Új privát üzeneted érkezett!

Szezso
De figyelmetlen vagyok :oops:
Drukk holnapra +++++++++++++ Fájdalommentes HSG-t kívánok :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Én is akkor voltam!

Kata! Tesód elért végre? Látom a karácsonyi hangulatod nem hagyott alább!

Kép
bettike
Eger

Nem jó itthon egyedül :cry:

Kép
gaby25

Bettike, elért!

Hátha karácsonyi baba lesz! 27 nap múlva dec. 25-e lesz!! Van még remény

Kép
kata05

Bettike, Kata, Gaby: köszi a drukkokat holnapra :lol:
Meg persze Mindenkinek!!! Próbálok nyugodt lenni, de amúgy tiszta ideg vagyok....

Most megyek, lepihenek, holnap jelentkezem :wink:

Jó éjt Mindenkinek!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="zsebi_baba"]S írta:zsebi_babaziasztok!
Ceniko! Emlékszem rád a "Gyermekét egyedül nevelő szülő " topicból. Én 2004 őszén jártam arra. Örülök, hogy azóta neked is rendbejött az életed! Az első gyerekkel én is toxémiás voltam, de szerencsére csak az utolsó napokban, és természetes úton tudtam szülni, ami azért toxémia esetén nem nagyon szokott összejönni. Te császárral szültél?

Zesbi: Köszi édes vagy :) Én is simán szültem (szerencsére :) ), bár ez elsősorban a szerencsén múlott és azon, hogy spontán beindult és éjjel :) ! Óriási mákom volt és iszonyat gyorsan jött a bébi, már rohadtul nem érezte jól bent magát :cry: De a lényeg, hogy már kint van és a kisebb gondoktól eltekintve jól van! :wink: És remélem háromaska is jól lesz....... :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szezso: Drukkolok holnapra :wink: ++++++++++++++++++++ Gilbert akármi?? Bakker mennyi minden kórság van, nemisigaz :( :shock: :evil: Doki mit mond ezzel kapcsolatban???

Kata: sajnálom :( Pedig én szenttül hittem abban, hogy sikerülni fog...

Gaby: Foggalmuk sincs az orvosoknak, hogy egyáltalán mitől alakul ki a toxémia, meg hogy mekkora az esély arra, hogy köv terhességnél megismétlődik-e....... Ahány dokit megkérdeztem ezzel kapcsolatban, mind mást mondott. Sztem nem tudják csak találgatnak! Elsőkörben belgyógyászati kivizsgálást javalottak, ami szeptemberben megtörtént, és mindent rendben találtak velem! Aztán most reménykedünk, hogy nem lesz semmi gond a törpitörpicsekkel! :wink: :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Áfi: Nekem is nagyon bejön az alkotásod, ügyike vagy :)

Anyacoca: Hogy vagytok? :lol: Te még nem tudod de én már igen, ott röfög egy kismalac a tested bölcsőjében :wink:

Szilcsi: itt is +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocs h nem írom mindenkinek, de ma extra tartalmas napunk volt alig voltunk itthon :lol: Minnyá beájulok...........
Pusz jóccaka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Röff!

...most még Miki játszik a cápákkal...bárcsak fordítva lenne!
Kép

Szezso!
Szorítok nagyon! Minden o.k. lesz!

...tudom, hogy azt fogjátok írni, hogy "beágyazódási esés"!
Mert az is!!! Kép
Hajrá Kép -m!
Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt

Kép

Érdekes, a menzesz elején 37 volt, odáig fel kéne mennie, nem?

Zöldi
Reményteljes a görbéd :D drukk ++++++++++++++++++
Azok a cápák delfinek :lol: :lol: :lol: Velük én is játszanék :D

Ceniko
Drukkolok, hogy a mostani terhességednél minden rendben menjen ++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Nem ér észrevenni, hogy nem is cápák! Brrrr!
Látom, figyeltek... Ötös!

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van, én nyomom az ágyat és dögrováson vagyok! :shock: :? :cry:

Szezso nagy drukk mára, meglátod, hogy minden rendben lesz!

Szilcsi+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zöldi, még jó, hogy beágyazódás esés a görbéd! :)

Tényleg lányok, nemsokára itt a Karácsony! :) Hogy elment ez az év is! Apa mondta, hogy tök furi, hogy már hárman ünnepeljük a karácsonyt, bár most a betegség miatt, nagyon megvagyok ijedve, hogy a babónak ne legyen semmi baja! :( Szorítsatok egy picit! :cry:

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Szezso mennek a drukkok!

