Új privát üzeneted érkezett!

Szóval várjak holnapig... :roll:
Türelem? Az mi? Ezt a szót nem ismerem... :(
snufi

Macspacs, sajnálom, hogy már ennyi ideje, de nem feladni! Sikerülni fog, meglátod! (Tudom, hogy ez sovány vígasz, nekem is ezt mondta mindenki, "és úgy utáltam őket" :(, hogy jó-jó persze, de mikor? :(

Akkor kb. annyi ideje próbálkoztok, mint Sonja.

Kép
elizabeth25

Eliza, nagyon édi a kicsi tökös :D

Képzeljétek az előbb hívtam a dokim rendelőjét, hogy kérek 22-ére időpontot és közölte az asszisztens, hogy a doktor úr csak 8.-áig dolgozik :(

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, akkor a héten kéne még menni hozzá, nem gondolod? :)

Kép
elizabeth25

Robcsi
és akkor most mit te csinálsz? :?

Kép
gaby25

Lányok, leugrok, rendelek egy pizzát! :)

Kép
elizabeth25

Eliza az még nagyon korán lenne, még csak pénteken leszek 5 hetes.

Gabi van egy doki akinek itt (is) van magánrendelése, de csak a Szent Istvánban lehet szülni nála. Most azt nyomozom, hogy van-e a rendelőjében uh.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
a Szent Isván az jó kórház, legalábbis a szülészet

Kép
gaby25

Ja tudom én azt, csak tőlem 100 km-re van :(

Kép
Kép
robcsi03

Liza,
aranyos vagy, tudom hogy előbb utóbb sikerülni fog! Lehet hogy már ebben a hónapban!!!
További szép délutánt mindenkinek!!! vége a munkaidőnek :lol: :lol: , indulok haza !!! :lol: :lol:
macspacs

Robcsi
Hol is laksz? :?

Kép
gaby25

Gabi komáromi vagyok.

Kép
Kép
robcsi03

Az nincs is olyan messze :wink:
Csak találsz valami jó dokit, aki ottnai kórházban van :wink:

Kép
gaby25

Robcsi, el tudod már hinni hogy baba van a pocakodban? Ez olyan jó lehet!!

Kép
kata05

Gabi mihez képest nincs messze. Ahhoz igenis messze van, hogy a férjem ha látogatni akar, akkor napi több mint 200 km-t utazgasson, vagy bármelyik hozzátartozóm.

Itt a helyi kórházba akár 2-x is bejöhetnek látogatni a gyerekkel és kb. 5 perc utazást jelent.

Kata néha tényleg hihetetlen hogy ott van, de eddig minden jel arra utal, hogy igenis albérlővel van dolgom :D

Gabi nem az orvosokkal van a baj, hanem avval, hogy egyiknek sincs uh készüléke és a kórházba küldenek le uh-ra. Ott meg az a főokos csinálja az uh-t, aki közölte velem, hogy nincs peteérésem. Hát valahogy nincs bizodalmam hozzá. :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Pacsmacska!
Nekem 34 napig is 2 csíkos volt a tuti pé-m után. No para!

RobcsiBettike! Félelmetes, amit ti műveltek!!! :lol:

Kép
zölddisznó

3-4

Kép
zölddisznó

Coca, Robcsit ne bántsd csak babás lett, azt művelte!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Zöldi! Miért is? Mit is műveltem? Nem Gabyra gondoltál? :lol:

Kép
bettike
Eger

Bocsi, Gabyt akartam írni! De nem bántásiból, gondolom nem értettétek félre!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Persze, hogy nem értettük félre, ha arra gondolsz, hogy egész nap tünetegyütteseket gyártunk! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bingó, Bettike, arra gondoltam... hihi

Kép
zölddisznó

Hogy én milyen ügyi vagyok! Na meg gyagyás! :lol: :lol: Ugye Zöldi?

Szerintem, ha hülyének is néztek most ezt leírom:
Szerintem babás vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:
De ne kérdezzétek, hogy miért, azaz honnan tudom! Csak úgy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát ezt most jól esett leírni!
Na midegy, holnap úgy is le leszek állítva!
Esetleg este ha hazaérek normális időben jövök, ha nem akkor csütörtökig mindenkinek kitartást! :lol:

Drukkolok mindenkinek, a pé közelieknek sok kekszet is kívánok! :lol:
Aki betegeskedik gyógyuljon meg, a babások pedig simítsák meg pocijukat helyettem is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, ÁMEN! :)

Kép
elizabeth25

Bettike
mintha tegnap meg azt mondtad volna, olyan érzésed van nem sikerült, ki érti ezt :wink: halkan nekem is súg olyat a megérzésem hogy baba van, de lenémítom :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

Eliza: annyira aranyos a babókád! :lol: Szeretgesd sokat, de azért Apát is hagyd, hadd becézgesse :wink:

LH teszttel kapcsolatban: ma vagyok a 14. napon. Pozitív lett. 12 napon tök negatív. Most akkor ma meg holnap tuti akciózni fogunk...
Múltkor meg pé-kor egyáltalán nem lett pozitív. Azelőtt meg semmilyen tesztcsík nem jelent meg. Szerintem mondjuk az 5 db terhességi teszt volt, csak véletlenül az LH teszt dobozába csomagolták :lol:

Az LH fokozatosan emelkedik. Ha tehát egyik nap tök negatív (=nincs tesztcsík), nem érdemes rögtön utána következő nap csinálni még egyet. (ezt úgy olvastam) Nekem ez most bejött.

Akinek sok pozitív LH tesztje van egymás utáni napokon, azt egyáltalán nem értem, hogy lehet.

