Új privát üzeneted érkezett!

Purc!

Örülök, hogy megnyugodtál! Természetes hogy megijedtél, mi azért vagyunk hogy megnyugtassunk!
Nekem is volt felfázásom antibogyót is szedtem rá, de nekem nem vérzett. Igaz nagyon rosszul voltam vele!
Babád attól még lehet, igaz én is temetem ezt a hónapomat mert nekem nőgyógyis bajom van!

Kép
kata05

Purc! Na, akkor itt is, meg a dokinál is jól lettél diagnosztizálva :lol:
Az áfonyalét ihatod megelőzésképpen is...Most már gyógyulgass!
(Ja, és plusz 1 jótanács: összebújás előtt és után ki kell menni pisilni - persze a baba a első, úgyhogy fél órával utána)

Kata: miért is ugrott ez a hónapod? Még csak 4. napon vagy, pé-ig kikezelődhetsz...

SzezsoKép
KépKép
szezso

köszi csajok, nagyon édesek vagytok. Most szenvedek egy picit, mert nem tudok rendesen pisilni, annyira fáj. Úgyhogy most a többször kevesebb taktikán vagyok. Jó lenne, ha vége lenne :(

Purc

Kép

Kép
purc

Purc gyors jobbulást!

Kata nekem kicsi lánykám január 5-ei! :D

Kép
Kép
robcsi03

legújabb:
Kép

Kép
zölddisznó

Purc: sokat gondoltam ám rád. Örülök, hogy megvan az ok, Mostmár megnyugodhattál :wink: Gyógyulást! ++++++++++++++++++++++++++

Coca: ezek mik? :lol:

Tejbegrízt csináltam vacsira a csajoknak:) Fincsi volt :)

Megyek mert Bogi Monopolyzni szeretne, nyúúúúúúúúz :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szappanok

Kép
zölddisznó

És hogy kell csinálni?

Kép
bettike
Eger

Kreatív-hobby boltban lehet venni átlátszó szappantömböt. Azt megolvasztom, teszek bele szinezéket, illatanyagot, és amikor kiöntöm formába, dobok bele ezt-azt. Kb 10 perc, és 300 Ft.- egy szappan.

Kép
zölddisznó

Tök király! Kép

Kép
zölddisznó

Robcsi,
De jó hogy sikerült! :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!!!
Purc,
Egyszer már nekem is volt ilyen, nekem még a hátam is fájt a véres pisi mellé. Antibiotikumot kellett szednem, és medveszőlő levél teát inni hozzá, állítólag ez a tea a legjobb hugyuti fertőtlenítő. Mielőbbi jobbulást kívánok!
Coca,
nagyon ügyes vagy, és a görbéd vmi csúcsszuper!! :wink:
Nekem ma volt az első inszemem, 11cn.en, még látta doki a tüszőt.
Neked is látszódott még a tüsző, amikor a inszemet csinálták?
Másik furi dolog, hogy amikor felkelhettem, nem folyt ki belőlem semmi, és azóta sem....
Cenikó, én nagyon imádok monopolizni!! Jó játékot ! :lol:
macspacs

Macspacs!
Az nem baj, ha látszódott még a tüsző , mert - ha tegnap kaptad a repiszurit, akkor ma, vagy holnap reped meg.
Nem kell semminek kifolynia, hiszen a sürített cuccot a méhüregbe fecskendezik, a méhszáj meg kitűnően zár.
Szóval ne aggódj, és holnap még Kép apát!

Kép
zölddisznó

Macspacs! Neked is megy a drukk :wink:

Zöldi! Jók a szappanjaid, nagyon tetszenek!

Én még szívok az adventi koszorúval :lol: :roll: Már szétszurkáltam a kezem, de ha beledöglök is, meglesz, addig nem fekszem le :wink:
Sajnos én nem jutottam el kreatív boltba, úgyhogy helyi alapanyagokból melózom, itt a helyi Lujza bazárban vettem koszorúalapot, gyertyákat, meg szalagot. A többi hazai. Rendes drótot nem leltem, bár nem hittem volna, hogy nincs itthon, így kénytelen voltam a tavalyi csillagszórót ledörzsölni, és azzal akemény dróttal feltenni a gyertyákat. A többi cucc ikeás képkeretben található dróttal rögzül, meg ragasztóval. Utóbbiban még csak reménykedem :oops: Azért röhögtetek volna, ha láttatok volna az előbb zseblámpával a kertben, amint tobozt keresek, majdan tapogatva választok fenyőágat :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Szirom!
Kitartás, ne hagyd abba! Aztán ha lesz erőd még, fotózd le nekünk!

