Új privát üzeneted érkezett!

Szóval: www.bookline.hu reggel 10-ig 30% kedvezmény, de csak a Móra kiadó könyveire, ez is rengeteg, és nagyon jó gyerekkönyvek vannak pl. De ha három könyvet rendeltek minimum, akkor a nem mórásokra is van 25%, szóval tök jó. Nekem sikerült majdnem 14Ezerért rendelnem...

Jó éjt!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt!

Jucc!
Gratulálunk Gergőnek! :D
Köszi a bookline-os linket! :wink:

Ildi!
A jövő héten mikor terveztek tornázni menni?
Nincs honlapja a teremnek? Megnézném az órarendet. :)
De jó, hogy Lacika bőrével nincs baj!

Prüntyi!
Én paramama vagyok, ha már felírta az orvos és megengedheted anyagilag, én beadatnám.
Miért vagy bizonytalan?

Tünde!
Ákos bugyborékain jót röhögtem! :lol: :lol:

Nati alvási szokásai átalakulban vannak. Este tovább ébren van, csak 8 után kicsivel lehet lerakni, különben üvölt és mutogat a nappali felé. Igy reggel kicsit tovább is alszik.
Talán most állna át a napi 1x-i alvásra, de úgy látom, ez még kevés neki, a kettő viszont már sok. Tök jó..

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Prüntyi, vérvételből ha jól tudom, 2 éves kor alatt nem állapítják meg az allergiákat, mert vmiért fals eredményt ad, nem tudom, miért.
Szóval nálunk az egyértelmű tünetek: iszonyat hasfájósság kb. 8 hós koráig, utána is volt pár alkalommal, reflux nem emlékszem meddig, 1/2 éves koráig tuti, a bőrtünet, bár ez meg nálunk nem volt annyira súlyos, akkor később, amikor engedélyt kaptunk a savanyított tejtermékekre, akkor a joghurtot 1 órán belül kif.sta Zita. A nem HA-s tápitól pedig jöttek a csalánkiütések. Egyébként még tipikus tünet ezekkel együtt a hasmenés, és a gyakori felső légúti hurut, de ezek se voltak nálunk, szerencsére.

Az oltással én pont úgy vagyok, mint Judit.
Már írtam többször is, hogy én a sorsszerűségben hiszek, ez alapján élek. Szóval ha éppen betegnek kell lenni, akkor mondjuk nem pneumococcus fertőzése lesz Zitának, hanem más súlyos betegsége, ami ellen mondjuk nincs oltás.

Judit,
óriási gratuláció Gergőnek! :)
Nálunk se meleg egész nap a radiátor, lehet beszerzek egy ilyen párologtatót én is, bizos hatékonyabban működik.

Andi
, nálunk is így volt az átállás a napi 1 alvásra, az elején ébren kellett tartani 1/2 12-ig, amíg megvolt az ebéd. De ez olyan kb 1 hét volt, azóta semmi gond.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Lányok!
Ti reggelire, vacsira szilárd kaját adtok a gyerekeknek?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

igen, bizonytalan...de nem annyirra a fontosság miatt, hanem, nem akarom Tüncsit tűpárnának használni...

Tünde, igen mi szilárdat eszünk
én is úgy tudtam, hogy a hasmenés alaptünet...ahogy nálatok is volt...nálunk soha nem volt (tej miatt)

Davallia, miért mentek vérvételre?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, a hasmenés nálunk is csak a joghurttól volt, 1 adagban...

Davallia, ezt Zita is szokta csinálni, mi se mutattuk neki, sztem tőlem látta, hogy simogatom a hasam, és utánam csinálja.
Amikor meg apa belebeszél a hasamba, akkor ő is, de nem tudom, h tudja-e, hogy tulképp miért is.
És az ismerősödnél mit szólt Panni, amikor hazamentek a kisbabával? Én kicsit aggódom, nem tudom, Zita mennyit ért belőle, hogy már nem csak Ő lesz.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse, Andrisnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Tünde&Zita

Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jó reggelt LÁnyok!

