Sziasztok Lányok!
Remélem mindenkinek jó hangulatban telt a Mikulás-napja
Fioona: A szülésem időpontjáról még nem nyilatkoztak, de szerintem előrébb lesz hozva. Nagyon tuti babakocsitok van.
Nem tudom miért, de én valahogy nálad lányt érzek
Mostmár én is merészebb vagyok, hogy konkrétan tudom a nemét, és én is nézelődök baba cuccok ügyében. Igazából januártól gondoltam főleg a vásárlást, most karácsonykor sok lesz a kiadás.
Bécs, nagyon tuti ilyenkor adventkor. Mi két éve voltunk. Egyébként szinte csak magyar szót hallani
Akartunk menni az idén is, de valahogy annyi dolgunk akadt, hogy nem szerveztük meg előre.
Meri: köszi, hogy beírtad az uhmat a táblába. Én is a piros-zöld-arany színre szavazok.
Csipcsab: szerintem jó ötlet a természetgyógyász, de valóban meg kell nézni, hogy kihez megy az ember.
Bodzi: milyen volt a jégrevü?
Arwen: remélem mára már jobban vagy. Nem tudlak bíztatni, hogy nyugi, hamarosan elmúlik, mert nálam például nemrégóta jött elő, szóval ez nagyon egyéni, hogy ezek a rosszullétek mikor jönnek és meddig tartanak.
Kérdésedre válaszolva: van már nevünk úgy néz ki
Angyalkrisz: örülök, hogy már jobban vagy és hogy normális még a barnázgatás. Pihenj amennyit tudsz! Én is egy héttel járok pont előrébb, tehát akkor mi gyakorlatilag teljesen egy idősek vagyunk. Te is érzed már a mozgást? De jó!
Teljesen irigy vagyok Rád és Fioonára is (meg persze a többiekre akik érzik), hogy érzi, én még semmit. Már nagyon türelmetlen vagyok. Remélem karácsony este legkésőbb meglep bennünket, majd megbeszélem vele.
Télapóra megmutatta magát, így karácsonykor meg megmozdulhatna és akkor teljesen elégedett lennék, hogy milyen ügyes és okos a gyerekünk
Benita: köszi a kedves szavakat. Hűha... jó nagy munkába fogtatok! De akkor mostmár túl vagytok rajta, ugye?
Nekem a derék alá párna éjszakára nagyon bejött. Azóta nem fáj a derekam, pedig az elején én is mit szenvedtem...
Porsika: de jó, hogy jelentkeztél.
Most akkor megjött, vagy nem jött? Vagy inkább nem írsz semmit róla és egyelőre titok?... mint Meri a múltkor, ő is titkolózott. Na nem baj, én nagyon szorítok, amíg nem jön meg, van remény! Sok pozitívat küldök, jó? ++++++++++++
Vicky: nagyon gratulálok az új lakásotokhoz! Tök jó!
Esztora: remélhetőleg nem tér vissza a barnázás, te is pihenj sokat, szerintem ez a legfontosabb, meg a nyugalom!
Szép napot Mindenkinek!