Új privát üzeneted érkezett!

Akkor az enyém nem 2 fázisú, igaz?
snufi

Judis, az előző görbéd tök szép, és 2 fázisú. Szerintem lassan helyre fog állni a szervezeted a tabletta után. De a mostani sem csúnya csak nagyon ugrál!

Ceni, édes a lányod a mikibá ölében! Mizu amúgy? Rosszullét?

Szilcsi örülök, hogy jöttél, annak kevésbé, hogy beteg vagy!( voltál)

Kép
kata05

Köszi lányok mindenkinek a gyógypuszikat! Jobban van Miksa, nem lázas, jó a kedve és még jól is viselkedik ma :wink: Mármint nem úgy értem, hogy bágyadt vagy ilyesmi, hanem virgonc, de szófogadó :wink: Persze a füle nem gyógyulhatott meg ennyi idő alatt, de legalább jobban érzi magát.

Ancsa! Marcinak is jobbulást!

Judis! Ne legyen igazam, de 2 nap az akció meg a pé között nekem kicsit soknak tűnik. Tudom, hogy állítólag simán elélnek a kisfickók 48 órát, de valahogy jobb lett volna, ha közelebb van a péhez a huncutkodás. Vagy csak én nem hiszek benne, hogy ilyenkor sikerülhet ... lehet hogy hülyeség, mert vannak ellenpéldák. Mondom, ne legyen igazam :wink:

Enikő! Aranyos nagyon Bogi a Mikulással. Láttad szakáll nélkül is a Mikit? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sajna ezzel a "betegséggel" nem nagyon lehet mit tenni, majd elmúlik a szüléssel - állítólag. :shock:

Csajok, és akkor mit jelent a 3 fázisú görbe??? :shock:

Judis, neme gyidőben mértél, nem lehet attól az ugrálás? Úgy lenne a legjobb mérni, ha minden reggel pontosan ugyanabban az időben mérnél! Egyébként 30-40 perc csúszásnál még nem tesz be a ferty üres karikát, csak annál nagyobb csúszásnál az előző napi méréshez képest! Szal sztem elég nagy különbség lehet az időpontok között, ha már üresen jelöli be! Vagy mi... :shock:

Gaby, a vasárnap nekem is jó, tesztelj nyugodtan, mert dolgozom egész hétvégén, így legalább nem kell hétfőig izgulnom miattad!Szal megengedem, hogy vasárnap tesztelj! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szirom, nekem 14. nap volt peteérésem. Együtt voltunk a 12. és 14. napon, de van egy olyan érzésem, hogy a 12.-ei kiscsajok nyertek :D

Kép
Kép
robcsi03

Snufi, hááát nem egyértelmű, viszont nem ugrál a hőd!!

Kép
kata05

Ugrálás szerintem egy kis baileys és elalvás hatása. Lecsúszott egy két este, gondoltam most úgy két évig úgysem fog, mint ahogy az előző 3 évben sem :), és a következő ciklusban terveztünk indítani csak, ez véletlen volt hogy kb elkaptuk a pét. A lányom is így sikerült :) tervezett indulás előtti véletlen hónap,amikor úgy gondoltuk, hogy végülis nem baj ha jön.

Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. legklésőbb kedden kiderül, hogy leesik vagy nem esik. De igazából következő ciklus lenne inkább jó.

judis

Judis, szívesen várunk holnap is!! És azért mennek a DRRRUUKK-jaim!

Kép
kata05

Robcsi! Talán azért vagyok szkeptikus, mert nálunk majd minden hónapban kimaradt a pé környékén egy nap. És hát nem sikerült, mint tudjuk. Azt persze nem tudni, hogy ezért vagy másért, de ez tény. Szeretnék egy olyan hónapot, amikor nincs ilyen, de valszeg most se jön össze.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Judis, nem mindegy, hogy most vagy egy hónap múlva??? :lol:
Szerintem ez már annyira kicsi idő, hogy nem számít. Vagy van valami, ami függőben van még? Munka vagy ilyesmi?

Egyébként szerintem olyan idő, hogy tökéletes, olyan nincs. Mindig van valami, ami miatt egy kicsit még jó lenne várni... Ha erre várnánk, nem születnének gyerekek.

