Bubek!
Jajj, de kár.
Ma vettem családi jegyet Télapózni, ami csütörtökön lesz. Plusz itthon is lesz télapózás, oviban-bölcsiben is... több télapó már nem fér bele, mert az nem plusz 500, hanem még plusz 1000 a két gyerekre és hát sok kicsi sokra megy és sok 1000 már rögtön 6000... télapóra már így is sok (az itthoni ajándékokkal együtt talán még több is).
Ellenben a csütörtöki szülinapozásban benne lennénk!!!! Ez jó ötlet! Gergőnek és Marcinak is dec 19-én van a szülinaja? Mintha már ezt megbeszéltük volna egyszer pedig
Milyen tortára gondoltál? Bubek megírnád akkor vagy priviben, vagy mélen, hogy mennyibe kerül a játszóház, a torta (vagy azt vigyek magammal?), hogy hol van pontosan és hogy mit kell vinni még magunkon kívül... Ja igen és a meghívott vendégsereg mit eszik? Én nem gondolom, hanem tudom, hogy a legtöbb gyerek is részt kíván majd a tortából, tehát kell még külön is torta a többieknek.
Többiek ehetnek már pudingot???? Mert szívesen csinálok pudingos gyümitortát. Másmilyet úgyse tudok
Kettőt bevállalok! És az időpont?! Délelőtt vagy délután?
Most egyelőre úgy néz ki, hogy egészségesek a gyerekek, de ha lebetegszik valamelyik 19-ig, akkor természetesen nem megyünk. Gergi megint gyanús egyébként, mert nagyon nyafi volt reggel, de lehet, hogy csak nem aludta ki magát... most már reggel óta húzza a lóbőrt, persze éjjel meg fél 12-ig szórakoztatott... mikor a másik kettő végre emberi időben fél 9-kor már aludt
Gergi az nem, Ő nevetgélt, piszkált és folyton egyetlen tudományát fitogtatta, hasra fordult... vissza még nem tud...
Na megyek, mert Danikám szűk 2 órában határozta meg a délutáni alvás fogalmát...