Mi is élünk, csak nem nagyon van mit írnom. Meg ahogy a géphez jövök azonnal megjelenik Bazsika, hogy keressünk Thomast, vagy nnézzük meg a Lego honlapot.
Bazsi picit taknyos volt, de már totál javul a helyzet. Volt egy pici izgalom, hogy hogy lesz így hétvégén Bécs, de elkezdte szedni a Coryzaliát és egy éjszaka alatt megjavult.

Andi
Hétfőn megyünk 7-re alakformáló tornára, szerdán meg este 8-ra pilatesre, de azon gondolkodtam, hogy az Oxygén fitnessben van egy állítólag elég jó gyerekmegőrző. Be lehetne iktatni még heti egy alkalom kifejezetten kondizást.
Kleopátra Fitness a hely neve, ahova most járunk.

Tünde
Nálunk ébredés után megy egy üveg tápszer és utána valami szilárd. Este pedig vacsi, fürcsi és utána megint tápszer.

Prüntyi
Én nem adatom be az oltást, mert azt mondta a doktornénink, hogy egy erős fizikumú és immunrendszerű gyerekek nem tartoznak a veszélyeztetettek közé. Másrészt meg azokra a törzsekre van oltás, amit lehet antibikával gyógyítani.
De úgy emlékszem, hogy Ayse pl. megkapta kicsi korában, pedig ő sem volt veszélyeztetett és egyrészt a tortúra miatt, másrészt meg a látásának a romlása miatt ő azt mondja, hogy érdemes beadatni.
Szóval vannak érvek pro és kontra. Én abban bízom, hogy a fiúk nem fogják elkapni.
Meg legtöbbször ezek a plussz oltások (pl. bárányhimlő) csak a gyógyszergyárak bevételét növelik. Azért van mostanában ez a sok rémhírterjesztő riport, mert azok az orvosok akik ezekben szerepelnek jócskán kapnak plussz juttatásokat ezektől a cégektől.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse

Andrisnak mi is sok boldog névnapot kívánunk.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Andrisnak nagyon névboldog napot kívánunk!!!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hát ezt nem én csináltam így, az tuti, de jót röhögtem :lol:

Szóval boldog névnapot, Andris!!!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Andi :) Az átállás minden gyereknél ilyen, de ez csak átmenet, kénytelenek lesztek valahogy átvészelni :) / az alvásra gondolok/

Davallia :) Én még csak három dolgot vettem, de már most gondolkodnom kell, hova tettem őket :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Halihó!

Davallia!
Jaj, de édesek vagytok! :D :D

Ildi!
Rendben, remélem hétfőn már veletek is tudok tartani! Ma megbeszélem Apával! :)
Mennyivel előtte szoktatok odaérni?
Hol van ez az oxygén fitness? :roll:
Örülök, hogy Bazsika jól van már!

Tünde, Jucc!
Gondolom, hogy ez nem megy egyszerűen.
De nem értem a dolgot, mert pl. ma is felébredt reggel 7 körül és fél10-kor már megint aludni akart és tudott is 1 órát.
Most megint alszik.
Lehet, hogy az oltás miatt van? Azt mondják a 10.nap körül lehetnek gubancok. Nekünk most van a 9.
Este meg lehet, hogy csak huligánkodik. :?

Tünde!
Nati reggel-este szopizik még és szilárdat is kap. Egyik tejpép szokott lenni, a másik sonka, sajt, vajkrémes kenyér, stb.

Andi&Nati

KépKép
duda

Márti!
Sztem holnap megyünk zenebölcsibe! :)
Nincs kedvetek jönni? Bár 11.40-től van, úgy emlékszem ez Bendegúz alvása miatt nem túl szerencsés.
Azért gondoltam, megkérdem, hátha! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!!!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És még annyi, hogy az a kis szülésznőtanonc, aki a szívhangokat vizsgálja, nagyon édes :):):)!!!!

ayse

Jó estét!

Mivel itt nincs nagy mozgás, kicsit benéztem a 22-esbe , amíg tartott az esti mese:) / Gergő olyan vicces, ahogy meghallja a mese zenéjét, mászik föl a kanapéra, elhelyezkedik, kezébe veszi a távirányítót, és legyezgeti a tévé felé :lol: /

Tünde :) Nagyon jó a két felvétel a kicsikéidről :) Én is hasonlónak látom őket!

Mankáéknak innen drukkolok a gyógyuláshoz!!!!

