Új privát üzeneted érkezett!

Marad még a szabad kórházválasztás :)

http://www.tv2.hu/tenyek/cikk/135172/

Kép
gaby25

Nem vészes, csak kellemetlen nagyon, nem jó ülve és persze, hogy ülő munkám van! Inkább csak alacsony a fájdalomtűrő küszöböm! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Köszönjük a jó hírt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

ROBCSI??????

Kép
Kép
ancsa81

Szerintem Robcsit elnyelte Réka! :lol:
Nem láttam egész nap! :roll:

Kép
bettike
Eger

nem nagyon pörög ma a topik, pedig PÉNTEK van, ne tessék annyit dolgozni :lol:

Kép
gaby25

Én is csak azt tudom kérdezni: ROBCSI??????!!!!!!!!!!!

Na, megyek, mert vendégeim jönnek...A kolléganőm, meg a 3 hónapos kisfia, és még helyet kell csinálnom a pincerekeszben a babakocsinak.... :lol: De jó, babázni fogok!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szecsó,
Jó babázást!!!
macspacs

Én holnap babázok :D :wink:

Kép
gaby25

Halihó!

Robcsi, mutasd magad!!! Agyon izguljuk magunkat! :lol: Remélem, jó hírekkel jössz!

Gaby, hajráhajrá, tudom, ez a várakozás a legrosszabb, de azért szorítok. Apának gyógyulást! Nyomassa a vitamint!

Szezso, jó babázást!

Bettike, szép görbe! Nekem sosem lesz ilyen egyenletes.

Coca, a tiéd is tetszek, becserélném szívesen! :lol:
Nekünk sajnos nem jött össze. :cry: Tegnap este, indulás előtt fél órával meglepett a miki. Úgyhogy sajna coca, nem küldted el az összeset Afrikába! Egy tuti itt maradt engem terrorizálni... :?
A tegnapi nagy berugás hasonló volt a Cocáéhoz: megittam egy darab Bacardi Breezert. :lol:

Szép napot, én már ma nem leszek, valszeg a hétvégén sem.

Kép
szilcsi

Én is holnap babázok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi
:( Fránya miki :twisted:

Kép
gaby25

De jó, Bettike, mi mindent együtt csinálunk? :lol: :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi,
Sajnálom :cry: !!
macspacs

Sziasztok!

Először görbe, aztán visszaolvasok. Internet szolgáltatót váltottunk, meg itthon van apa is, úgyhogy nem voltunk itthon délelőtt.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi! Sajnálom nagyon! :cry: :cry:

ROBCSI!!!! Hol vagy már tényleg?!? :o
snufi

Robcsi
Jó ez a görbe :)

Kép
gaby25

Húha Robcsi,
nagyon szépen fent van a görbéd, 15cn, progi nélkül ez iszonyatosan baba gyanús!!! Teszt?
macspacs

Szilcsi! A pi...ba! :cry:
De még idén kiderülhet! :lol: :lol:
Amúgy köszi! De azért nem is egyenletes az enyém! Nézdd csak meg jobban a pé-ig terjedő időszakot! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!

Szirom: Enyim gyerek (nagyobb) is produkált ilyeneket annó. Mondjuk én gyorsan leszoktattam róla... Én következetes vagyok vele nagyon nagyon, és a bünti az bünti! És amit nem engedek meg neki ma, azt holnap meg azután sem fogom! Ő is csinált Tecsó közepén földön fetrengős hisziket :lol: Mostmár vicces így utólag akkor nem volt az :wink: :shock: :evil: Dani vitte a Tecsóba a klotyóra a csap alá...már nem vett levegőt elkékült a feje úgy nyomta a hisztit.... Mindenki bennünket bámult nem volt ciki ááááááá dehogy! :lol: :shock:
Hát úgy tünik azért mostanában kezdi kinőni :) Most Viola kezd belemászni :) :lol: :shock: Hehe ez van, nekem meg lassan garanntált örökös bérletem lesz a gumiszobába :lol:

Bettike: Nekem is fájt, de nekem azért mert hátrahajló a méhem és a beágyazódástól kezdve ahogy a méhem jött előre, folyamatosan görcsöltem :( Neked nem mondtak ilyen hátrahajló méh dolgot??? Bár sztem még több dologtól lehet.... Amúgy a hőd nagyon szépen megy felfele :lol: Nekem te gyanús vagy :wink: :P

Ma felhívtam a dokim asszisztensét, kértem időpontot hozzá jövő hétre. Csütörtökre akart adni, de nekem az nem jó, akkor lesz a párom munkahelyén a Mikulás buli :) :lol: Úgyhogy 1 hét múlva pénteken megyek hozzá :) Már nagyon várom :P :wink: Remélem minden oké Csöppel :)

Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Robcsi! Hű-ha! Akkor a hétvégen már számíthatunk egy tesztre?
Bekakilnék, ha összejönne, az amit még a jó múltkor írtam, hogy zebrát látok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi, sajnálom.

Gaby, azért nincs DPO, mert nem állitottam be, be akartam, de egyszerűen nem volt időm. Most kaptam még egy állást, és baromira elveszi minden időmet. Majd meglátjuk megéri -e :?

Köszi szirom, hogy hiányoltál, hát igen nem könnyű, de én azt hiszem nagyon jól csinálod, kitartás...

Coca, mennek a drukkok

Bettike szép a görbe nagyon.

szezso, annyira jó, hogy iylen kircsi eredméyned lett :lol: Tök örültem neki.

Macspacs jó hallani rólad.

Áfi, kircsi a naptár, türelem neked sok sok, küldöm át az éteren keresztül én is.

Mindenkinek mennek a drukkok pozitiv energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ja, tesztelni úgy gondoltam 11-én fogok, 10-e éjjel kéne megjönnie, vagyis hamarabb kéne, a 10-e az utolsó két hónapban volt, és azt mindeképpen megvárom. De türelmes vagyok, a pocim kicsit feszül, de nem tudom be a babának. Nehogy becsapódjak, ahogy eddig is :roll:

Mindenkinek további jó napot, mentem a munkába

Purc

Kép

Kép
purc

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, jöhetnek még :D

Igazából vasárnap akartam tesztelni, de ha holnap is ilyen jó hőt mérek, akkor tesztelek.
Bár most nagyon pozitív érzéseim vannak. :D

Bettike nem találok jelzőket a görbédre! :D Annyira jó!

Szilcsi :D

Kép
Kép
robcsi03

Ja, már itt!!!!! Teszt???
snufi

Mindig utólag kérdezek... :roll: ez nem miattam van ám, hanem a rendszer túl lassú hozzám képest... :lol:
snufi

Bettike
Azért ne kakilj be :lol: te már szobatiszta vagy, nem téged akarunk pelusozni :lol:

Kép
gaby25

Snufi
Ne is törődj vele, értjük mi :) :lol:

Kép
gaby25

huh megcsináltam a DPO-t végre

Robcsi mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Bocsánat, javítok

Szilcsi :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Na az tuti, hogy most elkezdem nyomatni magamba meg páromba az E vitamint és szilveszterkot tesztelek egy óóóóóóóóóóriási kétcsíkosat! :)
De tényleg, tök jó lenne, december 31-én reggel egy pozitív teszt... Na bilibe lóg a kezem. :lol:
Kata, te kiszámoltad? Mikor tesztelnél? Mert mi kb. egyszerre haladunk... Vagyis a pé még bezavarhat.
Robcsi, ezek szerint nem teszteltél? Szép a hőd, tutituti!!! :lol:
Basszus, én alapból fagyosszent vagyok hozzátok képest. Ma 36.3 volt a hőm. Görbét nem rakok, nem érdekes. Majd 10 nap múlva! :lol:
Az miért van, hogy nektek jóval magasabb az alaphőtök, mint az enyém??? :shock: Senkinek nem ilyen alacsony... Ez összefügg a vérnyomással? Múlt vasárnap 98/58 volt... :shock: Nekem az is alapból alacsony.
Sonjus, táblába szeretnék bekerülni!
Cn: 2
mióta: 2006. július, spontán
ciklus hossza: (???) 28-32 nap (átlagban)
megjegyzés: E vitamin (apának is)
Kell még valami? :D