Coca ez tényleg beágyazódási esés! És felőlem megzabálhatnák a Mikit az álcápák. :D

Kata mostanában alig írsz! Tegnap is igen nyúlfarknyi voltál :(

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Lányok!
A tábla

Kép

Kata! :(

Eliza! Meggyógyulsz hamar meglátod és a babának nem lesz semmit baja!!!

Áfi! Ügyi vagy :)

Szilcsi! Már tűkön ülök!!!!!!!!

Coca! Szép esés, szép görbe, szép baba lesz :)
sonjus

Sziasztok!

Szilcsi????????????????

Robcsi! Mondtam én, hogy zebrát látok!!! :wink: Jó lesz az!

Eliza! ++++++++++
És gyors jobbulást!

Sonjus! Egyre jobb ez a tábla! :lol:

Szezso!++++++++++++++++++++++++++++++
Aztán gyorsan gyere beszámolni!

Coca! Akkor én már nem is írom le, hogy az mi, mert már le is írtad! :lol:
Izgulok értetek! :wink:
Ja és ha már ilyet estél, akkor holnapra, vagy holnaputánra nekem is átküldhetnéd az esést! Előre is köszi!

Tetszik a görbém! Biztos hülye vagyok, de egyre többet nézegetem! :lol: Görbe

Robcsi megezelőzött! De én is jelezni akartam Kata, hogy igen csak eltűntél mostanság!!! :evil:

Gaby! A lényeg, hogy a vonal fölött legyen! És ott van!

Kép
bettike
Eger

Bettike tényleg szép a görbéd, ilyen görbét én is szívesen nézegetnék, bár azt se bánnám, ha ez a kis nyomi lenne az utolsó :D

Szilcsi én is kíváncsi vagyok teszteltél?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Ja azt elfeljtettem, hogy de csak a második része tetszik! Én amúgy olyat szeretnék (szerettem volna), amilyen a tied hogy az első része a vonal alatt, a második meg vonal felett! De nekem is jó lesz ez utolsónak! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szezsó!

Drukk az átjárhatóságihoz +++++++++++++++++++++++++
Gyere és meséld el mi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sonjus

Bettike
Szépen felment a hőd :) Igazad van, az enyém is vonal felett van, csak olyan cikkcakkos lett :?

Liza
Jobbulást, babónak biztos meg sem kottyan ez a nátha, ne aggódj :wink:

Robcsi
Nem is nyomi a te görbéd :shock: Ebből még zebra is lehet :wink:

Kata
Most biztos nincs kedved nagyon társalogni :( De decemberben tuti sikerül a baba :wink:

Kép
gaby25

sziasztok.

szilcsi??

szezso nagyon drukolok.

Kép
monyoka

Szilcsi nincs benne a táblában :shock:

Kép
gaby25

lanyok kivagyok.lehet csuszik a hormonom :cry: :cry: :cry:
pont unnepekre jonnek ki a verveteles datumok :cry:

Kép
monyoka

Monyoka :( Új év, új esélyek :wink: Fel a fejjel

Kép
gaby25

gaby kosz.
azert meg remenykedem bar attol tartok a doki azt fogja mondani hogy unnepek utan jobb lesz.
ugy rakeszultem mar.
talan ha most lenne pem akkor....talan akkor megoldhato lenne

Kép
monyoka

Monyoka így mennyit csúsznál? Nagyon sajnállak, az már pár napos csúszással nem jó ugye? :cry: :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Monyóka,
sajnálom :( én is hasonló cipőben járok, a hétvégére várom a mensim és ezen felbuzdulva ma délelött betelefonáltam hátha kihullott valaki a decemberi lombikosok közül és beférek a helyére... hát sajnos nem, se dec. se januárban nincs üresedés, és az asszisztensnő szegény mondta hogy már áprilisra oszt időpontot!!! :shock: Úgy tűnik marad a február, de azért a januári mensi közeledtével is bepróbálkozom... :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Szezso! Mennek a drukkok, sokat gondolok rád!

Zöldi! Mi a manó lenne az, ha nem beágyazódási esés? :lol:

Monyóka! Neked legyen úgy, ahogyan szeretnéd!

Eliza! Jobbulást!

Robcsi! Szééép!

Bettike! A tiéd is!

Szilcsi?