Mennem kell fürdetni...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányos anyukák, HELPHELPHELP!!!! SOS SOS SOS!!!

Zitának összenőtt a puncija. :( Komolyan. :( Volt vkinél hasonló???
Egyszer olvastam vhol, hogy előfordul, nem is ritkán. Holnap hívom dokibácsit, hogy mi legyen.
Ilyen hártyaszerű izé van ott a nagyajkaknál.
Bakker, ha iszlámhívők lennénk, hogy örülnénk, mi? :D

Davallia, Panda olyan kis aranyos! :)

Ayse, mit törtem a fejem, milyen szülésznőtanoncról írsz... :D:D:D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Zitaanyu!
Te jó ég!!!!
Még csak nem is hallottam ilyenről!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem tudok jobbat, minthogy dokibácsi!
És ez egyik pillanatról a másikra??????

ayse

Ayse, az úgy volt, hogy ma vendégségben voltunk egy ismerősnél, 16 hós asszem ott a kislány. És ő mondta, hoyg a lányának össze volt nőve, a dokinéni vette észre az 1 éves státuszvizsgálaton. Én csodálkoztam magamban, hoyg hogy a frászba nem lehet észrevenni...
Aztán este tettem tisztába Zitát, fürdés előtt bekakkantott, és basszus, neki is olyan hártyaizé van ott. :( Sztem 1 hete tuti nem volt, mert azért ha én fürdetem és törlöm fürdés után, azért mindig megnézem, hogy mi a helyzet arrafelé. Ezek szerint Apa nem kukkol oda. :(
Azt mondta a csajszi, h finoman kicsit szét kell húzni, minden nap egy picit jobban, gondolom úgy, mint a fiúknál a kukit. De azért reggel felhívom a dokibácsit.
Szóval nem tragikus a dolog, meg majd később is figyelni kell, nwhogy visszanőjön megint.
Megkérdezem a dokibácsit, hogy milyen ilyen sz@rokra számíthatok még, ami viszonylag elég gyakori a babáknál, de mégsincs mindenkinek. Mert ugye vesemedencetágulat, tejallergia, punciösszenövés... és akkor még kész szerencse, hogy nem beteges.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Te jó Isten, Tünde, de hogyhogy csak most vetted észre????? Én mindenpelenkázásnál, szétnyitom a nagy ajkakat és megtörlöm a kisajkaknál is....nem lehet, hogy nem összenövés...hanem valamilyen folyás...arról inkább hallottam én is...előfordul ilyen piciknél is...mivel közel van a kaki, és felfertőzheti a kis hüvelyét...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, kakinál is betörlök, és megnézem, hogy okés-e a dolog, de ennyire nem szoktam széthúzni. Nekem anno azt mondták, hogy oda ne nagyon törölgessek, és ne is kenjek, csak ha nagyon muszáj.
Egyébként megtaláltam, a 2006 júniusi számban ír erről a Veres doki az orvos válaszolban. És sztem azért csak most vettem észre, mert most a napokban lett, eddig láttam a teljes berendezést.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

És mit ír Veres doki?

Itt a rendelő rovatban nemigen esik szó róla. Illetve olyan van, hogy kisajkak összenövése.

ayse

Sztem ez van Zitának is. Az anyuka kisajkakat ír, a Veres doki meg nagyokat.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

És mit ír megoldásnak?

ayse

Sziasztok!

Andi!
Aranyos vagy, hogy eszedbe jutott, de mi nem megyünk holnap délelőtt zenebölcsibe az tuti, mert Bendegúz pont ilyenkor szokott elaludni, vagy még kicsit korábban. Lehet hogy kibírná, de nem élvezné az biztos, a hazafeleutat meg pláne. Meg azt hiszem én se.. :lol:
Én is tervezem hogy jövő héten megnézzük milyen, valószínűleg csütörtök du az esélyes, mert hétfőn itt lesznek a szüleim.