Kép
zölddisznó

Kész vagyok :lol: Hááát... a ragasztó csak részben váltotta be a hozzá fűzött reményeket. De megoldottam :wink:

Vakuval és vaku nélkül. Az igazság a kettő között van valahol:

Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nagggggyon ugyesek vagytok!!!!!!!!
En is uuuugy csinalnek valamit de remenytelen nekem barmibe is belekezdeni! :cry: Ket bal kezes vagyok nagyon! :oops:

Na,JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
ancsa81

Szirmi!
Nagyon tetszik! Egyszerű és elegáns. Megérte fellmaradni :lol:

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi :lol: Most már csak azt nem tudom, hogy magyarázom el a kölyöknek, hogy nem gyújtjuk meg mind a négyet :lol:

Ancsa! Nem olyan nagy durranás ám, olyan jó cuccokat lehet most már kapni, próbálj ki valamit!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca, Szirom nagyon ügyik vagytok, le a kalappal.

Macspacs mennek a drukkok.

Egész nap pisilni járok 5 percenként. Gondoltam utána nézek ennek a húgyuti fertőzésnek, sokatokat érdekelhet, ezért gondoltam le isírom, hogy okozhatja a chlamydia gomba is, ami egyre gyakoribb sajna, természetesen meddőséget is okozhat, úgyhogy most 3 napig rettegek, hogy ne az legyen a kiváltó ok :oops:

Ime egy cikk róla, ha valakit érdekel:

http://www.sulinet.hu/tart/cikk/Rbf/0/29160/1

Purc

Kép

Kép
purc

hőjelentés

Kép

Purc
Gyors javulást neked. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy chlamydia miatt van, de ha megnyugtat csinálj ilyen tesztet.

Zöldi, Szirom
Nagyon ügyik vagytok. Majd én is teszek fel képet a karácsonyi asztalídíszről, de azt majd csak előtte pár nappal fogom megcsinálni :wink:

Macspacs
Megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

Macspacs drukkolok neked hogy sikerüljön. :D

Gabi, nagyon rendben van ez a görbe :)

Purc ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, javulgatsz már?

Coca nagyon jók a szappanok, bár én sem jöttem volna rá hogy szappan :D

Szirom nagyon szép a koszorú.

Én nem bírtam kivárni a Mikulást, meg az is lehet, hogy nem is lesz itthon, úgyhogy tegnap elmondtam apának. Nagyon örült neki, kikötötte, hogy nem emelgethetek, cipekedhetek, stb. Mindent kivett a kezemből, csak pihenjek. Kíváncsi vagyok meddig fog ez tartani :D
Furcsa volt, reggel nyúltam a hőmérőért, de este már eltettem. Egész berögzült ez a reggeli hőmérés. :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Sejtetem én hogy nem vársz mikulásig :wink: Így legalább már hamarabb legyeskedik körülötted az urad :wink: :D

Kép
gaby25

Elveszett minden amit az előbb irtam. Nagyon sok volt........Erőt veszek és jövök....

Kép
melcsi6

Robcsi,
ez természetes, hogy elmondtad apának, én sem tudtam volna magamban tartani! Persze vannak kivételek és én őket irigylem, hogy tudják tartani a szájukat! :lol:

Szezso, azért vagyok kétségbeesve, mert félek hogy a hüvelyi ph-m is eltolódott és ezért kinyírja a katonákat! Keddhez egy hétre lesz kb a pé-m, remélem addig kúppal ki tudjuk kezelni, de majd holnap okosabb leszek doki után!

Szirom nagyon szép lett a koszorúd! Ragasztópisztollyal ragasztottad? Az nem enged el!

Coca, a szappanok is isteniek, hogy állsz hőügyileg " leendő kismama"?!

Szilcsi, Snufi holnap várunk titeket!!!

Macspacs jó hogy jelentkeztél, akkor most lehet izgulni, mert hát biztos lesz babó!

Ancsa veled mizujs?

Purc tudok egy nagyon jó gyógyszert, neve: Nitrofurantoin Elmúlik az örökös pisilési ingered és jobban leszel tőle! Nem tudom kint lehet-e kapni?!Ha van gyógyszerész ismerősöd ott és van is kint akkor érdemes kipróbálni! A lényeg nagyon sok vizet kell inni rá, de már egy szem után észreveszed a változást!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Robcsi

GRATULÁLOK!!!!

Kép

Gaby

Szép a görbéd!

