Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi

Te legalább kb tudod mit érez ilyenkor az ember :) nekem lövésem sincs róla ... De jó ez a hozzáállás.
A dokim legutóbb amikor voltam nála a múlt héten megnézett uh-val és majdnem 14 mm-es volt a nyálkahártyám. Amikor jöttem el tőle azt mondta hog lehet ez egy terhesség is ... szóval talán emiatt most jobban bízom benne hogy sikerült ... de félek hog nag koppanás lesz megint ....
kokusz

Igazából én is úgy vagyok vele, hogy szinte az agyam és a szivem mást mond. Az agyam inkább realista, de a szívem mindig reménykedik.

Azért nehéz nem beleélni az embernek magát, és ezek az utolsó napok baromi lassan és nehezen telnek el.

Én nagyon drukkolok neked, hogy szép ajándékot hozzon a Mikulás én ne magát! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Köszi szépen :)
Tényleg ezek az utolsó napok a legrosszabbak. És nem értem miért de tényleg úg tűnik hogy lassabban telnek.
kokusz

Kókusz és Robcsi, olyan édik vagytok! :D Azért azt ne felejtsétek el, hogy aki mer, az nyer! Higgyetek benne! Meg olyan szépek ezek a görbuszok, és ha nem jön mensimanó időben, akkor nagyon jók az esélyek. Akkor pedig ne féljetek tesztelni, hiszen legfeljebb megtudjátok az igazat. Ez lehet fájdalmas is, de ugyanakkor óriási öröm! Megéri a kockázatot! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szerintetek hányadik napon érdemes tesztelni? Aszem a holnapi még korai lenne ... 11. dpo. Nem?
kokusz

Kókusz szerintem azért szombatig várjál :D

Kép
Kép
robcsi03

Figyelek ám! :lol: ... és nagyon drukkolok Robcsi és Kókusz!!!!!!!!!!!!! :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Köszi Bali minden drukk jól jön :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Na,gyorsan próbálok pótolni,amire még emlékszem egy gyors olvasás után :oops: ...
Ezerrel pakolunk,holnap utazunk édes kettesben :D:D:D!

Kokusz

Görbe szuper,és a kívánósság is :)!
Nekem asszem a 13. dpo-n mutatta ki a teszt Villőt (és a sokat szidott Clear Blue volt :wink:),tehát nem túl érzékeny teszt.Előtte egy másik negatív lett,de én tudtam,amit tudtam :).

Tontica

Nem semmi a hőd :shock: .Remélem,nem betegség bújkál benned :roll:.
Cuppanós puszi :).

Athiz

Nem volt még korai magzatmozgást érezni? :shock: Ilyenkor a beleid is becsapósak tudnak ám lenni... :roll: Én mindkét gyerekkel szülés után is éreztem magzatmozgásokat :lol: :lol: :lol: . Persze ezt Te tudod :).

Takido

Szerencsére Bulcsút nem viselte meg a dolog,azt mondta,hogy ezek után is etetni fogja a majmokat :shock: ...hát legalább nem maradt benne semmi rossz élmény :).
Ovi: most egy nagy adventi naptárt csináltam nekik,majd lefényképezem és megmutizom :).Tegnap du meg munkadélutánt tartottunk,ott volt 16 szülő :!: :!: és karácsonyi díszeket gyártottunk az összehordott cuccokból :).
Húúú,de megy az idő,mindjárt szülsz :).Kérd meg Melittát,hogy küldjön nekem sms-t,ha megvan Gerda :).
Ja,nagybátyód lecsekkolta ám a kapcsoltunkat :wink:!

Zsóka

Tényleg,ticker? :roll:

Angel

? Merre vagy? :)
Azért tök jó,hogy már bogyózol... :) De miért tolódik mégis a bfejezeés? :roll:

Kriszti

??? Te tényleg merre vagy???Neked is a suli? :roll:
Hogy vagytok?

Na lépek,mert még pakolni kell,meg ezer más dolog van!

Puszi mindenkinek :)!

Jó hétvégét!!!!

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc :)
nem jövök, mert nem igazán van mit írnom :roll:

A bogyót dec.24-ig kell szednem, mert ahogy eredetileg számoltuk, úgy jött volna ki, hogy keresztbehúzza az ünnepeket, azt meg inkább nem akartam. Hiába jött miku előbb, a szedés vége nem változik.
Jövő héten megyek a dokihoz, nem kizárt, hogy vmi módosul, de sztem nem fog. De jó ez így, már ráálltam a januárra! :)

Kókusz,
drukk! ++++++ :)

Bali :)
ennyi? :lol:
Jó Nándizást!
angel37

Sziasztok!

Bali köszi a drukkokat :) Nándibaba hogy van?

Anyapoc, nektek kellemes pihenést és időtöltést kívánok :)

Angel akkor a drukkokat januárra tartogassuk? :)

Nem teszteltem ma, túl korai lett olna, de azét egnap beszereztem két db tesztet. Ma reggel is 37,1 voltam ... jujj nem akarok megint koppanniiiiiiiiiiiiiiiiiii
kokusz

Sziasztok! :)

Kokusz! Drukk!!! :lol:

Angel! :wink:

Tegnap voltam az orvosnál. 7 hetes a baba!
Hallottuk a szívhangot!! :lol: Olyan hihetetlen....
zsazsóka73

Zsazsóka :) dejóóóó, vigyázz magatokra
kokusz

Jo reggelt!

Latom csuppa jo hirek! :D

Anyapoc: orulok hogy irtal, mar hianyoztal! Legyszi mutasd meg az adventi naptart! Sot ha vannak meg jo karacsonyi otleteid azokat is! Nem vagyok beteg mara mar lement 36,95-ra ugyhogy ez igy pont jo.

Kokusz: Annyira izgulok Erted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En is nagyon remelem hogy nem lesz koppanas de igazabol en a korai teszteles hive vagyok mert uuuuutalok az utolso napokban izgulni, jobb megtudni az igazat akarmi is az!
A 11. dpo-n szerintem mar kimutatja a teszt (lehet hogy mar elobb is).

Zsazsoka: GRATULALOK!!! Akkor most mar tenyleg csinalhatsz tickert!!! Nagy otthon a boldogsag ugye? :D

Angel: KITARTAS! A karacsony mar kozel van hala Istennek en is azt varom ezerrel! :lol: Gyonyoru karacsonyunk lesz!!! :D

Robcsi: Gorbe? Mikor tesztelsz? Irtozatosannagydrukkhegyek!!! :lol:

Itt nalunk esik az eso es nem lehet kimozdulni! :cry:
Na de sebaj jol jon ez a viragoknak, a viragok meg a mehecskeknek! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Most csak úgy rápisiltem egy tesztre és olyan negatív mint amennyire csak lehet :)
kokusz

:cry: :cry: :cry:
Nem elso vizeletbol csinaltad Te kis turelmetlen, azert ennyire nem kell sietni! :wink:
De nehogy elszomorodj am!!! Nincs semmi baj!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica nem első pisi volt ... :) de meg sem lepődtem rajta .... a másik tesztet elrakom hétfőig és ha nem jön meg majd akkor megcsinálom. Egyébként nem hinném hogy ilyenkor ki kéne mutassa nem első pisiből .... vagy igen?
kokusz

Lesz ticker, ígérem. :wink:
Csak ketten tudjuk a párommal. Még most titok. Majd karácsonykor. :wink:

Kokusz!
Nekem a 16-17 dpo-n végzett tesztnél olyan halvány második csíkom volt, hogy alig látszott. Pedig az első vizelet volt.
Szóval, várj még!
zsazsóka73

Kokusz: hanyadik DPO-n vagy most? Nekem amikor a kisfiammal voltam terhes a 28 cn-nen este csinaltam egy tesztet az negativ lett aztan par nap mulva reggel elso pisibol es akkor mar eros ket csik volt viszont a masodik terhessegemnel nagyon koran (26 cn) csinaltam tesztet nem elso vizeletbol es mar az is pozitiv lett igaz nagyon halvanyan.
Igazan nem akarlak elkeseriteni de szerintem egy icike-picike halvanyocska csiknak kellett volna lennie. De ne szomorodj el mert ha most nem is sikerult akkor majd a kovetkezo hisz nagyon szep a gorbed!

Csajok nekem mar 4 napja volt pe-m es meg mindig egy csomo tojasfeherjes trutyi jon belollem.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, ma még csak a 11. dpo-n vagyok. Nem fogok a kardomba dőlni ha nem sikerült most, de azért még nem ástam el ezt a ciklust amíg meg nem jön. Szerintem egyébként ez annira egyénfüggő .... van akinek tök hamar van pozitív tesztje de van akinek meg csak az elmaradt mensi után ...
kokusz

sziasztok!

Kókusz elkapkodtad azt a tesztet :) Várd ki tényleg a hétfőt, hőd nagyon jó!

Köszönöm lányok a drukkokat, úgy döntöttem, ha holnap is jó hőt mérek, akkor tesztelek.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: "AKKORANAGYDRUKKHOGYKIVERIAHAZFALAT!!!"
Szoval akkor holnap lesz a nagy nap! szupi, nagy lokest adna nekem is lelkileg latni hogy neked IS (mert nekem is elsore fog! :lol: )(olyan optimista vagyok hogy csak na! :lol: ) elsore osszejon a veteles utan!!! Te hany hetesen is veteltel el? Bocsi ha mar mondtad de nem emlekszem!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica köszönöm szépen a drukkokat. Én 13+1 voltam.
Nagyon drukkolok neked a jövő hónaphoz, amilyen szép a görbéd, meg amilyen jó a férjurad hozzáállása menni fog elsőre hidd el. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Robcsi, annyira szép a görbéd, hogy merem remélni, hogy ez csakis babácska lehet! Óriási drukk neked holnapra a zebrához!
És gyorsan írd meg ide is, hogy ne kelljen végigolvasni a másik topicot a jóhír miatt, jó? :D

Kókusz, semmit nem jelent, hogy most - lett a teszt, szerintem várj még pár napot, és reggeli pislantyúból csináld, remélem, akkor már 2 csíkos leszel! :D

Anyapoc, kellemes édelgést a pároddal!
Egyébként tudom, mit érzek! Én is csodálkoztam, sőt, múltkor nagyon nevettem magamban, amikor olvastam egy másik topicban, hogy 12. hetesen érezte a csajszi a babája mocorgását. Gondoltam, na ez is csak beképzeli, azt nem lehet ilyen korán érezni. De tévedtem! Mindegy, ha nem hiszik el nekem, azt sem bánom, nekem akkor is egy csoda volt! :D

Tonti, remélem, nem kaptál el valami fertőzést? Vagy felfázhattál. Vagy valami más... :lol:

Zsazsó, nagyon tuti hír, örülök, hogy minden okés! Ugye milyen jó hallani a pici szívét, ahogyan dobog? Még mindig: ticker? Ejnyebejnye! :P

Bali, csak nem benéztél hozzánk? Jó lenne, ha tennél fel képet, ha már nem is írsz nekünk! :roll:

Éljen a holnapi nap magunk szempontjából (lásd tickerem)! Bocsi, de örülök neki! :lol:
Vendég

A ticker-en dolgozom. Megcsináltam. De nem tudom a profilomba betenni.
Segítsetek légyszi'! :roll:
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsazso!
Ahogy megcsinaltad a vonalzot ad hozza kodokat!A BBc kodot kell kimasolni(eger jobb gomb,masolas)Aztan a profilban az alairashoz bemasolod(jobb gomb,beillesztes)Majd a profil aljan az elkuldre klikk!
Probaltam erthetoen leirni!Remelem sikerulni fog!

Kép
Kép
ancsa81

Nos. Megcsináltam.
Kipróbálom..

Kép
Kép
zsazsóka73

Köszönöm a segítséget!!! :lol:

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Tontica jövő hónapban ilyet várok tőled is :D

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, azokból sosem elég jöhetnek még hogy továbbra is minden rendben legyen. :D

Kókusz te leszel a következő! :D

Kép
Kép
robcsi03

Hurra!!! GRATULALOK!!! Nagyon, nagyon orulok Neked! Megmutattam az uramnak es mondtam Neki hogy en is ilyet akarok es mondta hogy elintezve. :lol:
De azert ne menj el innen mert szeretnelek "utolerni" aztan majd egymas utan potyognak a topikbabak! :lol:

Zsazsoka: nagyon aranyos a tickered, jo sokat vartal ra ugye? Megerdemelted!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Gyerekek, micsoda hírek így reggeltájt! De jó!

Zsazsó, végre, örülök a tickernek, nagyon jó látni, és aranyos is!

Robcsi, juhéééééé! Gondoltam én, olyan szép a görbuszod! Nagyon örülök, hogy csatlakoztál a "friss" babások táborához!
Óriási gratula és további drukkok! :wink:

Kókuszka, mizújs? Remélem, hogy te is csatlakozol hozzánk pár nap múlva! Ugye 2 csíkosat tesztelsz? :wink: Drukk, drukk...
Vendég

Sziasztok!
Sajnos rossz hírekkel jövök. :( Tegnap voltunk UH-n,és úgy tűnik beteg a babánk.Még 12-én kell menni a II. számú nőgyógy klinikára vizsgálatra.Nem tudjátok véltlenül hol van helyileg?
Egyik pillanatban bizakodom,másikban meg sírok elkeseredésemben.

Ne haragudjatok,de többet most nem tudok írni.Puszika!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta, NEEEEEEEEEEE!!! Dehat milyen beteg? Mi a baj? Annyira sajnalom hogy rettegned kell, nem lehet hogy csak egy felreertes, ez biztos? Tudom hogy nagyon rossz most Neked de kerlek mondj valamit! Annyira aggodom Ertetek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nyitott gerinc gyanús a baba. :(
Azért még bizakodom,hátha mégsem.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
NEEEMMM!!!!Ilyen nem tortenhet meg!!!!!!!!!En nagyon bizom benne hogy nincs semmi gond a babatokkal!!!
Sajnos nem tudom hogy hol van a klinika!
Nem tudtok elmenni egy 4D-s UH-ra!Ott tobb mindent latnak!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Én is olyan,de olyan igazságtalannak érzem. :(
Talán még ajövő héten Debrecenben tud intézni apa vmit.Csakhát várólista van mindenhol,nem biztos ,hogy előbb bejutunk,mint a nőgyógy klinikára. :(

KépKép

KépKép
okr

Kriszti! Ez nem lehet igaz! De tudod az orvosok is tevedhetnek es tevednek is sokszor, en ha belekepzelem a helyedbe magam elmennek az elso maganklinikara es bekonyorognem magam egy ultrahangra es ha nem akarnanak beengedni kicsapnam a hisztit, sirnak, konyorognek amit kell! :cry:
Most elmegyek es imadkozom Ertetek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Köszönöm!
Itt én nem tudok egy magánklinikát sem,de minden tőlünk telhetőt megpróbálunk.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, el sem hiszem! Ez iszonyú! :cry: :cry: Nagyon remélem, hogy tévedtek, mint már annyiszor! Az AFP-d nem lett rossz, a normál értéken belül volt. :roll:
Én tudom, hol van a II. SOTE, ugyanis ott feküdtem Szilivel a hasamban 2 hétig.
Én borzalmasan éreztem ott magamat, de állítólag nagyon értenek az ilyen esetekhez, úgyhogy biztosan tutit mondanak!
A 4D-vel viszont egyetértek, ott jobban látszódna a dolog.
VIII. kerület, Üllői út 78/A szám alatt van, könnyen megközelíthető, eléggé központi helyen található. A szülészeti része nagyon szép, de lehet, ha UH-gal néznek, akkor valószínűleg sokat kell várni.
Ha még valami kérdésed lenne, nyugodtan tedd fel, ha tudok válaszolok.
Bárcsak segíthetnék nektek!
Vendég

Athiz
Nagyon köszönöm.Az Üllői út tényleg könnyen megközelíthető.
Sajnálom,hogy bennt kellett feküdnötök anno. :cry:
4D-s UH itt is van,azzal is nézett a dokim.Bár nem tudom mennyire értenek hozzá,mert még elég új.Pár hónapos.
Reménykedem mindenképp,de ha józan eszemre hallgatok.....akkor jön a sírógörcs.
Az AFP pedig ezek fényében már nem is tűnik olyan alacsonynak.Legalábbis a dokim azt mondta ,hogy ez az UH lelet,meg az AFP eredmény mindenképpindokolja a további vizsgálódást. :(

Mindenkinek köszike,hogy drukkol értünk. Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr! Bocsi, hogy bele beszélek, de próbáljátok meg tényleg Debrecent! Nekem egyik kolléganőmnek is ugyan ezt mondták! Aztán elmentek Debrecenbe. Ott meg közölték, hogy biztos tévedtek a másik helyen, nincs semmi baja a bébinek! :wink:
Drukk:+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Kriszti, akkor csak bízni lehet, hogy minden mégis rendben van a babóval, és remélni, hogy így is lesz!
Nagyon drukkolok nektek, és azért is, hogy minél hamarabb kiderüljön.
Sajna az uncsitesóm is így járt nemrég, de ő már a 20. hétben jár. Rossz lett az AFP-je, és csináltak amniocentézist, amit valamikor mostanban tud meg, mi lett az eredménye. Azt hiszem, 5-én. Remélem, hogy neki is jó hírt hoz a Mikulás!
Vendég

okr:
Sajnos pontosan tudom most mit elsz at. Tavaly nalam sajnos rossz lett a vege. Az amniocentezist mindenkeppen kerjed, mielott vegleges dontes szuletne. Ha barmiben segithetek priviben megtalalsz. Sajnos minden reszletrol tudok meselni. :(
Megkerdezhetem mit lattak az uh-n? Mar nem emlekszem mennyi is volt az afp-d?
Engem anno a Szabolcs utcara kuldtek genetikai uh-ra. Hajdu Krisztina vizsgalt, ot csak ajanlani tudom emberseges es nagyon jo szakember. Az Istenhegyi uton is van a gendiagnosziaki Kozpont, ok is nagyon profik, szerintem ilyen esetben soron kivul is fogadnak.

baratodildi

Kriszti!
Bízzunk benne,hogy mégiscsak tévedtek az orvosok és minden rendben lesz!
Szívemből kívánom ezt!

Robcsi!
Ez szép, két tuti csík! :wink:

Kép
Kép
zsazsóka73

Lányok!
A vonalzómmal mit kell tennem, hogy a napok teljenek rajta is???

Kép
Kép
zsazsóka73

okr:
Irtam privit neked. :cry:

robcsi:
Gratula! Ez atom ket csik! :)

baratodildi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek! :wink:

Okr, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
robcsi03

Zsazsó, elvileg magától kell, hogy frissítse a vonalzódat, ha nem, akkor valamit rosszul csináltál. Ha a profilodba másoltad be az aláíráshoz, akkor jónak kell lennie! :)

Robcsi, ari a macid! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?