Új privát üzeneted érkezett!

Szia Cova, én vagyok!
Hogy vagy?
macspacs

Cova=Coca :oops:
macspacs

Igen vagyunk Zöldi! :lol:
Mi kéne? :lol:

Kép
bettike
Eger

Köszi macspacs!
A ferty se túl biztos! Mert ha hagyom, hogy ő rakja be a pé-t, akkor már 14 dpo-n lennék! És aznap, meg másnap még UH-n tüszőt láttak, amikorra ő már pé-t jelölt! Szóval ő sem tuti! :lol:

Kép
bettike
Eger

Macspacs 37 fokot kívánok neked holnapra :D

Nagyon izgi 7végénk lesz 3-an tesztelnek és remélem mindhárman +at :D

Szereti valaki Robin Cook könyveit?

Kép
Kép
robcsi03

Ikertesó! Én a kómát olvastam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Macspacs! Te hol találsz olyat a fertyben, hogy magas vagy közepes a terhesség esélye?

Gabi! Ilyenkor általában nem jön haza reggel, hanem éjszaka után megy azonnal a saját cégbe melózni, és csak este ér haza. De ha jönne is reggel, mire hazaér, addigra ébren van a kölyök. Vele is számolni kell, nem lehet ám akármikor akciózni, amikor eszünkbe jut :wink: Hétvégén meg családi program, most nem mennék bele a részletekbe, de lehetetlenség lesz... Úgyhogy elképzelhető, hogy keresztet vethetünk erre a hónapra :roll: .

Zöldi! Nekem így nagyon tecc, hogy Benő :wink: Miért nem így anyakönyvezitek? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike remélem a hétvégén olyan tüzijáték lesz a + teszted alkalmából, mint amilyen a tickereden van :D

Csak azért kérdeztem Robin Cook-ot, mert megjelent a legújabb könyve, ha valakit érdekel akár karácsonyi ajándéknak is.

Szirom, azt hiszem a VIP-eseknek kiírja, hogy mekkora az esélyed a teherbeesésre.

Kép
Kép
robcsi03

Én is itt vok! Nagyon-nagyon jól laktam! Tonhalsalit ettem.... hmmmm... :D

Robin Cooktól asszem én is csak a Kómát olvastam. :?:

Most Corinne Hofmantól olvasom az Afrikai szeretőket, szívből ajánlom. (már csak 80 oldal van hátra, nagyon érdekes!) :idea:
snufi

Nekem volt egy Benőke nevű koromfekete cicám. :D

Kép
Kép
robcsi03

Nem is szóltok, hogy nem tudok helyesen írni! :oops:
az ilyed helyett ijed szeretnék szerepltetni korábbi írásoban!

Ma meg képzeljétek azt írtam ki, hogy mindenkinek békés, boldoK ünnepeket kívánunk! Bár senkinek sem tűnt fel! :lol:

Kép
bettike
Eger

A vip-ért fizetni kell? Valaki vipes közületek?
snufi

Szirom, a VIP funkcióban "Pregnancy Monitor" -Intercourse timimg analizer. Low=alacsony, Good=közepes, High=magas
macspacs

Snufi neked miért nincs vonalzód? Most hogy szegény Sonjusnak meghalt a gépe és nincs táblázat ez alapján tájékozódom. :)

Kép
Kép
robcsi03

Snufi én nem tudok olyanról, aki az első hónap VIP után fizetett volna érte, hogy továbbra is az maradjon :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Snufi, Én 3 hónapra VIP-es lettem, de már nem emlékszem hogy mennyi volt, talán 20-30 USD? De nem bántam meg, hogy befizettem.
macspacs

Ikertesó! Szerintem a holnapi hőm majd nagyon-nagyon sokmindent elárul majd! :lol: Izgulok nagyon! Mint egy vizsga előtt! Furi érzés azért! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Az a helyzet, hogy ezt már többször akartam kérdezni Tőletek... néha rakok csak fel vonalzót, mert nem tudom, hogy kell úgy megcsinálni, hogy automatikusan megjelenjen és magától számoljon. Én mindig újat csinálok, ha van időm és kedvem... :oops:
snufi

Ikertesó én nagyon-nagyon drukkolok, hogy ott legyen az a zebra és karácsonykor már 2+1-en legyetek :D

Kép
Kép
robcsi03

nekem van pár Robin Cook könyvem otthon :P

lassan itt a hétvége csajok :wink: :D

Kép
gaby25

A profilban be kell jelölni, hogy mindig mutassa az aláírást

Kép
Kép
robcsi03

Én is nagyon drukkolok! Mindhármotoknak!!! :D :D :D
snufi

Sziasztok!

Én is vagyok.
Ma reggel ismét 37. Viszont pecsételek, vagyis délelőtt volt egyszer, meg elég furán vagyok. kába, meg szédülős. Nem igazán értem.
Fertin nekem sikerült újra regisztrálnom magam, így kaptam 30 nap VIP-et :)

A táblára én is kíváncsi lennék, nem igazán vagyok még képben a csapattal! Ki mióta próbálkozik, kinél hanyadik baba, stb.

Kép

judis

Sziasztok!!

