Sziasztok!
Szép estét!
Hmmm! Mamacs ne haragudj, de sajna nem, majd most megismerjük egymást..
Rakok én is fel képet, de nem vagyok valami fotogén vagy megtalálsz az iwiwen is.
Az email ami a profilomban van az él.
szokenoemi@t-online.hu
Ha a Szűcs doki"bácsi" nincs akkor én ott csinálom össze magam. ugy féltem.
16órakor kerültem be és ő fogadott. Elmagyarázott mindent, közben a kezemet fogta és a reszkető lábamat simogatta(olyan megnyugtatóan) mindent elmondott, mi fog történni, közben vetkőztetett, mert nem engedtek lábra állni, vizsgált, kérdéseket tett fel ő is, s jött az anesztes, hogy eda vagy spinál és én ugy remegtem hogy féltem a szúrástól is, meg attól hogy mi lesz a babámmal, kértem altassanak inkább. Mondta ő is azt szeretné, mert az gyorsabb mint a gerincemet szurkálni. Én meg inkább altatásba menekültem a félelmeim elől.
Toxémiával kerültem át a szt.imre kórházból, ahova aznap reggel küldtek vérnyomásbeállításra(+20kg szintisztavíz) hétfői nap- a fogadott orvosom előtte szerdán kidobott a rendelőjéből hogy így már nem tud vállalni és csá.
Szóval 27hét terhesség után a vérnyomásom 170amikor bementem a kórházba majd 3óra infúzió után a szülésznő eldobta a vérnyomásmérőt s hívta az ügyeletest hogy mérjen ő is mert 270/190. Na azonnal mentő, császár schöpfibe. Ez lett.
Így Nov.14-én 16:25kor megszületett Málna nevű kislányom 1270grammal és 40cm-rel. 1hét lélegeztető, 1 hónap ekg a testén és másfél hónap infuzió fejébe, kezébe, karjába ahol szúrható+ egy agyvérzés (2fokú)Na így jöttünk haza dec.28án 2kilos babómmal.
S kezdődött a boldogság. Gyorsan hizlaltuk, szerettük, s most egy óriás manó (bocs a névkoppintásért MANÓ) lett belőle, akit nagyon IMÁDUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyorsba ennyi.
Ne haragudjatok így ilyen hosszú lettem és ismétlek egy kicsit.
Nézzétek el nekem.
Végül másik orvosnál: Ita Jenő doktor úrnál szültem aki szintén szupi orvos volt és lelkes, meg minden. Jókat lehet vele is beszélgetni és ő is többször, TÖBBSZÖR jött az intenzívre megnézni minket meg engem kórterembe naponta ezerszer keresett, de mivel szinte mindig kicsim mellett voltam a nővérekkel üzent. Azóta is szeretném ha ő lenne a nőgyógyim de olyan messze van...
és már nem olyan "kezdő" mint Szűcs. Ugye értetek mit akartam ezzel.
Tényleg Bocsi mindenkitől!!!!!!!!Hogy ilyen hosszú lettem.
MANÓ BOLDOG 1ÉVET ÉS MÉG 100-AT.