Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi! Köszi! Én is szorítok magamnak! :lol:

Most találtam ki egy másik vizsonyítást! Megkerestem egy hasonló hónapomat, bár akkor nem teljesen hőmérőztem! Ott úgy volt, hogy mensi előtt két nappal "leesett" erről a 37-ről 36,8 ra és ott is maradt! Szóval ha csütörtök, péntek, szombat is ilyen magas maradna olyan jó volna!
Csak attól tartok, hogy a teától ilyen szép! :roll:

Édes lehetett Rékád! :lol: Mindig ilyen kis barátságos?

Kép
bettike
Eger

Bettike én is minden reggel így mértem, hogy milyen jó lenne, ha ma is 37,1, vagy legalább 37 lenne :D Ja, és azért bizti jó az a tea, de a hőt te produkálod, annak max. abban van szerepe, hogy szép egyenletes a görbéd. (szerintem)

Igen nagyon kis barátkozós, nem egy félős kiscsaj :D

Kép
Kép
robcsi03

Köszi a biztatást!
És te hogy érzed magad?

Kép
bettike
Eger

Köszi a kérdésed!
Éjjel alig aludtam, nem tudok enni, mert egyszerűen nem tudok kitalálni olyan kaját amit le tudnék gyűrni, úgyhogy teán és gyümölcsleveken élek :D ja és persze gravidán, folsavon és c-vitaminon :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Lányok, szépek a görbék! Babagyanússágot én nagyon óvatosan mondok ki, de Zöldinél most ki merem. Úgy vettem észre, hogy akinél eddig volt (beágyazódási) esés, az mind babás lett. Ez persze nem jelenti azt, hogy akinél nem volt, az nem lehet babás, no, értitek...

Robcsi! Aranyos lehetett a kiscsajod! :wink:

A görbém (szerintem ma már nézek LH-tesztet). Szezso! tényleg egy síkban mozgunk :wink:

Kép :

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi
Nem mértem előző hónapban, szóval nem tudunk hasonlítani :? Menzesz előtt 3 nappal kezdtem el mérni, és akkor 37,05 - 37 - 37 volt, és ezzel 37 hővel jött meg.

Bettike
A te görbéd is tutkó :wink: Miért gondolod hogy a teától van fenn? anélkül alacsonyabb volt múltkor?

Szirom
Igen, engem is megnyugtna, ha lenne benne az a bizonyos hőleesés, mert akkor szinte biztos a baba :wink: de hát Robcsinak sem volt, szóval még nincs veszve semmi

Kép
gaby25

Halihó!
Még mindig nem jó a gépem :cry:
Nem tudok sokat írni, meg olvasni, bocsi, ha nem vagyok képben!

Zöldi, Gaby TUTKÓ GÖRBÉITEK VANNAK!!!

Azért rakok egyet én is!

Kép

Szerintetek mitől vannak hőhullámaim, klimax-olok? :shock: :?
sonjus

Gaby! Igazad van! A múltkor nem ittam még a teát és akkor is ilyen magas volt! Na akkor zöldséget beszéltem!
Engem is megnyugtatott volna, ha van leesés, de én is Robcsi példáján nyugtatom magam, hogy neki sem volt és mégis!

Szirom! Értjük! :lol:

Azt nézem, hogy mire mi eljutunk tesztelésig, addigra mindenki más meg akciós időszakát éli majd! Szóval drukk hegyek kellenek mindenkinek! :lol:
El is kezdem a hegyet építeni: +++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Sonjus! Nem akarok hazudni, de úgy emlékszem, hogy pé-m környékén nekem is volt hőhullám! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!!

Tegnap végre ismét találkoztam Zsebive, aki a következő pózzal lepett meg:
Kép
judithappy

Sonjus
nekem is volt hőhullámom előző ciklusban, de az már a menzesz előtt volt nem sokkal :shock:

Kép
gaby25

Egyébként az előbbi képet 3/4 óráig szerkesztettem, mire fel tudtam tenni!! :( :( :(

DE VÉGRE SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
judithappy

Judit gyönyörű ez a gyerek! Én is szeretnék már itt tartani :D

Kép
Kép
robcsi03

Judit
De nagyon jó ez a kép!!! :D Kép

Kép
gaby25

Ezek itt 11 hetes pocifotók :

Kép

Kép
judithappy

Köszi csajok!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk is nagyon teszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
judithappy

Szép pocak! :lol:

Ezzel a képpel leesett, hogy ha nekem most összejött, akkor nem fogom tudni februárig titokban tartani a munkahelyemen! :roll:
Akkor lennék majd 12 hetes!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Bő tunika :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Nem tömték be!

Szezso!
7-én.

Bettike!
A tied se semmi!

Szirompróféta!
Én is úgy érzem, hogy nem vagyok egyedül.

