Új privát üzeneted érkezett!

Gaby, igen, ez egy bunkó volt a javából.
De pont azelőtt nem sokkal megjártam már egy másik ügyeletet is. Ott is ugyanúgy jártam, röhögve elküldtek, mondván: semmi bajom. Aztán kiderült, hogy részleges szalagszakadás. :shock:

Imádom a magyar eü-t! :twisted:

Robcsi, család tudja már?

Kép
szilcsi

Szirom! Jó képű gyerek! :lol:

Na lassan munkaidő letelik, megyek haza! Sütök egy kis hurkát, kolbászt! Savanyúsággal hű de fincsi lesz! Nyami! :lol:
Aztán bedomob a délutáni szunyát! :lol:
És után jövök!

Gaby! Csak, hogy nehezebb legyen terelgetni! Nekem is bal oldalt! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi a hugom tudja, a többiekkel majd az első orvosi vizsi után karácsonykor közöljük.

Kép
Kép
robcsi03

megint csak epp olvasni van idom mostanaban. Azet itt is gratula robcsi. :lol: es mindenki aki meg azota pozitivat tesztelt csak lemaradtam rola. :oops:

A vitamin temahoz szeretnek hozzaszolni, mert ezt nem allhatom meg. :oops: A folsav szedeset mindenkinek erdemes megfontolnia. A taplalkozasunk nem tartalmaz eleg folsavat sajnos, ami a babanak eleg, mindenkeppen kell mar terhesseg elott is potolni, mert a nyitott gerinc es egy csomo mas rendellenesseg mar akkor kialakulhat folsav hiany miatt, mielott meg kiderul, hogy terhes valaki. Amerikaban mar a lisztet dusitjak folsavval pont ebbol az okbol. Ez nalunk nincsen, ezt egyszeruen potolni kell! A terhesek folsav igenye sokszorosa egy nem terhes nonek.
A terhesvitaminrol meg szerintem foleg oszi-teli terhessegnel felelotlenseg barkit is lebeszelni. Ilyenkor nem tud az ember bio friss gyumolcshoz es zoldeghez jutni kello mennyisegben. A terhesvitamin mellett is kell kiegyensulyozott taplalkozas, a ketto nem zarja ki egymast. Hacsak valaki nem minden friss zoldseget es gyumolcsot bio boltban vasarol, marpedig gondolom nem ez az atlag, a legtobb piacon es szupermarketben itt-ott kaphato zoldseg-gyumolcs mar regen nem tartalmaz annyi tapanyagot, mint nagymamaink vagy edesanyaink idejen. A termeles teljesen maskeppen zajlik, sokkal kisebb tapanyag ertekkel rendelkeznek a frissen vett dolgok is. A sokkal kisebb, az azt elenti, hogy akar a fele, de meg ennel is kevesebb is lehet, mint 10-20-30 eve. Marpedig nem eszunk ketszer annyit, foleg nem, amikor a terhesseg elejen, amugy is allandoan hany es emelyeg az ember. Lehet nagyon egeszseges babaja szuletik valakinek ezek nelkul a kiegeszitok nelkul is, de szerintem ez egy olyan biztonsagot adhat a babanak, ami nem hinnem, hogy art neki. A legtobb vitamin, ami a terhesvitaminokban van vizben oldodo naponta rendszeres bevitel szukseges belole. Szoval en mindenkinek nagyon javaslom, hogy ne bizza a mai elelmiszerekre a dolgot, mert az nem valami biztos. A terhesvitaminokat meg pont ezert fejlesztettek ki... Ha valaki nagyon nagyon ellenzi, legalabb az elso 12 hetben szedje!

baratodildi

Sajnos ha egy doki kapcsolatban áll egy gyógyszercéggel, nyilván annak a cégnek a gyógyszerét favorizálja, ha kell, ha nem.

