Sziasztok!
Az Oazisban kölcsönözni is lehet karacsonyfat
))
http://www.oazis.hu/oazis.php?oldal=hir ... CikkId=161
A zöld nagyokos, amit emlitettem 540 Ft-ba kerül, postan is kiküldik, ha kell (ezt most azért irom, mert pont ma voltam az ökoszolgalatnal és jol megkérdeztem, hatha érdekel valakit
én ilyen optimista természetü vagyok
)
Edina, szerintem is jobban jarsz a babakocsival, de vigyél kendöt is v kengurut. Egy kisérö sem art, én ilyenkor mindig nyugodtabb vagyok
. Sok sikert!
Lanyok, ma voltam egy tök jo jatékboltban, ahol föleg fabol készült jatékok vannak, de egész szépek, igényesek és nem is annyira dragak.
www.fairplaytrade.hu (a mostani kismamaban van par dolog abbol a boltbol).
Az anyukam bedilizett és vett egy kis triciklit Vincusnak, total sikert aratott, majdnem vittük a kadba is meg az agyba is
Ez volt/lesz a szülinapi-mikulas-karacsonyi ajandék, 3 in 1
Ilyen:
http://www.a-winther.com/pages/mini-vik ... 431.20.php
Jutka, jo, h elöbukkantal. Kérdezem én is, U2-t énekel Bence a bulin
? Napszemcsi volt?
Tök jo ez a polgari névados dolog, ezen én is elgondolkodom...
Gabek, milyen Apa nélkül otthon? Nalunk honlap megy vissza, vége az aranyéletnek
!
Gergö édi a mikulasos képen!
Anid, figyu, szerintem küldj nekem e-mailt, ha szeretnél képet feltenni, lekicsinyitem neked, igy egyszerübb! Szivesen megmutatnam live-ban is, h hogyan kell, de azt hiszem egy kicsit messze lakunk egymastol!
Evi, kitartas! hidd egyre jobb lesz Ricsivel! Elmulik ez a siros korszak hamar, egyre értelmesebb lesz és egyre jobban tudtok majd komunikalni! Ilyenkor mindenkinek nehéz, azt hiszem ezt itt többen elmondhatjuk
(én legalabb is tuti!).
A Maria nagykerben kicsit csalodtam
a cipö nem az erösségük azt hiszem. Sok maszo, otthoni kiscipö van, de szinte semmilyen "normalis" kinti téli nem volt ". Raadasul nem volt valami profi az elado, akit kifogtunk. Csak ugy mutogatta a kezévek, mi merre van.
Végül a Brendonban kötöttünk ki (Lilla, a kedvenced
). A cipök ott is annyiba kerülnek, mint mashol (sajnos). Végül Siestat vettünk. Mondjuk azt szeretem a Brendonban, h a cipövasarlasnal mindig nagyon segitökész és profi néni van, nem sajnalja az idejét és tuti, h a végén azt a cipöt visszük, ami a legjobban passzol a gyerek labara, ami azért nem mindegy
!
Magnes, sokat gondolok ratok, remélem minden ok, majd jelentkezz!
jo éjt!