Sziasztok!
Gabuska és a citromsárga nyuszi mit evett? Livi meg tuti azt kisérletezi, hogy neked mikor cseppen el a nyálad a kaja láttán
Az antennái csudajók
Vuka, tényleg nem ártana neked egy hosszú, ébredésmentes éjszaka
Antivagyokot nem lehet esetleg megfőzni (
), hogy ő kelljen cumitdugdosnisírósPetraszájába? egyébként mivel Petra minidg nevet a fényképezőgépre lehet fel kell neki akasztani, hogy éjjel lássa és nincs több sírás
Vaaagy, izéééé, ez nem jó ötlet
Novum, köszi
Egyébként szerintem sem az az extragiccs
A fotós csajszi szerint is Szonja jó angyalka csak kár, hogy nem hosszabb a haja,....a hurkái miatt ilyen angyalkás
Gratesz a jó éjszakákhoz! Remélem a köv. talin benneteket is látunk! Szerintem én Fannival még nem is találkoztam
No, sikerült elugranom az Árkádba. Addig a pasik vigyáztak Szonjára
Persze morcosak voltak mire megjöttem, mert korgott a gyomruk. Szonja teljesen felpörgött. Párom egyik haverja annyira bejött neki, hogy folyton mászott rajta meg produkálta magát
Kapott egy vagány fürdőjátékot így a fürdetés is jó hosszúra nyúlt. Ezek ellenére nem bízom abban, hogy ma kevesebbszer fog ébredni mint általában,....majd kiderül.
Cool, ilyen helyes kis négyzetlámpákat hol lehet találni? Tecc a fal szine is!
Ilba, hidd el, nem akarattal nyomtunk ki onnan benneteket
De jó érzés volt klikkesedni
Szerintem Sajti tévedésből a "nem mi sorunkat" is lefényképezte, de nem vagyok abban sem biztos, hogy minket fotózott. Vagy csak minket nem fotózott
N.