Na jó, lelövöm magam, mielőtt teljesen átmennék szentimentálisba. :lol:

Kép
szilcsi

Snufi
meg fel szépen a hőd, kétfázisú görbéd lesz :wink:

Szilcsi
hétvégén dolgozni? Pfúúj :shock:

Szirom
örülök hogy jobban van Miksa :D

Kép
gaby25

Dolgozom, de én szeretem csinálni. És párommal együtt csináljuk (na nem az, amire gondoltok!!!) :lol:
Szóval szerintem jó, mert együtt is vagyunk és pénzt is keresünk. Ránk abszolút nem igaz az a mondás, hogy nem férünk meg egy melóhelyen. Már majdnem az összes munkánkat együtt csináljuk, és már csak úgy vállalunk melót, hogy pl. kiköti, hogy csak velem hajlandó együtt dolgozni.

Szirom, nekünk is kimaradt most egy nap pé előtt, én sem hiszek abban, hogy a 2 nappal pé előtti összebújás még jó (lehet). Sztem az nagyon sok idő. :shock:

Kép
szilcsi

Gaby, nem attól lesz vkinek 2 fázisú a görbéje, mert pé után megy fel a hő?! Vagy én tudom rosszul.

Snufi én nem rossz indulatból írtam amit írtam a görbédre és én azt sem írtam hogy nem 2 fázisú a görbéd. (Lett már sok ember nem 2 fázisú görbével babás! Elkaptátok a pé-t az a lényeg és mennek a DRRRUUKK-jaim!)

Egyébként nem CSAK azért vagyunk itt, hogy mindenkinek azt írjuk, hogy ez tuti babás görbe, és hogy mennek a drukkjaim, hanem hogy támogassuk lelkileg illetve olykor a hibákat is észrevegyük. De cáfoljatok nyugodtan!

Kép
kata05

kata
azt írtam én is
pé elötti hő alacsonyabb, pé után magasabb

Kép
gaby25

Kata! Én nagyon jól tudom, hogy nem rosszindulatból irogatsz. És én kérdeztem, nem Te írtad, hogy nem 2 fázisú. Írtam is, hogy én támogatom az öszinte hozzászólásaidat (természetesen másét is ). Nem csak azért vagyunk itt, hogy egymás lelkét simogassuk, hanem, hogy tükröt tartsunk a másik elé! Hú, ez nagyon szakmai lett!!! 8)

Szilcsi, mivel foglalkozol/foglalkoztok? :?:
snufi

szilcsi
én is pont azt akartam kérdezni, mint Snufi. Megelőzött :?

Kép
gaby25

Amit együtt csinálunk, az újságírás, szerkesztés, tördelőszerkesztés.
Illetve nem csak egy újságot készítünk így, hanem mindenféle más könyveket, kiadványokat is.
Egyébként mindkettőnknek van más "rendes" munkahelye is, de az nekem pl. csak egy félállás, úgyhogy jól jön a mellékes. :wink:

Mi az a 3 fázisú görbe??? Vagy olyan nincs is? :shock: :lol:

Itt szerintem senki sem rosszindulatú, ha meg igen, az gyorsan ki is hullik, de ilyennel még nem találkoztam itt. El kell tudni fogadni a kritikákat is. :wink:

Kép
szilcsi

Kata személy szerint én mindig azt értékeltem, ha valaki megmondja nekem őszintén amit gondol és nem köntörfalaz. Így voltam a görbéimmel is. Persze mindenkinek jól esik, ha valaki azt írja, hogy szép a görbe, de csak meg kell nézni a ferty-n, hogy hány szép görbéből nem lesz baba és mennyi olyan görbéből lesz, amiről az ember nem is gondolná.

A hőmérőzés ad egy kiinduló pontot, de azért senki ne verje a fejét a falba, mert x napon nem éri el a hője a 37 fokot.

Egyszer Enikő írta, hogy nem szabad 100%-ra adni azért a hőmérőzésre sem, hanem sokkal inkább a saját testünket kell figyelni. Én akkor szálltam egy kicsit magamba, elgondolkodtam, hogy milyen igaza van.

