Sziasztok!
Madárka! Ezt már nekem is mondták.
)) Hihi. Asszem, télleg össze kéne õket ereszteni.
Szia Lenocs, üdv köztünk. Írj sokat!
PM! Neked meg megy a drukk ezerrel. Legyek boszi?
Borika most éppen jobban van. Holnap megint megy bölcsibe, készül nagyon. Tegnap átesett élete elsõ hajvágásán. Most olyan kis franciás külseje van.
Olyan édes.
Vasárnap egész délután úgy rohangálta körbe a szobát, hogy azt üvöltötte: ZSENI VAGYOK! ZSENI VAGYOK! Én meg görnyedezve röhögtem.
Ja, és megtanulta a Siemens reklámból, hogy Kiszívom a véredet! Elõszeretettel alkalmazza öregnénik rémisztgetésére.
Ma meg jöttek haza apjával a kórházból, ahol kontrollon voltak, Bori szótlanul baktat a nagy ember mellett (2 méter). Apja kérdi tõle: Mi van, Borikám, olyan szótlan vagy. Mire õ: Próbálok normálisan viselkedni.
Kár, hogy lemaradtam róla.
Este zuhanyzós pancsit tartottunk, aminek a következménye az lett, hogy amikor apja bement a fürdõbe - pedig istenbizony feltöröltem - megígérte, hogy a bõrünk az eresz alatt fog száradni.
Ugyanis nekem pisilni kellett (kb. 30 centi a kádtól), Bori meg ugye önállóan kezdte kezelni a zuhanyrózsát. A macska betévedt a fürdõbe, mint minden vizes tevékenységnél, ugye, muszáj volt megfürdetni. Aztán rájött, hogy milyen vicces az éppen WC papírral küszködõ anyját lelocsolni, minekutána teljes ruházatot kellett cserélnem, miután abba tudtam hagyni a röhögést, kidobtam a totál eláztatott, original WC papírt, kihalásztam a kölyköt, stb.
Ilyen vidámak nálunk az esték, fõleg, ha még apjukat is rá tudnám venni, hogy segítsen kitakarítani a kisszobát, ami enyhén szólva ótvar már. No, mindegy, most összekaptunk, duzzogunk mindketten egy kicsit, majd aztán csak kibékülünk.
Puszi mindenkinek:
Dia