Kép
szilcsi

Snufi! Vicces! Mindig pont eggyel maradsz le! :lol:

Nem mondjátok komolyan, hogy ennyire szép a görbém! Köszönöm nagyon, nagyon! De a teától van ez! :wink:

Ceni! A dokim ennyit mondott: "Hű, szép nagy berendezése van!" :lol: Gondolom szólt volna ha hátrahajló lenne!

Robcsi! Akkor reggelre ezerrel mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Szilcsi
Nekem is alacsony a vérnyomásom, az alaphőm mégis magasabb :roll:

NAhát hárman vagyunk 6 dpo-n :) Bettike, Purc, Én

Kép
gaby25

Szilcsi nekem baromi alacsony a vérnyomásom, és mégis magas a hőm :shock:

Gabi a te görbuszod is nagyon állat :D

Csajok most már nekem is olyan érzésem van, hogy sok zebra lesz itt decemberben :D

Kép
Kép
robcsi03

Akkor kb. 8 napmúlva nyomhatunk egy hármas zebrás tesztet! Csak, hogy javítsuk a statisztikán! :wink:
A javítást Robcsi kezdi reggel! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi
Egy egész zebrakertet fogunk nyitni :lol:

Kép
gaby25

Ja Ceni! Addigra már érzékelhető a szívhang is! Nem?

Kép
bettike
Eger

10-én lesz félévfordulónk, meg anyukám névnapja, 12-én meg az enyém. Jó lenne akkorra egy zebra :)

Kép
gaby25

Sziasztok!

Szerintetek????csak korai lett volna a teszt?

Kép

málna2162

Én is határozottan azt érzem, hogy sok zebra lesz decemberben!!! (mondjuk a novemberi 1nél biztos több!!!) Ez lesz a mi hónapunk Csajok, okés? :wink:
snufi

Málna!

Miért lenne korai? Nagyon szép a görbéd! Holnap reggel okvetlenül tesztelj! Nagyon babagyanús.. :D

Kép
babancs

Málna
Hát 12 dpo, szóval még később lehet + :) Reggeli pisiből csináltad?

Kép
gaby25

Bettike: Nagyon remélem :wink: Amúgy tuti addigra már 6+5 leszek :lol: Már most is láccana szvsz! De kivárom :wink: :P

Mi az hogy nagy a berendezés odabent? :lol: Az átlagoshoz képest nagyobb méretű a méhed? Ez sztem nem baj, örökletes lehet.... Másban is különbözünk, az orrunk se egyforma, vagy a cicink, akkor a méhünknek miért kellene egyformának lennie??? :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Málna! Szerintem korai! Meg attól is függ, hogy neked milyen hosszú szokott lenni egy ciklus!

Kép
bettike
Eger

Gaby

Igen reggeliből.
Gábrielt csináltam.A kontroll csík teljesen vörös, a teszt csíknál azonban két árnyékvonal jelent meg.A két árnyékvonal között olyan mintha lenne valami...

málna2162

Bettike

28 max 29 nap.

málna2162

Málna
Fotó? :wink:

Kép
gaby25

Málna! Akkor 2 vagy 3 nap múlva kell NEM megjönnie, nem? Akkor korai volt szerintem. :roll:
snufi

Málna én várnék vasárnapig, akkor tesztelj újra.

Kép
Kép
robcsi03

Már próbáltam lefényképezni,de nem látszik a képen semmi :(
Azt írja a leírás,hogy nem kell azonos erősségünek lennie a két csíknak.De azt nem írja,hogy mi van akkor ha a tesztcsíknak csak a két széle látszik.

málna2162

málna
mindenesetre babagyanús :)

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?