Na jól elkanyarodtam a tárgytól, szóval inkább őszintén, lehet, hogy ez néha durván hangzik.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, szívemből szóltál!
Engem is Enikő térített észre, és igaza van, a ferty csak egy buta program, nem érezheti jobban saját magadnál a saját tested reakcióit, változásait.

Na én lassanként elmegyek, majd holnap jelentkezem, bár velem még úgy egy hétig kb. nem történik említésre méltó (hőügyileg legalábbis).

Kép
szilcsi

Lányok!

Lehet nekem van ma rosszabb hangulatom! Akit megbántottam volna attól bocsi! Bár úgy érzem csak az érzéseimet írtam le.
Robcsi, Szilcsi, Snufi köszi a hozzászólásaitokat megerősítetettek hogy mindig csak az igazat!!

Mára mennék, anyámék házassági évfordulója van!

Gaby, Zöldi, Bettike vigyázzatok magatokra!!! :lol: :lol:

Kép
kata05

kata
te is vigyázz magadra :) szerintem nem bántottál meg senkit :wink:

Kép
gaby25

sziasztok.

megjottem a dokitol.
februarig nem probalkozhatunk.a doki pco-ra gyanakszik.3-4 cn en megyek vervetelre.
nem vagyok tul boldog.inzulint is neznek,mert a csaladom notagjai(kiveve anyut)mind cukrosak.nagyon nagy eselyem van ra nekem is.valahogy most esett le hogy talan en is cukros leszek.most felek.

nem tudtam visszaolvasni,majd holnap,most megyek telebogom a parnam egyedul vok itthon.

Kép
monyoka

Monyóka, nagyon sajnálom. Ne sírj kérlek, jobb, ha időben kiderülnek gondok, mint hogyha terhesség közben lépnének fel komplikációk! És február nincs olyan messze! Nincs 2 hónap!
snufi

Sziasztok!

Szilcsi: 3 fázisú az a görbe, ahol a szokásos pé utáni hőemelkedés után van mégegy - jelentős - emelkedés a luteális szakaszban.

Monyóka: ne keseredj el, és tarts ki légyszi...Te annyira stramm csaj vagy, úgyhogy rendben lesz minden, meglátod!! :lol:

Snufi: megkukkoltam a görbéd, igazából később derül ki, hogy hányfázisú, de szerintem 1000 % hogy legalább 2, tekintve, hogy volt pé-d... :lol:

Hol van pl.

Vakond?
Kisfóka?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi!

Persze, teljesen mindegy hogy most vagy egy hónap múlva, csak a dokim kérte hogy novembert hagyjuk ki, mert augusztusban szabin van :)) Szóval ha szeretnék most is nála szülni, akkor ősszel kellene.

kata05!

Én is megerősítenélek, hogy csak az igazat!!

judis

sziasztok? olvasgatok itt, és rájöttem hogy még nagyon keveset tudok. mi az a pco?
Vendég

Szia Baba!

PCO= policisztás ovárium

Rengeteg apró ciszta a petefészkeken, gátolhatja a peteérést.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok!

Eltüntem egy kicsit, de itt vagyok megint, ha nem baj!

Múlthét kedden megjött, a hőm még aznap is "fennt" volt, magamhoz képest( 36,5ön, mint előtte), aztán hirtelen éreztem, hogy megjött!
Elkeseredésemben felhívtam a dokimat a Kaáliban, és jövőhét hétvégén megyünk hozzá.A pé-m előtte lesz pár nappal, úgy gondoltuk próbálkozunk, aztán meglátjuk mi lesz, magába a programba szerintem karácsony miatt nem fognak már belekezdeni.

Most tartok a 8.napon, nincs semmi érdekes a hőmbe, az alaphőm megint alacsony.

Vettem ma Evitamint, mikor kell azt bevenni?Étkezés közben vagy után? Reggel vagy este?

Visszaolvastam gyorsan pár oldalt!

Szezso!Örülök, hogy nincs elzáródva egyik petevezetéked sem!És hogy minden rendben volt!

