Jó reggelt!
Jól van na nem leszek piszok
,és nemcsak olvasni fogok,hanem írok is egy mukkot,hogy tudjatok rólam,nagyon arik vagytok és örülök,hogy ennyien izgultok értünk
de amúgy is irok sms-t,ha esemény van,és akkor tudni fogjátok,hogy mi van....
Még mindig egyben vagyunk,tegnap voltunk Tücsökzenén is az Andival és Lőrinccel,kár,hogy a többiek nem tudtatok eljönni,Nóráról se tudok semmit ezer éve
mi van vele,ki tud róla?
Dávid nagyon rossz mostanában,főleg egy pár napja alig bírok vele,érzi a "vesztét"-
Tücsizenén is leborította a színpadról a művirágról a kavicsot,szegény anyukák és a gyerekek szedegették össze egyenként,mivel seprüt nem találtunk,csak,hogy ne nekem kelljen hajolgatni....,után majdnem kiszaladt az utra,de később is nehezen bírtam vele,kezdek megijedni mi lesz később,ha már most az idegeimen táncol????Nem akarom megverni,valami más dologgal kell fegyelmeznem,de még nem tudom mivel,nem lesz neki se könnyű,és ha még én is bekeményítek,akkor ajajajajajajjjj.....
Mano!
Szegény Levi baba,majd csak kinövi ezt a terpeszpellust....
Gratulálunk a hóforulóhoz!!!!
Szandra!
Örülök,hogy ilyen aktív vagy,remélem sokáig így is maradsz!
Akkor gondolok majd rád,ha rossz napom van
de most Tami amúgy szobatiszta? Csak most bepisilt valamiért???
De ügyesek vagytok,hogy megvetettek minden ajándékot,mi még sehol nem tartunk,holnap megyek megint reggel ctg-re és uh-ra a kórházba,akkor talán utána eltudunk menni vásárolni...
Szombaton meg vizsgázom 9-kor a halmi téri suliba,szorítsatok légyszi!!!!!!Esetleg még vasárnap megyünk,de az elég gázos lesz!!!!
Mindjárt jön az egyik "csopi" társam,hogy angolozzunk egy kicsit,úgyhogy mennem is kell.De Szandra miatt írtam,hogy nehogy elbátortalanítsam,aztán végül ő se írjon
Jutka!
Örülök,hogy túljutottatok a betegségeken....
Szegény nagyid,remélem nincs komolyabb baja,biztos Doresz feldobta egy kicsit!
Micsoda finomságokat főzől te nőci,nagyon gusztán hangzik az a poréhagymás izé
A Mikulás nekünk se lett a barátunk,Dávid inkább a krampuszt részesítette előnyben
,5-én este volt nálunk a Télapo,vagyis a hugomékhoz rendeltük,de Dávid csak a furógéppel volt elfoglalva,nem akart énekelni sőt oda se ment hozzá, a kép miatt is csak velem volt hajlandó odaülni,tiszta gáz!!!!
Majd teszek fel képeket!
Nagyon sokat nőtt Doresz,már igazi nagylány! örülök,hogy tettél fel képet,így más is megtudja csodálni a mi kis menyaszonyunkat!
Andi!
Jó volt Tücsizenén,és utána is tök jól elmászkáltunk,meg se néztem a papucsot amit vettél,mert Dávidra kellett figyelnem,de félszemmel láttam valamit
Jók voltak délután a gyerkők?Bírtad a strapát hárommal?
Na majd írjatok,ha lesz egy kis időtök!
Puszi:Ildikó