Szép jó reggelt!
Boldog 7. hónapfordulót kívánok én is Szandi babának!
Márti!
Tök jó, hogy ennyit aludtatok, gondolom ezt azért meg tudnád szokni, mégha párszor kellett is kelni éjjel.
Jó kis program, majd mesélj!
Edit!
Jól összesűrűsödtek a teendőid. De reméljük most már lassan a végére érsz, és akkor többet tudsz ide is jönni! Örülök, hogy túl vagytok a betegségen! A vendégek hétvégén Virágot jönnek köszönteni?
Évi!
Háát, akkor nem úsztátok meg olcsón a dolgot. Tényleg nem jó, hogy pont az ünnepek előtt romlott el, várhatott volna januárig, ha már el akart romlani.
Köszi a párnás-pelusos tapasztalatokat, akkor továbbra sem tudom, hogy mi legyen. Persze ez nem olyan nagy gond, csak eszembejutott. Azért majd ha szembejön velünk egy olyan lapos párna (ill. kettő), azért lehet kipróbáljuk.
A mi éjszakánk nem volt valami fényes. Marci először 11 körül ébredt, akkor pár perc alatt visszaaltattam. Aztán 2-kor sírt megint, na akkor már apa segítségét is igénybe vettem, végül ő altatta el, de akkor már fél 4 is elmúlt. Evett is éjjel, de persze reggel is ő ébreszti a bandát az éjjeli huligánkodásától függetlenül, bár ma csak 1/4 8-kor. Már ettek, és most megy a játék.
Reggelente a hordozóban szokták kapni a kaját, meg néha napközben Marci abban kapja a teát, és el is alszik, ha már álmos. Pár napja kimászik belőle.
Tegnap reggel is, ülnek a hordozóban, esznek, egyszer csak hallom, hogy megy a nagy röhögés. Bementem, hogy visszaadjam nekik a cumisüveget, erre látom, hogy Marci a Flóra hordozójánál térdel és szórakoztatja a tesót. Komolyan, néha úgy érzem, hogy egy percre sem hagyhatom magára, mert mindig rosszban sántikál.
De legalább életrevaló gyerek.