Sziasztok lányok!
Na most keltem csak fel
nagyon sokat alszom, de hajnal 1-kor még meg kellet innom fél liter kakaót, hogy mindannyian jól aludjunk
Azt hiszem megváltoztam. őszintén szólva nem voltam oda a gyerekekért annyira, mint mások, és még bánni sem nagyon tudtam velük ezelőtt. Viszont most Dóri, Kinga, Virág, Kende, Kristóf, Petra, Laura, Peti szemébe és arcára nézek, és isten bizony elolvadok.
Látom
Juca te is alszol, hogy tudsz 6 hónapos baba mellett ilyet?
Akkor ez valami olyasmi lehet, mint a háború előtti csend???
Az az igazság, hogy flowmetria nem biztos, hoyg lesz nálunk, mert nem látják már a méhlepényeket. Nagyon hátul vannak, és már takarják nagyon a babák. Mondjuk én azt érzem, hogy egyre nehezebbek.
Tényleg enniyre izgultok? Nagyon jól esik, köszönöm, én még nem égek lázban azt hiszem....
Timika!
Hát mit mondhatnánk egy ilyen aranyos kisfiúra?
Teljesen tűzbe hoztál ezzel a Karácsonyi vásárral. nem tudom hol van a Dóm tér (ahogy az osztyapenkóval is mindig meggyűlt a bajom
), de azt néztem, hogy a Vörösmarty téren van most is november 25-től.
A férjem elvisz
, és addig maradunk, amíg bírok sétálgatni.
Végre lesz egy kis karácsonyi hangulatom
Junkó!
Éreztem már, hoyg előbb-utóbb besokallsz. sajnálom.
De nekem tetszik, hoyg elfoglalod magadat. Szeretném, ha belefognátok azért az inszem/lombik programba, látod mennyi lánynak hozott már itt babát hasába. Mindannyian problémákkal küzdünk, így vagy úgy, de meg kell oldanunk, és biztos a siker.
Kívánom, hogy végre te is megtaláld az igazi megoldást, ami lehet csak 1-2 bizonytalan lépés lenne...
Dido!
Akkor már nem sok vana férjednek a teljes gyógyulásig, kitartás.
De arra gondoltam, hogy a spermaképe biztosan javulni fog.
Néha 1-2 hjét pihenés is csodákat tud művelni
Még akartam írni, hogy nagyon örülök, hogy megismertelek a talin
Jucmuc!
Köszönöm, meg tudom ragadnia lényeget
Akkor hétfőn 2 óra, megjegyeztem
Jaj, úgy izgulok, hogy mit mondanak majd az intézetben. Tudsz majd nekünk írni valahogyan?
Norwell!
kende nagyon kis szépséges, ő is benne van a mindjárt elolvadok körebn
Angyalkáim jól vanank, már alig férnek el
Egy végtagot folyamatosan tapintunk bal oldalona középvonal mellett, de hogy melyiküké, és mi az, azt n4em tudjuk. de meg lehet nyomni, akkor elhúzza valamerre, de aztán megint ott van
Kreka!
A SOTE 1 Baross utcai női Klinika leánykori nevén.
A Mária utca és a Baross utca sarkán van. ne ilyedj meg, szakmailag nagyon szuper intézet kissé marcona külsővel
Panka!
nagyon kis érzékeny babaócád lesz. Milyen jegy is lesz? csak nem halak? na mindjárt meg is nézem a táblát
Hát nem szeretik szegények az ultrahangot. Olyankor nagyon sajnálom őket, mert tiltakoznak, és megpróbálják a vizsgálófejet lerúgni. próbáltam utánanézni a CTG értelmének anőgyógy könyvben, de ilyen káoszt...A dokim meg inkábbnem kezd bele, csk azt mondja, hogy jó, met szerintem borzalmasan bonyolult. de azt hiszem aza lényeg, hoyg produkálniuk kell x időn belül y mozgást, és akkor emelkedni kell a pulzusuknak 160-170 körüli értékre. na lett 4 csúcsunk a múltkoriból, és elengedtek.