Sziasztok!
Régen írtam nektek, de újfennt itt vagyok. Akkor tökre happy voltam, hogy anyós fronton minden ok, de ma kiakadtam megen
Közlte velem telefonon, hogy elbasztam a gyerekem nevelését, ne is álmodjak, hogy még egy gyerekünk lesz (errõl tuti igyekszik a páromat sutyiban lebeszélni), mert úgyis a hárshegyen kötök ki (itt nem tette hozzá titkolt vágyát, hogy akkor legalább hozzá kerül a fiam).
Mert csak és kizárólag én szúrtam el, nem a kisfia, hoszen én vagyok vele reggeltõl estig. Na ja....
Ja, az ok, amiért elbasztam:
Elöljáróban: a gyermek 1 éves, 11 kg 85 cm, a korához képest értelmileg és fizikailag fejlettebb mint a kortársai (nem én vagyok elfogult, orvosi és szomszédi, idegeni vélemény
Tegnap találkoztunk velük egy bevásárlóközpontban, és a kölök be akart menni egy üzletbe, mi meg mentünk volna , és hát hisztizett.
Tehát, egy egy éves semmi körülmények között nem hisztizik, rendesen, kultúráltan viselkedik. Tehát, elrontottam, mert 1.) mindent megengedek, és akaratos, 2.) rám hasonlít vérmérsékletben (ami igaz is, mert az apja (vajon miért?) elül egész nap szó nélkül a sarokban)
A másik, hogy tényleg egy energiabomba, egész nap délután 1-2 órát alszik, és kukorékol 11-ig. (próbáltunk minden módszert, az 1,2,3,4, perc múlva visszamegyünk, stb-t). Hibás vagyok, amiért szigorúan nem teszem le 8-kor és hagyom üvölteni.... próbáltuk, nála nem jön be
Egyszer vigyáztak rá, 8-ra hazaértünk, a gyerek alszik. Kérdeztük, hoghogy? Erre: leraktuk, és elaludt magától.
Gyanús volt, mert soha nem sikerült nekünk. Erre most a telefonos leszúráskor elszólta magát, hogy hát nekünk is üvöltött sokáig, de elfáradt a sírásban, és elaludt......
Tök jó, hogy egy nap alatt próbálja az én "hibáimat" kijavítani...Ja, etetéskor régebben a kóc "kicsit" játszott, hadonászott, maszatolt, de legalább evett (rossz evõ volt). Hát, egyikük két kézzel lefogta a kezét, úgy etették......nem is evett.....
Ja, és nyáron el akarják vinni nyaralni...ezt elfelejthetik nyugodtan
Puszi: hrrrr
egy mérges Rántottcsirkésanyuka