Sziasztok,
Bubek jelentekzik...
Na akkor holnap hogy is állunk?
Első és fontos kérdés:
Ki akar esteleg szerdán Mikire jönni hozzánk a játszóházba??? 500 Ft a díja az ajiknak, amit kapnak majd a gyerekek, és Ilba bárki jöhet, csak ma le kell adjam, hogy hányan, mert ma zárják a jelentkezéseket. SOS válaszokat adjatok lécci-lécci.
Ilba,
továbbá azt is megtudtam, hogy 10h-től van a törpiklub (játék), és 11h-re jön a Miki oda, tehát akkor van a bábozás, meg az ajándékozás is.
Valamint:
Minthogy Gergőnek és Marcinak egyazon napon van a születése
, így kitaláltuk Tücsivel, hogy együtt ünnepelünk. Ennek érdekében a hónap 2. csütörtökje helyett a következő taliidőpontot átcsúsztattuk 19-ére keddre (Erikával már ledumáltam), és akkor NAGYON SOK SZERETETTEL MEGÍVUNK MINDENKIT EGY KIS SZÜLINAPOZÁSRA A JÁTSZÓHÁZBA. Mármint hogy Gergő és Marci szülinapja lenne ott barátilag megtartva. Nem kell ám hozni semmit sem, csak a gyerkőcöket- hogy legyen ki után futkosni, és magatokat, hogy frankón sokan legyünk.
Én majd viszek kis sütikét, meg Gergőnek és Marcinak lesz tortája, amit szétmajszolhatnak. Na, ebben bennelennétek?
Sasha, ha akarjátok, Dancit is bevehetnénk, és akkor 3-as szülinap lenne, és legalább ti is eljöhetnétek végre egy talira.
Ha nagyon nem jó az időpont, akkor elnézést, és akkor kénytelenek leszünk Gergővel kettesben ünnepelni az elsőt.
Natasa, ti mikorra tervezitek a költözést?
Zoli,
én csak annyit írok, ezt már szeretem!!!!
Mi még szinte semmit nem vettünk se karira se szülinapra...
De majd most a héten. Remélem. Nálunk sosem volt még az ablakon dísz, és tuti műfenyőnk lesz, nagyon sajnálom az élő fákat. Majd pár fenyőágat teszünk ki, és akkor meglesz az illat is.
Vannak ma már majdnem olyan szép műfenyők is, mint az igazi. De bazira le vagyunk maradva, szóval mostmár össze kell szedjem magam, asszem. Mikire sincs még semmije Marcinak. Lehet nem is lesz...
Na megyek, mert csinálnom kell neki kaját.
Pusszancs.
pár ff kép mostanában...