Dido
Én is örültem, hogy megismerhettelek! Köszönöm a szorítást, még szoríts egy picit.
Örülök, hogy túl vagytok a műtéten. Most már jön a karácsony és gyorsan telik majd az idő
meglátod:) Kitartás!
Pankaa
Igen hajtok nagyon a cserére:)Szorgosan is produkálok mindenféle tünetet. De én már csak az
UH-nak hiszek:)
Narco
Remélem már csak 1,5 hét és aztán váltok:)
Nomibogár
Ne hezitálj! Kapd el gyorsan a párod:) Örülök, hogy jók a hormon eredmények.
Bea
Nagyon szorítok!
Réka
A SOTE I. a Baross utcai megállónál kell a 4 vagy a 6 os villamosról leszállni és a Baross
utca elején van.
Ha a villamosról leszáll jobb kéz felé kell elindulni.
Az épületen belül a 3 emeleten van az Asszisztált reprodukciós osztály. De a portán ott már
eligazítanak merre menj. Kicsit kacifántos:).
Rolly
Azért ne menj el. Nekem is volt olyan időszak, amikor nagyon ritkán írtam. Volt, hogy csak 2
havonta 1X tudtam beírni, hogy x. ciklusnap:) Szerintem ez nem számít, mi ettől szeretünk:)
Nagy lett itt a felbojdulás Gracey hozzászólásával kapcsolatban. Azt hiszem extra már nem
szólnék a témához. De szerintem most már ne bántsuk se őt, sem egymást az indulatok szításával.
Lépjünk ezen túl.
Mindenki tudja ebben a topikban mi a helyes út. És szüksége van mindenkinek a pozitív
energiákra, főleg, hogy ilyen ramaty az idő. Úgyhogy csajszik, előre a pozitívizmusért!:)
Jucmuc
Gondolok rád!Köszi a névnapi köszöntést!
Junko
Köszi. Hát jó pihit akkor neked. Miért nem akarsz inszemet sem? Van nálatok probléma, vagy
nem tudják mi van? Bocs, biztosan írtad, de már nem emléxem.
Bellatina
Hát nagy igazság van abban, amit írtál. Ez a jó gondolkodás.
Évi
Csak kiváncsiságból..neked az első sikerült? És éreztél valamit? Na milyen volt a zenélős mondókás klubb?
Angie
Örülök, hogy jobban vagy. De jó, hogy költöztök:) Majd kérjük a képeket a konyháról.
Velem még semmi..
Tina
Nem baj, hogy kiírtad magadból, ezért vagyunk, hogy meghallgassunk! Nekem az a rész tetszett, hogy
jönnek az ünnepek!:) És új lehetőség ígérete ebben a hónapban.
Kacsa
Nagyon csini vagy:)Hol lehet ilyen pulcsit kapni?:)
Brill
Köszi!
CsHeni
Az átjárhatósági kb 15 perc és semmit nem veszthetsz vele csak nyerhetsz. Ugyan honnan tudná
a doki, hogy átjárható vagy, ha soha nem csinálta meg a HSG-t. Örülök, hogy visszanyered lassan
az optimizmusod, büszke vagyok rád!
Csajok
Húha én elfelejtettem meggyújtani a gyertyát, pedig megcsináltam a koszorút én sajátkezűleg-már megint:)
Anikó
Úgy örülök, hogy írtál! Pihengess sokat és kitartás! De gondolom a piciért mindent! Ne aggódj
minden rendben lesz.
Velem meg semmi különös. Azért vannak érzelmi hullámaim:) A hétvégén volt minden. Itt volt az
anyósom és kicsit összekaptunk, mert beduzzogott. A story most nem annyira lényeg csak eléggé elszúrta
a vasárnapom.
De szombaton meg vettünk bútort a fürdőszobába és ennek nagyon örültem:)
Meg nem is tudom mi volt még. Mától dolgozom. Igyekszem vigyázni magamra és ha szerencsém van
nem sokáig.
Húú most olyanokat szurkál már megint..ha tudnám, hogy ez tuti jó jel még örülnék is neki.
Ja és még annyi van, hogy olyan nagy a hasam. Ez lehet a többlet hormontól? Meg a cicim is elég
érzékeny.
Ennyi. Nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki, mert talán sokmindent be is képzelek.
Puszi.
Ja és Boldog Adventet mindenkinek így utólag.