Új privát üzeneted érkezett!

Snufi, de jó lenne ha ki lehetne az lh tesztjeinket cserélni ! :wink: :lol: :lol:
macspacs

Macspacs,
ha volt repiszuri hót mindegy mit mutat a hőd meg az LH teszt!!! Azok normál, beavatkozás nélküli ciklusokra jók!!! Honnan tudná az LH teszt hogy bele fognak nyúlni egy óriási adag HCGvel a ciklusodba hogy tüszőrepedést provokáljanak?! Nyugodj meg, ha repiszurit kaptál akkor az meg is repedt, mégpedig kb 36-40 órával a repiszuri után!
Vendég

Macspacs te egyébként éreztél már peteérésre utaló jeleket?

Kép
Kép
robcsi03

Az alapján amit Gaby írt rólam azt tanácsolom mindenkinek, hogy felejtse el az LH tesztet! :wink:

Snufi! Az miért baj, ha most lesz pé-d?

Kép
bettike
Eger

Macspacs, az bizony jó lenne!

Gaby, érezni nem nagyon szoktam. Pént. minimális szurkálást éreztem (hacsak nem bebeszéltem magamnak... :oops: ). Eggwhite volt pénteken. És páfrány is. Péntek a 12. nap volt, előző hónapban akkor volt pé.-em. :?
snufi

Macspacs! Nem is értem, hogy te miért lh teszteltél? Hát néztek uh-val nem, hogy hol tartasz és annak megfelelően repesztettek nem?
Hát akkor? :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Nem, nem baj! Csak jó lett volna megbizonyosodni, ha már megvettem azt a fránya LH tesztet egy vagyonért! :twisted:
snufi

Snufi
én a 10 naptól néztem az lh tesztet, aztán 16. napon volt pé

Kép
gaby25

Vegyek még 1 dobozzal??? :roll:
snufi

Érdekes, mert amikor a Rékával terhes lettem előtte minden hónapban volt tojásfehérjém, abban a hónapban nem. Most dettó.

Kép
Kép
robcsi03

én nem vettem :? nekem mondjuk 10 napon nagyon halováncs csík volt, 11-en is, és utána erősödött, 13. napon már csak hajszálnyival volt világosabb. De szerintem ez is egyéntől változik, gondolom valakinél úgy van hogy egyik napról a másikra megjelenik az erős csík. Passz :roll:

Kép
gaby25

Robcsi
Én sem észleltem tojásfehérjét, de nem mindenkinek van, a "vizes" is azt jelzi a ferty szerint

Kép
gaby25

Gaby! Szerintem is egyéntől változik, hisz emlékszel, hogy nálam meg egyfolytában tök erős volt a két csík! :roll:
Ja! Te érzel még valamit?

Kép
bettike
Eger

Robcsi,
Amit érezni szoktam, az kb1 héig tartó fokozatos feszülés, fájdalom a petefészektájékon, főleg mozgás közben, pisiléskor. Most csütörtökön kezdődőtt, és még ma reggel is éreztem. Tojásfehérje is szokott ürülni, de az is múlt hét csütörtökön ürült....Sajnos magát a megrepedést nem érzem.
Bettike,
Azért teszteltem mert az inszem napján azt mondta a doki hogy épp most ovulálok, de a tüsző még látszott az ultrahangon, csak más volt a formája. Meg azt is mondta a doki hogy keddig minden nap akciózzunk is...??? Ha szombaton van pé mi értelme kedden akciózni??? + ugyanúgy fájt a bal petefészkem tájéka vasárnap és hétfőn is. Az lh teszttel akartam megnyugtatni magam hogy biztos megtörtént az ovuláció. És a görbém miatt is teszteltem, mert az sem egyértelmű.
Áfi,
Köszi a nyugtatást, remélem igazad van! Te hogy álsz alombikkal?
majd szólj hogy mikor kellenek az extra drukkok!! :wink:
macspacs

ja, pocifeszülés, néha itt ott szúrka és olyan furi néha mintha hillámozna benn :shock: , több pisilés, cicfeszülés. Te?
Apa már a határnál van, este már velem lesz :D

Kép
gaby25

macspasc
nekem is elhúzódik 1 hétig a görcsölgetés meg szúrkálás, de pé-kor éreztem hogy belenyilalt többször.

