Új privát üzeneted érkezett!

Magdi,
Nagyon sajnálom, ha nem jöttök.. :(
Végső soron megoldódott a ruha-kérdés? És hánykor????

Rosszalkodás: biztos, hogy óriási szerepe van ebben az ovinak - néha látom bent, hogy hajszálra ugyanazokat a dolgokat csinálják, ugyanazon a hangon kiabálnak, ugyanazokat mondják stb., tehát ezerrel utánozzák egymást, és persze nem csak a jót...

Zit
parazita

Kata!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szoritok Neked, és rengeteget gondolok Rád! Kivánom, hogy gyorsan kilábalj ebből az egészből, és végre nyugodtan élvezhesd a babázást!
Puszillak
B.

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Danci újra bölcsiben tegnap óta és úgy ment be a csoportba, az a kerek egy hónap amíg beteg volt csak egy hétvége lett volna. Minden zokszó nélkül, minden nyaff nélkül. És boldogan mosolyogva jött haza és aludt 3 órát. Tegnap este is mondom, hogy na alvás, mert holnap ovi, meg bölcsi. Danci meg mutogat magára és mondja, hogy ÉN, ÉN. Válaszoltam, hogy igen, a Danci is megy bölcsibe és akkor megnyugodott. Ma reggel meg kellett erősítenem őt ebben, hogy ő is mehet :lol:

Hisztis, eszetlenül viselkedős klubba mi is csatlakozunk a Gabival... :? Néha totál ki vagyok rá már akadva. Annyira nem bír viselkedni, hogy az már eget rengető. És simán csinálja előttem is és hiába szólok rá akár többször is fokozatosan emelve a hangom, csak akkor hajlandó megérteni amikor már akkorát ordítok, hogy a szomszéd lakótelepen is meghallják... Na akkor kb 30 másodpercig béke van, utána újra meg a piszkálás, a verekedés, a játékok elszedése és persze a Dani meg ezt utánozza (meg minden mást is amit a GAbi csinál, ha a Gabi lefekszik a földre akkor a Dani is, ha felül, akkor ő is... néha vicces, néha kész rémálom) és akkor meg a Gabi a szenvedő alany, mert bizony kis kétéves létére jobb súlyban van mint a Gábor, így olyanokat oda tud sózni, hogy a bátyuska bőgve jön hozzám. Szinte folyamatos a visítás, sikítás, veszekedés, üvöltözés, sírás, vitatkozás és közben kb 2 másodpercenként megy az ANYA-ANYA!

Kataa!
Ez nagyon rosszul hangzik ám! Miért nem mehet valami simán?! Most menne a szopi, tejci is van és akkor meg jön valami kóbor baci és belerondít a dolgokba. Nagyon sajnálom és gyors jobbulást kívánok. Meglásd, most már hamar elmúlnak a csúnya sebek, és a szopi fájdalommentes szép élménnyé fog változni! Sok-sok drukk !!!

Kép
sasha

Jó reggelt!

Panda!
Köszi. Remélem most sikerült a vonalzó. :) Ha nem akkor béna vagyok. :oops:

Manó!
Isten őrizz hogy elvegyem ezt a megtiszteltető címet. :P Nekem is könnyebb lenne, ha a kisasszony nam produkálna ilyeneket, de sajna csinálja. Ezt ma reggel csináltam róla: :cry: :roll:
Kép Kép

Ilke!
Aranyosak a babusaid.

Katának jobbulást!+++++++++++++++++++++

Viszont a mikibulira mégsem tudunk menni. :( Olyan hülye vagyok :!: :oops: Nemrég volt eltörve a Lili kulccsontja.Szépen összeforrt, de vigyázni kell hogy ne essen rá. Namost ez egy játszóházban szinte lehetetlen. A kisasszony meg nem az a fajta, akit magam mellé ültethetek.

Andi
andrea27

Sasha!
Amit leírtál a gyerekekről hiszti ügyben, akár én is írhattam volna Liliről és a Bálintról. :wink: :roll:

Andi
andrea27

Hali!

Beszti
Boldog születésnapot kívánok!

Lányok mi sem tudunk menni a mikibulira, sajna családi progi jött közbe. Remélem jól fog sikerülni.

Ilke
Előzetesen neked is nagyon boldog szülinapot kívánok, szerintem negyedikéig nem írok mán ide.

Levivel minden rendben, tegnap voltunk kontrollon a kórházban, szépen gyógyul a kukója, még 2-3 napig kenegetni kell, hétfőn már mehet oviba. Ellenőrző kontorollra január elején kell mennünk. Végre ezen is túl vagyunk. Engem szerintem jobban megviselt mint őt, de ez így van rendjén! :D

Pusza mindenkinek: Forti

Kép
Kép
forti

Andi!

Ne haragudj, de bunkó vagyok, üdv a topikon, örültem ám, mikor láttam jöttél, csak hát az agyam... a memóriám valahogy nem a régi :x :lol: Egyébként tök cuki így a fényképről ahogy visít a lánykád, azért szerencse, hogy a hangos képeket még nem találták fel :wink:

Forti!
De jó, hogy már gyógyult a kukija! Az biztos, hogy az anyukákat jobban megviseli, bármi van a gyerekkel:) De ez tényleg így van rendjén:)))

Kép
sasha

Sziasztok!

