Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a gratulációkat és hogy drukkoltok nekem :D
dec. 14-én fogok tesztelni :D

Szegeden indokolt esetben csinálnak vérvételt, úgyhgoy ha pozitív lesz a teszt, akkorm majd az SZTK-ban csináltatok itthon vérvételt. :D

de jó nektek, hogy Ti mindig találkoztok a Kaáliban, Sszegedre nem jár senki rajtam kívül. :cry:

Akikkel tegnap voltam transzferen, mindenkinek az 5. lombikja volt, biztos sokan bepánikoltak most az esetleges tv. változástól.

Zsuzsi
zsuzsi73

Szeibert Anikót, a lombikosok egyik élharcosát tegnap Pannon Példakép díjjal jutalmazták!! Ezúton gratulálok és sok kitartást kívánok neki!
részletek:www.példakép.hu

KépKép

KépKép
szivvi

Emma,
OK! :)

Mennyi MgB6-ot szedsz? Attól lehet hasmenés!

Zsuzsi,
nagyon drukkolok Nektek 14-re! :)
angel37

Angel :D
Semennyit :D Csak folsavat meg multivitamint.

Szivvi
Egy fontos kérdés: otthon vagy vagy dolgozol? Ha dolgozol, meddig tervezed?
emma1976

Emma
én nem dolgozok, egy pénzszállító cégnél vagyok, ott meg ugye decemberben kiemelkedően sok a dolog :? Úgyhogy én itthon vagyok, de élvezem, mert amúgy a munkaidőbeosztás miatt alig voltam itthon korábban. Sokat pihizek, olvasok, aggódok, dilemmázok :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi
Akkor már punkciótól táppénzre vett a doki és így is lesz végig?
Mhelyen mit mondtál?
emma1976

zsuzsi
Miért olyan későn tesztelsz? Doki mondta így?
emma1976

Sziasztok

Borsókás
sajnos nem vagyok jósnő, de egy ilyen év után csak jobb jöhet! Nem?

Angel-Emma
dec. 7. a mi napunk, jó nektek hogy találkoztok

Zsuzsi
dec. 14.+++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164974056.48.gif[/img] Nemsokára itt van a Mikulás!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Emma,

hát én úgy számoltam, ha nov. 30 transzfer, akkor onnan számított 14. nap az dec. 14. vagy nem így kell számolni?
Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi,
ja, tényleg, nekem is a vérvételre mondták a 12. napot, tesztre a 14.et. Azért már a 12. nap reggelén gyönyörű pozitív volt :D
emma1976

Emma,
akkor nem a MgB6 :D
Nálam az okozott hasonlót, de nem vészes. Napi 6. :)

Erika,
igeeen, te is aznap! :) Csak sajnos összefutni nem tudunk, mert később jössz! :?
angel37

Emma
én már a punkció előtt szabin voltam, mert volt még tavalyról vagy 15 napom, aztán megcsináltam itthon a nagytakarítást stb. Amikor megtudtam, hogy sikerült, azóta táppénzen vagyok. Nekem tudták a cégnél, már 9 éve ott melózok, nem nagyon titkoltam. Persze most útálnak, hogy cserben hagytam őket, de talán belátják, hogy ez nekem milliószor fontosabb. Meg letettem már pár dolgot 9 év alatt az asztalra..Nem tudom, hogy így a gyeddel hogy járok majd :roll: nem tudom, lehet, hogy majd januárba visszamegyek kicsit, még nem tudom.

KépKép

KépKép
szivvi

Kedves Lányok!
Régebbiek, akik még emlékeztek Aandára!
Ma megszületett a 2 kisfia, a 3. sajnos méhen belül elhalt. De a két gyerkőc szép nagy és egészséges! Gartula Nekik!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Szivvi :D
nem igazán kell a gyed miatt visszamenned. kicsi az esélyed arra, hogy a 168 bérezett napod meglegyen jövőre, ha meg ennyi nincs meg, akkor úgyis az idei átlagfizud lesz az alapja a tgyásnak és a gyednek is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm szépen a segítséget!

KépKép

KépKép
szivvi

Szisztok

Angel
igen mi is dec. 7-e, csak mi 11-re megyünk testületileg mind a 3-an.

Szivvi
én is otthon voltam már a punkció előtt-től, vagyis én már az injekciózás elkezdése után pár nappal táppénzre mentem, és nem is bántam meg, az a pár ezer forint nem ér annyit, amúgy is mindig fáradt és álmos voltam, és mindent 6x annyi ideig tartott megcsinálni, és így legalább úgy osztottam be a napom ahogy én akartam vagyis, pihi takarítás pihi takarítás és így tovább.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!!

Nem tudtuk valamit mondani a debreceni kaáli intázetről? Mert most a Forgácsba járok, és az inszemért ott fizetni kell, és át akarok menni egy másik helyre.

várom válaszotokat.
üdv:Réka
kreka84

Nagyon hiányolom Szonyát és Kismókust! Valaki tud róluk?