Tegnap nem is adventi koszorút csináltam, hanem naptárat :roll: :oops: Itt van, egyetlen zsákocskát tettem csak neki, mert 24-et nem varrtam :oops: . A kölyök pólójának az elejéből van a zsák :wink: Bár nem pont ilyet terveztem, de ez lett...
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

A drukkok ideértek, nagyon - nagyon hálás vagyok érte! Nélkületek biztos nem ment volna ilyen simán ez az átjárhatósági :wink:

A doki már előre lesokkolt, hogy ha nem megy a gumikatéteres módszerrel, akkor sokkal jobban fog fájni. Jól ellazultam, és csak azt hallottam, hogy a doki azt mondja, nagyszerű, na ekkor tudtam már, hogy benn van a katéter. Két erősebb mensi-szerű görcsöm volt, és kész. Most egy kicsit fájogat a hasam, de nem vészes, gyógyszerrel kibírom...

Ja, és az eredmény: mindkét oldal átjárható, a jobbon tök hamar átment a kontrasztanyag, a balon lassabban, de ott is átment minden.

Szóval, Coca, szerintem diplomázhatnál boszsorkányságból :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

ha most lenne pe-m akkor az elso vervetel(3napi)dec 17 az jo,a masodik vervetel(21 napi)jan 1-2 a az ma nem jo :cry:
ha kesik a pem, akkor az elso vervetel karacsony kornyeke az nem jo a masodik vervetel az jan 9 az jo.
ha kozbe van vervetel az nem jo mert ket unnep koze esik.
ha sokat csuszik a pem az megint nem jo mert a masodik vervetel szerb karacsony kornyekere esik :cry:
szoval szerintem lottek az egesznek.
azert valamelyik nap bemegyek es megkerdezem hogy melyik napokon nem dolgoznak.privatul megyek lehet hogy azoknak mas a munkarend vagy mittom en.

Kép
monyoka

Szirom
Nagyon ügyi vagy, jól néz ki :)

Kép
gaby25

szezso ez szuper hir:)

afi sajnalom .a te eseted sokkal rosszabb mint az enyem,de tudod mindenkinek a sajat baja faj.

szirom nagyon szepet alkottal.

Kép
monyoka

Hűha Monyka, ezt aztán jól kikalkuláltad :shock:

Kép
gaby25

Monyóka: nekem nem a 21., hanem a 24. napon vettek vért. Úgyhogy pár nap csúszás belefér. Ráadásul én nem is egy ciklusban tudtam le a két vérvételt. Először elmentem a 24. napira, aztán rá egy hétre a 3. napira, a köv. ciklusban. A doki azt mondta, nincs jelentősége, hogy egy ciklusban van-e a kettő. Szerintem így könnyebb lenne leszervezni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Nagyon jó eredményhez gratula :D

Áfi
Reméljük csak sikerül hamarabb összehozni :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Ma végre behúzta a ferty a pé napját. Ebben a hónapban hőmérőztem először, de legalább mostmár tudom, hogy van pé! :)
Mostmár csak azt nem értem, hogy a múlt hónapban miért nem jött össze, pedig akkor a legoptimálisabb napokon voltunk együtt élesben (márha feltételezzük, hogy a múlt hónapban is ua. napon volt a pé., mint ebben a hónapban) Persze tudom, millió oka lehet:(((
zsebi_baba

Szezso örülök neki, hogy minden simán ment és jó eredmények születtek. Erre számítottam :D

Szirom nagyon szép lett a naptár. Miket fogsz bele tenni?

Monyoka azért remélem megoldódik a dolog. :wink:

Kép
Kép
robcsi03

szezso ez jooo:)ha sikerulne igy megbeszelnem a dokival az csucs lenne.hetfon megyek hozza(remelem)akkor leszek a 20 ik cn en.
ja es miven akkor ha olyan ciklusban nezik a hormonokat amikor nincs pe?az gaz?

Kép
monyoka

Szezso! HHHHUUURRRRÁÁÁÁÁ! Na ezt vártuk! :lol:

Monyoka! Drukkolok! Biztos sikerülni fog még most megbeszélni úgy, hogy pont jó legyen! :wink:

Szirom! Köszi! Ügyi vagy! :lol:

Zsebi_baba! Nem akarlak elkeseríteni, de attól, hogy a ferty bejelölte a pé-t nem biztos, hogy volt is! Ne erre alapozz, ez csak segítség! Éreztél valamit akkor, mikorra beírta? Ha a legjobb napokon voltatok együtt és minden stimmel, akkor is csak kb 25% esélye van, hogy lesz babó, szóval a múlt hónapban lehetett ez is ok. Szerintem csak akkor van minden hónapban ugyanakkor pé, ha óraműpontossággal működsz! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát sziasztok!