Nekünk a koleszdoktornő anno mindenre Acc 200-at írt fel. Ha ment a hasad, ha szorulásod volt, ha fájt a torkod, ha lázas voltál, mindenre. :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Ez megint nem az én hónapom lesz. :roll:
Peteérés napján rockkoncertre megyünk, sörözve pedig nem lehet gyereket gyártani.
Pedig mondtam a páromnak, hogy nem szeretnék telelés közben mikizni.
klarissza32

Bettike
ÉHES VAGYOK, megyek hozzád vacsizni :D :wink:
Szóval neked is baloldalt, akkor jó, megnyugodtam. Csak hirtelen rémképként beugrott egy méhenkivüli terhesség, de el is hesegettem :shock: Nem szabad bevonzani a rossz dolgokat.
Mindig lefekvéskor álmosan el szoktam képzelni, hogy pete kiszabadul, vezetékben kiskatonával tali, elér a méhig, beágyazódik, aztán zebra, és hogy augusztusban jönnek tesómék és szülünk. Nem vagyok valami nagy ász agykontrolban, de hátha :) Egyszer egy vizsgán bejött :D

Kép
gaby25

Gaby! Eszméletlen vagy!!! :lol:

Szirom! Édes fiad van! Jó volt meglátni téged is, legalább tudlak már archoz kötni!!! Nekem ez nagyon fontos! :)
snufi

Klarissza,
hacsak nem eszméletlenre szertnéd magad inni bátran gyártsatok gyereket a koncert napján! :D Akkor még nincs közvetlen kapcsolat, nem gondolom hogy egy egyszeri 2-3-4 sör árthatna! :wink:
Vendég

Köszi lányok :wink: Úgyis azér teszi föl az ember a gyerek képét, hogy megdicsérjék, és aztán örüljön ennek :lol: Még van egy-két új képem, ha unjátok, lőjetek le :wink: (A haját le kéne már vágni, de utálja, és most annyi minden más baj volt, hogy ezzel nem zaklattam)

Szilcsi! Mutatok igazi huncutot, jó? :wink:

Kép

Így főz a gyerek:

Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Nagyon szép gyerek :D

Kép
gaby25

És ez a szép gyerek fölébredt, úgyhogy mennem köll. :wink: Puszi mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, akkor dicsérek még, zsebeljed befelé! :lol: Gyönyörű kisfiú, és még konyhatündér is, nahát! :lol: Tiszta lányok kedvence, mondom én...

Gaby, és még te nem görcsölsz rá a témára??? :lol:

Klarissza, mi most jártunk így a múlt ciklusban, apánk bulizott pé-kor, úgyhogy sikerült körbelőnünk, de nem találtuk el. Meg is kapta a magáét! :wink: Mondta is, hogy mostantól úgy lesz, ahogy mondom! :wink: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi
Nem görcsölök rá. Eddig 1 évig nem is kísértem figyelemmel a pé-t, úgy voltam vele, hogy majd összejön, most kezdtem csak el foglalkozni a témával, szóval nem azért nem jött össze 1 évig, mert nagyon görcsösen akartam, sőt, esküvő előtt úgy voltam vele, hogy nem baj ha csak esküvő után jön össze, de nem védekeztünk, lesz ami lesz. Az agykontrol esetleg rásegít most, hogy úgy alakuljon ahogy szeretném, de nem esek kétségbe, ha mégis megjön.

Kép
gaby25

Ha már egy éve próbálkoztok, mért nem mész el dokihoz? Vagy voltál már? Bocs, akkor én maradtam le.

Nekem azt mondta a dokim, hogy fél év sikertelen próbálkozás után szeretne látni. Úgyhogy januárban megyek hozzá. Hacsak nem jön össze ebben a hónapban. :wink:
Most mennem kell, vár a bőrdoki. Most megtudom, hogy a két héttel ezelőtti kiütések mitől jöttek ki rajtam. Jó időben, ez a lényeg. Kiütéseknek már híre-hamva se, de ma lesz eredményem. :?

