Új privát üzeneted érkezett!

Fanni,
De jó, hogy kezdődnek nálad is az izgalmas dolgok! :D

Rólam:
Az egész homlokom csupa pattanás, pedig nekem még tinédzser koromban is 2 havonta 1 nőtt... Ölég szörnyű, de gondolom a hormonváltoztatás simán okozhatja...
emma1976

Látod, Emma!
Ilyen igazságos a sors :P
12. hét után elmúlik, ne aggódj :wink:

Igen, most nagyon örülök. Egészen fel vagyok dobva :lol:
Fanni
fanni73

Emma :D
nekem a kispasikkal minden ragyám eltűnt... most tele az arcom.
tök vicces.

Fanni :D
persze, hogy Neked szólt.
(a bnőm fagyis ikei ma 3 naposak :D hajrá!!!!)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :P
Köszi! :oops: :lol:
Ezt nem hiszem el, hogy ekkora mázlista vagy és egy kislány van a pocidban! :wink: Különben miért viselkedne másként a bőröd?
Fanni
fanni73

Na persze én sem bánom a ragyákat :)
Ezek a 12 napos periódusok bazi hosszúak! Sok-sok türelmet kell tanulnom már most (bár ez nem fog ártani a babluli(k)hoz sem)
emma1976

Emma
Én holnap megyek kozmetikába, egyszerűen iszonyú zsíros lett a bőröm! Nekem 6 hete nem volt krém az arcomon! + a hajam is zsírosodik, úgyhogy levágatom! Semmi kedvem mindennap megmosni!
Neked már csak hármat kell aludni!! Nekem négyet! :lol: És nekem többször nem is kell mennem, csak majd az én dokimhoz!
Kismókus
Hogy vagy? Ti mikor mentek uh-ra?

Csibe nagyon el vagy veszve?!
szivvi

szivvi :D
Na, akkor nálad is... A hajam még OK, de a hiperszáraz bőrömből hogy mi lett! Faggyútermelő kisüzem! :D
Persze nem ártana nekem sem krémet váltanom, mert az eddigi most nem aktuális...
Nektek már szívhangos uh lesz! Az nagyon jó!
emma1976

Sziasztok Lányok!

Én is Kaális sorstársatok vagyok, a régiek közül egyesek talán még emlékeznek rám...

A 4. lombikomat kezdtem a napokban, és most pont úgy jön ki a punkció, és a transzfer (gondolom erősen irányítottan..), hogy a két ünnep közötti Kaális üzemszünet miatt a két esemény között csak 2 nap lesz, és én azon aggódom ezerrel, hogy ha a leszívás utáni második napon kapom vissza őket, az nem lesz-e túl korai? Ahogy látom, Nálatok egyre inkább azon dolgoznak a dokik, hogy minél tovább osztódjanak az embrikék, és minél később kapjátok vissza, gondolom, így nagyobb az esély a megtapadásra.
Ti mit gondoltok erről? Az eddigi lombikjaimnál a legkorábban a 3. napon kaptam vissza az embrikéket, vajon a mostani nem rontja-e majd az esélyeimet?

Harcimókus,
ha esetleg Te is tudnál valami megnyugtatót mondani számomra ezzel a két napos transzferrel kapcsolatban, az megkönnyebbülés lenne nekem..

Köszi előre is mindenkinek,
Éden
Éden

Éden
Nekem szerdán volt a punkció és pénteken a transzfer! És Maszatka ott ül a pocakomban :D

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi,

ezt olyan jó hallani, kezdek bizakodni...
Boldog és problémamentes babavárást kívánok Neked!

Éden
Éden

Szia Éden :P

Gondolom azért kapod őket 2 naposan, mert le akarják fagyasztani a megmaradtakat, vagy viszonylag kevesen vannak az embrikék, hm?

Nem korai a 2 napos. Az emrikéknek szerintem a legjobb hely az anyaméh!

Emlékeim szerint Szivvin kívül mostanában Kismókus is 2 naposan kapta az embrikéit és ő is babás.

