Hali!
Coolasa!
Hát akkor miről írjak? 3 gyerekem van (most meglepődtél ugye?) még egy barátnőm se néz felém, anyósommal, anyámmal és a sógornőmmel tudok társalogni, ha egy kis női dumcsira vágyom, de velük más. Az egyik nem beszélget, ez anyám, a másik túl sokat beszél hülyeségekről, ez anyósom, a harmadik meg folyton álmodozik, terveket szövöget, hogy miből, hogyan lehetne pénzt csinálni és ... ehh, sűrűn egyébként nem is beszélünk, de hát az pont elég, nem mindhta nem szeretném mindegyiket, de az más, így marad az ami van, a gyerekek. A gyerekek meg nem változnak meg csak úgy.
Írhatnám azt is, hogy a gyerkőcöket tegnap lepasszoltuk anyukámnak és elmentünk Ikeába, meg Tescoba és vettünk pár karácsonyi ajándékot a büdös kölköknek, meg mikulásra, meg a Dani szülinapjára és utána egy jó kis kártyapartit terveztünk egy kis piálással. Én ugye csak szolidan üdítőt. Na ebből az lett, hogy a sógornőm, meg a másik srác felszívódott mint szürke szamár a ködben, de nem egyszerre ám, hanem külön-külön (esély hogy együtt nincs!), így csak egy haver volt itt, én meg elvonultam aludni kb éjfélkor... nekiültek számítógépezni.
Nem baj, legaláb kialudtam magamat.
Jajj, annyi jó dolgot láttunk az ikeában, hogy az egész áruházat legszívesebben megvettem volna. Igaz, normális kanapét nem láttam, vagy ha igen, akkor az ára nem volt normális
Ágyat szeretnénk cserélni, mert ez ami most van kész rémálom. Persze amit kinéztünk, ami még aránylag olcsóbb is, összegezve nem olcsó, hanem kb 120000.
ez van
Tücsökmami!
Ne aggód Gergő eszik amennyi neki kell. Tudom könnyű ezt mondani, és előnyben is vagyok kb 4 évvel, de a GAbi detto ugyanilyen. Senki sem látja kórosan soványnak (csak anyósom
), és lehet rá ruhát kapni!!!!! A Dancira meg majd varratok egy farmert
Egyébként ami a fogához való lesz azt megeszi majd a Gergő is ne aggódj. Gabcsim tegnap anyámnál bevágott egy nagy tányér tepertőt... a szalonnát szereti, a kolbászt és a hagymát. Igazi parasztgyerek na!