Na sziasztok!
Bárány, légy szí rögtön írj... habár holnap nem vagyunk itthon (kari bevásárlás), de este jövök!!!
Mi 23 évesen találkoztunk. mégis 30 voltam (vagyok), mikor Elcsó született.
mi először "megalapoztuk" a jövőt, hogy ezt a manapság divatos és buta (
) kifogást mondjam. Én 2-3 év különbséggel szeretném a másodikat. Anyósom "nyúz", hogy kisfiú legyen, mert nincs vér szerinti fiúunokája, de én mondtam neki, hogy én megint kislányt szeretnék.
Én karácsonykor mindig tejszínes rókagombás harcsát sütök (férjem fogja, nagy horgász...), de nemrég csináltam egy vagon harcsapörköltet, amit napokig ettem, úgyhogy most a hátam közepére se a halat...
Szóval valszeg kacsát sütök. Én nem tudok halászlét főzni. Vagyis inkább nem akarok.
szerintem utálnám a paszírozást.
mint ahogy gyúrt tésztát sem csinálok, mert utálom, hogy kulimájszos lesz tőle a kezem. háklis vagyok, mi????
mai esti mese: kids multivitamin tabletta. 6 féle gyümölcs és 5 féle zöldség értékes anyagait (fitonutriensek) tartalmazó vitaminkomplex. A fitonutriensek közvetlenül a héj alatt található anyagok, amelyeket a gondos hámozásunkkal egy pillanat alatt el is távolíthatunk, de ez még csak az egyik probléma a mai gyümölcsökkel. a másik az (a vegyszerek és a génkezelés mellett), hogy általában éretlenül szüretelik le őket, és a fitonutriensek csak érett állapotban termelődnek. tehát az ilyen gyümölcsök kevés vitamint tartalmaznak. A kids rágótabletta 2-102 éves gyerekeknek ajánlott.
Kis gyerekeknek napi 2, nagyobb gyerekeknek (felnőttek) napi 4 az ajánlott. A gyerekek kedvéért vidám állatfigurás az alakjuk, és szét kell őket rágni, mivel száj nyálkahártyáján keresztül a legjobb a felszívódásuk. nekem az íze nem ízlik, terhesség alatt meg egyenesen öklendeztem tőle, de a gyerekek szeretik (a férjem is).
Szép álmokat!