Új privát üzeneted érkezett!

Ceni! Én is arra gondolok, hogy úgy értette, hogy nagy a méhem! :roll:

Málna! Még egy kis türelem, kitartás és lesz még az erősebb is! :wink:

Kép
bettike
Eger

Hát még semmit sem akarok elkiabálni, de

Gabi és Bettike a múlt héten pénteken, vagy szombaton írtam hogy olyan megjövősen érzem a hasam én akkor voltam kb. annyi dpo-s, mint ti most.

Holnap kiderül, hogy ez jó, vagy nem :D

Kép
Kép
robcsi03

Nekem most igy Malna tesztjerol a Taxi cimu fim jutott eszembe!A csavo nem tudja hogy mit jelent a ket csik a teszten!Mondja a baratjanak hogy ez egy speci kutyu amire ha rabrunyalsz megmutatja hogy hanyadik honapban vagy! :lol: Ha 3csik 3honap! :lol: :wink:
Na bocsanat,lehet hogy ez csak nekem poenos! :oops: Ne haragudj ha megbantalak vele Malna!
En a helyedben elvinnem a patikaba hogy ok mit mondanak ra!

Kép
Kép
ancsa81

Ikertesó! Akkor csak annyit kérek, hogy reggel gyorsan gyere! Jó?

Kép
bettike
Eger

Ancsa imádom a Taxit!
Asszem este (ha szokás szerint el nem alszok) akkor megatánc helyett taxizok :D

Egyébként ez a terheses rész a legjobb az összes közül. Amikor a fickó ráeszmél, hogy terhes a barátnője, hát az kész :D

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, ok, holnap apa disznóvágáson fog nyomulni, úgyhogy nem lesz aki zavarjon :D (el a géptől)

Kép
Kép
robcsi03

Ancs
:lol:
Már gondoltam rá én is,hogy elmegyek a gyógyszertárba.
De nem hinném hogy a 60 éves gyógyszerész bácsika tudná,hogy miről van szó.Lehet még zavarbais jönne,nem értené miért dugdosom az orra alá a tesztet :lol:
Szóval inkább megfogadom a lányok tanácsát és várok....

málna2162

Málna bölcs döntés :D
itt mindenki tudja, milyen nehezek ezek az utolsó napok, ilyenkor már mindenki tudni szeretné, hogy sikerült-e, de én okulva a múlt hónapból megfogadtam, hogy csak akkor tesztelek, amikor már késésben van az Öreg :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Akkor most már késésben van? Holnapra beígértet a tesztet :D

Kép
gaby25

:? most elkezdett erősebben görcsölni :?

Kép
gaby25

Robcsi

Csak holnap reggel is ilyen bölcs legyek :lol: Amikor kiveri a higany a hőmérőm tetejét. :lol:
Ti mióta próbálkoztok?Nekünk ez a 11 hónap,szóval türelemben már nem vagyok jó :)

málna2162

Bocsi sietnem kell, de este megpróbálok még jönni.

Kép
Kép
robcsi03

Nekem is mennem kell! Megyek még vásárolni! Este meg vendégségbe! Addig is drukk mindenkinek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Málna: Máté is ilyen sokára jött össze????
Amúgy az első tesztem nekem is ilyen lett, a második csík nagyon halvány volt, nem tudtam eldönteni, hogy átüt, vagy az tényleg csík :) És feltettem ide a csajoknak, akik látták a 2. csíkomat :) Szal rajtam kívül mindenki látta, hogy az bezony zebra :lol: Nem tudod sehogyse lefotózni???? Hány MPixeles a géped?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na, ez hamar megvolt, újra itt.

Gabi, igen már késésben van, ma reggel kellett volna megjönnie.

Málna, nekem aug-ban volt egy vetélésem és elvileg a 3 hónapos eltiltás most járt le, tehát az igazából tök élesben ez volt az első hónapunk.

Kép
Kép
robcsi03

Ceniko

Máté bogyó mellett jött össze. :shock: Hipp-hopp ,nem is terveztük.
Sajnos csak telefonommal próbáltam,de azzalnem látszik semmi.
Apánál van a fényképezőgép,ha hazaért megpróbálom azzal.

Februárban már nem szedtem a fogigátlót.Májusban összeszedtem egy lumbagót ,ami miatt egy hétig injekciókat kaptam.Akkor a nőgyogyim azt mondta ,legalább 3 hónapig ne essek teherbe, a szteroidok miatt.Tehát igazából augusztus óta mondanám azt,hogy összejöhetett volna.
A 11 hónapígy jön össze.Igaz,hogy ebben azért vannak hézagok.

málna2162

Annyira jó lenne Robcsi!!!!! Érzem, hogy tuti a dolog Nálad!!!!!!
snufi

Robcsi

Sajnálom.Nem tudtam.
Drukkolok,hogy minél hamarabb összejöjjön

málna2162

Snufi, Málna köszi-köszi.
Én is drukkolok nektek, Málnának a + teszthez, Snufi neked meg egyenlőre a peteéréshez (az időzítés úgyis jó lesz) :D aztán majd 2 hét múlva a teszthez is. :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Robcsi!!! :D
snufi

No, indulok haza, otthonról meg egyből indulunk Apával wellnessezni!!!! :D Gondolok Rátok, Ti meg rám (a pé. miatt). Bepakoltam mindent: pg55at, Lh tesztet, hőmérőt a kisfüzettel, E vitamint, folsavat, méhpempőt, sőt, még teát is lefőztem előre, viszem flakonban... :oops:

Tesztelőknek mennek a drukkok!!!!

