

Kép
sziszike1000

bocs,csak röviden..rohanok most

ildikó!
Leonie is befelé megy az egyik(jobb)lábával..múlkor el is felejtettem megkérdezni a dokinénit,hogy baj-e?De jo,hogy irtad,most én is figyelni fogom,mert neki kétszer csinálták kisbabának azt a csipöultrahangot,mert jobb oldalon eltérés volt és pár hétre rá mindent rendben találtak :?
Egyébként neki is náthásan(láz nélkül)adták be az oltást...azóta is folyik az orra...ez már több,mint egy hónapja volt...

Kép
Kép
ritago

Sziasztok!

Minyu,gép nélkül voltunk,mert apjuk leöntötte egy kancsó teával.Vagy 3 hétig szervizelték.
Mire lett gép,megtartottuk Viki szülinapját,drága Mátém elvitte a digigépet fürdeni,úgyhogy most meg fotózni nem tudok.
Műszaki cikkek terén ez az év katasztrofális volt minálunk.Majdnem mindenünk volt már rossz az idén.
Tényleg,van valami tippetek,kb.mennyibe kerülhet megcsináltatni a fényképezőt?
Amúgy kölkök jólvannak,voltak betegek,valami hasmenős akármi,de mivel nem lettek kivizsgálva,igy a fene tudja mi volt.Már ez a doki se olyan jó,mint régen.Elég nemtörődöm lett.

Máté megtanult pohárból inni,mármint úgyértve,hogy ő fogja a poharat(sose volt cumisüveg a szájába,utálta),nagyon kis ügyes.Csak az a gáz,hogy az első héten eme új tudománya miatt alig evett.Annyira tetszett neki,hogy egyedül poharazik,hogy állandóan jött innivalóért.Pisilt is rendesen,kb.újszülütt korába kellett ilyen sokat cserélni a pelusát.
Beszélni még nem nagyon(védőnő megőrjit már a kérdezősködéssel),viszont van 4 új foga.Hónapok óta nem jött egy se,most meg 2 hét alatt zsupszi.Mondjuk jó,mert már kezdtem azthinni,hogy ez a gyerek 8fogú marad örökre :D

Van akinél még szopizik a gyerkőc?

Mi van a kismamikkal?

Most megyek,cserélek vonalzót,aztán meg teregetnem kell.

További jó hétvégét!

Kép

Kép
tündérke26

Sziszike,
Mennek a drukkok, és nagyon szép szülést kívánok!!!! Olyan gyorsan eltelt az idő :lol: Majd hamar jelentkezz a szüléstörténettel és a jó hírrel!!!!

Tündérke,
Zalán még szopik...

Minyu,
Mi párásítónk is ilyen :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Minyu!
jó ötlet a párásíto,asszem én is veszek egyet :)

sziszike!
Jó szülést,vigyázzatok magatokra! :) képeket kérünk majd!!!

Tündérke!
Leonie is szopik még :lol:

Ma egész nap úton voltunk,bevásárlóközpont,parkban sétálás apával,kutyával..Leonie alig aludt egész nap mégis mióta lefektettem már 3szor fentvolt...nálunk ez szinte napi program,sokszor már kivagyok ez miatt..remélem eljön még az idö,mikor jobb lesz a helyzet.Nátha viszont elmúlt végre :lol:

na megyek még megpróbálunk egy filmet nézni...
jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
ritago

Sziasztok!

Még egyben vagyunk.:)

Amint vannak hírek, párom ír, majd.:)

Puszi nektek és köszönöm a sok jó kívánságot.

Tegnap óta már furi érzéseim vanak..remélem ez jó jel.
Ráadásul minden szülésem eddig vasárnap keződött.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziszike :)
Szurkolunk és várjuk a hireket :D

Tündérke :)
Már nem garanciális a gép? A garis papirjain rajta van, hol lehet javittatni (gari nélkül is), ott talán mondanak infót. :roll:

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Hrk,még Máté is szopik,el se alszik nélküle,reggelente meg az a reggeli is.

Minyu,sajna pont 1 hónapja járt le a garancia :evil:
De nem is lett volna rá érvényes,mert a fürdetés ugye a "nem rendeltetésszerű" kategória,és arra nem ér a gari.

Ritago,szép neve van a lányaidnak :) Kislányod sötétbe alszik?

Nálunk az volt a baj,és sokat kelt éjjel miatta.Előkaptam a micimacis éjjelilámpát,annál aludt,nem is kelt fel.Most 2 napja kihagytam,helyette csak egy kis éjjelifény volt betéve,és már nem volt semmi,1x volt ivás,és annyi.
Nálunk együtt van a két gyerek,és Viki meg pont ellentétje,ő a töksötétben alvós fajta,úgyhogy nem egyszerű összehozni a dolgokat.

Sziszike,drukk megy!

Mi van JDorával,ő még egybe van?

kitúrtak....

Jóéjt!

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!

Sziszike! :) Hamarosan 3 gyerekes anyuka leszel!! :lol: .... vagy más lehet az is vagy... :wink: :)

Képzeljétek!!

Levente 14 fogú lett!
Négy szemfog jött egyszerre. :shock: :lol: És ha ez még nem lenne elég, a két felső örlő is...
Néhány éjjeli ébredésen túl, különösebben nem viselte meg.

JA és hogy tovább büszkélkedjek!! Egyedül eszik!!! 8) :)
szilbee

Sziasztok!

Elég zsúfoltak a napjaink mostanában. Pénteken megnézünk 1 élő Betlehemet. mármint az állatok élők, az emberek pedig tényleg ember nagyságú bábok. No, az én Drágám először rá sem mert nézni a csacsikra, úgy félt. Később vagy 10-szer vissza kellett mennünk, úgy felbátorodott4
szombaton Eötvös cirkusz volt nálunk, a 2 órás előadást szinte szájtátva ülte végig, tapsolt, nevetett! Úgy meghatódtam, annyira boldog volt Milánka!

Szilbee! Lehet, hogy Milánnak is jön a foga? Neki még csak 10 van, de 3 napja éjszaka többször is sírdogál, hol álmában, hol ébren. Levente megengedi, hogy belenézz a szájába? Milánnak nagy ritkán tudok belekukucskálni, főleg ha nevet, vagy pelenkázom!Ügyes a kisfiad, hogy egyedül eszik már!

Pusz!

bockbrigi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?