Gaby, férjed megint elutazott, ugye, jól emlékszem? Hogy bírod az állandó utazgatást? Mennyit van úton átlagosan? Én tuti nem tudnám elviselni, ha nem lenne itthon minden este, mellettem az ágyikóban. :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi
Most kezdett el utazgatni, egyelőre még bírom, de hosszútávon persze nem lesz jó :?
Nekem volt egy átjárhatóságim tavaly nov. egy kis füllentéssel. Akkor azt mondtuk, hogy 1 éve már próbálkozunk. Azért volt ez, mert előtte lévő kapcsolatomban is két évig nem védekeztünk, és nem volt semmi, és nekem 20 évesen volt egy méhkörnyéki gyulladásom, és tisztán akartam látni, hogy mi újság odabenn. Átjárható vagyok, baloldalt volt kisebb letapadás. Páromnak van beutalója andrológiára, de az utazgatás miatt még nem jött össze a vizsgálat, pont a vizsgálat előtt kapta meg ezt a munkát, és le kellett mondani :? Most hétvégén kisderül mi újság, és ha megjön így is, hogy telibetaláltuk a pé-t, akkor feltétlenül további vizsgálatokra megyünk.

Kép
gaby25

Na Lányok, indulok angolórára... :roll: (leckét elfelejtettem megírni :? )

Jó pihenést!

Snufi :)
snufi

Sziasztok!

Voltam ma nődokinál! Sajna gombásfertőzésem van! Kaptam kúpot, meg gyógyszert! Viszont azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozzunk,az aggodalmamra miszerint nálunk a katonák a hüvelyen túl sem jutnak közölte a hüvelyi ph gombás fertőzéskor lugos lesz és az a katonákra nem ártalmas csak a savas közeg! De közölte, ha terhes leszek akkor is fogok küzdeni az ilyen fertőzésekkel.

Snufi, köszi a választ kipróbálom, és örülök, hogy jó volt a hétvége!

Klarissza mindent bele hátha ez kell nektek!! :lol:

Szirom csuda szép gyerkőcöd van, de neked is szép arcod van!

Kép
kata05

Gaby! Gyere nyugodtan! Inkább úgy döntöttem, hogy a hurkát tökfőzelékkel edtem meg! Hű de jól esett! Mint aki nem evett egy éve! :lol:

Most a többiek Gaby-n kívül ne nézzenek ide:
Ja és rá se ráncs a képzelgéseidre, agykontrollra! :wink: Mert mikor haza értem úgy éreztem, hogy mindjárt megjön! Erre rászóltam, hogy kicsim ne tedd már ezt anyával! És abba is maradt ez a megjövős érzés! :lol: Tudom hülye vagyok, de néha olyan jó hülyének lenni!
:lol:

Okés! Innentől már olvashatjátok! (Amúgy most jut eszembe, hogy erre van a privi, de ha már leírtam így hagyom!) :oops:

Kata! Akkor lassan, de biztosan kezdjetek rágyúrni! :wink:

Zöldi! Remélem túl élted és nem volt sok hülye szülő!

Szirom! Tök édi, ahogy a főzésnél tartja a kezét!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Itt vagyok, végre, már elvonási tüneteim voltak, tegnap nem volt net, csak pár pillanatra.

Visszaolvastam, demármegint annyit firkáltatok, hogy nem emlékszem szinte semmire :cry:

Szirom: naggyon jóképű a kicsifiad :lol:

Gaby: ilyen agykontrollos varázslással én is próbálkoztam már, csak én a fürdőkádban fetrengve :lol:

Kata: nalátod, nem kell kétshake-be esni, ez a hónap is esélyes :lol: sőt :lol:

Vitaminok tekintetében egyetértek Ildivel...Ha valami nem jól sül el, nem szeretném azt a terhet is egész életemben cipelni magammal, hogy tehettem volna ellene...

Dobok görbét, ami még mindig laposkúszásban közlekedik:

Kép

Kíváncsi vagyok, mikor lesz pé-m... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szirom, édesek vagytok nagyon...

Purc

Kép

Kép
purc

Bettike
pénzügy válalkozás finanszírozás szigorlaton bejött mikor programoztam melyik tételt akarom húzni, és melyik tanárnál akarok felelni. Négyest kaptam :D Sok mindenki tud ezzel pozitív hatással lenni magára, én nem vagyok nagy szakértője, csak úgy nem is tudok lemenni alfába, azért csinálom lefekvésnél, amikor már amúgy is fáradt vagyok. Az a lényeg, hogy teljesen pontos legyen a dolog, nem elég elképzelni a zebrát, hanem azt időben is el kell helyezni, hát ugye nem 10 év múlva szeretnénk :wink:
Ja, és a megjövő érzés a terhességnél is lehet nekem is van párszor, aztán elmúlik :wink: Ha meg mégis megjön, akkor ez van

Kép
gaby25

ja, az agykontrol anyukámnak megy jobban, ő járt szemináriumra is, de azért ő sem profi, mondtam neki, hoyő is programozzon :P Mondjuk saját magadra hatásosabb mint másra

Kép
gaby25

Coca merre vagy?

