Sziasztok!!
Mukika!!Köszi a hiányolást itt vagyok!!!
Húúú,olyan régen voltam,hogy most kb fél orája ülök itt és olvasok ezerrel.Remélem még hagynak írni is nyugodtan,rájuk parancsoltam ezerrel,hogy most anyának itt dolga van a gépnél,ugyhogy most benn örjöngenek a szobába!Ugy érzem lesz még ennek böjtje,hogy most itt ülők,de egyszerüen nem jutok ide mostanába.
:(:(Este lenne még ugyan időm,de valahogy napok ota olyan depis vagyok,szédelgek egésznap,alig eszek
,és ídegbajos vagyok,ugyhogy inkább relaxálok az ágyba ha már alszanak!
Tímka!!!
Gratula a csajszihoz,de azért én még szurkolok,hogy fiu legyen persze ha nem baj!Teljesen más egy fiú,ők olyan anyásak,ugy tudnak bujni és hizelegni!Ezt csak az tudja akinek van lánya ís,mert alapjáraton a csajok is tudnak anyásak és hizelgösek lenni,de egy fiutol az teljesen más!
Apa reakcioja amikor mondtam neki,hogy a második is csajszi lesz nálatok az volt hogy:"látod náluk bezzeg tud két csaj lenni,akkor nálunk miért nem??"Hát igen ő nagyon lánypárti,még most is!Símán vállalná a hartmadikat persze csak ha 100%hogy lány lesz!
De azért dagad a melle ha Mircsí motorozik,vagyha a kocsimániáját peddzegeti.
Nálunk is van TELETUBBIES örület!
Pedig azt hittem meguszom,Kírával már az összeset kivülröl tudjuk,mert nála ís örület volt!
Tamesz!!!
Te mondod Timkának,hogy azért pihenjen is???
Őrülök,hogy Lili megjavult,de hiszen már volt hat hetes vagy nem???Nálunk is akkor lett jobb!!De azért még lesznek hullámok arra készülj.Nagyon édik a gyerekek,Lilibe van Marci is rendesen.
:):)
Mikulás:
Mircsí nagyon csodálkozva figyeli a karácsonyí diszkivilágositásokat(uristen ezt alig birtam leirni)nagyon tetszik neki a télapo,Kíra megoldja helyettem az énekléseket,mindennap énekel neki,ja és meséli neki,hogy milyen Mikulásstoryban volt már része!Olyan édes ahogy ott űl Kírával szembe és íssza a szavait!Csak sajna a rosszaságokat is elég hamar megtanulja Kírátol!Mi is megyünk Mikulásolni,de mi csak 6-án de akkor 3 helyre!
Karácsonyí ajándék:
Mironnak vettünk egy nagy akumulátoros motort,ez fix volt és tervezett,ezenkivül kap még pizsamát,favonatot,barkácsasztalt,garázst kisautokkal,micimackós sátrat,meg micimackos ágynemüt is!Még mielött valaki megkérdezné,nem szakadt ránk az otp,ezt anyuval sogornőmmel és a dédivel közösen tervezve vettük,a többieket nem tudom az nekem is meglepi mit vesznek!
Kírának cd játszot veszünk mi,anyukám gyerek sminkkészletet világitos zenélös illatos dobozba,hercegnős ágyneműt,barbi sablonokat,társasjátékokat,mesekönyveket meg a farsangi jelmezt ís mert mindig februárra márcsak maradékok vannak ilyenkor meg olyan szépeket lehet kapni.De az még nincs meg ugyanis nem volt két egyforma hercegnős,mert tudjátok nálunk mindenböl egyforma kell a csajoknak.
Anyukám és aposom is telefont kapnak,mert már olyan ciki ha valahol előveszik,régi fél méter hosszu és kb 2 kilo sulyú mindkettöé.Apának megrendeltem a most megjelent MOTOGP-s könyvet,bár ő közölte amikor meglátta,hogy ennyí pénzt bizony ő nem ad érte.Hát én ilyen rendes vagyok ám,és megvettem neki!:):):)
Dédiknek aproságokat,sok sok édességet,ami kitart husvétig,mert ugyebár ha összeülnek a barátnőkkel traccsolni akkor közbe nélkülözhetetlen a nasí.
Évi!!
Huu!!!Nem irigyellek titeket,vigyázzatok nagyon a bogyokat pedig csak akkor kezd ha meggyogyultatok,de viszont ami nekünk nagyon bejött a nagy hasi-fosís hányásosnál az a SODIORÁL por.Ez egy infuzio por kimondottan gyerekeknek ilyen esetre,nekem akkor a Klinikák gyerekfőorvosa ajánlotta,amikor ugyebár nem voltam hajlandó egyedül bennhagyni Miront,ezzel itthon itattam,narancs ízű Mironnak ez bejött!Recept nélkül kapható és nem is horror ára volt még tavaly!Ja és ne felejtsd el a NORMAFLORE-t adni az fontos,hogy a bélfloráját helyrerakja,és persze ez nektek is aki elkapja ajánlott inni!
Bocsí ha okoskodásnak tűnik,csak jótanácsnak szántam!!