Sziasztok!
Erika üdv Tárnokon, ami nem falu, hanem nagyközség!
Én intézkedtem keresztelő ügyben a nyáron! Csak mi a Zrínyiben lakunk és nekünk a templom utcai templom van közelebb.
Nagyon ari a papbácsi meg a segédje is. Egyszer bementem, akkor a segéd volt ott felvette az adatokat és legközelebb már csak a keresztelőkor kellett menni. Ráadásul nekünk nagyon kacifántos volt, mert én katolikus vagyok, párom református, és nem vagyunk házasok sem, de nem volt gond. Az volt a lényeg hogy a keresztszülők katolikusak legyenek.Nem került semmibe de nálunk a keresztszülők adtak a papbácsinak borítékot .Úgyhogy nyugodtan vágj bele, egyszerűen, gyorsan ,szuperül megy minden.
Vagyis majdnem. A keresztelőkor nem volt keresztlevelük és azt mondták majd postázzák, de még nem ért ide. Majd rájuk csörgök.
Sajnos hogy mikor találod ott a segédet azt ne tudom már, de ki van írva a templomnál. Mise előtt vagy után keresd Őket.
Ja és vidd magaddal a gyerkőc születési any. kivonatát is.
Még annyi rémlik hogy itt nálunk minden hónap utolsó, felétek minden hónap első szombatján van keresztelő. De választhatod akármelyik templomot.
Asszem röviden ennyi, remélem segítettem.
Chrissy is érdeklődött de szerintem még nem intézkedett, most úgy látom nagyon leköti a meló! Vagy a babaprojekt?
Haho Chrissy hol vagy? Írtam a másikra is neked!!! Remélem nem vagytok betegek!!
Hera ti is most voltatok 15 hós oltáson? Minden rendben van? Vikinek egy hét múlva volt 2 napig 37,8 a láza. Nem tudom ment volna-e feljebb is egyből adtam neki a panadol babyt. Nagyon ronyóztam mert írtátok itt azt a sok rosszat az oltásokról.
Eri nekem van msn-em, miért kérded? Bár nem tudok sokat fent lenni, sőt semennyit. Lányom nem enged géphez. Most is beraktam a kiságyba hogy tudjak írni. Egyből turakszik az ölembe és nyomogatja a gombokat, meg az egeret mint egy megszállott. Már most! Mi lesz még később?
Ha alszik és épp mindent elvégeztem akkor szoktam felnézni egy kicsit. Pedig nem lesz rászoktatva az tuti. Nem szeretnék gépfüggő gyereket. Már van a családban, és látom milyen következménye van!
Na megyek kiveszem had játsszon, én meg állok neki takarítani.
Üdv mindenkinek: Anna