Milyen üzemszünet lesz a két ünnep között :?:

Fanni
fanni73

sziasztok!
nemrég hívott drága harcink!
5 blasztóm van,+3 30 sejtes.nekem még ilyen sose volt!holnap valszeg beülti.
még vívódom 2 vagy 3 babó?
lola29

Lola :P
Ez nagyon szép eredmény!
3-at akkor kérj szerintem, ha meg is tartod, ha megfogannak! De tudom, hogy nagyon nehéz döntés!
Drukkolok holnapra!
Fanni
fanni73

Lola :)
Húúú, ez fantasztikus eredmény! Ja, és nem könnyű döntés!
A blasztóknál azért nagyobb az esély a megtapadásra, jól meg kell gondolni, mennyit kér vissza az ember!
NAgyon szorítok holnapra!!!!

Zsuzsi :)
Te hogy érzed magad? Folyamatosan mennek a drukkok!

Fanni :)
Ebben a hónapban te is akcióban leszel??? NAgyon izgi!! :)

Én a hosszú betegszabi után elkezdtem dolgozni. Nem mesélem el, gondolom sokan tudjátok, milyen nehéz ilyenkor újra beszállni a mókuskerékbe. :(
De már csak 2 hét, és szabi! :)

Borsi
borsókás

Szia Borsi :P

Tudom, milyen dolgozi menni egy hónap táppénz után :?

Igen, vívódtam, hogy mikor is legyen a fagyis transzfer, mert még mindig nem sikerült a beköltözés az új házikóba. Viszont már belenyugodtam, hogy januárban költözünk és a mostani időszak nyugalmasabbnak ígérkezik, mint akár a január, akár a február...
De ezúttal én egyébként nem megyek táppénzre. Aznap otthon leszek, másnaptól dolgozom. Nekem így jobb :)

Fanni
fanni73

Lola :D
Már beültetés előtt 1 nappal ennyi szép blasztó? Ez gyönyörű eredmény! Fannival egyetértek, Akkor kérj hármat, ha attól se ijedsz meg, ha 3 megtapad.
emma1976

Szia Éden!
a két ünnep között a budapesti kaáliban nincs szünet!!!!. Az év 365 napján van biológiai munka, tüszőmérés, leszívás , inszem és transzfer! A vidékieknél nem tudom a helyzetet, de sejtem, hogy nem így van. Nem tudom, te hová jársz? nem vagyok nálad képbe. :oops:
Ha második napos lesz a transzfer akkor is jó esélyeid vannak!! a legtöbbször második naposakat teszünk vissza. Tovább csak többedik próbálkozásra, és sok petesejtszámnál mennek. Mindig a biológus dönti el a legideálisabb időt. És hidd el, tényleg az az ideális. Ha második naposat mondott az orvosod, annak biztos oka van / talán előzmények??/ de az oka egyértelműen nem lehet szünnap, mert nálunk ilyen nincs.
Remélem megnyugtattalak. :)
harcimokus

köszi a drukkokat holnapra!!!!!
nektek is a legjobbakat!
lola29

Harcimókus,

Szegeden két ünnep közt semmi nem lesz, csak ügyelet. mondjuk gondolom, az sokkal kisebb intézmény. és ott általában 3. napon van a transzfer.

Lola,

ezek csúcs eredmények, nagyok jók az esélyeid :D
drukkolok :D

Éden

én emlékszem rád, neked kb akkor volt lombikod, amikor nekem, márciusban. azóta nem is próbálkoztál?
nekem akkor volt a 2., aztán volt júniusban, meg most a 4.

Borsókás,

köszönöm szépen, én jól érzem magam nagyon, 1 hét alatt felszedtem már 3 kg-t, jókat eszek.
biztos rossz lehetett vissza menni, én éppen ezért el se mentem táppénzre. dolgozok minden nap, de nem sokat, csak pár órát.
Amúgy jobban vagy már? Túl tudtál rajta lépni teljesen?

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!
Ma megvolt a punkció, sajnos csak 4-et tudtak leszívni. :(
Holnap 11 után kell telcsizni, valószínű csütörtökön lesz az ET.

Ma sikerült személyesen is Mká-val megismerkedni Harcimókus közreműködésével :wink: Nagyon örülök!

Mka!
Mikor lesz a visszaültetés Nálad? Időpontot írj ha tudsz! :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols70

gratulálok! miért sajnos? ez jó hír, hogy van 4 petesejted!!!