Kata! :cry: Gyors gyógyulást Neked! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!+++++++++++++++++++++++

Andi! Mi történt Liliddel? Leesett valahonnan?
Kár, hogy nem jöttök.

Forti, Csics! Akkor majd jövőre talizunk :lol: :wink:

Hiszti: Tudom senkit nem vígasztal, de egy kissé megnyugadtam a hozzászólásokat olvasva. Bármelyiket írhattam volna én is. Úgy tűnik ez egy életkori sajátosság, már csak azt kéne tudni, hogy meddig tart :?

Rólunk: Nórival biztos megyek a Mikibulira, ő teljesen egészséges. Márk a tegnap reggeli pánik után egészen megjavult, nem köhög, nincs hőemelkedés, az orra sem folyik, eleven, rosszcsont.
Nem tudom mi lehetett a hőemelkedés oka, jönnek az utolsó fogacskák, talán az is közrejátszott.

Banyóci! :lol: azért kértem a neves listát, mert érkezésnél oda akarom adni a recepciós csajnak.

szép napot mindenkinek

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Kataa
Gyors jobbulást neked!!!

Panda, Ilke
Köszi a süti tippeket. A linzertésztával csak az a bajom, hogy elég omlós. Nem tudom, hogy ha formákat csinálok belőle nem fog e törni a tészta. Mert tavaly mézeskalácsból olyan jókat készítettem és pont az volt a lényeg, hogy mindig választottak a fáról a különböző formák közül. Azért megpróbálom.

Andi
Megnéztem a képeket a gyerkőcökről, nagyon édik.

Ilke
Az Olvér is szopizza az újját de olyan szinten, hogy mikor ebédel akkor két kanál között is beveszi a szájába pedig már mindjárt 3 éves. Régebben csak akkor mikor álmos volt vagy megütötte magát most szinte egész nap.

Forti
Kár, hogy nem jöttök.

Nyuszi
Gyertek csak. Egy kis náthával úgyis találkoznak az oviba, sőt nem is kicsivel.

Megmutattam a játszóházról a képet a gyerekeknek és annyira várják. Már megy a visszaszámlálás, hogy csak kettőt kell aludni. Reggel meg megvolt a nagy öröm, hogy az első fiókot kihúzhatták.

Megyek befejezem a felmosást addig amíg alszanak.

Ági
petra2

mléna!
ugyanígy hisztizett, és kilökte magát a kezemből. Nem esett túl nagyot, csak rosszul. Nekiesett a falnak. Még agyrázkódása is lett. :cry: :roll: De már túl vagyunk rajta :) , csak arra kell vigyázni hogy ne essen rá. 17.-én meggyünk kontrollra.

Panda!
Úgy néz ki, tényleg nagyon béna vagyok vonalzó ügyben. :oops: Nembaj megoldottam így. Ezt egy másik oldalon láttam. :lol:

Andi
andrea27

hali, megjöttem agyleszívva.
dani nagyinál, vasárnap a mikibulira hozzuk el.

ilke
hozd el a köpenyt, jobb, ha ott van, aztán valamit kihozunk a mikiből.

kataa- jaj szegénykém, akkor neked uez van, mint nekem volt, kitartás!!!! lesz még jobb is. csak tudom ez a láz nem a legjobb, nekem az volt még a tetőzése. de az jó, hogy szoptatod a másikból leont, nem lesz semmi baj!!!

na, megyek férjecskézni!

KépKép
KépKép
gumicukor

Andi!
Úgy látszik, a név kötelez (civilben én is Andi...) :) . Először én is bénáztam, aztán a férjem magyarázta el, hogy kell csinálni, attól vagyok ám annyira überokos :wink: . Nézz csak vissza pár nappal ezelőttre, ott a bizonyíték...
Kár, hogy nem jöttök :cry: .

Forti!
Azért, hogy nem jöttök, ne tűnj már el megint fél évre! Tessék aktív topikolónak lenni!!!

Kataa!
Mellgyulladás :cry: . Remélem, az ab segít, és hamar rendbe jössz!!!

Ági!
A linzer valóban elég törékeny. És ha olyan keksz tésztából sütnéd, amit mi csak "darálós keksz"-nek hívunk? Tudod, amit úgy kell csinálni, hogy a húsdaráló elejére kell valami mintát tenni, és abbaól kell kinyomni a tésztát. Az viszonyleg ropogós, nem törik könnyen, ha elég vastagra nyújtod. Csak azt nem tudom, hogy nem lesz-e nagyon puha (mint mondjuk a sima háztartási keksz), ha sokáig levegőn van.

Az én gyerkőceim is nagyon várják már a bulit. Hetek óta készülnek, mert Noémi nagyon jól emlékszik a 2 évvel ezelőttire is, és már októberben kérdezte, hogy ugye az idén is megyünk?

Jó hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Ja, igen.

Beszti!
Csak nem babát kaptál szülinapodra? Nagyon eltűntél az utóbbi időben :wink: !