Zöldcoca! Szép a görbe nagyon, ez bizony erősen beágyazódásnak tűnik!!! :lol:

Eliza! Jobbulást!

Szezso! Örülök, hogy minden rendben!!! :D

Szilcsi! Robcsi! :D Teszt?

Bettike! :P

Szirom! Nagyon ügyes vagy! :)
snufi

A görbém lemaradt:

Kép

Elvileg holnap lesz pé.-em,...
Hihetetlen! Az 5. patikában sikerült LH tesztet vennem. Ez a vidék, ... Márkája Romed. Hallott valamelyikőtök róla? :? Akciós volt, az 5 LH teszthez adtak egy terhességi tesztet ajándékba. :)
snufi

Snufi én ha minden rendben megy, akkor is csak vasárnap fogok tesztelni. Húúúúú, de soká van az még :shock:

Kép
Kép
robcsi03

én mos görcsölök :? :shock: :roll:

Kép
gaby25

Bettike! Voltak jelek, vasárnap volt két csíkos az LH teszt, páfrányos a PG53, szúrkált a hasam. A ferty hétfőre húzta a pé-t.Sajnos vasárnap nem tudtunk együtt lenni, csak hétfőn, de ez elvileg még lehet jó, nem?
Tudom, hogy ezer ok lehet, és persze nem vagyok óramű pontosságú, bár elég szabályosak a ciklusaim. De legalább azt tudom, hogy nagy valószínűséggel van pé-m:))) Ez már fél siker:))
zsebi_baba

Ja így már mindjárt más! És akkor bocsi! :oops: :lol: És szombaton éltetek házas életet? (Ahogy a dokim kérdezné!) Mert az jobb szerintem, mint a hétfő! Persze az sem késő még!

Kép
bettike
Eger

snufi.mi romed markaju ovszert hasznaltunk annak idejen,az megbizhato volt.
nalunk meg egyaltalan nem lehet kapni lh-t,csak lesnek a patikakba hogy az meg mi.

Kép
monyoka

Lyukasóra!

Töt jókat olvastam, király mindenki - csak szegény hormonosok csúsznak :cry:

Nem nagyon bírok írni, mert kíváncsi kollégáim vizslató szemei pásztázzák atávolból sandítva a monitort.

Kép
zölddisznó

Megvolt a genetikai vizsgálat (AFP-s vérvétel). Kb. 2 hét múlva lesz eredmény. Remélem nem sütik ki, hogy Down-kóros. :lol:

Kismamik!

Karácsonyfára raktok valami jelképes babára emlékeztető kis tárgyat? pl. kiscipőket? Átnézek az Árkádba, hátha kapok valamit. Na meg veszek egy üres dvd-t (kismama-jógát másoltatok át). Holnap megyek kismamikkal talizni, fagyizunk egy nagyot.
Ma délután meg elnézünk a férjemmel a Brendonba. (babaáruház) Mondjuk még csak nézegetünk, de irtó jó lesz!

Sonjus!

Nagyon szép lett a táblázat!

Mihamarabbi babás örömöket kívánok mindenkinek!

Kép
babancs

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen a rengeteg jobbulás hozzászólást! Én is remélem, hogy nem lesz Dominak semmi baja! :(

Most megyek le a szembe lévő boltba sok gyümit, meg valami gyümölcslevet venni......és tényleg fekszem állanódan, remélem minnél előbb rendbe jövök! :(

Szezso, hatalmas gratula, akkor most leesett egy nagy kő a szívedről! :)

Kép
elizabeth25

Ja Sonjus, a tábla nagyon király, baromi ügyes vagy! :)

Kép
elizabeth25

Zöldi! Egy szakmai kérdés! Á nem! Inkább csak kíváncsiság! Az eddigi görbéidnél volt beágyazódási esés?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Suttyomhelyzetjelentés:

Köszönöm az értem való aggódást és drukkokat, de sajna ma reggel 36.4 lett a hőm, így nem teszteltem. Bár miki még nincs, de szerintem ez már nem jelent semmmit, ma úgyis megtalál vagy holnap.
Ez van, ajd szilveszterkor tesztelek nektek egy kétcsíkosat! :lol:
Lépnem kell, meló van ezermillió, este viszont bulizni megyünk apával, holnap meg koncertre megyek a barátnőmékkel, szombaton meg szülinapozni a barátokhoz. :lol:
Majd jól berugok, :lol: :lol: még utoljára.
Szép napot! :wink:

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?