Én jól vagyok. Szinte túl jól. Minden fórumon a hányingerről olvasok, na nekem olyan nincs. Kisebb émelygés 2naponta 1-2 órára, de az sem reggel. Remélem azért továbbra is növekszik a HCG szintem, csak jól bírom... Azért izgulok....
emma1976

Sziasztok

Emma
hányinger hiánya miatt nem aggódj. Nekem 1-etlen egyszer sem volt a beültetés után. Úgyhogy lehet hogy te is olyan szerencsés leszel hogy nem látogat meg rókakoma.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika
Jó ezt hallani :D Köszi :D
emma1976

Emma :D
nekem a 2 kispasival 1szer nem volt hányingerem, most meg hetek óta émelygek.
ne aggódj! nem kell lennie.
jobb, mint ha lenne - tapasztalatból mondom :D-

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!
megvolt a punkció,14 petesejt,mára 8 gyönyörű embrike ICSI-vel.
jövő hét beültetés!
nam hallgattam drága harcira,nem pihentem utána.majd elég szarul voltam.
mostmár jobb.
harcimókus tényleg jótündér!
lola29

Lola

ez szuper, ebből jut bőven a fagyasztóba is.
hány embrikét kérsz vissza?
hétfőn kapd vissza őket?

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok

Lola
gratulálok, nagyon ügyik vagytok

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

köszi a gyors válaszokat!
kedd vagy szerda lesz csak a beülti,mert a dokinéni el akarja vinni a blasztóig őket,mert nagyon szépek!!!!
mindenképpen,3-mat szeretnék visszakapni,de nem nagyon akar a dokinéni beleegyezni.
majd erősködöm!
zsuzsi!
szerintem mi találkoztunk!nekem csüt 8-kor volt a pungi!
lola29

Sziasztok,

Volt már olyan valakinek, hogy idő előtt megrepedtek a tüszői?
Nagyon félek, lehet a tüszők repedését tudni/érezni valamilyen módon? Hova kerül az a sok folyadék, ami most ott van?

Dokibácsi szerint "igen vékony jégen táncolunk" vagyis van esélye, hogy nem érik meg a hétfőt a tüszőim, mert elhúzódott az injekciózás.
Sajna nem akartak érni a tüszők rendesen. Hétfőn még úgy tűnt, nem lesz semmi a mostani stimuból, csütörtökön csupán egy nagyobb volt, hat meg elég kicsi, ezért kellett még tovább adni a gonalt. Muszáj várni hétfőig, de elég kockázatos.
Ha kibírják a tüszők hétfőig, akkor hétfőn 10-kor lesz a punkció.

És egy nagyon kellemes meglepetés is ért: az intézetben a nővérke spórolt nekem 16e Ft-ot. Az utolsó két injekciót ki tudtuk hozni a maradékokból úgy, hogy a saját tollak mellé kaptam ott szintén maradékot valakitől aki ott hagyta a gonal tollakat előttem...simán kiválthattam volna még egy tollat. Ez a figyelesség nagyon jól esett.

Lola, csütörtök korán reggel én is ott voltam a Kaaliban, bár nem emlékszem egyetlen arcra sem a várakozók közül. :(
Gratulálok a szép embriókhoz!

Mka
Vendég

Lola
Ezek nagyon szép eredmények!!! :D
Azért ha blasztók lesznek, gondold meg a doki tanácsát. Én is 2 blasztót kaptam, és hát elég volt :D
emma1976

Sziasztok!

Lola,
gratulálok, csak így tovább! :)

Mka,
drukkolok, hogy kihúzzák a tüszőid! +++++++

Vmikor szoktam érezni a tüszőrepedést, elég jellegzetes fájdalom. Ha többen vannak, akkor gondolom még rosszabb is tud lenni :? De biztos egyéni is. Reméljünk nálad most nem fog megtörténni!

Múltkor én is leadtam egy kis maradék Gonalt! :)
angel37

Mka :D
drukkolok.
szerintem nem lehet érezni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Lola
a dokinéni miért nem akar visszaadni nektek 3 babócát?

Mka
ne izgulj, szorítunk nektek, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Lola
most olvastam a másikon hogy miért nem akar a dokinénid 3 babócát visszarakni, nekem tavaly a dokibácsi is javasolta a 3-at (pedig én is még 35 alatti vagyok) mondjuk mi 3-at is kértünk vissza (bár nekünk 13-ból lett 4 babóca). És a 3 beültetettből született meg a kisbogarunk.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

Lola

én Szegedre járok, szerintem Te nem oda jársz, így nem találkozhattunk.
Én azért kaptam vissza 3-t, mert már volt 2 sikertelen lombikom.
ez az egyik feltétele, vagy a betöltött 35. életév.