P.

panda
Halásztelek

Kataa

Nagyon drukkolok am neked en is. Sajna nekem is ugyanez volt, mikor Emi 3 hetes volt. 3 napig 39 fokos lazam volt, alig birtam labraaallni. Vegul bementunk a Kutvolgyibe, hogy csinaljanak mar valamit a lazammal. Az ab 3-4 nap alatt rendbetett. Szerencsere nem kellett tapszer kozben sem, volt egy kis lefejt tej is, kihuztuk valahogy. A sebes cici is meggyogyult, en hasznaltam bimbivedot is, de aztan mar azt is le tudtam tenni.:) Ha barmiben tudok segiteni nyugodtan hivj!!!

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok

Gyorsan irok egy bejelentkezest,ket eves kozott,mert aludni nem akarok mar.

Nagyon koszonom az ertem valo aggodast ,meg gondolast,sms-ket,igazan jol esett.
Szoval roviden a story:
Azt tudjatok hogy mar sebes cicikkel jottem hazaa korhazbol,nem is lett volna olyan durva,mert kibirtam a kezdeti fajdalmat,azzal hogy majd elmulik,na ey a bal oldalaon igyi si lett,az mar tokeletes es alig faj a mellre tetel.
A jobb oldalon ahol a nagyobb seb volt amirol irtam is,elkezdodott egy piros folt ami orak alatt hatalmas lett es felment a lazam,olyannyira hog felkelni sem tudtam.Sarlai dokinhoz lett volna ugye idopontunk de azt lemondtuk,mert kepteleln lette volna elmenni.Telefonban azt mondata,ttol tartott,ami most van,mert latta o hogy az en cckoim nem birjak majd el a tejet tarto mirigyeket,de annyira kartam hogy nem aart elteriteni....
Szoval vedonot kihivtuk aki kijott es lefejte a tejet,az megkonnyebbules volt de a laz megmaradt,egeszen masnapig.ja es lealltt a verysem is.Szoval szerveyzetem tota zurzavarban volt.
Aztan amsnap mar alig voltam lazas es anyu fejt,meg jott a vedono is segiteni.Meg johogy ertett hozza,O mentett meg ...
Kentem koromviraggal,Bepanzthennel,Purelannal,Hydrgen Peroxid,Borax....stb,de semmi javulas.A laz megallat,de a pirossag meg van csak mar nem forro.A legdurvabb az hogy a bmboudvar is begyuladt a sebtol es azon ment fel valami baci,na ma felhivtama nogyogyit hogy mit csainaljak,aztan korhazba be ott megneyzte tobb orvos meg a Sarlai i megint,jol elszornyulkodtek,vettek tej mintat amit kitenyesztenek,hoy mi a fene bakterium volt ez.
Kaptam ab-t de lehet mellette szoptatni,,ja es egy csecseos nover nekem allta es lefejt egy jo adag tejet,azt hazahoztuk,es azota mi is poharba fejunk es odaadjuk szopiknal Leonnak.A gyerekorvos nem surget,azt mondja varjunk egy hos koragi hogy mennyit fejlodika baba,aki a legkisebb sulyahoz kepes hizott mar 25 dkg-t tehat a minimum 4o-t kell elerjuk.

Szoval meg aza gaz hogy a jobbbol nem tudok szoptatni amig le nem megy a duzzanat,merta baba keptelen bekapni akkora:(

Szoval most varunk...szegeny anyukam meg menne mar haza,mert nayimnak szemmutetje lesz es neki is kene segiteni.Szoval hetfoig meg kell ezt oldanom mert en nem tudom kezzel fejni,ciki de nem birom megtanulni.Ugyhogy drukkoljatok hogy meg ey cseppet hogy ez megoldodjon,mert nag ...-ban eszek ha nem:(

Ugyhogy konkluzio:az eletben nem voltam meg ilyen rosszul mint az elmult ket hetben.Akarhgy is de ekkora fajdalomra nem szamiotottam,remelem ezek utan mar megeremlek egy ket honap kizarolagos szopit.

Na puszka mindenkinek,megegyszer koszi.
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket! :):):)

Nem, még nem kaptam babát, csak épp nincs netem most, remélem a jövő héten megint lesz.
Sőt lehet, hogy még ráhúzunk egy kicsit, mert tegnap (hivatalosan 38+6-on) még mindig 3000-es ( :!: ) méhszájnál tartottunk.
Szóval túlhordhatunk, dec. 18-áig van engedve (az a terminushoz képest +10 nap), nem kell befeküdnöm.
Azért remélem, hogy a gyermekem hallgat rám :lol: , és az általam számolt időpontban (12-én, a tickerem is ahhoz számol) vagy ahhoz közel hajlandó lesz kijönni. Már csak azért is, mert tegnap 3500 g-nak saccolta a gép :shock: , és ha még nő nekem, ki tudja mekkora lesz (ugye nem lenne túl jó, ha nagy lenne, mert Nátán császára miatt a hegvastagság is még kérdés).

Kataa!