Zsuzsi
zsuzsi73

Bols :D
ha jó minőségűek akkor teljesen jó az a 4 :D drukkolok, hogy szépen megtermékenyüljenek és osztódni kezdjenek!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Éden! :)
Fanni jól írta. Én is 2 naposan kaptam vissza az embriókat, és babás lettem. Hidd el, a biológusok tudják mit miért csinálnak! :)
Sok sikert!

Szivvi! :)
Én majd 13-án megyek itt a saját dokimhoz, 14-én pedig Krizsa dokihoz. Addigra jár le a 3 hét szigorú fekvésem. Krizsa dokihoz mentem volna a múlt héten, de közbejött ez a fekvős dolog. :cry:
(Mellesleg biztos, hogy sokat jelent, mert a fekvés után pár napig még véreztem, de azóta elmúlt. )

Lányok! :)
Holnap megpróbálok feltenni egy új táblát, aki szeretne bekerülni (pl. Mka ?), az írja meg! :)

Mka! :) Bols! :) Lola! :)
Megy a drukk! :lol:

Kép Kép
kismokus

Bols
Az a lényeg, hogy az a 4 szépen osztódjon! Nagyon drukkolunk!

Kismókus :)
De jó, hogy leállt a vérezgetés. Ez megnyugtató, nem?

Zsuzsi
az a fontos, hogy jól érzed magad és nem stresszelsz :)
emma1976

Sziasztok!

Kismókus!

Szeretnék bekerülni a táblázatba ha lehetséges!
2.lombik, kiskatonák miatt, holnaptól szurik!
Előre is köszi és minden jót neked!

Mindenkinek megy a drukk!
beu9

Sziasztok!

Lola
gratula a szépen fejlődő picurkákhoz!

Bols
tudod - 3 a magyar igazság és 1 a ráadás! A lényeg hogy gyönyörűen fejlődjenek!
Neked van 4 gyönyörű petesejted, nekem tavaly hiába volt 13, ha abból 24 óra múlva csak 1-en látszott valami és 48 óra múlva már 3-an voltak, a beülti napján pedig 4-en. Nem az a lényeg hogy hányan lettek, hanem hogy milyen szépek. És a tieid szerintem gyönyörűek!

Fanni
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1165265251.94.gif[/img]

Sziasztok

Mindenkinek nagyon nagyon szép álmokat kívánok!

Erika
[/img]

Kép

Kép
erika13

Jó reggelt Mindenkinek!

Lola,
nagyon szép eredmények, ebből biztos baba lesz! Nem tudom, hanyadik transzfered ez, de ha még az elsők közé tartozik, és nincsenek korábbi tapasztalatok a megtapadással kapcsolatban, úgy a helyedben én kettőt kérnék vissza. Két babánál nem gondolkodik az ember, hogy megtarsa-e vagy sem, viszont a három már dilemmásabb.

Fanni,
én is emlékszem Rád, valóban egyszerre lombikoztunk, sajnos nálam se járt sikerrel. Azóta nem volt újabb próbálkozásom, de most újra elszántam magam, és a Jézuskától babát kértem, remélem, nem hagy cserben ezúttal, mivel jövőre, ha korlátozzák a támogatott lombikok számát, akkor már nem biztos, hogy beleférek az esetleges ötödikkel a pikszisbe.

Kismókus,
gratulálok a babádhoz, boldog babavárást kívánok Neked!

Bols70,
szerintem ne keseredj el, a 4 az nagyon jó!!! Az a lényeg, hogy megtermékenyüljenek, és szépen osztódjanak. Nem a mennyiség, a minőség a lényeg, és egy babához 1 petesejt kell, ezt ne felejtsd el. Drukkolok Neked!

Harci,
küldtem Neked privit.

Éden
Éden

Erika :P
Köszönöm a drukkot.

Éden :P
Aranyos vagy, hogy emlékszel :) , s noha az én lombikom is valóban akkor volt, nem én írtam, hanem Zsuzsi, hogy emlékszik Rád. Könnyű minket összekeverni, mert mind a kettőnk nick neve mögött "73" van :P

Fanni
fanni73

SZiasztok!

