Új privát üzeneted érkezett!

Athiz! Eredmények?

Kép
bettike
Eger

Bettike, dunsztom sincs :lol: , kiderült, hogy délután lehet érte menni. Majd közlöm, ha én is megtudom.

Pusz
Vendég

Ja! Okés!

Kép
bettike
Eger

Meg elek csajok csak ezerrel takaritok, fozok stb. mert vendegek jonnek, majd holnap irok!

Athiz GRATULA!!! :lol:

Kepzeljetek azt mondta Apa hogy ha nem termekenyit meg a jovo honapban levagja! :mrgreen:
Van onbizalma mi?

Csajok, hogy nagyobb az esely, ha kozepidoben minden nap egyutt vagyunk vagy ketnaponta?
A gorbem tok szupi, majd folteszem ha mar volt pe-m.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nálunk a minden napos szex jött be, annak ellenére, hogy a dokik a 2 napi szexet javasolják. Szerintem ha gyanút fogsz, hogy peteérés lesz, legalább egyszer egy nap legyen dugványozás! :lol:
Egyébként már hiányoltalak, jól eltűntél! Fiad jól van? És te?

Szóval apa elfelejtette elhozni a leletemet, megüt a guta, de ez van, majd hétfőn lesz meg. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Tudom hogy azt irtam hogy majd pe. utan folteszem a gorbemet de ugy orulok neki hogy muszaly foltennem, lement a hom ma, abban remenykedem hogy gyorsan lesz pe-m es akkor elobb jon majd meg. :lol: Drukkhegyeket kerek! :D

Kép

Tegnap volt egy magyar hazaspar nalunk vacsizni, van egy 3 eves kisfiuk, olyan edesek voltak egyutt a gyerekek! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nagy drukk neked és a görbédnek, de a 11. napon nem lenne túl korai az a pé? Persze ha gyors Mikus a cél, akkor jó lenne!
A házaspár jófej volt? Biztos cukik voltak a gyerkőcök!

Pusz

Zsazsó és társai, jól eltűntetek! Irgumburgum, tessék írogatni!
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is,de elég húzósak a napjaink.Meló mindig van,mellette a fősuli,jönnek a beadandók és persze lassan tanulni is kéne,mert jön a vizsgaidőszak.Közben kreatívkodok az óvodának....

Ma voltunk állakertben,ahol Bulcsú kezét megkapta egy majom.Sajnos pont nem figyeltem oda,előtte hiába mondtam el vagy háromszor,hogy nem szabad benyúlni,meg etetni őket,nem hitte el,hogy baj lehet belőle.Odatartotta a kaját,a majom elkapta a kezét és a kaját ki akarta venni belőle,és felsértette a kezét... :(:(:(
Most elvisszük a kórházba,mert lehet,hogy kell neki tetanusz... :(

Majd jövök még,de most indulunk,mert felkeltek...

Pusz mindenkinek!

anyapoc

Sziasztok! :wink:
Én is vagyok. Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok.
Most egy kicsit összejött a munka, meg a családi programok.
És iszonyúan szorítanak a ruháim... :wink:
De most már jövök.
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsazsó, örülök, hogy ezek szerint minden oké, és hogy bővíteni kell a ruhatáradat, vagy legalábbis a ruháidat! :lol: Ticker? :shock:

Anyapoc, jó, hogy végre te is itt vagy!
Szegény Bulcsú! Akkor kb. egyforma rosszcsontok voltak a majmócával! :lol: Remélem, nem lesz semmi gond! Szerintem ezek az állatkák be vannak oltva meg ilyesmi, de azért jobb az óvatosság!

Rólam: tegnap megvettem életem első kismamigatyóját! Jó húzós áron, és még rendesen lecsúszik a hasamról, de olyan jó érzés! Tudom, még korai volt, de nekem amúgy is nagy belem van! :lol:
Amúgy meg már magzatom van, nem embrióm! :D :D :D

Cupp mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc,
jó hogy előkerültél! :)
Szegény Bulcsú! :( Remélem nem lesz semmi gond!

Tontica,
na akkor mindent bele! Ennek a ciklusnak komoly tétje lesz! :mrgreen:

Tökmidegy, hogy 1.v kétnaponta szex, ahogy tetszik!
angel37

Na sziasztok!

Micsoda pangás van itt csajok ... nem mntha én olyan sokat jönnék :lol:

Izgulunk a férjemmel. Dobok egy görbét mindjárt.