Amúgy Bendegúz is már csak egyszer alszik, de én még mindig úgy csinálom, hogy olyan fél 12 körül altatom el, alszik fél 2-2 ig, és akkor ebédel, mert akkor kipihent és éhes, és tök jóízűen eszik. A délutánt simán kibírja, 3/4 8 körül fürdetünk, és fél 9kor alszik el.
Az első pár nap nehéz, de aztán valahogy megszokják, és jól elfáradnak ugyan délután, de legalább jobban alszanak. Persze gyereke válogatja, biztos van akinek szüksége van még egy alvásra délután. Nekünk nagyon beállt ez a napirend, és úgy tűnik bevált.

Tünde!
Hát ilyent még nem hallottam, de biztos létezik. :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

A kislányom 2 éves. A probléma az, hogy a kisajkai többé-kevésbé le vannak nőve. Egyszer már szondával leválasztották, de a rendszeres, fürdés utáni pálcikás törlés ellenére, újra lenőttek. Kérem adjanak tanácsot, hogy újra vigyük el egy szondás leválasztásra, vagy sebészetre. Esetleg várjunk amíg idősebb lesz.
Válasz:
A kisajkak le , de főleg összenövését csecsemő és kisgyermekkorban esetenként észleljük. Gyakran előfordul az , hogy le ill. szétválasztás után ez újra összetapad gyógyulás közben a környező nyálkahártyával. A pelenka lekerülése után már ritkábban észleljük ezt. Az újra lenövéseket azonban lehetőség szerint minél hamarabb le kell választani és 5-7 napig kenőccsel kezelni, mert minél tovább magára hagyjuk az összenövést, az annál erősebbé, szélesebbé válhat. Ha ezt otthon nem sikerül megoldani keressék fel a gyermek sebészt, vagy nőgyógyászt. A későbbi- idősebb gyermeknél történő- beavatkozás a gyermek számára is kellemetlenebb és maradandó élmény is lehet.

Ezt írja a Veres doki is.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Márti!
De jó Nektek. Pont ma füstölögtem magamban, hogy meg nem magamban, hogy mennyire bénán alszik Andris. Mire visszaérünk az oviból, úgy 10 felé, ő már olyan álmos, hogy leteszem aludni. Ha nem, elalszik a szőnyegen. De az az igazság, hogy az éjszakázás miatt, meg a reggeli készülés miatt (a férjem egyszer csinálta, azt mondta, nem bírná) annyira ki vagyok purcanva, hogy nem is bánom. Igenám, de később jön a feketeleves. Mert 12-1-2 körül ébred és aztán már nem alszik vissza. Viszont ez baromi sok neki vacsoráig és eszméletlenül nyűgös. Ráadásul én nagyon igényelném azt az ebéd utáni szunyókát, de ugye ez lehetetlen.

ayse

Tünde!
Natinál is volt ilyen, de a védőnő szerencsére időben észrevette!
Nem is emlékszem pontosan, talán 6-7hós lehetett, akkor a védőnő még havonta jött. Már kezdett neki összenőni, de ő finoman széthúzta! Azóta sem fordult elő, de ő is azt mondta, figyelni kell, mert ha nagyon összenő, már csak sebészi úton lehet segíteni a dolgon. :(
Remélem Zitánál sincs nagy baj még!!!!!

Márti!
Persze, megértem, gondoltam! :)
Igazság szerint én nem bánom, hogy Nati még 2x alszik. Ma délelőtt 1órát, délután pedig 2-t aludt. Ez így elég jó. Este fél 9 körül tudtuk letenni és szó nélkül elaludt.

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde :) Én sem hallottam ilyenről, de engem nem is érint egyelőre :) Úgy tűnik, a természet mindkét nem részére "alkot" valami kellemetlent az alsó fertájra :(
Remélem, észre sem veszi Zita, és megoldódik gyorsan a dolog!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jaj, milyen vagyok! Egy csomó ideig gyönyörködtem Pandában, mennyire édesen hallgatózik, és még csak meg sem jegyzem :oops: Szóval imádnivaló!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Most beszéltem gyerekorvossal, persze egyből tudta, miről beszélek. :(
Hétfőn feltétlenül vigyem be (holnap utazunk, azért csak hétfőn) Zitát, elérzésteleníti, és szondával megpróbálja szétfejteni. Ha nagyon vastag (????), akkor meg nőgyógyászhoz kell vinni, és Ő szedi szét.
Áááááááááááááhhhhhhhhhh, csajok!
Hogy Zita minden nem olyan ritkán előforduló gyerekbajt összeharácsol magának... :(
Szerencsére azért nem akkora nagy baj ez (sem).