Gaby, Bettike, Coca!NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK A POZITÍV TESZTHEZ!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Robcsi! Óriási GRATULA neked, kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!
kisfóka

baba sok pici ciszta a petefeszkekben.
nalam ez nem bizonyitott viszont a tunetek....na az van.

szezso koszi ez jol estt.

snufi.koszi.

Kép
monyoka

Szia Kisfóka!

Örülök, hogy benéztél! :lol:

E vitamint bármikor beveheted, csak arra kell figyelni, hogy ha vasat szedsz, ne szedd őket egyszerre, mert gátolja a vas felszívódását.
(ha jól emlékszem). Én mindig reggeli után veszem be...

Hány mg-os? 400-at be lehet szedni naponta

Köszi mégegyszer a HSG infókat! Én is nagyon örülök, hogy túlvagyok rajta! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Monyoka!

Azt olvastam, hogy sajnálatos módon volt egy vetélésed!

Most a vetélés miatt kell várnotok még?Vagy van valami tüneted, ami miatt ki fognak vizsgálni?
kisfóka

sajnálom
a hugomnak is cisztája van, gyógyszerrel próbálják most elhajtani
remélem téged is kikezelnek ha az van
Vendég

Szia Szezso!

2oo mg-osat vettem, akkor reggel és este fogom szedni, vagy egyszerre vegyem be?
Remélem segíteni fog, mert jó lenne, ha tényleg nem kellenne lombikra menni,nem szeretnék.
kisfóka

kisfoka.igen nov 15 en elveteltem.ezert kell most varnunk,3 honap a turelmni ido.
a kivizsgalas tobbek kozott ez miatt is van hogy megegyszer ez ne legyen a a masik ok hogy 18 honapja probalkozunk mar.
a tuneteim egyeznek a pco tuneteivel ezert gondolt arra a doki,most uh nem volt igy nem bizonyitott a hormoneredmenyek utan lesz uh.

Kép
monyoka

Kisfóka: beveheted egyszerre is, én 1 db 400 mg-ost szedek, azt is egyben veszem be mindig :lol:

Monyoka: hányadik cn-on vagy? Csak azért kérdem, hogy mikor lesz a vérvételed...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso 22 cn-en vagyok,tegnap volt pe-m ha minden igaz.
meg jo hogy a doki szolt hogy ne probalkozunk,tegnap nem voltunk egyutt csak elotte,remelem nem eltek mar a kiskatonak(hu de fura ezt irni)
2 het mulva vervetel ha nem karacsonyra esik az idopont.

Kép
monyoka

Monyoka!

Tényleg nagyon sajnálom, hogy elment a baba!

Minden rendben lesz, kolleganőmnek is azt mondták, lehet, hogy pco-ja van, aztán szerencsére nem.

Uh-t nem csináltak?
Bár én nem tudom már mit gondoljak az uh-ról, mert én is így jártam, hogy már 2,5 éve próbálkoztunk, amikor eljutottunk odáig, hogy csináltak HSG-t, ahol kiderült, hogy a bal oldalam el van záródva és megbeszéltük a dokival, hogy akkor inszeminációt csinálunk.Ez volt ez év január végén, februárba indult a stimuláció és mentünk uh-ra és akkor derült ki, hogy endometriózisom van.Meg is műtöttek és kaptam fél éves hormon kúrát, amivel mesterséges klímaxot idéztek elő!
SZÓVAL, ezzel azt akartam csak írni, hogy nekem soha semmit nem mutatott az uh, és akkor februárban, meg hirtelen egy 4,5 cm-es endot.Bár a doki azt mondta, hogy valószínű a stimulációtól nőtt meg hirtelen nagyra.Előtte meg nem tudja miért nem látta soha az uh-n, hogy valami nem stimmel, és nekem panaszaim sem voltak.

Na, ennyit rólam, remélem nem lesz semmi gond veled!!!!!!!!!!!
És nemsokára kapsz egy pocaklakót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kisfóka

Monyo: remélem még karácsony előtt túl leszel rajta. Nem tudom, nálatok hogy van, de nekem itt kevesebb, mint 1 hét alatt megvoltak azok az eredmények, amikből kiderülhet a PCO.
Drukkolok, hogy minden okés legyen :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kisfóka: endot UH-n? :shock: Azt hittem, az csak laparoszkópiánál derül ki...Mondjuk nekem az endo a mumus, attól rettegek, hogy nekem is az van, és rettegek a kezeléstől is..