Anyapoc hu szegény Bulcsú ... remélem minden rendben van. Látom nem unatkoztok cseppet sem :)

Zsazsóka az csak jó ha szorítanak a ruhák :)

Athiz :) elég hamar bele fogsz hízni abba a nadrágba
kokusz

Íme

Kép
kokusz

Sziasztok!

Köszönjük az együtt érzést :),egyenlőre semmi gond.
bementünk az ambulanciára,ahol bekötötték neki (azt a 10 mm-s felületi sebet :shock: ),meg bekenték valami büdi krémmel.Akkora babája lett,hogy ihaj :).
Viszont kellett neki tetanusz,mert a 3 éves oltás utáni 1 évet túlléptük... Eddig nem is volt gond,de sem a kórházban,sem az ügyeletes patikában nem volt tetanusz injekció :!: :shock:
Szerencsénkre a felnőtt ügyeleten még volt kettő,abból az egyiket megkaptuk és átmentünk a gyerek ügyeletre,ott beadták.Ma meg vadásztam egy gyógyszertárat,ahol éppen még van,és onnan kaptam receptre,amit vihetek vissza az ügyeletre... :? Aztán du megyünk vissza ellenőrzésre.
A háziorvosunk azt mondta,lejelenti az ANTSZnek és 2 hétig figyelik a majmot.Ha valami gond van,akkor veszettség elleni oltás... :(

Egyenlőre itt tartunk :).

Kokusz :)

Ez bizony PÉ volt a javából,hajrá :):)!
Unatkozás valóban nincs :).Csak bírjam :D!

Tontica :)

Ígérem,most már megy a könyv,felcímezve a boríték stb,ma adom is fel :)
Szex mehet,de ne feledd Bali ismerőseit :wink:!

Athiz

Köszi a hiányolást :).
Szt nem volt korai a naci,mert ilyenkor már semmi nem kényelmes :).
Elmaradva,de gratula a kezes-lábashoz :)!
Az biztos,hogy rosszcsontok a fiúk,de azért titeket nem harapott meg majom,ugye? :roll:

Angel

:)
Mst nem vagyok képben,de mintha az rémlene,hogy előbb jött a mensi és már bogyózol? :roll:
Vagy az más volt? :oops:

Na lépek,mert kell a férjemnek a gép :evil: !

Puszi mindenkinek! :)

anyapoc

Kókusz, nagyon szép a görbéd, nagyon drukkolok nektek!
Őszintén megmondom, én lehet, hogy inkább korábbra tenném azt a peteérést, mondjuk kb. a 16. napra! De ez az én saját elképzelésem! :D

Anyapoc, jó kis vadászat ment akkor a szuri miatt! Nem semmi!
Remélem, hogy nem veszett az a dögince, és nem kell még egy szuri a fiadnak! Mostanában nem tartózkodtunk majomközelben szerencsére, így a harapás is elmaradt! :lol:
Vendég

Lanyok, en csak bekukkantok, mert meg mindig uldoznek a rokak es az alommanok.

Viszont, aki ugy erzi csatlakozzon a peticiohoz a szabad dokivalasztas erdekeben:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

Puszi mindenkinek es ezer bocs meg egy anyamedve, de meg csak nemreg ertunk haza a hetvegerol es cseppet hulla vagyok. :oops:

baratodildi

Azert ezt nem allom meg. :oops:

Kokusz:
Hu de franko ez a gorbe!!!!! Drukk, drukk ,drukk!!!

baratodildi

Sziasztok!

Na, itt vagyok en is, mar megint nem tul jo idoszakomba leptem, megint minden bajom van, tenyleg nem tudom mikor leszek mar a regi, szorongok, mintha felnek mindentol, a jovotol, nem tudom mitol. :cry:
Meg nem volt pe-m a ferty szerint, persze meg korai is lenne.

Anyapoc: orulok hogy minden rendben Bolcsuval, nem hiszem hogy az allatkertben veszett allatok lennenk de azert persze nem art figyelni azt a majmot.
Szoval azt mondod hogy mehet majd a mindennapi szex? Nem ugy volt hogy 2 nap kell amire spermak "megernek"?

Angyal: aranyos vagy de ez meg nem eles ciklus, majd a kovetkezo, Apa nagyon edes mar kerdezte a kisfiunktol hogy jatszik-e majd a kistesoval. :D
Teljesen biztos Magaban, hogy majd O engem biztosan teherbeejt karacsonykor. :lol:

Kokusz: irto jo a gorbed, most mar csak sikerul!!! Nagyon izgulok Erted!