Kép
gaby25

Gaby! Akkor jó estéd lesz! Meddig marad?

Cicifeszülés, több pisi - meg van, meg biztos hülyén hangzik de bizsergek belül! :lol:
Meg hullámzó kedélyállapot! :lol: (depresszió korai jelei)

Kép
bettike
Eger

én is bizsergek pocinál :shock: és sokszor olyan meleg érzés van :? :roll:

Kép
gaby25

Bettike
nekem nem a kedélyállapotom hullámzik, hanem benn érzem néha furán, mintha hullámzot volna, de aztán elterelem a figylemem magamról :wink: Ja, és korán álmos vagyok

Kép
gaby25

Na jó! Szerintem engem zavarjatok el, mert kész vagyok! Valahogy muszály lesz leállítanom az agyalást!
Ne értsetek félre, nem baj az sem, hogy ha megjön! Hisz végre nem lett brutál ciklusom, meg végre volt pé-m! Tehát jó irányba haladok! Csak nem bírok várni! Kkezdek agressziv kismalac lenni és NEM VÁROK! érzésem van! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Nyugalom, és türelem :wink: Hamarosan megszűnik a bizonytalanság.

Kép
gaby25

Gaby! Nincs!!!! Elfogyott!!!!! :twisted:
Na vicceltem! :lol:
Te hogy vagy ilyen nyugodt?

Kép
bettike
Eger

Hát Gabi én emlékszem, hogy ahogy fogytak a napok én annál idegesebb lettem. Már nem érdekelt, hogy meg fog jönni, azt kívántam, hogy történjen már valami :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Jól eltünt Mindenki... :roll:

Megyek kajálni! :)
snufi

Snufi! Én csak száműztem magam egy kicsit! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ebédeltem, itt vagyok már :) Fincsi főtt füstölt csülköt, sült kolbászt, sült krumplit, tormát, kenyeret :? mintha sokat ettem volna :shock: :lol:

Bettike
Egyszerűen nyugodt vagyok (még), foglalkozok a témával, de nem idegeskedem rajta, nem kell már sokat várni az eredményre, és ha nem sikerült, akkor sincs még nincs itt a világ vége :wink:

Robcsi
Hát igen, az ember már azért várja azt a bizonyos napot, amikor tesztelni lehet, hogy megszűnjön a bizonytalanság, hogy igen vagy nem.

Kép
gaby25

Gaby,
én is most kajcsiztam tonhalas salit, de isten bizony újra megéheztem a finom ebédedet olvasva :twisted: :twisted:
Iszok is eg ykávét jó sok tejszínhabbal, hátha nem leszek utána éhes! :wink: :lol:
macspacs

Sziasztok!

Meri! Köszi az infót, ezek szerint nem maradtam le semmiről, mert a 23 órait vettem föl, de még nem néztem meg, de akkor ez volt az "emberi" rész:))

Kata! Kicsit megnyugtattál, bár valóban 2 külön dolog, hogy lesz-e baba, és hogy befolyásolja-e a kúp a fogamzást, de legalább ezt, mint negatív tényezőt kizárhatjuk. Sajnos ronda dolog ez a gomba :x
zsebi_baba

Meri, ha esetleg felvetted a NG-ról a műsort nem teszed fel az oldalatokra? Vagy azt nem lehet?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Képek rólunk :)

Kép

Kép

Remélem mindenki jól van! :)

Kép
elizabeth25

De jó! Az elsőn olyan, mint aki mosolyok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Azaz mosolyog! Egyszer majd csak megtanulok írni is!

Kép
bettike
Eger

Melinda! Irtó édes! Istenem! Hihetetlen!! Gratu!!! :D
snufi

Köszi snufi! :)

Bettike, a dokinő is azt mondta, hogy azon mosolyog! :) Mondta, hogy beszéljek hozzá...én beszéltem, hogy jaj kicsim anyu vár meg ilyen "hülyeségeket", és akkor bedobta ezt az arcot! :)

Kép
elizabeth25

ÉN IS AKAROK ILYET ÁTÉLNI!!!!!!! :D
snufi

Snufi, mindenkivel ellentétben én azt mondom, hogy már volt pé-d, mégpedig vagy 14-15. nap. Az lh teszt meg szerintem megbizható csak kérdéses hogy milyen érzékenységüt vettél. Szerintem hagyd erre a hóra az lh tesztet!

