Új privát üzeneted érkezett!

mindenkinek egy csöppség :)

Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Mennyi ígéretes görbe! Nagyon sok gratuláció lesz itt szerintem napokon belül! De jó, úgy örülök!

Gaby, Bettike és Zöldi, csúcsgörbuszok! Drukk drukk drukk drukk...

És természetesen mindenkinek hatalmas szurokhalmaz, pocisoknak pedig pocisimi!

Puszika

U.i.: esélyesek, mikor teszteltek?
Tudjátok, bátraké a szerencse! :wink:
Vendég

Édesek nagyon :wink:

Igaz, hogy a görbelemzésre elsősorban Zöldi főboszit kértem, de azért más is mondhat ám valamit :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz
várok hétvégéig, főleg hogy ma leszállóba ment :?

Kép
gaby25

Gaby, ez a leszállóba menés nokedli, azaz semmi! Hidd el, ebből simán lehet baba! Végülis hétvégéig sincs sok idő már! :wink:

Szirom, szerintem most nagyon hajtsatok rá apuciddal, mert úgy tűnik, hogy ma-holnap peteérésszag van a levegőben! :lol:
Vendég

Köszi Athiz! Én is ettől tartok, hogy holnap...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

athiz
ebben a cilusban is 37-nél jött meg, szóval ha nem megy vissza holnap akkor várom mikit :?

Kép
gaby25

Gaby, visszamegy, Szirom drukkolok, hogy akkor legyen pé-d, amikor tudtok akciózni! :wink:
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Szerintem szupik a gorbek, Gaby, Bettike, Coca NAGYON DRUKKOLOK!!!!!

Kép

Csajok, meg sosem volt ilyen szep gorbem es ilyen "beagyazodasnak latszo" :lol: csokkenes sem viszont vedekeztunk a 11. es a 15. nap kozott, szerintetek nem lehetseges hogy tevedett a ferty es a 15. napon volt pe-m es a 16. napon elkaptuk? :wink:
Probaltam megnyitni a wunsch-ot de nem enged be es igy nem tudom osszehasonlitani hogy vajon ott hova tenne a pe-t viszont latom a fertyn is van meg egy tipusu gorbeelemzes ami Cocanak van de nem talalom, segitenetek? Hol keressem?
Azert annyira nem elem bele magam nem sok eselyem van, jo lesz majd a jovo ciklusban is, semmi gond nem lenne akkor sem! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Atzhit
úgy legyen, remélem jó boszi vagy :wink:

Kép
gaby25

Tontica
És miért is védekeztetek a 11-15 napon: itt a másik görbegyártó oldal
http://www.fertilitycircle.com

Kép
gaby25

Sziasztok, szép ( Miklós ) napot mindenkinek!

Szirom, Miksának gyógyulást! :wink:

Gaby, visszamegy a hőd, ***** DRUKK ***** :!:

Coca, Bettike, :D !!!

Kata, ferty szerint igazad volt pé. ügyben, nézd:

Kép

Ha így van, akkor elkaptuk, viszont LH tesztet továbbra sem értem... :?:
snufi

Kép
snufi

Snufi
na látod, én is mondtam, ha szépen megy feljebb, akkor be fogja rakni a pé-t a ferty

Kép
gaby25

:lol:
snufi

Sziasztok!
BOLDOG MIKULAS NAPOT MINDENKINEK!!
Miki bulizik iden
Kép

OT KULDI MAGA HELYETT :wink: :wink:
Kép

Szirom!
Jobbulast kivanok a kis Miksanak!!!! :(

Marci is csutortokon ment ot het utan eloszor,tegnap mar csak a Mikulas musor miatt vittem!Megint visszajott a mandula gyulladasa! :shock: :(

Kép
Kép
ancsa81

Szeva Mindenkinek!

Sok sok drukk, Zöldinek, Gabynak és "mindenkinek aki szereti" :)

Gaby képén (amit küldött) ha jól számoltam van 6 poronty, én már gondolatban kiosztottam őket kösztetek és magamat is jól beleszámoltam ám :)

Az én hőm átment laposkúszásba, szerintem tudja, hogy nem jól viselkedik és fél, hogy virgácsot kap :)

Kép

Elvileg holnap lesz már gépem!!!! És elvileg táblát is tudok rakni!!!
sonjus

kösztetek=köztetek

kicsit pösze vagyok

meg szőke...
sonjus

Sonjus
Köszi a drukkot :D Várjuk a táblát :)
Laposkúszásból nemsokára felmászik a hegyekbe :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gabi, ez az esés nem esés, reméljük holnapra visszakúszik :)

Coca, Bettike alig várom, hogy teszteljetek :D

Szirom, először is Miksának jobbulást, másodszor szerintem ma van peteérés :) (de ha holnap a mai kiskatonák meg vígan jók lesznek akkorra is)

Snufi, hát ennyit az LH-tesztről :( Gratula a peteéréshez és a jó időben történt akcióhoz, most már várakozás :shock:

Ancsa Marcinak is jobbulást.