Athiz: ugy orulok hogy ugy latszik minden rendben a kis magzatoddal, nekem is rengeteg kismamanadragom volt mar 3 honaposan.

folyt.kov.

KépKép
KépKép
tontica

Kókusz,
naggyon jó a görbe! :)

Anyapoc,
hát már csak nem lesz semmi gond! Nagy drukk Bulcsúnak, hogy jól viselje! :)

Igen, bogyózok :) (na nem, mint a nyulak :mrgreen: ) Már 9 megvolt, de a befejezés nem jön előbbre :?

Tontica,
akkor jövő hónapban lesz nagy a tét! :D Reméljük, több okból is, hogy nem kerül sor levágásra! :wink:
Ja, és egy igazi pasi ne is legyen teszetosza! :wink: Kell ez az önbizalom! :)
angel37

Anyapoc, nem semmi tortúrába telt az oltás megszerzése ... :( Biztos nem lesz semmi gond, az állatkertben azért biztosan folyamatosan nézik az állatokat, persze jobb félni mint megijedni.

Bildi :) köszi szépen. Pihengessél :)

Athiz ... hát képzeld a dokim is azt mondta hogy szerinte is akkortájt lehetett ... még volt barnázás is akkor, ami lehet a peteérés jele is. És a méhnyálkahártyám a 25. napon 13,6 mm volt. Na de nem bízom el magam, csak reménykedek :)

Tontica édes a férjed :) Remélem hamar helyrejön a lelkivilágod is. És köszi a drukkokat :)
kokusz

Hu, Kokusz de jo lenne! Az azt jelentene hogy mar 15. DPO-n vagy! De izgi, nagyon drukkolok!!! Nehogymar ne egyutt babasodjunk!!! (marmint egy honap ide vagy oda nem jelent semmit) :lol:

Angyal: rossz lehet igy "bogyozni" hogy legszivesebben a pokolba kivannad de meglesz az eredmenye meglatod!!! :D Hat, az uramrol mindent lehet mondani csak azt nem hogy tesze-tosza, multkor panaszkodott hogy keveset szexelunk igy most elkezdtem bejelolgetni az akciokat is a gorben hogy bebizonyitsam neki nem hogy keveset de ... :lol: sokszor mar a szivroham kerulget! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Kókusz!
Nagyon jó a görbéd! Mindent bele! :wink:

Anyapoc!
Bulcsúnak mielőbbi gyógyulást. Reméljük,nem lesz semmi gond!
Az állatkertben tuti, ellenőrzik az állatokat.

Tontica! :)
Legyél optimista!

Angel! :wink:
Ti is!
zsazsóka73

Sziasztok!

Úgy látom mindenki nagyon elfoglalt .... :?

Ma feljebb ment a hőm és hátha még feljebb megy és úgy is marad :roll: jujj de jó lenne ...

Nagy gondban vagyok a karácsonyi ajándékokkal. Állandóan ez van, nem tudjuk kitalálni kinek mit vegyünk. Nem akarunk nagy dolgokat csak apróságokat. Már arra is gondoltam, hogy én magam fogok alkotni valamit ... dekupázzsal ...
Csak én vagyok így ezzel? A legnehezebb a pasiknak ajándékot venni. Meg a férjem nagymamájának.
Kép
kokusz

Szia Kókusz, nagyon szép a görbéd, de mondd csak, hová akarsz magasabb hőt?? :shock:
Mucikám, szerintem naggggyyyon babagyanús a dolog! 4 nap múlva akár tesztelhetnél is!

Hú, a kari ajikkal én is így vagyok. Épp ma kérdeztem a fiamat, hogy mi a fenét vegyek apucinak? Elvileg úgy volt, hogy elutazunk karácsonykor pár napra pihizni, és ez lett volna az ajim, hogy befizetek magunknak. Jó régóta gyűjtögettem a pénzecskémet. De olyan húzós árak vannak, és nem tudni, mennyi melója lesz január-februárban, hogy megbeszéltük, inkább gyűjtöm továbbra is. :?
Viszont most törhetem a buksimat, mit vegyek neki. Nem könnyű!

Tegnap elhoztam a leletemet, és csak két pici eltérés van benne. Szerintem semmi komoly! Valami Neutrofil tér el, meg a vizelet PH értéke több egy pindúrpandúrt. Az ellenanyagszűrés és a többi jó lett.

