Sziasztok Lányok!
Jaj, mi van itt!!! Azért ezt az ügyet mégsem kellene a Mátráéval összhasonlítani, mert az személyes csalódást jelentett mindannyiunk számára. Itt csak egy ember eltérő véleményén rökönyödtünk meg, ami (legalábbis bennem) inkább felháborodást váltott ki, mint csalódást.
Gracey!
Lényeg, hogy valóban nem ebben a topikban kellett volna az érzéseidet megosztanod, mivel ez a topik a teherbeesésért való harcról szól, nem pedig annak az ellenkezőjéről. Biztos vannak fórumok, ahol kétségbeesett kismamák írnak a dilemmáikról, kétségeikről. Itt másról szól az élet, ezért is ez a kemény fogadtatása a véleményednek. Minden egyebet elmondtak a lányok, amivel én is egyetértek. Én nagyon bízom benne, hogy átértékeled a dolgokat, az itt elhangzottakat (hiszen te kérted, hogy reagáljunk), felhagysz (felhagytok) a gyerekes hozzáállásotokkal és végre felnőtt ésszel és lélekkel, a korotokhoz méltóan és felelősen hozzátok meg a döntéseiteket. És itt most nem feltétlenül csak arra gondolok, hogy megtartsd-e mindkettőt, hanem arra is, hogy ha megszülöd, és ahányat megszülsz, felelősen tudjátok nevelni, felnőtt módjára. Én nem hinném, hogy el kellene tünnöd a topikból, viszont ha maradsz, akkor a topik hangulatához, felfogásához és szelleméhez kell alkalmazkodnod, hogy ne legyél köztünk kakukktojás.
MÁS:
Én már jobban vagyok. Biztos a frontnak volt köszönhető a levertségem. Munka van bőven, de szívesen csinálom. Éjjel jól alszom, 8-9 órákat simán végigalszom, csak ritkán kell kimennem wc-re, így éjjel tudok regenerálódni. Inkább a mozgás hiányzik. Keresnem kell valahol kismama tornát, de foglamam sincs, hogy merre induljak. Pesti lányok, ti jártatok, és hová?
Hétvégén konyha összeszerelés lesz, aztán jövő hétvégén véglegesen becuccolunk, és el kezdünk bepakolászni.
Nárcisz!
Akkor majd íratok fel Magnéziumot a háziorvosommal. Bocsánat, a talin félreértettelek, mert kérdésként értelmeztem amit mondtál. Lényeg, hogy be lehet szerezni recepttel olcsóbban. Van most bőven kiadás, tehát még a sok kis 100 ft is számít.
Anikó!
Köszönjük a táblát, de nehogy ezzel eröltesd meg magad. Nem gondoltad átadni valakinek? Nem megterhelő? Nagyon vigyázz magadra és a gyöngyszemecskédre. Sokat gondolok rád!
Brill!
Nem jártam közben, mert gondoltam megvárom, hogy kimennek-e maguktól. Délután intézkedtem volna. De ezek szerint mentek. Lényeg, hogy minden működik. Részetekről megértem, hogy Marshall fotelének mennie kellett, de őt nagyon sajnálom, mert biztos egy kis átmeneti lelkitraumát okoz neki. De majd talál magának másik fészket. Már nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre. Teljesen visszapakoltatok már? Hétvégén lehet, hogy csörgök.
Junko!
Érthető, hogy most így érzel. Én azt is megértem, hogy most egy picit megálltok. A műtét hátha megold sokmindent. Nagyon sokat azért ne várjatok, pár hónap pihi még belefér. Jó talit Timikával! Jól emlékszel, annyira bíztam benne, hogy a házikóba már kisbabával a hasamban fogunk beköltözni, és így is lett. Igaz, én azt gondoltam, hogy majd szépen a doktorbácsi segít rajtunk, de a természet beelőzött.
Rolly!
Nagyon szomorú vagyok. Nagyon megszerettelek, és hiányozni fogsz. Így, hogy a táblában voltál, legalább tudtam, hogy néha-néha előbukkansz, de most félek egy kicsit, hogy teljesen el fogsz tűnni. Kérlek, ne tedd.
Dido!
Én nagyon sokat gondoltam tegnap rátok. Mikor kell visszamenni kontrollra? Nekem minden reményem ebben a műtétben van. 2007-ben beköltözik majd a te pocakodba is valaki. Meglátod!
Virág!
Szépen telik az idő! Még egy hét! Amit írtál, az hormonváltozásra utal, egy kis reménysugár. Szép a vonalzód! Ja és nagyon örülök, hogy végre aktívan részt veszel a topikéletben
Bogárka!
A zöld lámpána örülök, és drukkolok, hogy zöld utat is kapjanak a fiúk a nagy találkára. Nem jársz mostanában Pesten? Jó lenne téged is megismerni személyesen. Mintha a nővéred lakna itt valahol Mo-on? De biztos nagyon messze Pesttől
Monyóka!
Én veled is teljesen egyetértek, hogy itt szabad vélemény nyilvánítás van. Csak az a baj, hogy Gracey nem jó témát dobott fel. Okot adott a felháborodásra. Ilyen neked sem jutott volna az eszedbe, de ha mégis, biztos, hogy van annyi intelligencia benned, hogy nem ebben a topikban dobod fel a topik érzelmivilágával ellentétes gondolataidat.
Timika!
Nagyon édes a kisfiad.
Norwell!
Kende is nagyon hozza a szokásos formáját.
Judit!
Hétfőn veled leszek lélekben. A legjobbakat kívánom nektek!!!
Juca!
Nekem is a Huggiest dícséri a barátnőm. De van akinek az nem vált be. Izlések és pofonok. A Baklava receptet mentettem. Én azt hittem, hogy ezt sokkal bonyolultabb megcsinálni.
Bea!
Kitartást! Még egy ici-pici idő. Vagy ki tudja?! Drukk-drukk! Könnyű szülést!
Évi77!
Amíg nem készülsz a megasztárba, addig lényegtelen, hogy milyen a hangod a nagyközönség számára. Lényeg, hogy Dórit megnyugtatja
Pankaa!
Gratula a kétszámjegyhez. Igencsak fogynak a napok. Ezt magamon is érzem. Repül az idő, és én még csak a szülés gondolatáig sem jutottam el. De lehet, hogy ez így van jól. Ráérek vele foglalkozni a vége felé is. Most annyi minden más van. Sokszor rosszul érzem magam, hogy napközben ritkán foglalkozom Manócskával. Este viszont annál többet. Apukája is sokat beszél hozzá.
Anitta!
Örülök, hogy átkértékelődtek a dolgok bennetek. Ez biztos, hogy egy hatalmas előrelépés. A másikra való odafigyelés, az összhang nagyon sokat számít. Fel a fejjel! és Előre!
Syry!
Nagyon eltűntél? Minden rendben? Babó?
Pupy!
Mi a helyzet a munkakereséssel? Alakulgat már valami? Gyere gyakrabban?
Sziszka!
Még mindig nincs netetek?
Brill!
Te tudsz valamit Sziszkáról?
Lányok!
Most elbúcsúzom, mert van még egy kis melóm, aztán lépek haza.
Puszó, és szép hétvégét MINDENKINEK.