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Nem irígyellek!
Anyóshoz mentek? Mert akkor kitartás!

ayse

Hahó Lányok!

Ayse, igen, oda megyünk, de képzeld, az én ötletem volt...
Ennyire hatott a levendulapárologtatás. :D:D:D

Ja, és Zitának nem a nagy, hanem a kisajkai vannak összenőve. Tegnap nagy kétségbeesésemben hülyeséget írtam.
Prüntyi, ma reggel megszemléltem jobban a helyzetet, egyáltalán nem nehéz nem észrevenni, pláne, hogy Apa fürdeti-törli esténként. Ha kitörlöm, hiába törlök oda, ha nem húzom szét, nem látszik. És én minden pelenkázásnál nem szoktam ennyire megnézni, csak ha én törölgetem fürdés után.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Szegény Zita! Szorítok nagyon hétfőn!
A levendula rám még nincs ilyen hatással, pedig párologtatok vele rendesen :) De lehet, hogy Apára van nálunk nagyobb hatással, mert ő meg nem akar menni anyjáékhoz karácsonyig, pedig mindig ő van annyira beindulva :) Én egy csöppet sem bánom!

Ma nagyon tevékeny vagyok, hála a rabszolgahajcsáromnak. Balázs ugyanis kitalálta, hogy mielőtt feltennénk az üvegmatricákat, meg kell pucolni az ablakokat! Igaza van, de még nem terveztem, mindegy, megcsináltuk, ráadásul segíteni is akart, így amit elért, ő maszatolta. Csak nem fogom letörni a lelkesedését :wink: És ha már kint jártunk az erkélyen, a muskátlikat is betelepítettem, és a függönyöket is kimostam.
Ahogy végeztünk az ablakokkal, belépett Apa. Tegnap este fél tízkor végzett Komáromban, és úgy döntött, hogy ma délben hazajön. Így is lett :) Úgyhogy akkor én le is szaladtam ebédért, meg beugrottam a turkálóba, és volt egy csomó jó cucc, jól megpakolva jöttem haza.
Gergő most alszik, aztán még be kéne fejeznem a takarítást. De már meglehetősen hulla vagyok, ez a függyöny le- és felpakolás eléggé megvisel. Marha jó kondim van :(

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia, ez tényleg szörnyű. :( Engem is nagyon megviselnek ezek a dolgok. Ezért nem tudtam volna sosem gyerekosztályon dolgozni.
Gondolom biztos kicsit kivetíted Pandára, hogy mi lenne ha... de szerencsére nekünk egészséges gyerkőceink vannak.

Judit, tényleg nagyon hatékony vagy, én most arra próbálom rávenni magam, ogy kiszedjem a tiszta cuccokat a mosogatógépből, és betegyem a koszosat, amíg Zita alszik.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Davallia, nagyon sajnálom, ennél szörnyűbb nem is történhet az emberrel, mint hogy ennyire beteg lesz a gyereke :(

Figyelem! Hétvégi mikulás-programok!!!!

/Ildi, de kár, hogy nem lesztek itthon.../

http://www.mavnosztalgia.hu/esemenynaptar/75#

http://www.gyermekvasut.hu/mikulas2006-12-02.html

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányok!

Úgy néz ki, 1 hét múlva pénteken Bp-en járunk Apával, Zitával.
Most szóljatok, ha pofátlan vagyok, de vki nem tervezett éppen egy közös talit a 22esekkel? :oops:
Úgy találkoznék már Veletek!!!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, értem!

LÁNYOK! Van valakinek tapasztalata a BIOPTRON lámpával kapcsolatban
...?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, az ekcéma miatt kérdezed?
A kicsi színterápiával ttök jó, de sztem nem erre. A közepes méret már hatékony, de rohadt drága.
Én a kicsit használtam színterápiával erre-arra, jó volt.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

igen, a közepes méret lenne most akciós....és az már szélesebb körben használható, nem csak felszíni dolgokra...gondolkodunk a vételén (egész család számára)...de szerettem volna (megbízható)tapasztalatokat hallani...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, nekem sajnos nincs, de ha rajtam múlna, lenne. Én csak azt tudomj Neked mondani, hogy itt a győri kórház Égésplasztikai osztályán már sok éve használják.
Nem tudom, mi Neked a megbízható info, de aki árulja, az csak jót mond. Próbálj a google-n keresni, hátha találsz fórumot, ahol leírnak jót és rosszat is.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Lányok!
Nem tudjátok, támogatják még a kismamik tanulmányait????

ayse

Ayse :) Én úgy tudom, igen. Nem hallottam változásról. Csak nem tanulni akarsz? :) / húgom nem fizet, fősulira jár, gyesen van/.