Remélem máshol is úgy eltűnt Miki, mint itt, mert összejártuk a várost és egy darabbal se találkoztunk :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus, nézd meg az enyémet... , az is laposkúszott 1 ideig!!! :wink: De már nem :!: :wink:
snufi

Sonjus örülök, hogy holnap már lesz géped :) Felmegy majd az a hő ne aggódj! :D

Kép
Kép
robcsi03

Ha kúszik, ha nem, párommal ma reggel "egyeztettük óráinkat" és megbeszéltük, hogy nem találgatunk itt, hogy mikor is lesz pé és hogy elkapjuk-e, vagy sem, hanem az elkövetkezendő 7 napban, hát hogy is mondjam, nem bízunk semmit a véletlenre :)
sonjus

sonjus
minden nap vagy két naponta akció? :wink: :oops:

Kép
gaby25

Még nem tudom, mert szegénynek tanulnia is kellene, ráadásul péntek, szombat zh-k lesznek neki, úgyhogy nincs valami nyugodt idegállapotban, de majd meglátjuk.
Hátha minden nap szükség lesz egy kis levezetésre :oops:
Tudjátok én remekül tudom oldani a feszültséget :)
sonjus

Sonjus
jó feszültségoldást nektek a hétre :D

Kép
gaby25

Sziasztok,
Szirom, jobbulást miksának, sok sok +++++++++++ energy a gyógyuláshoz!!
Sonjus,
Hamarosan elindul felfelé az a görbe, és ha sokat kell oldani azt a feszültséget :oops: , akkor fent is marad :lol: :lol: !
Snufi, szépen megindult a görbéd! :wink: :lol:
Az lh tesztet tényleg dobhatjuk a kukába!! Lehet hogy a Te csomagodba is terhességi tesztet tettek véletlenül :wink: :lol:
Gaby,
Még mindíg nagyon igéretes a görbéd, hessegesd el a negatív gondolatokat!! :twisted:
Coca,
Kszi a nyugtatást, nagyon örülnék ha +++++++ tesztelnél!!!
Bettike, én látatlanul megelőlegezem neked a zebrát :wink: :lol: :lol:
Csajszik,
Sztetek mikor volt a pé-m?: Úgy szeretném ha vasárnap vagy hétfő reggel lett volna: Kép
macspacs

macspacs
Pozitívan gondolkodom, csak számba veszem az esetleges lehetőségét annak, hogy biza megjön, és inkább felkészítem rá magam, minthogy pofára essek, így legalább ha mégsem jön meg, akkor kellemes meglepetés és, de ha arra számítok, hogy tuti nem jön és mégis, akkor padló :?

Kép
gaby25

SOS!!

A fertly ki akar dobni 9 nap múlva mi a teendő???
klarissza32

go to my chart

Kép
gaby25

Háj csajok!

A Mikulás nem megy hozzátok, mert itt van nálunk, és lestoppolom magamnak mert egy jóképű fess fiatalember :lol: :wink: :lol:
Íme:
Kép

Bogimnak is bejött, ez az első Mikulás akihez oda mert menni szó nélkül :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Klasissza,
Nem csak a VIP funkcióra vonatkozik a kidobás?
macspacs

igen valami VIP is van odaírva,
Nem beszélem e nyelvezetet :lol: :cry:
klarissza32

akkor nyugodtan használhatod tovább a fertyt, csak natúr változatban, extrák nélkül.
macspacs

akkor nyugodtan használhatod tovább a fertyt, csak natúr változatban, extrák nélkül.
macspacs

Sziasztok!!

Kezd izgis lenni a dolog, ami a tesztelőket illeti!! DDDRRRUUUKKK!! :lol:

Szirom, ma van sztem a pé-d, holnapra meg fog ugrani a hőd! Fiadnak gyógyító puszijaim mennek!

Snufi, tudtam!! :lol: :lol: :lol:

Macspacs neked sztem viszont tegnap volt pé-d, ha volt! Abban nem vagyok biztos, attól függ most feljebb fog e kúszni a hőmérő higanyszála!!

Szilcsi, gyereeeeeeeeeee!!

Ancsa, Marcinak gyógyító puszikat küldök!!

Sonjus, mindent bele. Zebrát szeretnék nálad látni!

Lányok, görbém még nem izgalmas, így sztem csak hétvége felé teszek!

Kép
kata05

Halihó!

