2000.05.11 14:12
Szerző: Anonymous
Szia Nori!
Nem titkolom a velemenyem, es nagyon szivesen megosztom a tapasztalataimat. Azt azonban tudnod kell, hogy nekem Apor az elso gyermekem, tehat en mast, mint a ROOMING-IN-t nem ismerek. Igy igazan osszehasonlitasi alapom nincs. En Losonczi dr.-nal szultem. Rola csak jot tudok mondani. Tulajdonkeppen en miatta utaztam minden vizsgalat miatt 200 km.
A korhaz szuper! Miota megepult az uj epulet, benne az uj szuleszettel. Nagy tisztasag, kulturalt kornyezet, csak nehany vedononek kellene a modoran valtoztatni. (tisztelet a kivetelnek) Nem egeszen ertem miert, de a ROOMING-IN-ket nem igazan kedvelik. Az volt az erzesem, hogy ugy gondoljak: Te akartad, hat csinald!
Ugyanakkor ha ujra szulnek, biztos ujra odamennek, mert azt el sem tudom kepzelni, hogy ne legyen velem az en Bogarkam. Amin valtoztatnek, hogy ejszakara vigyek el az elso egy-ket napban a babat. Ha a ferjed belemegy feltetlenul legyen ott a szulesnel. Az nekem nagy segitseget jelentett. Ha nem is testben, de lelekben.
Ami meg nem tetszett, hogy konyorogni kellett szinte, hogy megmutathassam a babam a rokonoknak. Ezt szerintem ugy a legjobb megoldani, ha megmondod nekik, lehetoleg ne kulon-kulon szallingozzanak be, hanem egyeztessenek. Neked is faraszto a babanak is meg en utaltam, hogy lattam az arcukon a vedonoknek, hogy mar megint. Oket is meg lehet biztosan erteni, de en annyira ki voltam ehezve egy kis kedvessegre batoritasra pici mosolyra. A szobatarsak sokat tudnak segiteni. Nekem nagy szerencsem volt. ok segitettek at a legtobb nehezsegen. Most egyelore ennyi, mert felebredt Api es kezdi a polcot lepakolni. Szia! Odri