Okr, ha netán erre járnál, írd már le nekünk, hogy mi volt az AFP-vel, bár szerintem jó lett az!
Nekem nagyon alacsony lett anno Szilivel!
Van egy rokonom, aki most 20. hetes terhes, és nagyon rossz lett az AFP-je! Sajna azt nem tudom, mennyi, de mivel 40 elmúlt, csináltak amniocentézist. Remélem, hogy semmi nem lesz!
Vendég

Sziasztok!

Kókusz, nagyon tuti a görbéd :D . Ha az enyém lenne ilyen :shock:

Athiz örülök, hogy rendben vannak a leleteid, ha felrakom megkuksizod a görbém?
Meg persze mások is megnézhetik :D Kép

Kép
Kép
robcsi03

Athiz

Nem tudom :) végülis azzal is megelégednék ha így maradna ...

Na akkor nemcsak én vagyok így az ajndékokkal. Klassz ajándék lett volna ez a pihizés, de tényleg nagyon drága mindenhol.

A leletedben a neutrofil a fehérvérsejtek egy fajtája. Többféle van belőle és ezek aránya változhat időtről időre. Így nem hinném hogy bármi probléma lenne nálad. A vizelet ph-t is sokminden befolyásolja. Örülök, hogy jók az eredményeid :)
kokusz

Kókusz, köszi a megnyugtatást! :)
Görbe ügyben pedig kitartást és hosszú magas hőt kívánok! :lol:

Robcsi, láttam ám a másik topicban is a görbuszodat, szerintem szépen haladsz! Már biztosan kérdeztem, hogy nem lehetett-e inkább a 11. nap körül a peteérésed? Mikor szándékozol tesztelni?
Vendég

Athiz, nagyon drága vagy! :D
Először a ferty is a 12. napra tette, de aztán meggondolta magát, meg igazság szerint a hasam is a 13-14. napon fájdogált.

A múlt hónapban megszivattam magam a korai teszteléssel, úgyhogy most legalább 2 napot kell késnie, hogy teszteljek. Ha egyáltalán eljutok odáig. Tudod a múlt havi görbémre valahogy olyan büszke voltam (első görbe volt), de ez a mostani nem tetszik. Olyan közel vannak az értékek a vonalhoz :cry:
ja, elvileg pénteken nem kell megjönnie. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Anyapoc!
Sajnálom ami Bulcsúval történt.Remélem nem maradtak benne rossz élmények.És persze ezt is,hogy nem lesz szükség további szurira.
Mit kreativoskodsz az ovinak?
Kitartást a vizsgákhoz,meg egyebekhez.Még jó,hogy a karácsonyi ajándékok nagy részét már letuttad.

Kokusz!
Nagyon szépen alakul a görbéd.Mikor szándékozol tesztelni?

Athiz!
Jól értelmeztem,hogy Szilit már beavattátok,hogy nem a Jézuska hozza az ajándékot,vagy félreértettem valamit.?
Örülök,hogy jók lettek az eredményeid.

Zsazsóka!
Sajnálom,hogy sok a munka.
Már nagyon várom azt a tickert,már csak azért is,hogy tudjuk,hol tartasz,és milyen vizsgálatért kell szorítanunk.

Angel!
Gondolom,hogy ez a bogyószedés idegörlő,de a december nagyon hamar el fog repülni.Ilyenkor könnyebben elterelődik az ember figyelme,hisz van dolog elég.

Tontica!
Akinek ennyire magabiztos párja van,annak nem szabad maga alatt lennie.Hisz már csak ez a ciklus van hátra,és utána teljes gőzzel rákapcsolhattok.És ahogy ismerlek,szerintem már az első hónapban össze fog jönni.Úgyhogy fel a fejjel :D

B.Ildi!
Nyugtasd magad azzal,hogy hamarosan elmúlik ez az álomkóros rosszullétes időszak,és valóban élvezetes lesz a terhesség :)

Rólunk annyit,hogy sajna újabb injekció kúra vár rám,mert még mindig rosszak a véreredményeim.De igazából nem is számítottam másra.De még mindig inkább ez,minthogy vért kelljen kapnom szülés után.+Pénteken megyünk először NST-re,már kíváncsian várom.
Egy kérdésem lenne.Tud valaki segíteni abban,hogy hogyan kell inni a málnalevél teát?Ha jól tudom, a héten kellene elkezdenem.