Zöldi,Szirom

Nagyon ügyik vagytok.Sajna és a tanulás mellett addig jutottam,hogy megcsináltam a karácsonyi és mikulás üvegmatricákat.Talán majd a jövőhéten :roll:

Annyira türelmes voltam,hogy ma már nem is kellett tesztelnem.A hőm ugyan még csak 37-re ment le, de reggel már vérezgettem.Érdekes,hogy a méhszájamat zártnak éreztem. :shock:

Szép napot mindenkinek!

málna2162

Mintha egy kicsit émyelygős lennék :roll: De lehet csak éhes vagyok, pedig már ettem egy szendvicset :? Most nem középen érzem a hasam, hanem baloldalt :shock: Igaz a méhszájam is kissé balra van. Na nem agyalok, inkább megyek főzni. :wink:

Kép
gaby25

Gabi a férjed most itthon van? Én bevallom, hogy mikor még nem volt a Réka és egyedül voltam itthon én lusta voltam főzőcskézni magamra. :shock:

Málna köszi! Sajnálom, hogy megjövőben van :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Ancsa, Gaby! Köszi az elismerő szavakat.

Áfi is biztos azért nem jelentkezik, mert valami gyönyörőséget kreál megint! :wink:

Robcsi!
Akkor Neked most nagyon jó! Az én apucim már most sem enged emelgetni, tök aranyos Ő is. Hát hiába, ha ez kell Nekik, akkor szülünk egy tucattal.

Kata!
Mindjárt nyomok görbét is, csak szarakodik a ferty.

Málna!
Szoktak ám vérezgetni a nem várt mensi idejében. Van, aki több hónapon át! Úgyhogy...

Kép
zölddisznó

Robcsi
nincs itthon az uram, de ennék meleg kaját :wink: Anyu itt lakik pár házzal arrébb, és együtt ebédezünk meg főzünk. Már megpucoltam a krumplit, a kelkáposztát ráhagyom :D Kelkáposztafőzit csinálunk, nyami. Húú de éhes vagyok :shock:

Kép
gaby25

Hahó!

Köszi lányok, aranyosak vagytok :wink:

Málna! Sajnálnám, de amíg nem jön meg rendesen, tudod...

Látod, én meg még matricákat nem csináltam :wink: Egy kisvakondig jutottam a héten, csak sajnos nem karácsonyi :wink:

Gabikám! Nem eszelj ennyit :wink:

Robcsi! Én meg úgy szeretek sütni meg főzni. Egyedül olyan jól el lehet játszani :oops: :D

Kata! Írtam, hogy szinte nem volt itthon semmi :oops: Ragasztópisztoly főleg nem :wink: Volt egy pillanatragasztóm meg egy Technokolom, na előbbivel sikerült feltennem a masnikat. A dróttól már kész volt a kezem, és elég nehéz volt ezen az alapon átszúrni a drótot, és már korábban annyiszor megtettem, hogy a ragasztót választottam :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vannak kivételek...találtam egy olyan mikit, akit mindenki nagyon vár. Reméljük, Ő lemaradt az afrikai járatról!
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi legyen ő a tiéd! :D

Kép
Kép
robcsi03

Okéokéokéééééé!

Kép
zölddisznó

Kis cukorfalat :D
Jaj tegnap ahol voltam babázni, hát egy kis tünemény, 7 hónapos kisfiú. Olyan nyugis, rögtön vigyorgott rám ezerrel, babusgathattam :D A ngyobbik gyerek mindig elvette tőle a kisatót, ő nyúlt egy másikért azt is elvette, Dávidka meg némán tűrte :shock:

Kép
gaby25

Szirom
nem eszelek, leállítottam magam :wink: :D

Kép
gaby25

Cocám,
bár azért maradtam volna távol!!!
Főiskolán volam péntek reggeltől szombat estig. :s
A statisztika tanárnő agyhalált okozott :twisted: és akkor a számvitelről meg az access vizsgámról (sikerült!) még nem is beszéltem.
De amiket te alkotsz!!! Meseszép!!!
Amúgy ma megjött, aki emlékszik annak mondom: a hüvelyi görbém volt a valós!!! (Feltettem 2 görbét, a hüvelyin a 13. napon látszott PÉ, a szájason meg a 17.-en.)
És jóhírem is van, kaptunk idézést a gyámhivataltól egy nagyon nagyon barátságtalan levél formájában 11.-ére, minden esélyünk megvan rá hogy aznap megkapjuk az örökbefogadási alkalmassági határozatot!!! :D:D:D
Vendég

Áfonya ez tök jó hír! Nagyon örülök neki! :D
Innen mi a következő lépés?

Kép
Kép
robcsi03

na, ez elszállt!

Szóval:
Ügyi vagy access professores!
Számvitelből én megbuktam volna a menedzserin, ha nem egy könyvelő csaj ül előttem a vizsgadolgozatnál.
Akkor most már nem "szomorú a vasárnap" ugye?
Tessék kreatívkodni! Takarítanod ebben az 5 éves tervben már úgysem kell, hiszen előre dolgoztál a banya látogatása előtt!