Prüntyi :) Anyósom szociális otthonban főnővér,és sokszor emlegette, hogy mennyire jó ez a lámpa. Nem tudom, milyen területen használják, de meg tudom kérdezni.

Tünde :) Én szívesen :) Bár nem szoktam ott írogatni, azért a legtöbb topiclakót ismerem. És van néhány, akit már jóideje szeretnék megismerni :) Szerinted eljönnének? Megkérdezed a 22-esben?

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Judit, de jóó!!!!
Kérdezd meg Te, ok??? Néha szoktál írni oda. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jucc, köszi, örülnék, ha megtennéd!

Kép

Kép
prüntyi

Ikea rádió:
Odáig jutottunk, hogy fennt vannak a felsőszekrényvázak a falon és az egyik oldalon majdnem össze vannak szerelve az alsószekrények. Közben újabb fölösleges darabokra akadtunk. Pl. 2 darab fiókelőlap helyett kaptunk 15-öt :shock: :shock: :shock: .
Azonkívül a férjem ragaszkodik hozzá, hogy a sarokba tegyük a tűzhelyet, amitől iszonyatosan bonyolult az egész, és nem is biztos, hogy menni fog. Anno két tervet készítettem, a másikon nem a sarokban van a tűzhely. Ha ez valósulna meg, akkor egy szekrényt ki kellene cserélni egy másikra, de ez nem akkora gáz, így is, úgy is mennünk kell még ikejázni. Azt mondta alszik még rá egyet. Hajhajj nem könnyű dolgok ezek.....

És képzeljétek, mostanában mindig énekelek Andrisnak, mielőtt beteszem este az ágyikójába. Ma ő kezdett el dalolni, ahogy haladtunk az ágya felé :):):). Nehogy már elfelejtsem! AZtán, amikor kijöttem, hallottuk, hogy még énekelget magának. :D
És mondja azt, hogy cici!

Jucc!
Újságírást tanulnék.

ayse

A szekrénynek négy lába van, mégis megbotlik...Az első csomagban, amit kibontottunk, három szekrényláb volt...

ayse

Sziasztok!

Ayse :) Nem semmi, ez a szerelés! 2 helyett 15??? Háromlábú szekrény? Marha jó. Kitartást hozzá!
Az újságírás engem is érdekel...

Tegnap megvettük az új telefonomat!!! Ezt nem adom ki a kezemből, Gergő megkapja a régi telcsit, amit már úgyis tönkretett.

Prüntyi :) Anyósoméknál az otthonban két lámpa is van, de nincs rá kapacitás, akivel használni lehetne. Viszont az egyiket kölcsön szokták adni, és mindenki dícséri, legutóbb egy ekcémás gyereknek vitték el, két hónapig volt náluk, és teljesen elmúlt :) Anyósom nagyon odavan érte, ő is ki szokta hozni, ha valakinek valami baja van a családban. / fájdalom, gyulladás/.

Ezt találtam, érdekes lehet:

http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/2 ... eszul.html

Mennem kell, sógorom kivisz minket Érdre, addig még egy sütit is össze akartam dobni...

Szép vasárnapot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Andris feltalálta az igazi teavajat: a reggeli kenyerét (na jó, lincos, mert abban nincs tej), fejjel lefelé belemasszírozza az etetőszék tálcájába, rálocsol teát és azon korcsolyáztatja a kezét! :lol:

ayse

Davallia!
Ha ez igaz.... :evil: :evil: :evil:
Ez nem egy politikai topik, de bakker, ettől kerül egyenesbe az ország, hogy megvonják ezt a lehetőséget??????????????????
Köszi! (bár csalódás nem ért)

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?