KépKép
takido

Robcsi, akkor drukkolok nagyon péntekre, nehogy megjöjjön! :wink:

Takido, a málnalevélteát 1 hónappal a szülés előtt kell elkezdeni inni, napi egy csészével. Szóval holnaptól nyugodtan ihatod. Gratula a 36. héthez! :D Sajnálom a rossz véreredményt, és hogy szurizni kell továbbra is! :cry:

Igazából azt mondjuk Szilinek, hogy a Jézuska hozza az ajándékokat, csak úgy kérdezzük, hogy "Mit szeretnél, mit hozzon neked a Jézuska?" Hát elég érdekes, de jobb tudni, mit szeretne. Bár én úgy vagyok vele, hogy szinte mindennek tud örülni szerencsére! Aranyos gyerkőc! :) Azt meg, hogy én mit vegyek apának karácsonyra ha erre gondoltál, szerintem úgy sem érti még meg. Persze lehet, hogy mégis, de mindegy. Úgyis csak vele tudom megvenni az ajándékot az apjának, akkor meg már csak nem mondom neki, hogy igazából a Jézuska hozza apának is. :shock: Kacifántos dolgok ezek :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Jo reggelt!

Mizujs? Nekem valoszinu tegnap volt pe-m mert elegge folment,holnap biztos bejeloli majd a ferty.

Kokusz: ma mi a helyzet? Nagyon kivancsi vagyok am!

Athiz: en Thomas gozmozdonyt rendeltem a fiamnak mert imadja.

Takido: Sajnalom, de mi a franctol rossz a vereredmenyed? Mar csak 5 het, az mar semmi! Kitartas!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Takido, sajnálom hogy még mindig kell szuri, persze abban igazad van hogy még mindig jobb mint ha vért el kapjál. Tesztelni nem tudom mikor fogok .... szerintem kivárom hog mgjön e vg sem és ha nem jön meg akkor tesztelek.

Athiz jó hogy a gyekőc mindennek tud örülni. :) És hát érdekes dolog ez a gerekeknél ... Jézuska meg Mikulás ....

Tontica :) aranyos vagy. Drukkolok neked a pé-hez ... Nekem ma reggel is 37,1 volt a hőm ... jó egyenes a görbém :lol:
kokusz

robcsi:
nem ertem mi nem teszik agorbedben. :shock: Tok jo!!! Megy szepen felfele a vege!

Kokusz:
Neked is klassz a gorbed! Nagyon nagyon szurkolok!

takido:
Sajnalom a szurikat. Ezek mire kellenek pontosan? Szerintem kezdheted inni a teat lassan. Nekem is van mar, alig varom, hogy ihassam :D

Athiz:
Gratula a jo verkephez. ilyenkor minden apro dolog akkora jelentoseggel bir es ugy meg tud nyugtatni. :lol: A mult heten kaptam en is meg es ugy orultem neki! :P

baratodildi

Sziasztok!

Kókusz annyira szurkolok neked!

Baratodildi nem tudom miért nem tetszik, csak úgy! :D Ma már nem ment feljebb, viszont esett 1 tizedet :cry: Ja, az nem tetszik benne, hogy nagyon magasan van az átlagvonal és az értékek meg nagyon közel vannak a vonalhoz.

Kép
Kép
robcsi03

Kokusz!
Nagyon bíztató a görbéd! Drukk neked!

Takido!
A tickert megcsinálom.... :oops:
Holnap lesz az első orvoshoz - menetelem. Kíváncsi vagyok!
zsazsóka73

Kókusz, nagyon szorítok neked, szerintem nagyon esélyes vagy! :wink:

Tontikám, én is szerettem volna Thomast rendelni bébimnek, csak Ancsa megmutatta, mennyire pici. Hát még meggondolom.

Ildi, én is örültem, mint majom a farkának. Tulajdonképpen teljesen nyugis vagyok mostanában, nem érzem, hogy baj lenne a pici babóval, remélem így is van. Egy dolog aggaszt, az, hogy állandó savanyú szájízem van még mindig. Iszonyat! Remélem, most már ez is hamarosan elmúlik! :roll:

Robcsi, egy tized az nem tized! :lol: És az ne aggasszon, hogy közel van a vonalhoz az érték, láttam én olyan babás görbét, ahol szinte egyvonalban voltak az értékek és a vonal. Hidd el, nem jelent semmit! :wink:

Zsazsó, nagyon drukkolok a holnaphoz! Gondolom lesz UH is! Kérhetünk képet? A tickert is már nagyon várom! :)
Vendég

Athiz: milyen kicsi? En nem is figyeltem a meretet amikor megrendeltem, na nem baj igy is tetszeni fog Neki.

