Sziasztok!
Ma nem bírtam jönni, vártuk a nagyikat, közben megint brutál migrén, hányás,
még jó hogy volt aki szórakoztatta Bendegúzt. Este múlt csak el basszus egész nap csak két pogit ettem, meg most egy szelet kenyeret. Jó kis fogyókúra, pedig nem is akarok fogyni. És ráadásul Laci nagyon jót főzött, tandori fűszeres indiai csirkét rizzsel, majd holnap eszem belőle.
Bendegúz kapott egy csomó aranyos dolgot, kismikit, kis hóembert, egy olyan fekete kutyát ami még az enyém volt, meg egy babát ami szintén, meg két harmonikakönyvet ami szintén ereklyeszámba megy, az egyik Tücsök és a hangyák, tök szép mesekönyv (anno 13!! Ft volt, és Anyu ezeket mind megőrizte nekünk, és most megkapja szépen lassan Bendegúz) Meg kapott pár irtó cuki ruhadarabot (anyu jól bevált turijából), muszáj lesz lefotóznom majd, van egy annyira édes pulcsi-gatyó kombi, meg egy kis dögös kardigán. Ja, és a nővéremtől egy kis adidas edzőcipőt, majd tavasszal lesz jó mert 21es, de annyira kis pasis. Pedig mondtam neki, hogy Mikulásra nem kell ilyesmit venni. Tőlünk csak valami kis apróságot fog kapni szerintem. Illetve a Mikulástól.
Remélem holnap jobb nap lesz, valószínűleg elnézünk a Vörösmarty térre a karácsonyi vásárba, megsétáltatjuk a mamát meg a papát. Meg Bendegúzt!
Ayse!
Örülök hogy alakul a konyha! Biztos nagyon klassz lesz!!
Jó Neked hogy tudod már mit szeretnél tanulni én még csak agyalok rajta.
Jucc!
Aranyos vagy, de én nem tudom még megígérni, hogy itt leszünk, és el tudunk menni. De előbb utóbb csak talizunk ám majd.
Manka híradó:
Beszéltem vele, ma nem kapott Jack antibigyót orvosi belegyezésre, hogy helyrejöjjön a gyomra szegénynek. De ma már élénkebb volt azt mondta, nem akart elaludni délben, és ez jó jel!
Na megyek aludni, ki kell hevernem ezt a mai napot.