Zsuzsi
zsuzsi73

köszi lányok a gyors válaszokat!
nem tudom miért ótzkodik a doki néni!
nekem ez a 3. beülti lesz.a barátnőmnnek is 3-mat tett be elsőre,most született meg egy baba!
ha blasztók lesznek is ragaszkodom a háromhoz.saját felelősségemre!
eddig 2*2-t kaptam vissza mindkét esetben fagyisakat.
most érzem sikerülni fog!
amúgy még mindig fáj a hasam!!!!
lola29

Emma! :)
Megvagyok, csak próbálom betartani a fekvést (most jókislány vagyok, bár kicsit nehezen megy). Olvasni szoktalak Titeket (naponta egyszer), csak írni írok ritkán.
Örülj neki, hogy nincs hányingered, meg hogy nem ismered róka komát. :lol: A legváratlanabb pillanatokban tud "munkába állni". Mindegy, hogy reggel, délután vagy este van... :evil: A múltkor például nagyon ettem volna túrós palacsintát. 3 napig vágytam rá, aztán anyósom sütött nekem. Végül még egyet sem tudtam megenni, máris kész voltam... :evil:

A másik topicon látom a szebbnél-szebb pocakos képeket, de nekem szinte semmi sem látszik. :cry: A punkció után sokáig nagy volt a pocakom, de most már semmi. Sőt, az étvágytalanság és róka koma miatt fogytam 4 kilót (volt miből :oops: )....

Lola! :) Zsuzsi! :) Mka! :)
Nagyon szorítok!

Kép Kép
kismokus

Kismókus :d
a másikon is leírtam... hogy 9 hetesen ne várjatok semmi.
Nekem ez már a 2. terhesség akkor sokkal korábban látszik. Nekem ikrekkel is csak a 15. hét környékén látszódott bármi is. előtte csak a ruháimon éreztem a dolgot.
szóval 1 babával meg végképp nem kell a 9. héten aggódni! :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Megjártam a Kaálit, ma este 23 órakor szuri, hétfőn punkció!

Mka!
Hétfőn előreláthatólag találkozunk! 10-re kell mennünk, 10.30-ra vagyok beírva punkcióra. Ismertetőjel? :lol:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols,

A váróban nem hiszem, hogy találkozunk, mire Ti jöttök én már fent leszek remélem, a pihenőben meg olyan egyformák leszünk :)
Egyébként rövid barna egyenes szálú hajam van, és alacsony vagyok, erről talán megismersz.
És Te?

Mka
Vendég

Mka!
Valóban egyformák vagyunk a váróban.
:D
Nekem is rövid hajam van, bár rövidebb (tüsi) szokott lenni, de a fodrászom nem tudott fogadni a héten. :(
A színe: erről jobb nem beszélni. Sok évi festetés után meguntam a dolgot, így sajna őszes halántékkal rendelkezem. Ez van! :?

Azért jó lenne megismerkedni! Az első nekifutásnál Alinkattal, a másodiknál Anikóval azonosítottuk egymást. :wink:
Ja! A héten Harcimókus előtt is felfedtem a kilétem.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Egy kérdés, hátha valaki tud rá valami okosat mondani.
Szóval én is olvastam a Pannon példakép díjazottjáról és az ő nyilatkozatát, amiben felsorolja az eredményeiket. És ő ott kiemeli, hogy elérték az is, hogy aki korábban ún. "szocpol" támogatásban részesült és lombikprogramban vesz részt és esetlegesen sikertelen, (lásd. nem tudja "időre legyártani" az utódokat) türelmi időt kap.
Sajnos keresgéltem, vagyis még nem adtam fel, de eddig semmi. De gondoltam megkérdezlek titeket, hátha valaki érintett itt, és okosabb nálam. Azért még én is kutatgatok tovább.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois :D
én úgy tudom, hogy ez csak trvezet, még nem valósult meg.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lois :D
viszont az eszembe jutott, hogy esetleg annak a nőnek nincs valahol egy mailcíme?
mert akkor fel lehetne venni vele a kapcsolatot.

Orsi
KépKépKép
icsilya

de igen!
az iwiwen rajta van, két helyen: egy a saját nevével, és a szervezet nevével, akik / ma is épp / keményen dolgoznak az érdekeitekért. "Támogatást a Születendő Gyermekekért" címszó alatt. Biztos szívesen válaszol.
Vagy a lombikbaba.com oldalon lehet levélben elérni, az is az övéké.
harcimokus

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

http://www.nam2000.hu/hanemjonababa.html
Ha nem jön a baba
A meddőség okai és kezelése
Én megveszem!! :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

KépKép

KépKép
szivvi

Icsilya, Harcika, Szivvi!
Köszönöm, nagyon sokat segítettetek!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Tegnap megjött rendesen, így honaptól szedem a Clostilbegytet -hogy biztosan legyen peteérésem-, s ebben a ciklusban visszakérem a fagyasztóból a kicsiket :P

Fanni
fanni73

hajrá hajrá!!! csak ügyesen!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni,

ezzel nem is dicsekedtél priviben :D
jó lenne, ha együtt lennénk kismamik :D
zsuzsi73

Orsi :)
Ha nekem szólt a hajrá, akkor köszi :P