Sziasztok lányok,
bocs, hogy igy eltűntem, de elég gázos volt ez a pár nap.
11-én mentem a klinikára, azaz most hétfőn. Megnézett ott valami szonográfus csaj, de ő sem látott semmit. aztán a doki mondta, hogy mivel 3 fölött van az afp (3,1!) legyen egy amniocentézis is. Na az most lenne egy óra múlva, de addigrágódtunk rajta a párommal meg anyuékkal, mígnem úgy döntöttünk, hogy nem megyek el. Hiszünk benne, hogy ez a kis virgonc egészséges, és nem hagyom, hogy véletlen megszurkálják vagy fertőzést kapjon a bökés miatt. (Amúgy is megint beteg vagyok.) Aztán tök egs és jól elvetélnék! Az hiánytzik még csak! Úgyhogy majd szorgosan járunk inkább UHra, meg kifizetem a 4d-t többször, minthogy bökni kelljen. Én tegnap egész este bőgtem, hogy szegényt mindek tesszük ki, csak mert a dokik le akarják védeni magukat, hogy ők bizony gondoltak rá, tanácsolták, stb. Úgyhogy végül nem mentem el!! Kismanó pedig nagyon boldog, legalábbis én ennek tudom be, hogy annyit bukfencezik ott benn.
Most egyébként antibiotikumot szedek, elég erőset, de a babának nem árt, viszont már olyan köhögési rohamok jöttek rám, meg már a tüdőmre is kezdett rámenni a hörghurut, hogy muszáj volt lépni valamit. De ez jó, egy nap alatt jobban lettem, még ma szedem, aztán fuss el véle. Állományba vetettem magam, úgyis a költözés miatt is van mit csinálni. Ti. ma cuccolunk el anyuéktól. Legalábbis úgy néz ki....
Na jó, rólam kb ennyit...veletek mi van? ti is ritkásan írtok!
Mellesleg jól esik, hogy aggódtok értem, olyan szar, hogyha valami baja van az embernek, mindenhol csukott ajtókra talál. Mindenki csak hátatfordít, legalábbis nálunk a kórházban ez van, nagyn magára hagyják az embert. Senkinek meg sem fordul a fejében, hogy ez nekem az én kisbabám, nem egy xy terhessége.
Na puszi! Vigyázzatok magatokra!
Gabi, mocorgás?? Az enyém már nagyon intenzív!!