Vasárnap este jelentkezem, sziasztok!!! :D
snufi

Snufi jó utat és jó szórakozást! :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Csak gondoltam bekukkantok! Orulok, hogy mindenki jol van, a teszteloknek hatalmas drukk!

Betegseg ugyben nalam semmi valtozas, remelem lurko nem szenvedi meg!

JA>

Voltam ma nogyogynal.....minden rendben talat...csinalt uh/ot, a baba tentizett, olyan fejlett, hogy azt mondta doki, hogy ez mar nalam a 15 het elejenek felel meg! :) Jo nagy lesz Domi baba! :)

Kép
elizabeth25

Élet az anyaméhben
National Geographic dec. 3. 23 óra, dec. 25. 20 óra

meri

Sziasztok!

Robcsi, Málna mennek a drukkjaim!

Én hétfőn megyek nődokihoz, mert volt 2 hónapja egy gombás fertőzésem és időnként mindig visszajön. Felhívtam a dokit és mondta hogy apa és én is gyógyszert kell hogy szedjünk egy hétig! Így lehet erre a hónapra babaprojekt kilőve! :cry: :cry: Meg hát a pH-mnak is visszakéne állnia, mert szerintem én kinyírom a katonákat még a hüvelyben!

Snufi jó utat, érezd nagyon jól magad!

Coca, sajna felelni fogok, mert ilyen mindig elő fog fordulni, hogy így tudok csak jönni, ill nem jönni! Naaagyooon szép a görbéd!!!! De azért az összes mikit elküldhetted volna!

Szilcsi, nekem a teszt időpontom dec. 26! Most a 26 napos oldalam következik, dehát mint fent írtam majd a doki eldönti szabad az út ebben a hónapban vagy sem! Nekem is maradt itt egy zsarolós miki!!

Ancsa, a Taxi nekem is tetszik, de nekem az első rész a kedvencem!

Szirom nem irigyellek, bár tudnék mesélni neked ezekről a dolgokról, esetekről! Egy biztos az okosságát használja ki, és azért csinál ilyeneket!

Bettike, Gaby 10 nap múlva minden kiderül!!

Kép
kata05

Halihó!

Snufi, nagyon jó hétvégét kívánok nektek, sok-sok kissnufit tessék csinálni!!! :lol:

Kata, nekem tuti korai lenne még a 26-a tesztelésre, pláne ha megint a 19. napon lesz pé. De akkor nektek szép karácsonyi ajándék lenne, ha sikerülne! Drukkolok, hogy szabad utat adjon a doki! :lol:

Meri, köszi az infót, érdekes lehet, csak sajna nem tudom megnézni. Majd elmesélitek, jó? Nem raksz fel görbét? :D

Liza, gratula a kis egészséges pöttömhöz, te meg most már gyógyuljál irgum-burgum! :wink:

Robcsi, holnapra mennek a drukkok, én most lefoglalom a mikit, úgyhogy hozzátok nem fog menni egy jó darabig, megigérem! :lol: Sajna csak hétfőn tudok jönni, de addig is izgulni fogok, hogy pozitív lett-e a teszted! De majd jól felhívom holnap Enikőt, hogy mondja meg! :lol:

Gabi, reméljük, egy picur kapaszkodik odabent, azért görcsölsz! Kitartás! :lol:

Málna, szép görbe! Szerintem korai volt a teszt, egy-két napot várnék a helyedben! Tudom, baromi nehéz, de annál szebb lesz az a két csík!

Bettike, te nagyméhű! :lol: Jó vendégséget!

Enikő! Jó hétvégét, hétfőn jelentkezem!

Elmentem koncertre!
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
szilcsi

...éhes vagyok, szomjas vagyok, álmos vagyok. Ánnyi!!!

Kép
zölddisznó

Szilcsi!
Bírod a görbéket? :) Különben sokat lehet tanulni belőlük. :)
Az a baj különben, hogy valahogy hirtelen annyira sokan lettetek, és annyira sokat írtok, hogy én ezt már képtelen vagyok követni. Azért időnként bekukucskálok ám, de írni egy kevésbé forgalmas topikba szoktam. :oops:
Azért itt a görbe:
Kép

meri

Hableányaim:
Kép

ha unjátok a fotókat szóljatok nyugodtan :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok újra
Most értem haza tescobol. Szinte állva aludnék, rámtört a fáradtság. Anyu nézelődöt volna még, de nyafogtam hogy menjünk már. Mint egy gyerek :lol: Szóval nem is maradok sokáig. Tegnap is már fél 10-kor tente volt :shock: meg tegnapelőtt is :shock: :shock:

Snufi
De jó neked, irigy irigy, szeretem a wellnesst :wink: És hát ha mellé még az urad is kényeztet, király :wink:

Robcsi
Bűvölöm a teszted :)

Ceniko
Aranyosak a lányok. Jobban van Bogi?