Kepzeljetek a fiam megtanult cuppanos puszit adni es annyira tetszik Neki hogy egesz nap csak csokolgat en meg elvezem nagyon! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, kb. akkora, mint egy toll. Majd privibe átküldöm neked, amit Ancsa küldött képet róla. Sajna a honlapon nincs feltűntetve, hogy mekkorák a járgányok. :?

Elhiszem, hogy élvezed a cuppantósokat, én imádom, amikor a fiam puszil engem. Olyankor boldogság tölti el a szívemet! :D
Vendég

Jo reggelt! :D

Nezzetek Csajok mekkorat ugrott a hom, majdnem lefejelte a plafont. :lol:
Kép

Athiz: koszi a kepet, nem baj a fiam igy is imadni fogja meg amugy is van Neki ilyen kicsi magneses vonatja es mindig azzal jatszik, igaz nem Thomas de O elnevezte annak. :lol:

Kokusz???

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, egyre szebbek a hőid! Olyan kár, hogy még nem élesben megy! :? Tuti befutó lenne!

Többiek, írjatok! Különben nekiállok sírva panaszkodni, hátha megint fellendül tőle ez a topic! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tontica tényleg jól felugrott! 1 hónap múlva már lehet izgulni érted is :D

Athiz mikor is lesz a következő dokilátogatásod? Örülök, hogy mostanában nyugisabb vagy, és holnapután 10 hetes :) Hogy megy az idő, most teszteltél és lassan vége az első trimeszternek (amit gondolom nem bánsz különösebben) :D

megmutisom én is a görbém
Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tegnap írtam egy nagyot,de elszállt :?:?...

Majd még jövök :)!

Pussz!

anyapoc

Sziasztok!

Tontica, szép a görbe :)

Nekem fáj egy picit a hasam .... és tegnap este 10-kor főztem egy levest mert nagon megkívántam ... persze próbálok nem messzemenő következtetéseket levonni.

Kép
kokusz

Robcsi, tényleg nem bánom, ha már vége az első rosszullévős időszaknak! Csak már ott tartanék! :D Meg végre abbahagyhatnám az Utrozást, nem túlzottan kedvelem. :?
Legközelebb 19-én lesz UH, és csak januárban megyek a dokihoz.
Hétfőn meg megyek a védőnőhöz délre. Akkor kapok könyvecskét is! :D
A görbéd nagyon szép!!! Óriási drukk+++++++++++++++++++++

Anyapoc, sajnálom, hogy elszállt a szöveg, attól én is gutaütést tudok kapni! :evil: Írj, ha tudsz!

Kókusz, azta, nagyon szép görbusz, és már csak 4 nap, hogy végre tesztelj! Én már hamarabb megtenném, mondjuk holnap reggel! Főleg, ha hamarabb volt a pé-d, ahogyan én+a dokid is mondta! :wink:

Figyuzzatok! Ez nem vicc, ma reggel félig hason feküdtem, nekem már csak úgy kényelmes, és annyira ficergett a bébim, hogy éreztem!!! Olyan jó érzés volt! És hihetetlen! Olyan volt, mintha bukfencezett volna! :lol:
Vendég

Athiz

Tök jó hogy már kiskönyved is lesz :) Biztosan fantasztikus érzés amikor mocorog a pocidban valaki ....
Nem merek tesztelni :) tudom hülyén hangzik .... végülis ha nem máskor 4 napon belül kiderül úgyis hogy mivan ....
kokusz

Athiz köszi a drukkokat, rámférnek :D
Szerintem ha a hasadon feküdtél simán érezhetted a babót. :)

Kókusz tényleg isteni a görbéd, de teljesen megértelek, hogy nem tesztelsz. Nekem elvileg holnap kell nem megjönnie, de ha így is lesz, akkor is kivárom a vasárnapot.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Neked ma van a 14. dpo-d ... vag a luteális fázisod hosszabb szokott lenni?
kokusz

Kókusz 28-29 naposak a ciklusaim és 14-15 napos a luteális fázis. Azért írtam ha holnap elkerülne Miki, akkor már esetleg reménykedhetnék :D

Kép
Kép
robcsi03

Értem :) akkor szurkoláshegyek :) Neked van valami tüneted?
kokusz

Kókusz minden ami létezik :D , de próbálom leállítani magam, hogy csak én produkálom.

Inkább úgy vagyok vele, hogy meg fog jönni és ha nem akkor nagy lesz az öröm, ha meg megjön, akkor nem fogok akkorát koppanni. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?