Zsebi, örülök hogy sikerült megnyugtatni téged!

Lizi, gratula!!!!!!!

Ma telefonáltam a fogorvosomnak és csak jövőhét csütörtökön tud fogadni! Jó mi?!! Halmozom az élvezeteket! Egyszer nődoki azt fogorvos!

Kép
kata05

Fölteszem a görbémet, valakinek van ötlete, hogy a szombati kiugrás jelent valamit? Kép
zsebi_baba

Snufi, szerintem a Jézuska meghallgat téged! :) Ti mióta is próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

Eliza, ez a 7. hónap. :(

Zsebi, talán beágyazódás? :lol:

Kata, köszi, úgy döntöttem, hagyom. Ma elhasználom az utsót, és ennyi!!!! :?
snufi

Liza
Cuki mosolygós kisfiad van :)

Kép
gaby25

Eliza! Nálatok hányadik hónapban fogant meg Domi-Tomi? :P
snufi

Beágyazódásnál leeseik ha inkább, nem? Én így tudom. Lizának is leesett.

Kép
gaby25

Én is úgy tudom, a beágyazódásnál leesik. Pedig időben stimmelne.... Lehet, hogy én leszek a kivétel? Nem lenne rossz!!!! :lol:
zsebi_baba

Snufi, simán lehet beágyazódás, nálam is leesett nem is kicsit annó, úgyhogy drukk! Nekünk a 15.próbálkozós hónapban jött össze, már a meddőségibe is bejelentkeztünk! :( És mikor mentünk az első konzultációra már ott volt a pocimban a baba, csak még nem tudtuk....:(......Amúgy az az egészben a poén, hogy szeptemberben csak egyszer voltunk együtt egész hónapban. :lol: :lol:
Amúgy ez a Domi-Tomi, marha aranyos! :) Igy fogom ezentúl hívni! Köszi a tippet! :)

Gaby, köszi a dicséretet, ugye, hogy tényleg olyan, mintha mosolyogna? :)

Kép
elizabeth25

Zsebi! Később keltél! Sokkal?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem sokkal, csak egy órával. És vasárnap is ugyanakkor keltem.
zsebi_baba

Elizabet,
Nagyon nagyon aranyos pocaklakód van!!! :wink: :lol:
Én is szeretnék ilyet!! Tényleg olyan mintha mosolyogna!! :lol:
Olyan jó hogy szoktál hozzá beszélni, biztos érzi hogy menyire szereted!!
Zzebi baba,
Nem aludtál esetleg sokáig szombaton? Ha később méred a szokásos időpontnál, lehet magasabb a hőd. Vagy ha esetleg némi alkohol csúszott le a torkodon péntek este :twisted: :oops: , az is emelhet a hőmérsékleteden.
macspacs

Liza,
Nem mondod hogy csak egyszer voltatok együtt!?????!! :shock: :shock:
Arra emlékszel hogy milyen közel volt az akció a pé-dhez?
macspacs

Macspacs, köszi a bókot, Domi-Tomi nevében is! :)
Nagyon sokat beszélek hozzá, de azt mondja a doktornő, ha nem is mondom neki, hogy mennyire szeretem, ő érzi azt! :)
Macspacs ti mióta gyúrtok a babóra?

Kép
elizabeth25

Liza,
Majdnem két éve nem védekezünk. kb 1 éve céltudatosan babát szeretnénk, májusban clostival terhes is lettem, de 5-6 hetesen kiürült a pzsák...
Snufi,
Sztem ne ma használd el a teszted, holnap vagy holnapután már jobban kimutatja az LH csúcsot. Nekem is volt olyan hónap, hogy a 19. napig semmit sem mutatott, úgy voltam vele hogy szar ez a teszt, de azután azt hiszem a 21 nap körül már erősen jelzett, és akkor volt pé-m is. Tudom hogy nehéz még egy picit türelmesnek lenni, de előbb utóbb jelezni fog az a teszt, tuti!!!
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?