Kép
zölddisznó

Hát Gaby! Nem fog menni azzal sem! Mert itt már tényleg belém beszélik a gyereket! Az is elég, ha egy kicsit jó ízűen eszek! Na meg még ha bővebb ruhát hordanék mi lenne itt?
Amúgy jó lenne, ha ez lenne már a gondom! :lol:

Alig várom, hogy holnap menjek arra a továbbképzésre, mert legalább egy kicsit elterelődik a gondolatom! Mert most egy kicsit kezdtek túlságosan is csak erre koncentrálni! :twisted: És nagyon nem megy másfelé az agyam! :cry:

Kép
bettike
Eger

Zöldi
Már kettő helyett eszel érzésed szerint? :wink:

Kép
gaby25

Jé Zöldi! Itt a lyukban! Köszi! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Amúgy miért akarnád februárig titokban tartani a melóhelyen?

Kép
gaby25

Gaby!
Én mindig kettő helyett eszem, akkor is, ha mikulásni készülök. Azért vagyok dagadt malac.

Kép
zölddisznó

Nem is dagadt, hanem zöld malac :shock: :lol:

Kép
gaby25

a XIII. ker-ben hol dolgozol?

Kép
zölddisznó

Gaby! a 12 hetes bűvös határ miatt :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldi
A Váci úton a Dózsa György megállónál

Kép
gaby25

Judith,
Nagyon szép a pocid, bár egy vacsi kiadós vacsi után sajnos az enyém is tud ekkora lenni, csak sajnos még baby nélkül! :wink:
Az én görbén nem túl biztató, mi a véleményetek? Elvileg szombaton kellet volna pé-nek lenni, de az lh teszt szerint ma reggel lehetett ha kirepedt az a tüsző egyáltalán, és akkor az inszemnek nem sok értelme volt, csak újabb 40 000 huf költség...
Coca,
Olyan jó neked hogy babásnak érzed magad!!!! Nagyon szorítok a zebrás tesztért!!
ide is felteszem a görbém, segítsetek légyszi! Kép
macspacs

macspacs
tuti egyforma erős volt az a két csík az lh teszten? mert nekem egy hajszálnyival vékonyabb volt szerdai, és + nak írtam be de csak szombaton volt pé. És pé után is csíkos maradhat még ám. Szóval lehet ott baba :wink:

Kép
gaby25

Gaby,
vasárnap és hétfőn is láthatóan erősebb volt a teszt csík mint a kontrol csík! Ma reggel első vizeletből már halványabb volt a tesztcsík, de még mindíg látszott. Sajnos péntek szombaton nem csináltam tesztet! De a hőm sem maradt fent 3 napig...
macspacs

Macspacs én valószínűbb-nek tartom a mai peteérést, mint a 10-eit. Tudom, hogy írtad, de mekkora tüszőt/ket láttam az inszem előtt? Kaptál utána tüszőrepi szurit?

Kép
Kép
robcsi03

Gaby,
Szted meddig maradhat még 2 csíkos az lh teszt ovuláció után?
macspacs

Bocs nem láttam, hanem láttak :(

Kép
Kép
robcsi03

macspacs
szerintem olyan 1-2 napig viszont valamivel tuti haloványabb mint a kontrolcsík, de ha neked erősebb volt a tesztcsík, akkor nem arról van szó. Bettikének is elég érdekeseket mutatott az LH teszt :?

Kép
gaby25

Robcsi, Csütörtök este kaptam tüszőrepesztő szurit, ovitronell-t. csüt reggel kaptam még egy merional injekciót, akkor 18 mm-es volt a tüsző, és 9mm az endometrium.
macspacs

Ha ma volt pé, akkor nagyon gáz a doki, aki szombaton csinálta az inszemet!!!!
macspacs

macspacs
azt írtad ma már halványabb volt a csík, akkor szerintem vasárnap vagy hétfő volt pé, nem? és 2-3 napig élnek a kiskatonák, meg akcióztatok is, hátha :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Görbém:

Kép

Lh teszt tegnap is negatív lett, ma még megcsinálom az utolsót, de teljesen összezavarodtam most... :roll:
na mindegy... :oops:
snufi

Macspacs a holnapi hőd után többet lehet majd mondani. Remélem nem volt felesleges pénzkidobás az inszem :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Snufi
halovány csík sem látszott? mert ha igen, akkor szerintem közeleg a pé.

Kép
gaby25

Snufi úgy néz ki hosszú ciklusnak nézel elébe :?

Kép
Kép
robcsi03

Gaby,
semmilyen, halovány csík se volt, egyik nap se... :cry:
snufi

Snufi
Az nem jó :( Hány napos a ciklusod általában?

Kép
gaby25

28-29
snufi

Snufi,
Sztem az lh teszt nagyon megbízható, sztem csak ezután lesz pé-d!
macspacs

:cry: :cry: :cry: :cry:
snufi

Snufi
Ha most meg felfele pár nap múlva bejelöli a pé-t a ferty. Hamarosan biztos lesz. Amúgy szoktad érezni a pé-t?

Kép
gaby25

Snufi,
Ne keseredj el, az a fontos hogy legyen pé-d ! Ha két nap múlva akkor két nap múlva! :wink: :wink:
macspacs

macspacs
Bettikénél nem működött megbízhatóan 3 napig + volt, uh-n mondták hogy biza még nem, és az uh alapján van berakva neki a ferty-be a pé, de akkor is + lett :? :shock:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?