Szilcsi
Én is remélem hogy megkapaszkodott egy kis "babszem" jankó vagy janka :lol: jövöhét végén már okosabbak leszünk

Liza
Na jól van, mostam én hogy az erős kiskölöknek meg sem kottyan a mami náthája :D

Kata
remélem azért próbálkozhattok még idén :wink: Nekem amikor volt ilyen problémám, két kúpot kaptam ami rendbehozott.

Kép
gaby25

Zöldi
nem vagy valami bőszavú :wink: Én is álmos vagyok, megyek is vízszintesbe helyezem magam.

Kép
gaby25

Nem ám!
Gyöngyöt fűzök, kell a kezem.

Kép
zölddisznó

ki korán fekszik korán kel
hőjelentés

Kép

kedd óta a hőm 2 fel aztán 1 le :? ezek szereint holnap 37,1 lesz :lol: Igaz ma korábban mértem, de hát fel kellett kelnem pisilni és hát előtte mérni kellet. :?

Kép
gaby25

Sziasztok!

No comment.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Hát mindenkinek köszönöm a szorítást, a drukkokat, a Miki jó messze zavarását.

Ahhoz képest, hogy a doki szerint esélyem sem lett volna ebben a hónapban :D
Ja, az nem baj, hogy a teszten a tesztcsík hamarabb megjelent mint a kontroll csík?

Úgy látszik mégiscsak jól döntöttem, mikor nem szedtem be a clostyt :D

Lőjetek le, ha sok vagyok, bár most úgy sincs itt senki magamnak írogatok!

Bettike ikertesó és a többiek ti jöttök hajrá! :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Ha már egyszer lekicsinyítettem:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, mondtam hogy jó ez a görbe :D

Kép :D Hurrá december Ki lesz a következő? :wink:

Kép
gaby25

Köszi Gabi, ne aggódj a hőd miatt.

Egyébként én azért mondtam a görbémre hogy nem tetszik, mert sokan írták, hogy az uh-n a dokinak akkor is kellett volna látnia valamit, ha már megrepedt és mivel olyan kis döcögősen indult felfelé el is hittem hogy nem volt rendes peteérés. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Statisztika javítás megkezdve, zebrakertbe első zebra megérkezett Kép

Kép

Kép
gaby25

Robcsi
Mondanak amit akarnak, hát azért mégsem vagyunk mi nőgyógyászok, igaz? :wink: Elcsíptétek :D

Kép
gaby25

Robcsi
Urad ébren van? Tudja már? :D

Kép
gaby25

A Zuram már a disznóvágásban nyomja. :D

Kép
Kép
robcsi03

Egyébként most azon agyalok, hogy megmondjam neki most, vagy a Mikulás hozza-e majd a csomagban?

Mindenkinek ilyen problémákat kívánok! :D

Kép
Kép
robcsi03

Mikor mondod meg a jó hírt? :D

Kép
gaby25

Hát én biza nem tudnék várni a mikulásig a helyedben :wink: Az még 4 nap :shock:

Kép
gaby25

ROBCSI: ez iszonyatosan jó hír!!!! Remélem, ezzel elindul a zebrajárvány, és mindannyian elkapjuk!!!! Hurrá!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby: lehet attól alacsonyabb, hogy korábban keltél....akár 1 tizeddel is, úgyhogy no aggódás :wink:

Teszek fel én is egy görbét, bár még nincs rajt semmi látnivaló, laposkúszásban közlekedik:
Kép

Mondjuk, azt nem tudom, hogy az átjárhatósági miatt esélyes-e ez a hónap, vagy nem...

Robcsi: a teszttel kapcsolatban - az előző ciklus végén, amikor tesztközelbe értem, azt álmodtam, hogy teszteltem egy pozitívat, és a tesztcsík előbb megjelent, mint a kontrollcsík!!! :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Robcsi!

Naaaaaggggggggyyyyyyyyyooooooooonnnnnnnnn gratulálok! Kívánok neked problémamentes terhességet!

Na lányok most mi következünk vagyis ti előbb!!!!

Kép
kata05

Szezso
a 36,9 az 5.15-kor volt, 6.30-kor is mértem és 37 lett, igaz nem igazán ébredési, mivel kimentem pipilni, meg 10 percet ültem a gép előtt, és után feküdtem vissza. Nem aggódok miatta, a 36,9 sem alacsony, sőt ha nagyon lement volna, akkor az beágyazódás miatt lenne :wink: Fő az optimizmius :D Csak azért írtam, mert furi, hogy pontosan úgy jött ki, hogy 2 fel aztán 1 le :lol:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?