Kép
gaby25

Coca piheni szerintem a fogadóóra fáradalmait! :lol:

Gaby! Én iskolás koroban jártam agykontrollra, de ott a memória fejlesztését tanultuk, meg tanulásmódszertant!

Kép
bettike
Eger

Jelentem, a Mikulásnak véget vetettem, felzabáltam :lol:

Itt a bizonyíték:

Kép

Most aztán mindenki kedvére és szabadon babásodhat! :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok lányok!

Ki hogy van?

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Eliza: Te meggyógyultál már?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Jól esett mi, ne is tagadd! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

[quote="zölddisznó"]K írta:zölddisznóezdődik az Élet az anyaméhben a National Geographicon.

Sziasztok!
A tegnapi adás az állatokról szólt. Nem tudjátok, hogy a dec. 25.-i adás ennek az ismétlése lesz, vagy az emberről szól? Régebben már láttam a NatGeo-n egy ilyen filmet, az az emberről szólt, azt hittem, ez most az lesz.
zsebi_baba

Kata!

Szia! Azt nem mondta, hogy a kúp sem befolyásolja ? Én is így jártam ebben a hónapban, még nem tudom az eredményt, de én ezért temetem ezt a hónapot:((
zsebi_baba

Baba,
Azt mondta, hogy nem befolyásolja, mert a kúp elvileg a gombát söpri ki illetve a ph-t állítja helyre! De különösen kihangsúlyozta, hogy a gombás fertőzés nem befolyásolja, hogy lesz baba vagy sem abban a hónapban, az 2 külön dolog! Mondjuk én nagyon megnyugodtam, mert nagyon jó doki!!

Kép
kata05

Bettike
És fejlődött a memóriád? nekem a gyorolvasás nem ment :? Nekem anyu mondta , hogy képzeljem el amit szeretnék hogy bekövetkezzen., töbek között azt is hogy fontos időben elhelyezni, és hogy nagyon konkrét legyen. Pl. mondta, hogy valaki azt programozta, hoyg nyerjen egy autót, nyert is, de csak 1 hónapra kipróbálásra. Nem konretizálta, hogy neki az örökbe kéne :lol:

Szezso
tök jó, ha megettem mikit, akkor tuti nem ér ide hozzánk :D

Kép
gaby25

Szezso, nem én ettem meg, Te etted meg :wink: Kép Én elijesztem mikit, így Kép

Kép
gaby25

Baba,
mondjuk nekem még csak tegnap múlt el a mensim így pé-mig 2-szer kijövök ebből az egészből, csak nekem most 3 hétig kell gyógyit szednem de attól is lehet nyugodtan babám!!

Kép
kata05

Kata
És lesz is, Kép mindenki babás lesz

Kép
gaby25

Gaby, reméljük, ha nem akkor így jártunk! :lol: :cry: :twisted:

Kép
kata05

2007-ben mindenkinek születik babája, és kész. Kép :D

Kép
gaby25

Gaby! Akkor nem éreztem, hogy fejlődött volna, de szerintem van hatása! Legalább is most a munkámban biztos, mert mindent elég egyszer megmutatni, elmagyarázni és én arra emlékszem! Sokáig!
A volt főnököm egyszer meg is kérdezte, hogy hogy van az, hogy ő ezt tavaly mondta egyszer, hogy hogy kell csinálni én meg idén is tudom (egy évben egyszeri munka)? Meg ha valami kell nálunk először hozzám jönnek, hogy emlékszem-e? Szoktam is kérdezni tőlük, hogy mi vagyok én? Memóriakártya? Néha én is úgy érzem, hogy hihetetlen memóriám van azon a téren, ami érdekel!

