Sziasztok lányok!
Most jöttem abőrgyógy klinikáról. A nagyok összdugták a fejüket és a végső diagnózis: terhességi dermatózis. Kaptam rá Ftorokortot, meg sima kencét
Remélem most már túl leszünk valamenniyre ezen. Annak is örülnék, ha nem viszketne enniyre. De valószínűleg a betegség csak a szüléssel fog elmúlni. Mindenesetre az eddigi diagnózisuk azért nem esett jól, és hogy nem létező rovarokat kellett irtanoma bőröm alól (ezt senkinek sem kívánom), amiért végül is bocsánatot is kértek, de mondták, hogy elhelyezkedés szerint muszáj volt nekik először ez ellen kezelni engem. Viszont a mellett, hoyg nem volt értelme a kénes izé ki is szárította a bőrömet, így most ez ellen is kenhetem magamat. na de túl vagyunk rajta remélem, és ez már használni fog.
Beszéltem Anikóval tegnap: minden rendben velük, de egész nap fekszik, és pihen. Szedi a magnéziumot, és mindenféle jótékony vitamint.Innen is küldök neki sok sok drukkot ++++++++++++++++++++++++++++++
Brill!
Igen, gondoltam hátha tetszik nektek ezen éven is.
A lényeg, hoyg kívánságaink teljesüljenek
Panka!
Szegény, otthon leszel egyedül. Napközben én is így vagyok, és párom sokat dolgozik.
De azért jó neki, hogy elrepülhet ilyen helyekre, én is szívesen mennék. Kibírod ezt a pár napot, és a babanet is itt van
Induláskor lehet, hoyg szólok, majd meglátom milyen állapotben leszek, mert még zuhanyoznom is kell, meg összeírtam egy listát, amit akkor kell betennem, amikor indulunk.
Évi77!
Most már jobb szeretném, ha bent maradnának még egy kicsit, mert vasárnap lenne csak jó. Szombaton olyan doki ügyel, aki bár az enyém váltótársa, de nincs a helyzet magaslatán, bár olyan nagy bajom nincs vele. Már ultrahangozott egyszer engem, és jól el is beszélgettünk.
Pipi mit szólt a Mikuláshoz?
Fleur!
Igen december 8 van
Eredményt mikor közölsz? Nagyon izgalomban vagyok
Akkor azért nem nagy baj, ha szülők megtudják, biztosan nagyon szurkolnak nektek.
Mondjuk én sem mondtam volna el.
Monyo!
Ennek nagyon örülök. Jó olvasni, hogy van munka, lesz munka
Az excellel meg majd megbarátkozol úgyis
Hát izgulok egy picit, de nem aszülés miatt, hanme hogy a dokim itt legyen. Azt hiszem nagyon ragaszkodom hozzá. Nem mintha nélküle nem menne, de azt érzem,hogy csak ő és a párom állnak majd ki az érdekeimért. A szülésről igazából nem tudom mit gondoljak. Szreintem nem tudom felmérni, hogy menniyre fog fájni, vagy milyen lesz. megpróbálom magamat átadni ennek a dolognak és remélem a testem tudni foga, hogy mit kell majd tenni.
Junkó!!
Látom ti is nagyon izgalomban vagy
Dido!
Gondolom kell annyi a spermakép rendeződésének. És a pici agyam rejtet mélyén az is megfogalmazódott, hoyg lehet nektek 6 hónap múlva már nem lesz szükségetek a vizsgálatra
Kacsa!
Örülök, hogy babácskéd teljesen egészséges
Jó ezt hallani.
Őszintén szólva nekem soha nem jelentett az problémát, hogy kifizessem ezta dokit - úgyhogy egyetértünk. Szolgáltat nekem, és kész. Ezért nem sajnálom a pénzt. Az tetszik, hogy kedden délelőtt rendel és először oda mentünk vele megismerkedni, pénz nélkül. UIgyanazt csinálta, mint a magánrendelésén, nagyon alapos volt. Viszont azt mondta, hogy azért neki is van élete, és ne várjuk el, hogy hajnal kettőkor felkel szüleszteni egy olyannak, aki nem a magaánrendelésére jár. Szerintem ez abszolút érthető, és ezért nem is sajnálom tőle. Főleg hogy autószerelésért is kb enniyt szoktunk kiadni.......És még sorolhatnám.
Zsúka!
Naná, hogy nem felejtettünk el
Nomi!
Neked is nagyon szép a Mikulásvirágod
Úgy látom, hogy a fiúk igen kreatívak voltak.
de nem azt mondtad, hogy két munkahelyed is van? Mire jutottatok végül? Most mi lesz?
Anita!
A google-ba beírod, hogy mit keresel pl. Mikulás és utána, hogy gif. Majd gif (azaz animált) képként le kell meneteni, amikro mozog, és bármikor feltölteheted ide nekünk
Jucmuc!
Csak biztatni tudlak. Bár nekünk teljesen más problémánk volt, de nem adtuk fel. Amikor megtudtuk, hogy mi nem hordozunk semmiféle kromoszómahibát, akkor végre megnyugodhattunk. Tudod nálunk a családban iszonyatosan magas a vetélések száma.
És látod két pici babát, minden gond nélkül kihrdtam (ezt gyorsan le is kopogom, bár a végén vagyunk), SZÓVAL AZT VALLOM, HOGY MINDEN LEHETSÉGES.
Juca!
Köszönöm, hogy enniyre szurkolsz, és gondolsz rám.
Azért vannak még idióta szülők, szegény babóca.
Mikor lesz még telihold? Vagy abba már nem esek bele? vagy valami frontra kell számítanom?
De hát a Miki végül is bedobta a megfelelő férjet, nem? ha nem karácsonykor közvetítette, akkor gondolom azért nem, mert ugye a december 6 a gyerekeké, a többi meg a miénk felnőtteké
Jó ez a sókerámia story is
Na még anniyt, hogy igazad van, mert én is azt érzem, hoyg egyre inkább csak "marketing fogás" az ünnep, ahogy írtad. Anyukám viszont nagyon ért ahhoz, hogy az egész ünneplés, akármiről legyen szó hagyományos legyen. Mi éneklünk a köszöntöttnek szülinapra "Serkenj felt", névnapra a " Jöttem taligán..."-t, karácsonykor "Pásztorokat..", meg mindig valamit. És mivel jó sokat vagyunk, anniyféleképpen hamisan, de nekem így ettszik igazán az ünnep, velük együtt. Még ha ajándék sincs, nekem ők az ajándék a családom