Klarissza: A görbéd olyan mint EKG :shock: Érdekes, sztem nagyon ugrabugra. :oops: Én nézetnék egy hormonprofilt a helyedben :wink:

Bettike, Gaby: Szépek a görbéitek! drukk++++++++++++++

Coca: Az a p*csányi esés nem esés :lol: Benőke ott van. Amúgy én Gézának hívom, vagy Petikének az enyémet :lol: drukk++++++++++++

Macspacs, Kisfóka: Na akkor eljöhettek hozzánk egy tali erejéig :) ha van kedvetek :lol:

Vakond: Azonnal keress új dokit, ez a hozzáállás felháborító... :? :shock: :evil: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Judis, azt mondják, hogy beágyazódáskor lehet egy kis vérzés, barnázás. Bár ahogy látom neked tegnap is volt. :shock:

Sonjus csinálja a táblát, csak rossz a gépe. Reméljük nemsokára már tud jönni is meg táblát rakni is.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, ezt én még mindig nem értem ám :lol:

[quote="bettike"]a írta:bettikez ilyed helyett ijed szeretnék szerepltetni korábbi írásoban!

Köszi a fertis infót lányok, hát akkor majd ha legközelebb kapok VIP-et, akkor megnézem :) Időnkét adnak ajándékba olyan egy hetet kb. Olyankor szoktam az összefűzött görbéket is csinálni, meg akkor a régi görbéket is kidekorálja infóval, érdemes visszanézni, lementeni. De ezt még nem vettem észre.
Bár nekem legutóbb akkor volt VIP-em, amikor mensiztem. Épp nagy szomorúan léptem be, hogy beírjam, hogy megjött, erre ott az ajándék VIP :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom ezt már mástól is hallottam, hogy a kis rohadék akkor adott VIP funkciót amikor semmit nem lehetett kezdeni vele :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Enikő hányra mész holnap dokihoz? Utána gyere ám! :)

Kép
Kép
robcsi03

A tegnapi barnás este volt, 10 után, lehet hogy azt már be sem kellett volna írni. nem is barnás, inkább pirosas nyálka. (brr). Azt tudom hogy lehet beágyazódáskor, meg görcsök is (az is van), csak első terhességemnél nem volt. De minden terhesség más. Remélem is hogy nem olyan lesz mint az első, az nem volt könnyű.

judis

Robcsi! Végülis nem tudta, hogy nem tudok vele mit kezdeni, 15. vagy 16. dpo volt, elvileg lehettem volna babás is. Épp javasolni akarta, hogy teszteljek...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike
ma milyen tüneteket produkálunk? :wink: :lol:

Kép
gaby25

Szirom! Ja már megint kimaradt egy-két betű! Na jó ez gépelési hiba! Na de az előbbi komoly helyesírási hiányosságokra utal! :lol: :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Én szurkálok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Lányok, nagyon off:

római rolót keresek az ablakainkra, mert utálom a régi függönyeinket, nem váltak be. Tud valaki lelőhelyet? Vagy függönyboltot, ahol szépen varrnak és jók az anyagárak is? Szép, igényes sötétítőanyagból szeretném, mert végülis a sötétítés lenne a funkciója. Valamennyire tudok varrni, de még nem láttam ilyen rolószerkezetet közelről, úgyhogy nem vállalnám be.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

nekem most k..va melegérzetem van, még a fülem is "ég" :shock: nem izzadok, csak úgy ég a fejem a pocim, :shock:

Kép
gaby25

Ja! Nevek! Most, hogy kezdődik lassan a felvételi időszak jönnek ám szépen sorban a jelentkezési lapok!
Érdekes nevek: Mirandolina, Gordon, Ariel, Lionel :roll:
Ha még találok megírom jó?

Kép
bettike
Eger

Lionel - a Richie? :D

Kép
Kép
robcsi03

És Gordon a kismozdony :lol: . Miksa odavan, hogy nincs még Gordonja :roll: :wink: Bár van már Thomas, Percy, Emily, James, Jack, tejesvagon, meg néhány kisvagon... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi! Hát majdnem! Ezt a gyereket pont ismerem! Jó képű kis fickó ám! Oda lesznek érte az itteni csajok, ha idekerül az tuti! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bocsi próba :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szirom a lányom is Thomas fan lett :D Pár napja reggel mindig nézzük kb. 1/4 8 körül van.

Kép
Kép
robcsi03

Snufi gyere nézzed meg! :D

Kép
Kép
robcsi03

Régebben 3/4 10-kor volt, délután meg 16.45-kor, meg valamikor kora délután is egyszer. De tegnap meg nem volt a 16.45-ös, úgyhogy most már nem tudom. meg kéne nézni a tévéműsort :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi! Küldtem privit! Köszi!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike: Ezek a nevek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ki az az elmebeteg szülő aki így nevezi el a gyerekét???????? :shock: :lol: :shock: :lol: ez kész :lol: :lol: :lol:

Robcsi: Délután 5 után kell mennünk....

Gaby: már megint nem jó az msn-em :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko! Kár, hogy a vezetékneveket nem írhatom hozzá, mert úgy még inkább kész lennél! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Lányok, rolóügyben senki se tud segíteni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, bocs, de én még azt se tudom milyen az a római roló :oops:

Kép
Kép
robcsi03

Szirom!

Én sajna nem tudok segíteni! :(

Kép
kata05

Ez a római roló a roletta, vagy más? nekünk roletta van. teljesen fényzáró, mintha redőny lenne. gyöngyös zsinórja van, azzal lehet fel - le húzni.

judis

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?