Tegnap otthon voltam ágyikóban, nem éreztem magam jól, sőt... Sajna a vérnyomásom nem túl jó, nagyon alacsony, és baromi rosszul voltam. :?
Elkezdtem szedni az E vitamint, kíváncsi vagyok, lesz-e valami hatása, ami érezhető... 8)
Enikő, Bogi édes a Mikivel, mostmáraztán foglaljátok le jó sokáig! :lol:
Snufi, látod-látod, mi mondtuk itt neked a tutit, de te nem hitted el! No para, alakul a molekula! :wink:
Gaby, Bettike, aztaaaa! Gaby, az a fél fok lófütty, ne is törődj vele! Bettike, szépen haladsz!
Coca, igeeeeeen!!! Sztem ott lak valaki ott bent a pocakodban... :lol:
Macspacs, hát nemtom, de sztem valamikor a hétvégén volt pé-d! De nem vagyok bizti benne, csak sztem. :oops:
Enyim görbe nem érdekes, még nagyon az elején vagyok.
Szirom, Miksának jobbulást, most már jöhetne egy kis hideg, hátha megölné ezt a sok hülye bacit! :twisted:

Kép
szilcsi

Szilcsi
1 fok nem fél :? én sem félek :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gaby: azert vedekeztunk mert aug. vegen volt es vetelesem egy 3 ciklust ki kell varnunk az ujra probalkozassal, ez a ciklus az utolso. Koszonom a masik fertys oldalt, az is a 13. napra jelolte be a pe-t ugyhogy nincs eselyem na de majd a kovetkezo!
Neked nagy, nagy drukk!!!

KépKép
KépKép
tontica

Enikő Bogid annyira édes ahogy ott ül a Miki ölében :D

Szilcsi jobbulást kívánok!

Kata pár nap és nálatok is beindul a nagyüzem :D

Tontica tutil jól védekeztetek a 11. napon :P

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Bocs hogy így ismeretlenül írok. Most találtam rátok.

Én is hőmérőzök, és következő ciklustól menne élesben a babagyártás. De azért már ebben a hónapban is megesett hogy nem védekeztünk. A fertility szerint el is kaptuk pont a pét. Ma viszont volt egy kis esés. Ez az esés lehet esetleg a bágyazódás, amiről már beszéltetek? Megnéztem a régi görbémet, amikor a lányom beköltözött, akkor is volt egy ilyen esés. A többiben nem. Szerintetek? Lehet baba?? Tudom türelem :) még úgy 6 nap és kiderül. Ja, és ma mindtha egy pici rózsaszines lett volna a wc papíron. Azt is olvastam, hogy beágyazódáskor előfordul pici vérzés. H

előre is köszi a válaszokat.

Judis

Kép

judis

Judis nincs kizárva, hogy beágyazódás forog fenn :D Ha holnapra visszaugrik a hőd, akkor szerintem reménykedhetsz :)

Kép
Kép
robcsi03

Judis, sztem ez nem beágyazódási, nem egyértelműen kétfázisú a görbéd. Amúgy mindig ilyen hosszú a ciklusod?!

Lányok remélem nem baj ha néha túl őszintén írom le a görbéitökről a véleményem?! De csak a meglátásaimat írom.

Robcsi, igen nemsokára mi is nagyüzemben leszünk. Most ebben a hónapban annyira nem foglalkoztat a téma a fertőzésem miatt. Valahol legbelül v.mi azt súgja, hogy nem fog összejönni. DE mi mindent megteszünk hogy ennek az ellenkezője bizonyuljon és legyen nagy öröm! Ja és nincs negatív életérzésem!! :lol:

Kép
kata05

Judis, szép a görbe. Ahogy Robcsi írja, ha visszamegy holnapra a hőd, akkor... :wink: Mennek a drukkok! **************
snufi

Már nem elöször írjátok vkineka görbéjére, hogy kétfázisú, az mit jelent? :oops:

Kata, egyáltalán nem baj, sőt!!! Szerintem... :!:
snufi

Kata, köszi a hiányolást! :oops: Jólesett!

Gaby, bocsi a fél fokért, akkor egy fok na. :wink: Mikor tervezel tesztelni?
És Coca és Bettike? Csak hogy tudjam, melyik nap kell suttyomnetezni, nehogymá délutánig izguljak! :lol:

Judis, ez a görbe elég girbegurba görbe, :lol: nemtom. Sztem lehet szó beágyazódásról...

Kíváncsi vagyok, megint ilyen szép hosszú ciklusom lesz-e, mint most volt??? :shock:

Kép
szilcsi

Snufi az azt jelenti, hogy pé előtt lentebb kell lennie a hőnek, mint pé után. Ha a ferty meghúzza a vonalat, akkor pé előtt az értékeknek a vonal alatt kell lennie, pé után a vonal felett. Remélem érthetően írtam, nem szeretek fogalmazni! :oops:

Kép
kata05

snufi
az a kétfázisu görbe, mikor ovuláció előőt alacsonyabb, utána magasabb a hő, és ezt a göbe szemlélteti is. Ha nincs pé, akkor biza egyfázisú

Kép
gaby25

kata05!

Augusztusban hagytam abba a tablettát, azóta volt egy 31 napos, egy 40 napos, és most ez a harmadik.
A fertilitycircle kb a 13. napra tette a pét :) nem tudom mi alapján, de nem tudok belépni hogy megnézzem.

Előző ciklusom ilyen volt. Ebben is van leesés, most nézem.
Kép

judis

Szilcsi
ha szombatig nem jön meg, akkor vasárnap lesz teszt

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?