Neked nagy-nagy drukk, és minden jókívánság, hogy hamar kigyógyulj a mellgyulladásból és a seb is meggyógyuljon!!!:):):)

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa

Na akkor végre jobban vagy a gyógyszertől, biztos a gyulladás is hamar el fog múlni.
Hát a kézzel fejés nekem sem ment az elején könnyen a tej mindenhova ment csak a pohárba nem. A kórházba én is kiborultam és az anyukám jött fejni. A lényeg az, hogy próbálgassad és majd rá fogsz jönni, hogy melyik részén kell megnyomni. Én is addig gyakorolgattam, hogy a végén már nagyon profin csináltam. Ne adjad fel! Szerintem a kézi fejésnél nincsen kíméletesebb és hát neked most erre van szükséged. Meg jobban is kiürül a cici mint a gépi fejésnél.

Beszti
Akkor ezek szerint tudsz jönni vasárnap ha addig nem lesz semmi? Már nem emlékszem a Hanna is császáros volt? Most mi lesz vagy az még nem derült ki?

Panda
Nekem van olyan keksz sütinyomóm. Ehhez van valami recepted?

Ági
petra2

Sziasztok:)

Kataa
akkor megy a drukk és gyógyulj meg hamar :) nekem nem volt mellgyuszim, de rémes lehet a leírásból. én sem tudtam kézzel fejni, de remélem Neked sikerül :) :)

Beszti
Boldog szülinapot :) akkor szép súlya van már a bébinek :)

Andrea
kár, hogy nem jöttök. hogyan törött el a kulcscsont?

Csics, Forti
szintén kár.

Zsuzsa
betegségek. de akkor jó, hogy meg tudod oldani, hogy ne járjon. időhiány :? jajj, rám is ez vár nemsokára.

Nálunk a mandiműtét óta nem volt beteg a Gergő. ami 4,5 hét, nálunk nagy szó. kopp-kopp.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ja, még azt akartam írni, hogy nálunk a kicsi sokkal hisztisebb és akaratosabb, de csak ha együtt vannak. akkor nálunk is megy a visítás. egyedül jól elvan.
A Gergő meg szintén olyan, hogy az oviban tartja magát és itthon kiadja a feszkót de ez nem is baj szerintem. Meg azért el is fárad, pláne ha fociedzés is van, olyankor sokkal nyűgösebb estére.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Zsuzsa!
Munka.... Én nem túlórázom soha (bezár az ovi :) ), mégis minden nap 5-re érünk haza a gyerekekkel, utna már csak egy órám marad a vacsora-fürdetés-fetetés nevű Bermuda-háromszögig, és az az idő szinte semmire sem elég.
Szerencsére az enyémek nem betegek, de volt részünk betegségben az előző két évben eleget, úgyhogy ez már nekünk kijár :wink: . Ki vigyáz addig a gyerekekre, amíg dolgozol?
Verekedés nálunk csak elvétve van, nagyon-nagyon ritka, viszont szinte szünet nélkül visítanak, és megy az "anyaaaaaa".

Mi ma fogunk díszteni, meg holnap délelőtt. Főzök annyit, hogy holnap ne kelljen, és akkor rászánhatjuk az egész délelőttöt.

Beszti!
Akkor megint kislány várható? A fiúk kisebbek voltak :) .

Ági
Keresek neked receptet, holnap elviszem, jó?

Judy!
Nekem is a kisebb a hisztisebb, de az nálunk ugye Ádám. Pedig azt hinné az ember, hogy a lányok nyafkábbak, de nem. Legalábbis nálunk.
Jó, hogy nem volt Gergő régóta beteg. Akkor ezek szerint tényleg megérte a műtét.

Kataa!
Hozott valami enyhülést az éjszaka és az ab?

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok, jó reggelt!

Csak egy gyors beköszönés, aztán megyek mert program van és addig még ezer a dolog. :? :lol: Vasárnap légy szíves készítsetek képeket és tegyétek fel, kíváncsi vagyok rá. :D

Panda druszám! :) Az a baj, hogy nálunk apa még annyit sem konyít a géphez mint én. :cry:

Juti!
Lili kulcscsontja leesés miatt tört el. Rosszul esett. :( Viszont ha gondolod, ha mindenkinek klappol a dolog. Egyszer összehozhatnánk a gyerkőcöket. :P

kata!
Nekem ugyan nem volt mellgyuszim (leírásod alapján borzalmas lehet), de amikor nagyon bekeményedett jó volt a meleg zuhany alatt átmasszírozni. Utána könnyebb volt fejni. Jobbulást :!:

Andi
andrea27

Kataa- az már jobb, hogy a láz is kisebb, ez a vörös folt nekem is volt, csak a bimbót még be tudta kapni Dani, de sebes volt. Én anno a kórházban mikor bementünk és kifejték, azt hittem betojok. Engem a gyerekorvos és az anyósom tanított meg kézzel fejni, tényleg nem könnyű az elején, de ha ráérzel, utána már könnyen megy, és sokkal több kifejhető, mint géppel. Azért próbálkozz, hátha sikerült, én is először 3-4 napig csavargattam a rádiógombot, mert nekem még tej sem akaródzott jönni, pedig teljesen kőkemény volt a mellem.nekem még a hideg, meeg borogatás tett jót, pelenkát tettem rá, és úgy elindult egyszercsak. Én augmentint kaptam, de a gyerekdoki lebeszélt róla, akkor jött a homeos, kérdezz rá te is a gyerekorovosnál, hátha javasol vmit, nekem levitte pár nap alatt a nagyon gáz dolgokat, persze nem volt végleges, de utána már könnyebben helyrejöttem. tudom, milyen rossz 41 fokos lázzal kóvályogni, főleg éjjel, amikor kel a baba. nagy-nagy kitartás!!! mjd ne lepódj meg, ha lemegy a vörös folt a melledről, hogy utána hámlani fog a bőr, nem is kicsit. ha gondolod, én szívesen segítek kézzel fejni, mármint megtanítani, mert rengeteget segít. úgyhogy csak szólj, ha úgy érzed.

na, el, mert megyünk még vásárolni hamarosan.