Kép
zölddisznó

Sziasztok, mindenkinek jó étvágyat a vasárnapi ebédhez!!
Gratula a kismamáknak.
Drukk a leendő kismamáknak.
klarissza32

Robcsi,
hát ha megvan a határozat akkor (mivel mi a nyílt örökbefogadást választottuk) meg kell keresnünk egy alapítványt aki ezzel foglalkozik. 3 ilyen van az országban, de az egyik nagyon kicsi. Szóval a 2 nagy közül valahova be kell adni a jelentkezést, az egyiknél sorbanállás van, mindenki kap egy sorszámot, kb 2-2,5 év alatt lehet babát kapni. A másik alapítványnál nincs sorszám, ott az alapítvány vezetője dönt arról hogy kinek adja az épp született babát. Ott (úgy hallottam) 2hónap-1év kb a várakozási idő, de ott nem mindenki kaphat babát, az alapítvány vezetője nagyon komolyan szelektál ki várhat nála babára s ki nem.
Coca,
takarítás... 2 napig nem voltam s romokan a lakás (mama vigyázott a kölökre és a drága gyermek rajtam és az apján kívül mindenkit hülyére vesz). Aztán főznöm is kell, menstruálok, apa 12 órázik, a gyerek lázas (nem tudom mi baja van :shock: ), így nem túl vidám ez a vasárnap...
Vendég

Nekem meg fájdogál a torkom, és hurutosodik a légcsövem :( Remélem Benedek nem érzi!

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Főzés előtt egy gyors bekukkantásra futja...

Áfonya: gratula a vizsgádhoz, és a határozathoz!!!

Kata: ha még doki előtt vagy, tényleg nem kell temetni a ciklust! Kíváncsi vagyok, mit mond...

Robcsi: akkor most mindenki öhrül!!!! :lol:

Felfázásról: nekem már jópárszor volt. Kb 2X antibiotikummal irtották ki, és mindkétszer valami gombás hüvelyfertőzést kaptam. Utána magam kúráltam, gyógyteával, tőzegáfonya kapszulával és homeopátiás szerekkel. A főbb tünetek 1-2 nap alatt elmúltak, teljesen kb. 1 hét alatt gyógyultam meg.

Nagyon vigyázni kell vele, mert secperc alatt össze lehet szedni!!!

Na, megyek főzni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi!

Elmesélek egy történetet. Egy kedves barátnőm gyermeket szeretett volna, nem jött össze nekik, kérvényezték az örökbefogadást fél év múlva kaptak egy újszülöttet akinek én adtam az anyatejet. (fiam tejtestvére :lol: ) Eltelt egy hónap és megkérdezték tőlük, nem akarják-e a kislány testvérét, mert az 5 éves kisfiúról is lemondana az anyja (addig otthonba nevelkedett), ha ők vennék magukhoz. Tehát lett hirtelen 2 gyerekük, teltek a hetek 3 hónap múlva kiderült, kicsi a lakás mivel a barátnőm ikreket vár. Azóta eltelt egy pár év, és
a mai állás szerint van egy 13 éves fia, 8 éves lánya, 7 éves ikrei (fiúk).
klarissza32

Klarissza,
kedves vagy, köszi szépen!!! :)
Én tudom hogy vannak csodák! Csak úgy gondolom a csoda természetéből ered hogy az soha nem velünk esik meg. :) De azért örülök az ilyen történeteknek! Én 4 gyereket is el tudnék pakolni :D (3,5 szobás nagy öreg családi házunk van)
Vendég

Szezso
imerős az eset az antibiotikummal, én is a felfázásnál urológushoz mentem, utána meg nőgyogyihoz hüvelykúpért :?

Kép
gaby25

Csajok! Ha antibigyót szedtek, mindig kell mellé jóbaktérium pótlás! Pl. protexin, acidophillus, vagy a mostanság is reklámozott normafluor. És no gomba! Tapasztalat.

Kép
zölddisznó

Senki nem hiányolja a görbémet! Kép
Akkor most csakazértis!
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi
nagyon király a görbéd Kép erősen babagyanús :D

Kép
gaby25

Zöldi
érzel valami különlegeset ami babára utaló jel lehet? :wink: Az a leesésed tuti beágyazódás, és azóta meg szépen megy fel :D

Kép
gaby25

Én gyakorlatilag azt érzek, amit akarok. Most éppen émelygek. Fáj a cicibimbóm. ...ez mind rá van írva az utrogestan kezelőorvosos és mellékhatásos papírjára. De álmos is tudok lenni a nap 24 órájában, és rengeteget pisilni is tudok. Segít ebben a palástfű, meg az a töménytelen folyadék, amit megiszom. Szóval a jóisten tudja egyedül kiválogatni, melyik tünet van a kis Benedek miatt! :lol:

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?