Este kipróbálom ezt az időben elhelyezést! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso, még nem teljesen! :(

Kép
elizabeth25

Zsebi!
Élet az anyaméhben
Állatok: dec. 3. 21 óra és dec. 10. 11 óra
Ember: dec. 3. 23 óra és dec. 25. 20 óra

meri

jó reggelt
mostanában korán fekszem korán kelek

Kép

Kép
gaby25

Jó szép reggelt csajok!

Tegnap háromnegyed hétkor ment el az utolsó kedvesszülő, úgyhogy csak olvasgattam, másra már neem telt.

Asszem eddig ez a kedvenc hónapom:
Kép

Gaby, Bettike! Mi a helyzet Veletek? Remélem még melegebbek vagytok mára virradóra!

Ma lesz lyukam, ha be nem tömik, úgyhogy rátok pillantok délelőtt.

Pusszantás mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Zöldi
Ne hagyd hogy ccsak úgy betömjél a lyukat Kép A görbéd Kép

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

Tegnap elkezdtem visszaolvasni aztán nem jöttem, mert bealudtam. Ráadásul volt egy kellemetlen veszekedesem is a családdal, apa próbált vigasztalni, mert nem tudtam abbahagyni a sírást. :( :(

Gaby, ez aztán a görbe!!!!!! nagyon szép!

Áfi, most már értem :wink: . Olyan szépen írtad le. Remélem összejön a triumviratus :). Új képek a rosszcsontodról? :wink:

Coca, a Te görbéd is klassz, mint ahogy meg van írva.

Szirom, nagyon aranyos a kisfiad.

Képzeljétek megjött a névre szóló mesekönyv. Hát nagyon vékonyka :( Kb.25 oldal kötve. Maga a mese nagyon aranyos és tényleg végig a mesehős a barátaink kislánya, szóval minden ok, csak azt hittem 4eft-ert azért egy vastagabb mesés könyvet küldenek. Ráadásul karácsonyi mesét már nem is tudtam választani, csak hableányosat.

Na megyek, már 5 óra óta fent vagyok, reggel kell mennem a védőnénihez, az enyém egész jó. A pisivel kinlódtam egyet reggel. Most lesz AFP. Csütörtökön, meg 4 hónapos kontroll nődoki bácsinál és kezdjük az 5. hónapot :D .

Millió puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

Gabyka: hőd és remélem a kedved is az egekben!!!

Coca: nekem is ez a kedvenc görbéd :lol: :lol: Különben itt az idő, hogy megint megjósold a pé-met, mint múlt hónapban :lol: Légyszi :lol:

Melcsi: hogy megy az idő, már az 5. hónapot kezditek :shock: Remélem nem lesz több feszültségben részed a család miatt :(

Görbe:
Kép

Na, megyek, hozzájárulok ma is (csak indirekt módon), hogy a kutyák-macskák ne haljanak éhen :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gondolom az előző ciklusban is szépen fenn volt nekem hőm, és mikor visszament 37-re úgy jött meg. Nem hiszem, hogy 1 tizedet sem ment le és úgy jött volna meg :roll: Szóval még nem bízom el magam :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gabi, Coca isteni görbék! :D
Gabi nem tudod feltenni a múlt havidat összehasonlításnak?

Szezso nem ma van peteérésed? :wink:

Bettike izgatottan várom a te görbédet is!

Kép
Kép
robcsi03

Szép jó reggelet!

Görbém:

1165301984.76.doc

Gaby, Zöldi! Tetszik a görbétek, csak maradjon is így! :wink:

Szezso! Pé mondjuk ma!

Zöldi! Akkor várunk a lyukban! :lol:
Nem semmi szülők!

Kép
bettike
Eger

Bettike rendben van ez a görbe, annyira, de annyira szorítok neked! :D

Tegnap este találkoztunk a városban a Mikulással. Megkérdezte a Rékától, hogy hogy hívják, monta neki, hogy Réka és kapott egy szaloncukrot :) Aztán odajött egy 4-5 éves kislány tőle is megkérdezte Miklós bá, hogy mi a neve, de a kislány nagyon kis szégyenlős volt, mondta neki, hogy na nem baj azért kapsz egy szaloncukrot, de azt se merte elvenni. Erre a Réka elvette és odaadta a kiscsajnak. :D Alig tudtuk elvonszolni onnan olyan jól érezte magát.

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?