KépKép
KépKép
gumicukor

szereztem mikiruhát ez jó őűr évet kiszolgál majd, beruháztunk egyre, ami viszonylag elfogadható. a kabát kapucnis, de van külön sapi, amin műhaj van. a könnyebb elképzelhetőség végett íme:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8676&page=4

az igazi miki alacsonyabb, mint a párom, hoz fekete gatyót, sötét cipőt. fekete kesztűje lesz. kicsivel 4 előtt jön az átöltözés miatt, akkor 4 körül kezdhetünk?
a mi csomagunk készen van. jól látható és olvashatóan írjátok rá a gyerekek nevét a csomira!
halacska- a zsákot ne felejtsétek!
mikulásnak kell játszóházbelépőt fizetni?

majdnem megvan minden karácsonyi ajándék, már csak pár apróság kell + csomagolópapírok és a kajaanyag.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicukor! Nagyon tuti a Mikulásruha!
A Télapó ingyen bejöhet természetesen :lol:
Csak a gyerekek után kell fizetni, 1 éves kor felett. (minél többen vagyunk annál nagyobb a kedvezmény. 20 gyerek felett 20%)
Kaját, piát NEM lehet bevinni, de a helyszínen van büfé.
A buli nyílvános, így nem csak mi leszünk. (sajnos :? )

LÁNYOK! MIKULÁSBULI HOLNAP 3 ÓRÁTÓL. HELYSZÍN, ÁRAK: www.apronep.hu
!!!!!!!!!!!!A TÉLAPÓ 4 ÓRAKOR ÉRKEZIK!!!!!!!!!

Kata! Továbbra is ezerrel drukkolok Nektek!!!! Gyógyuljál meg gyorsan, az egészséged mindennél fontosabb!!!!!!

Reagálnék még egy csomó mindenre, de inkább holnap személyesen :wink:
GYERTEK!!!!!
puszi:
Magdi

Magdi
mléna

hali

Gumicuki

Nagyon kiraly a ruha, vegul is a Gulliverest vettetek meg, vagy mashol talaltatok?
Szerintem osszedobhatnank az arat, nem?

Magdi

Szerintem babanetes gyerek tuti lesz tobb ,mint 20 . :)

KépKép
KépKép
nyuszika

Agi
koszi,hat jobban emg nem vagyok,ma is egesz nap fekudtem,ez utasitas is,de mashogy nem is birok lenni :?
Probalgatom a kezi fejest,de csak fele annyit tudok kihozni mint anyu,aki kezd mar profi lenni. Es hat most mindennel fontosabb hogy kiuruljon,nehogy ujabb gyulladas keletkezzen benne.

Zsuzsa
Jo munkat,gondolom azert elvezed is ,plane az elejen.
Anyukad bevallalos ket gyerekkel egesz nap.

Panda
Hat annyit hogy nincs az a durranas erzes mindig. Nagyon jo lenne mar mellre tenni hogy O szivjon,de egyenlore azt meg nem merte m bevallalni.

Andrea
Udv itt,bocs de a magam baja nagyon lefoglalat mostanaban..
Miota olvasol minket???

Gumicukor
Augmentint kaptam en is, nem volt kerdes az ab,mert a homeopatia nem segitett (bryonia,Belladonna ment ezerrel )+Bioptron lampazok rendeluletlenul.
A gyerekorvosom aki ajanlotta homeot,amikor meglattt penteken mondta hogy nincs kecmec erre ab kell,nehogy tajog legyen belole.Az Istvanban is ugyanezt mondtak :oops: ugyhogy inkabb ab.Baba kap majd Normaflort+en is.
A gaz csak az hogy osszesen jon osse neki a kettobol most max 50ml.Egyenlore eleg neki,szzedem az Urticat,iszom ,eszem, pihenek. Nagyon felek hogy ez a mellgyuszi megint visszavette a mennyiseget,ugyanugy mint Alexnal.Tudom ne gorcsoljek,de most mar annyi fajdalmat beletettem ebbe a szopiba,hogy ez nem lenne fair....2 orankent van cicin,vagy ha fent van akkor egesz vegig.Ugyhogy remenykedem meg.... mast ugy sem tehetek.