Lola,
ez szép eredmény! :)

Bols,
gratulálok a 4 petécskédhez, és drukk a randihoz! :)

Szia Éden,
nagyon szorítok! :)

Emma,
holnapután! :wink:
angel37

Kb, hány mmeseket kellene szerintetek látni csütörtökön? Másik fórumon egy lány a 6. hét végén van és 15mm es peteszákot mutatott az uh neki! Az óriási nem? Én úgy tudtam, hogy az 5. héten 4-8 mm körüliek szoktak lenni...........
emma1976

jaj. nem5. hanem 6. héten - ezt akartam írni
emma1976

Fanni, Zsuzsi,

bocs a szerepcseréért..., no mindegy, én mindkettőtökre emlékszem, biztos ezért írtam el... :oops:

Éden
Éden

nem mind1, hogy a petezsák, vagy az embrió!!!! :D :D

merthogy
6+0án voltunk a fiúkkal akkor az _embrió_ volt 4 mm. a petezsák ennél jóval nagyobb!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Na eddig ezt nem hallottam, mindenki petezsákról beszélt nekem az első uh-n. Külön lemérik a 2 méretet? A két kissrác egyforma méretű volt?
emma1976

nem.... ált. az embriót mérik :D
petezsákot én még nem hallottam.

csak azért mondom, mert ezzel a manóval voltam én UHn 5+3 naposan és a petezsák akkor már 5 mm-es volt, de embrió még nem látszott benne.

Orsi
KépKépKép
icsilya

jah, és igen, nálunk teljesen egyformák voltak.
de 44/43cm ill. 2300/2290 grammal születtek... szóval ott sem volt köztük igazán különbség :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Köszönöm a sok-sok bíztatást, de mára egy sem termékenyült meg. :cry: :cry: :cry:
Teljesen padlón vagyok!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

:cry: :cry: :cry:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bols,

Én is örülök, hogy találkoztunk hétfőn.
Holnapig van még remény, nem? Ha igen, kérlek ne add fel! Inkább biztasd a piciket még. Nekem volt már olyan, hogy csak a második napra kezdett el osztódni a megermékenyítés után az embrió.

Én is meglepő eredményeket kaptam, csak az ellenkező irányba, mert 5 petesejtből 3 embriónk van mára. Az előző kettőnél nagyon rossz volt az arány, úgyhogy kicsit hihetetlen a dolog számomra.

Mka
Vendég

Sziasztok

Bols
fel a fejjel, még holnap kaphatsz jó híreket! Nálunk is másnap még csak 1volt, de következő nap már 3-an voltak, úgyhogy kitartás. Én nagyon drukkolok - szurkolok hogy holnap jó hírekkel gyere!

Mka
gratula a 3 picurkához

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Mka!
Ez tényleg gyönyörű eredmény! (A korábbiakhoz képest (amit tegnap említettél) pedig kész csoda! Megy a drukk továbbra is!

Nekem is volt már olyan, hogy lustálkodott egy kicsit és csak a 2. napon kezdett osztódni, de most meg sem termékenyültek! Nem értem! :(

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols
Hát, nem is tudom, mit mondjak... :(
Eddig nem történt még ilyen?

Mka
örülök, hogy nálad jól alakul

Jaj, ma nincs vmi jó nap.... Másikban is van rossz hír....
emma1976

sziasztok
Lányok tessék meghallgatni: http://www.dunatv.hu/dunatv/musor.html? ... _id=dunatv
Reggeli - Hétfőtől Péntekig címe 6:00
Azon kívül menjetek fölül dátum szerint, és látni fogjátok, hogy van szó a váró listáról is stb.!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bols!
:cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bols :cry:
Mit mond a dokid, mi lehet az oka?
Mára nem termékenyült meg mégis?
Fanni
fanni73

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Lányok!

Tegnap meg volt a beülti. Az Uramnak diktálok mert fekszem. Bevállaltuk a 3 blasztót!!! :lol: Sajog a fenekem a progi szuriktól.
Köszi a jókívánságokat, nektek is a legjobbakat!!!!!
lola29

Lola :D
hajrá hajrá!!!
drukkolunk nagyon :D

(én is bevállaltam volna :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Lola
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1165401775.76.gif[/img] hajrá - hajrá - hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor most jó sokat pihensz!
És karácsonykor már húúúúúúúúúúúúúúúúúúú de sokan lesztek a fa alatt!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Lola :P
Bátor csaj vagy!
Drukkolok!
Fanni
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: