Sziasztok!
Köszönjük a kérdéseket, Flóra még mindig taknyos, de már nem annyira, mint tegnap. Ma kb. 3x szívtam csak az orrát. Azért szörcsög, de nem mindig jön belőle, a kedve is jó.
Ma voltunk a nurológián, minden rendben velük. Semmi gond nincs az izomzatukkal, Flóra sincs lemarada azzal, hogy még csak most kezdett el mászni. Marci meg főleg nincs a rohamtempójú közlekedéssel és álldogálással. Majd 1 éves korukban kell visszamennünk még egyszer, utoljára.
A kajálásuk ma elég rapszódikusra sikeredett, mert hajnalban keltek, ettek, utána csak 8 körül ébredtek. Akkor ettek, és még 11 körül megetettem őket tejpéppel, mielőtt indultunk. Hazafelé még bementünk anyósomékhoz Hévízre, 3-kor értünk haza, akkor kellett volna ebédelniük. Marci végigüvöltötte az evést (szinte nem is evett semmit), Flóra sem nagyon evett. Már nagyon fáradtak voltak. Most meg ezzel a kajamennyiséggel alszanak. Remélem azért ez az egy napi nem evés nem okoz nagy gondot.
Márti!
Nagyon jó súlya van Zsombinak, és most már amúgy is lassul a gyarapodásuk, úgyhogy szerintem rendben van az a 25 dkg.
Évi!
Nagyon jók a képek Samuról, nagyon szép kisgyerek.
Edit!
Jó ez a pelust fordítva ráadó nagymama sztori.
Én meg ma a neurológián a nagy sietségben Marcira fordítva adtam rá a harisnyát. Most is úgy van rajta, a két csíkos hátulja van elöl.
Jó lehetett a nyílt nap, jó volt olvasni, milyen büszke voltál a nagyfiadra.
Julcsi!
Haláliak a csajok! Tényleg nagyon csinik voltak! Nagy sikert arattak, gondolom.
Zsuzsi!
Addig jutottam a koszorú üggyel, hogy kiderült, a nagymamáktól nem kerültek vissza tavaly óta a cuccok, így nálunk megvan a régi, csak gyertya kell rá. Anyuméké és a miénk nincs még meg, igaz, azóta sem kerestem. De már eljutottam odáig, hogy lehet veszek készet. Vagy majd meglátom.
Ez a levegőzés dolog ismerős, nálunk sincs szunya olyankor soha.
Rillisz!
Jó, hogy benéztél. Ha van kedved, szerintem mindannyian szívesen hallunk rólatok sűrűbben is. Jó szórakozást holnapra Mártiékkal.
Barbi!
Na, milyen jó volt felhozni ezt a konyha kérdést, most aztán betábláztuk Istvánt a következő időkre.