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Kiokosodtam!

Köszi mindenkinek a drukkot, meg minden biztatást! Reggel akartam még írni(csak siettem), hogy innen lehet szépet esni! :lol:
Na jó csak vicceltem!

Azt hiszem én is vasárnap tesztelnék, ha addig eljutok! :roll:

Szirom örülök, hogy Miksa azért csak alakul! :lol: De azért még küldök++++++!

Kata! Légyszi mindig így írj! Egyáltalán nem bántó és jó az ha az embert egy kicsit visszarántják a földre! Kell ez! Felesleges egymást álomba ringatni mindig a dícséretekkel!
Engem eléggé kétségbe ejt, hogy mindenki csak dícséri a görbém és félek, hogy pofára esés lesz! :roll:

Hű még egyszer neki futok, mert sokmindent elfelejtettem, amit írni akartam! :oops:

Kép
bettike
Eger

Igen, tulajdonképpen szövettanal igazolták, de amikor a dokim meglátta az uh-n, akkor ő már mondta, hogy endo, mert a cisztának más az uh képe!
És igaza lett, a szövettan egyértelműen kimutatta!

Hát a kezelés az nem volt egy leányálom, hőhullámok a legnagyobb kánikulában, híztam 3,5 kilót, amit azóta sem tudok leadni, akármit csinálok.Nem sok az a 3,5 kiló, de engem zavar!!!

Nekem tüneteim nem voltak. De állítólag vannak konkrét jelei, hasmenés mensi alatt, elviselhetetlen hasgörcsök,stb.

Volt egy két összenövésem is, de azt szét tudták szedni, kivéve a petevezetéket.A bal petefészkemből negyedet csonkoltak.
Áh, én a kezelés alatt totál kibuktam, nagyon nehéz volt már a végén!!!!!
kisfóka

Röff!

Kép
zölddisznó

Ja Kata! Igen vigyázunk magunkra!

De önző vagyok! A két társamnak még nem is küldtem drukkot!
Gaby:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zöldi:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyoka! Azért reméljük a legjobbakat! :wink:

Kisfóka! Köszi! Te ebben a ciklusban hol tartasz? Vonalzód?

Judis! Üdv közöttünk! Szorítok és reméljük, hamar eltelik az a 6 nap neked!

Sonjus! De jó! Akkor holnap már tábla? Hurrá!

Robcsi ikertesó! Egy kicsit vitatkozok jó? A mostani hőgörbém annyira, de annyira tetszik magamnak, hogy most 100%-ig erre figyelek hagyatkozom! Ugye lehet? Aztán majd hagyatkozom máskor a megérzéseimre, a testemre jó? :lol:

Kép
bettike
Eger

Kisfóka Te szegedi vagy? Mere fele lax? Ki a dokid???

Szirom: Jobban van már Miksa?????????????++++++++++++++++++

Monyoka: pco :( Kitartás+++++++++++++++++++ Amúgy mik a tünetei a pco-nak? Mármint nálad....?

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

röfröf :lol:

ceniko
Szeged

Ceniko!

Újszegeden lakom!

Dr. Kalmár László a dokim!

Most látom te is szegedi vagy! :D Te merre laksz? Ki a dokid? :D
kisfóka

Mi ez itt, disznóól?! :lol:

A változatosság kedvéért: oui, oui! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szép estét mindenkinek

Bettike
milyen volt a képzés?

Monyóka
drukkolok hogy minél hamarabb rendbe legyenek a dolgok Kép

Kisfóka
no majd most decembeben összejön :wink:

Kép
gaby25

Kisfóka: A Plázánál lakom, és Vincze Emőkéhez járok. Nála szültem mind a kettőt és nagyon bízom benne, hogy a harmadikat is Nála fogom :wink: Akkor neked még nincs gyereked ezek szerint? Hány éves vagy?

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?