Sziasztok!
Timi!
Ti voltatok már a Sugárban játszóházban, milyen volt? És hol van, az emeletén?
Mi tegnap délután a játszóterezés, séta után bevettük magunkat Bendegúzzal a Kikába, kíváncsi voltam a karácsonyi vásárra. Hát nem ájultam el tőle, voltak szép dolgok, de semmi különös. Most csak két szép csillogós szívecskét, meg egy kis gömböcöt vettem. Viszont Bendegúzon hamar kitört az áruházundor, és ki akart szabadulni a kocsiból, úgyhogy gyorsan megkerestük hol van a gyerekmegőrző, és ugyan ilyen kicsiket nem vesznek be, bekuncsorogtam Bendegúzt, persze én is bementem vele, és annyira élvezte. Amíg az apja össze nem szedett minket ott tomboltunk, totál kimelegedett, játszott a nagyobbakkal, egyáltalán nem tart a nagyobb gyerekektől, kicsit féltem is emiatt. És olyan kis erőszakos néha, erről le kell nevelnem valahogy.
Az adventi naptárt valószínűleg csak 24.-én tudom majd lefotózni teljes szépségében, mert nem nyitogatunk, hanem egy nagy zöld papírfenyőfára rakunk mindennnap egy díszt. Tegnap dekopázsoltam egy csomó papírdíszt, 18-at, és a maradék négy napra meg arannyal befújt mandulát fogunk rárakni a fára, mert nem is fér rá több dísz. Azért lehet hogy elhelyezgetem szépen a fán a díszeket és lefotózom ha teljesen készen lesz. És ezeket a díszeket mindennap a bolti adventi naptár zsebéből keresgetjük ki, meg persze lesz benne néha egy-egy túró rudi, Kinder csoki, kölesgolyó, keksz, mandarin is. Meg zsírkréta, meg lufi, meg még amit kitalálok.
Panna!
Jobbulást kívánunk mi is Dávidnak! Az unicumot az alkohol simaizomlazító hatása miatt vetettem be, ha jó fázisban épp az érgörcsös szakaszban kapja el a migrént akár hatásos lehet.
Ayse!
Én is régóta küzdök a fejfájással, egyetemi évek alatt kezdődött, tipikus migrén, enyhe aurával, féloldali, hányingerrel, és a mértéktelen csokizabálás provokálja sajna. Meg persze a frontok és a kimerültség.
Tegnap beszéltem Mankával este, előző éjjel is sokat hányt még Jack, de tegnap napközben már jól volt. Viszont miután leraktuk, üzent, hogy megint hányt.
Majd ma is üzenek neki, hogy mi újság.