Sziasztok!
Kepzeljetek, tegnap este (5-9) voltam zulleni, munkahelyi tekepartin, teljes 4 orat is sikerult tavollennem
Igza, orankent telefonaltam, mi ujsag. Bevallom, Apat jobban feltettem, mint Leanyt
Elso hivaskor setalni voltak, mert nem igazan birt vele, elso 10 percet allitolag a kocsiban is vegiguvoltotte, aztan mikor epp hazaindultak volna, elaludt
Masodik telefonalaskor kajan epp tul voltak, szep volt a vilag, harmadiknal epp a "cipelos" stadiumnal tartottak, a "babakocsi tologatas a lakasban" c. fejezeten mar tul, az nem jott be
A negyedik hivast nem en kezdemenyeztem, hanem Apa, hogy jo lenne, ha hazamennek, mert uvolt a gyerek /a faradtsagtol/, de elaludni nem bir. Igy hazamentem. Bar igazsaghoz hozzatartozik, hogy a sok cigifustbol, a baromi hangos /es altalam utalt/ lakodalmas zenebol, nomeg az absztinenciabol amugyis kezdtem besokallni
Hazaertem, gyors atvedles, ket perc cici, es aludt a csemete, mint kisangyal. Apa meg mondta, hat igy konnyu
Ahogy elneztem, az idegosszeomlas hataran allt kb
Jelentem, neha sikerul a hatrafordulas is, ugyhogy remenykedem, lassan vege a megprobaltatasaimnak
Viszont a ulesbehuzas, forgolodas miatt ideje leeresztenunk a kisagyat, nehogy kipottyanjon belole.
Pemeske!
En ugy tudom, hogy a "tuleteteskor" feher darabkak, vagyis emesztetlen tejcsik vannak a szekletben. Nalunk mondjuk 2 egyforma meg sose volt, se szinben, se allagban, a doki szerint anyatejes babaknal az Anya kajalasatol fugg, ezert mindig mas. Nyalkasrol egy "elmenyem" van, amikor Reka nathas volt, es soroltam a tuneteket, akkor vetette kozbe a doki, hogy nyalkas a szeklet ugye... Nekem mindig azt mondja, hogy ha "budos", eltero szagu akkor figyeljek, meg a zold szin miatt se, es elso a lazmeres ilyenkor, mert a babak azzal jelzik, ha baj van.
Ja es nekunk is volt egy idoszak, amikor szopi kozben feszengett. Nekunk az volt a megoldas, hogy felidoben bufiztettem, jottek is rendesen
Szerintem a gyumolcsle csak ront a helyzeten, nehezebben emeszti meg vagy meg is hajtja.
Reka 5 honapos, de meg mindig atlag 3 orankent eszik. Sot, rontja az atlagot az esti 5-9 orai idoszak, mert akkor 1-2 orankent, nyugossegtol, kialvatlansagtol fuggoen
Ejjel nem ebred fel, de teljesen magatol alakitotta, szerintem nem szabad eroszakosan beleavatkozni a sajat ritmusaba. Mondjuk, ezt az oraatallitas miatti hajnali 1/2 5-os kelesnel nehezen allom meg en is, morgok eleget
Petra,
nalunk heti 10 dkh hizas van csak, 20 dkg tan egyszer volt, biztos kaka elott
Sot, volt olyan ketszer is, hogy nem hizott semmit egy heten. Mondjuk epp a minap merettem le egy teli pelusat is, kivancsisagbol, hat majdnem 20 dkg volt
Pedig max 3 orankent cserelem, nem egynapi termes volt.
Szerintem ha kov. heten sem hizik, akkor kerdezz ra a dokinal, addig nem erdemes aggodnod rajta. