Sziasztok!
Megint csak apránként tudtam visszaolvasgatni (még a hét elején, illetve most valamennyit), és már megint jól elfelejtettem az írnivalóim zömét. Livi durmol egy ideje, Gabi pedig karácsonyi ajándékokat néz (vagy tán vesz is)
Vuka, Antivagyok,
Petra nagyon aranyos az uszodás képeken (is) /meg a tánci-táncis Petra is édes lehet/
"Ezen meg simán aranyos" kép és kommentár:
/és valóban!/
Ilba,
Tv-szerelő Beni
Hát igen, jó kis műszaki érzéke lehet Beninek, Livi eddig csak a főnyomógombbal tette harcképtelenné a tévénket, jól csodálkozott is egy nagyot (mármint Livi), hogy hova lett a kép, és meglepetésében odaszaladt Gabihoz, és mutogatott a tévé felé, hogy "jéééé, de hát ez most miééééér' történt? Csak nem éééén...?"
Jumam,
orvosos sztori, brrrrr.. tényleg elég bosszantó tud lenni az ilyen.
Meg amit Natasa is írt, hogy a gyerekdoki az első alkalommal nem is beszélt Szonjához.
Mert tán még a villanykörtegyáros is kommunikál valamennyire a villanykörtéivel, és hát... /bár ez most asszem buta példa volt
/
Natasa,
a dobozbanülős Szonjás kép a legkedvencebbem
Bubek!
Ez a dobhártyaszaggató sikitós korszak ismerős.., tényleg az lehet a jó megoldás (szerintem is), hogy az ember nem reagál rá semmit. Livinél is voltak különböző kellemetlenebb szokások, volt olyan sátánszerű-hörgős időszaka (az már majd' fél éve), meg sikítós is, tipikusan az a fajta hangfrekvencicás sikítás volt Livinél, aminél üvegpoharak pattannak, ablaküvegek repednek
Aztán kb. egy-két hét után leszokott ezekről (először megtetszett neki, hogy "jéé háát ilyet is tudok! No hát akkor ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!", vagy "Hhhhhhrhrrrrrhrhhrr" /az új tudománytól függően/
, aztán X idő után feledésbe merült a dolog..)
Húú, és még akartam írni Sajtinénak és Coolnak és Esztinek is valamit, és még...
No, majd legközelebb.
Ja:
Eszti,
Már többször is akartam írni, hogy azért (is) tetszenek a hsz-eid, mert mindig olyan különösen vidámok. Már az iwiw-en is feltűnt a rövid, de lényegretörő bemutatkozásod: "Boldog vagyok!"
!!/
S végül egy Livis kép:
/ez kettő lett, -vagy három?, bocsánat/
Húú, Livi még mindig alszik...
Be is nézek hozzá, lehet, hogy titokban összekötötte a takaróit, leereszkedett az ablakból, és már Benivel buliznak valahol..
Üdv:
Liviapjuk.