Jo Mikibulit nektek holnapra!!!!
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa

Azert hatarozottan javulas van ,nem? Persze ne felejtsd el, hogy ezeknek a dolgoknak ido kell am, nem egy-ket nap alatt no meg a tej mennyisege, hanem inkabb 1-2 het alatt...es biztos visszavetette a novekedest ez a csunya mellgyuszi. De most rendbehoz a gyogyszer es szepen beindul minden meglatod, csak hinni kell benne. Es pihenj csak, most ez a legfontosabb.
Szegenykem, azert jol megszenvedsz a szoptatasert... amugy en is Augmentint kaptam anno.
HAjra tovabbra is!!!

KépKép
KépKép
nyuszika

igen, a gulliverben vettem. nem kell az árát összedobni, nem volt tétel. meg ha összedobnánk, akkor szétosztjuk? :lol: itt lesz nálunk sajátként, és ha kell majd a jövőben, akkor már lesz.

kataa- nekem volt egy harmadik homeo is, de nálad már tényleg jobb, hogy szeded az erősebbet is, hamarabb helyretesz, és most már jó úton jársz a javulás felé. Alexnál is uez volt?

iszonyat béna ez a Gönczi Gábor a szombat esti lázban :lol:

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi
persze,jobb mint a het elejen,meg a seb is begyogyult a beteg oldalon is,na ja mar nem volta a baba ugy 4 napja,biztosan aert.
A bimbovedorol akartam toled tegnap este is kerdezni,hogy csaka gyulladt oldalaon hasznaltad?? Nem zavarta be a masik oldalnal Emit? mert a balbol siman megy mar minden :) Na nalam ez is valami!
Persze tudom hogy ido kell, ezert kaptam haladekot tapszerre meg ket hetet,ugyhogy most tomom a kis manot mint a libat.

Gumicukor,
Alexnal nem ugyanez volt,ott meg a korhazban volt mellgyulladas,2 nap utan meg amint elmult utana mar tej sem sok jott..igaz 6 hoig nyomattam neki a keveset is. Most a seb+mellgyulladas+baci volt sok egyszerre...

K

Kép
Kép
kataa

Kataa!
Azért javulgatsz, ez mindenképpen jó hír.
Nekem csak akkor volt egy enyhe mellgyulám, mikor Ádám 18 hónapos volt. Nem is gondoltam volna, hogy olyan hosszú szopi után is lehet. Csak nagyon kell vigyázni, mert én az elején "elkaptam" a dolgot, de ennek ellenére hónapokon keresztül visszajött. Remélem, mihamarabb túllesztek a dolgon, és akkor már csak örömöt fog adni a szoptatás :lol: !

Képzeljétek, most írt a barátnőm egy elég fura sztorit. Nálunk at oviban is lesz mikulás, de nem tudtak szerezni, így elvállalta a férje. erre, mikor vállalta, közölték, hogy hogy is képzelik a dolgot. Beöltözik szépen jelmezbe, kiosztja az ajándékokat, aztán leleplezik. Kibújik a jelmezből, és az óvónők szépen elmagyarázzák a 3 éves kiscsoportos gyerekeknek, hogy igazából nincs is mikulás, ez csak egy szokás Miklós püpspök emlékére :roll: . A barátnőm jól összeveszett az óvónőkkel, hogy ezt mégis hogy gondolják, és miért nem azelőtt mondták ezt, mielőtt elvállalta volna a férje. Így még hétfőn beszél az óvónőkkel újra, és ha ez a verzió marad, akkor nem megy a gyerek oviba, hogy ne kelljen megtudnia, hogy az "apja a mikulás".
Szerintem sem kellene ezt így elrontani, előbb-utóbb úgyis rájönnek maguktól is. Noémi már 2 éve tisztában van vele, hogy nincs igazi mikulás, de ugyanúgy várja, mint minden gyerek.

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Kataa! Csak egy hete olvaslak benneteket. Ez egy nagyon jó kis csapat, és gondoltam csatlakozok hozzátok. Nekem is van egy 4éves lánykám,és egy 19 hónapos tökmagom. Hasonló kérdések foglalkoztatnak engem is mint titeket, és tök jó ezt nap mint nap megbeszélni, vagy csak dumcsizni. :P

Panda! Igazad van én sem hagynám. :!: Milyen jogon döntik el az óvónők mikor tudja meg a gyerek hogy nincs miki. :twisted: Ez a szülő kizárólagos joga. Egyébként is addig jó míg hisz az ilyenekben. :P

Holnapra jó szórakozást kívánok!
:lol:
Jó éjt!

Andi
andrea27

Rzsuzsa
Hány órába mentél vissza dolgozni? Kivel vannak a gyerkőcök? Én nem tudom elképzelni, hogy munka mellett hogyan fogom tudni megcsinálni a dolgaimat mert így is mindig szalad a lakás pedig egésznap teszek-veszek.

De én a sütit nem csak dísznek szeretném hanem éppen az a lényeg, hogy meg is tudják enni.

Panda
Oké, köszi.
Nálunk is az Olka kétszer nyafkásabb mint a Petra. Szerencsére verekedés még nálunk sincs csak az, hogy "azt mondta a Petra, hogy.....

És Noémi nem volt csalódott mikor megtudta az igazságot? Most azért még olyan mesevilágban élnek. Jön a télapó a szánkójával, húzzák a rénszarvasok... de ez olyan szép így. A nővéremék meg megmondták a gyerekeknek, hogy a karácsonyi ajánékot azt ők veszik.