Na, jól el elmélkedtem itt az LH tesztelésről magamban
:lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó én szoktam sokat, de ő nem, nem az a fajta! :cry: :cry:

Kép
elizabeth25

Szezso!
Azért pozitív több napon át nekünk, repesztőszurisoknak, mert abban van HCG, oszt kimutatja.

Kép
zölddisznó

Coca: ja, most már értem....

Liza: lehet, hogy az én férjem sem majd fog beszélni a mi babánkhoz, de a maga módján biztos szeretni fogja :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, az biztos! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Csoda jó görbék vannak. Lassan megint marha sok mindenki fog tesztelni. Többekközött én is, ha elérem a pillanatot, és nem jön meg :wink: Reméljük, hogy így lesz. Jó lenne már végre kétcsíkos teszteket látni dögivel...

Lh teszttel kapcsolatban, nem tudom mennyite segít, én ezt találtam:

Kép

Én ma már dolgoztam, közben rengeteget ittam, és pisiltem hehe :lol: Úgyhogy a munkaidőm felét dolgoztam csak le.

Mindenkinek szép görbét, és sok zebrát kívánok[/img]

Purc

Kép

Kép
purc

jó reggelt
hőjelentés

Kép

Csak nem maradt fenn a nyavajás :(
Bettike remélem a tied nem indult meg lefele :wink:

Kép
gaby25

Reggelt!

Malackáé is lekonyult :cry:
Kép

Ki szeretne ilyen Mikit?
Kép

Kép
zölddisznó

Utazás előtti gyors görbe:
Köszi Gaby!
De te is még hol van a vonaltól! Holnap megint fel fog menni! :wink:
Eddig úgy is ilyen ugrálós volt a tiéd! :wink:

Kép

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Neked csak folytatódni akar az unalmas egyenes rész! :lol:

Jók legyetek! :wink: Vigyázzatok magatokra! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Tudom hogy messze van a vonaltól, de 37 hőnél jött meg ennél a ciklusnál :( A tied viszont nagyon tuti :D

Kép
gaby25

Bettike! Kép

Gaby, mi meg holnap leszünk melegek, jó?

Kép
zölddisznó

Zöldi
ok, bene vagyok :wink: de most már szoktatom magam a gondolathoz, hogy meg fog jönni :?

Kép
gaby25

Hello Lányok!

Gaby: nyugi, egy hő nem hő!!! Holnapra visszakúsz :wink:

Bettike: ha így folytatod be fogsz lázasodni :lol:

Malacka nem sír, mert Benedek nem bírja :D

Fogadok, hogy megint bejön Coca jóslata, és holnap lesz pé-m...

Kép

Szegény Mikulás! Ma van a napja, de senki nem várja :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
nyugodt vagyok, de hát benne van a pakliban, hogy megjön, és már felkészültem rá :? nem akarom ringatni magam, ha mégsem jön meg, akkor kellemes meglepetés lesz :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Nagyon szépek a görbék, lányok!

Miksa megint beteg, visszatért a fülnyavalyája, az éjjel 39,6-ig ment a láza :cry: . Még jó, hogy már gyanús volt, és épp az este voltunk a doktornál, így számítottunk rá és gyógyszere is van. De szegénykém nagyon rosszul volt.

Zöldi! nekem is jósoljál, ma vagy holnap? Ma itthon alszik az uram, holnap iccakás... én sajnos inkább a holnapra tippelek :( Mindig így jön ki :(
LH-teszt tegnap majdnem jó volt, de azért nem teljesen. (Rendes csík, de nem elég erős). Tojásfehérje még nem volt, pedig szokott lenni. Ma nem lesz LH-teszt, elfogyott, és most Miksa miatt nem megyek sehová, most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Szegény Miksa, remélem gyorsan felépül, jó magas láza volt :?

Kép
gaby25

Sziasztok!!

Nekem meg nem esett le a hőm!!, Így nem tudom mikor lesz pé-m. Most próbálunk koncentrálni, és nem sűrűn élni házas életet, a hasam fáj, a páfrányok sokan vannak a hőm viszont fennt van ki érti ezt???
klarissza32

Miksa!
Nem mondták még, hogy tubus kellene a kisfiad fülébe??
klarissza32

Bocsi Szirom! :oops:
klarissza32

Klarissza! Milyen tubus? Fülmelegítős sapit kapott, meg gyógyszert szed. Életében most fáj másodszor a füle.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ha csak másodszor akkor nem gond, akkor van baj ha folytonosan visszatérő problémává válik, ami persze nálatok nem fog előfordulni :!: :!: :!:
klarissza32

Nekem sajna mindkét kisfiam fülproblémás volt, a nagyobbikat meg is mútötték, kivették az orrmanduláját, és tubus raktak a fülébe, de mire ez megtörtént már beszedettek vele vagy 1 kg antibiotikumot. Gondoltam a második gyerekkel okosabb leszek, de azon sem lehetett segíteni a kicsiknél az a legnagyobb gond, hogy nem mindig fujják ki az orrukat, inkább szipognak, ami persze középfülgyulladáshoz vezet.
A kisebbik gyereknél csodálatos megoldást találtam, minden este kakukkfű illóolajat párologtatok a szobájukba, jó megoldás még nála a meleg só, amióta ezt csinálom (iskolakezdés óta) még nem voltak betegek kopp,kopp,kopp. :wink:
klarissza32

Köszi, így már értem. Remélem, hogy nálunk ez nem lesz visszatérő. Sajnos nekem sokszor fájt gyerekkoromban, akkor én is sót kaptam rá, de most Miksának ezt a fülmelegítős sapit ajánlották. A párologtatás is jó ötlet.

Olyan érdekes, mert Miksának nagyon tudatosan szívjuk az orrát porszívóval, ha egy kicsit is folyik, pont emiatt, hogy ne húzódhasson sehová. Erre mégis :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?