Kataa
Örülök, hogy jobban vagy. A bimbóvédőt én is próbáltam a Petrával mikor már annyira fájt de ő sehogy sem tudott úgy szopizni. Azt mondják azzal erősebben kell neki szívni. MOndjuk lehet, hogy a Petránál csak azért nem sikerült mert ő még nagyon gyenge volt (koraszülött).

Magdi
Márk meggyógyult?

Ági
petra2

Ági!
Nem, nem volt csalódott Noémi, egyszerűen közölte, hogy ő tudja ám, hogy csak valaki beöltözött mikulásnak, mert az nem lehet, hogy egyszerre mindenhol ott legyen. És különben is mindegyik máshogy néz ki :lol: . Ennek ellenére nagyon várja. Az esze tudja, hogy nincs, de a lelke nagyon hisz benne :P .

Lányok!
Nem gyűjti még valaki a Disney-hercegnős tojásokat (ugyanolyan, mint a Kinder, csak a Disney mesék figurái vannak benne)? Mert nekünk már van egy halom hercegnőnk, de a Belle szörnyetege még hiányzik.
A tavaly karácsonyi kastélyhoz vettem az első két tojást, de annyira tetszett nekik, hogy minden hónapban kapnak 1-1 db-ot (többet nem, mert már így is tele vagyunk mütyürökkel, a csoki is elfogy 3-4 nap alatt).
Szóval, esetleg van valakinek???

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Kata
Szívből örülök, hogy végre jól alakulnak a dolgok! A jelenlétetből is látszik, hogy talán túl van a kritikus ponton. Azért még továbbra is megy a drukk!
++++++++++++++++++++++

Gumicukor
Nagyon klassz a jelzmez, ügyik vagytok, hogy vettetek! Zsákot viszem! :lol:

B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Ági! Igen, Márk teljesen jól van. Náthás volt a héten. Csütörtök reggel volt hőemelkedése -idén még ilyen nem volt egyik gyereknek sem- ezért azt hittem, hogy komolyan lebetegszünk. De szerencsére nem így lett. :lol:

Gumicukor! Egyetértek Nyuszikával a Mikiruhaárösszedobást illetően! Írj, hogy menni az annyi! :wink:

Panda! Ez a sztori HIHETETLEN! :shock: Komolyan az eszem megáll. Miért kell a gyermeki álmokat tudatosan lerombolni? Én tutira nem hagynám, szerintem az Anyuka szóljon a többi szülőnek és közösen beszéljenek az óvónővel, hogy nem helyes, amit tesznek!

Én nagyon sokáig hittem a Télapóban és a Jézuskában is. A mai napig a meglepetésajándékokat szeretem a legjobban, még mindig tudok úgy várakozni mint gyerekkoromban.

pusza:

Magdi
mléna

Kataa

Hurra, hogy javul a helyzet, csak igy tovabb...:):):)

Andrea27

Bocsi hogy eddig nem udvozoltelek, mindig ugy sietek gyorsan par sort irni, hogy kimegy a fejembol! Kar hogy nem jottok a buliba, jo lett volna szemelyesen is.:)

Zsuzsa

Nalunk is van az oviban barihimlo, de mi csak 2 napot voltunk az elmult honapban, ugyhogy sehogy sem tudjak a manok elkapni. Pedig tenyleg nem bannam, ha az iden atesnenek.

Kicsit at kellet alakitanom a mikicsomag tartalmat, mert az aji amit eredetileg szantam nem fer bele...:( (bogre mindkettonek) Ugyhogy az marad majd karacsonyra, es most valami kicsi plussfigura ugrik a csomagba, meg nemi edesseg.

KépKép
KépKép
nyuszika

kataa-nekem a bimbóvédővel sokkal rosszabb volt, mivel erősebben kellett szívnia, ezért vákumot képzett, és csak kinyújtotta az amúgyis sebes mellet. úgy néztem ki, mint a néger törzsi nők, mármint mellbimbóilag. szóval csak jobban nyúzta a mellet. ha elmúlik a seb és a gyulladás, akkor újra tud majd belőle szopizni. arra figyelj, hogy ne legyen 20 percnék többet egy-egy mellen, mert újra felázhat az érzékeny rész.

mikiruhát tényleg nem kell kifizetni, mert hülyén érezném magam, hogy mindenki beadta az árát, aztán meg nálunk van. de legalább a következő mikikre már csak mikulást kell vadászni.

na, megyünk daniért, aztán délután találkozunk.

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
További gyors gyógyulást:)

Andrea
Persze, szívesen talizunk Veletek:)

Gumicuki
Ez tényleg szép, olyan klasszikus mikijelmez:)

Mi már tegnao voltunk egy mikibulin. Gergő nagyon ügyi volt, énekelt neki 2-t is, Gellike viszont remegett a kezemben, mint a kocsonya, amikor ki kellett menni üvöltött. de azért a csomagot elragadta a mikulástól :lol: :lol: még be is kakált a bátor vitéz :o

ma meg ovis focibajnokságon voltunk. Gergő is játszott egy meccset. kétszer nyolc perces meccsek voltak. hááát, csupa nagycsopis volt az ellenfél csapatban. azért lelkesen végigfutkosta a meccset, de a lényeget még nem vette le szerintem :lol: :lol:

pusz, akkor délután

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Nagyon-nagyon-nagyon jó volt a buli!!!
Örülök, hogy ilyen sokan voltunk ÉÉÉÉS az is feltűnt, hogy ahogy nőnek a babák egyre több idő jut a beszélgetésre. :wink:

Banyóci! Tök jó, hogy végre beszélgettünk :lol: :lol: !!!

Fotókat holnap felpakolom.
Na, rohanok pancsiztatni.
szép estét mindenkinek

Magdi
mléna

Halihó!

Remekül éreztük magunkat, a gyerekeknek be sem állt a szájuk hazafelé, mikor apának mesélték az élményeiket :lol: . Aztán lefekvés előtt még játszottunk pár fergeteges memória és kártyapartit az új kártyákkal :lol: .
Kár, hogy korán el kellett jönnünk, a gyerkőcök nagyon maradtak volna még.

Nyuszi!
Valamit összekevertünk, és én az "S"-es tatyóban hoztam el az "M"-es esőkabit. A végeredmény jó, csak a boltban majd írd át a zacsin is "S"-re a feliratot. Bocs...

Ági!
a receptet meg ígérgettem, azt mégis itt maradt. Majd holnap leírom ide, jó?

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Csináltam vagy 150 képet, ennek a fele használhatatlan, ugyanis van egy halom fejbúbom és egy nagy csomó homályos fotóm. :lol: :lol: Próbáltam azokat feltenni, amik viszonylag jól sikerültek.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11240
22. képtől
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10893
9. képtől

Manó! Ha esetleg kell Emma fejbúbjáról fotó, akkor 10-et tutira csináltam :wink: :lol:

Puszi:

Magdi
mléna

Sziasztok! Jó reggelt!

Megnéztem a képeket, jó lehetett a mikibuli! Tökjó mikiruhát sikerült szerezni, egész élethű lett a miki. :P

Mi elmentünk a grimbusz színház előadására, Lili sírvafakadt ugyan a krampusztól, ( itt egy kicsit éreztem,hogy talán nem kellett volna annyit a virgáccsal és a krampusszal fenyegetni ha rossz lesz) viszont a mikulást lenyűgözve nézte. :P

Andi
andrea27

Jó volt a buli, kár, hogy már csak a végére értünk oda, de az is több, mint a semmi... De hát apósom névnapjáról nem lehet csak úgy lelépni :(

Van valakinek esetleg felesleges AVENT varázsitatóhoz való fogófüle?

Zit
parazita

Heuréka! Sikerült a vonalzó! :P Mégsem vagyok olyan béna, csak lassú a felfogásom. :?

Andi
andrea27

Sziasztok
Kataa
jobbulást és gyogyulj meg hamar :) ++++++++++++

Pusz Csics
csics

Sziasztok!

Kata
Ugye minden ok? írjál két sor lécci, hogy haladtok?!

Beszitékről nincs hír? Miért nem jöttek a bulira??? Én szülésre tippeltem de se kép se hang.

Csics
Milyen volt a hétvége? Kipihented kicsit magad?

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Zit,
Nekem elvileg van, este megkeresem :).

Este jövök, most megyünk szülinapozni, de meg Nagykarácsonyba voltunk az ovival, szóval jó mozgalmas a mai nap...:)

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,
Előre is köszi, ha esetleg van!

Ma a postaládában ott volt a meghívó a céges karácsonyi bulira - kellemesen meglepődtem, mert eddig sosem hívták meg az inaktív állományt, abban az évben pedig, amikor épp melóztam, takarékossági okokból elmaradt a szokásos karácsonyi party :?

Zit
parazita

Sziasztok
A kepeket megneztem,nagyon jok!!! Kerek szepen meg.
Egyszer lanyok mar egy csoport kepet is kene csinalnuk,nem?

Bea
Jelentem jol vagyok!!!! Ugy nez ki megmaradok vegre. Baba eszik mar tegnap ota rendesen a beteg oldalrol is.En annyira de annyira boldog vagyok etol hogy el sem hiszitek. :D 8)
Meg sebes ennek is meg kell edzodnie meg ,de mar nem faj annyira es remelem hamar elmulik mar es csak egy nagyon rossz emlek marad. Tudod ,most mar csak a jo szeria jon mindkettonknek :wink: :wink:

Csics
Na milyen volt a hetvege?Gondolom pihenteto :P

Judy
Jo lehetett a focis bajnoksag,ugyi Gergo.
Apa ceges Miki bulija ma van,kivancsi vagyok mennyire lesz Alex nagylegeny.

k

Kép
Kép
kataa

Kata
Nagyon büszke vagyok rád! :lol: Kimaradhatott volna az inermezzo de örülök, hogy ilyen ügyik vagytok mind2-en!! Ezért tőlem is kapsz két képet. :)

Anna már megszokta, hogy produkálni kell a Mikinek ezért elszedte a mikrofonját és lenyomott egy rövid verset.
Kép

Mikibácsi ügyes volt, és nagyon rendi, hogy eljött! A szemüveg is találó volt. :lol:
Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?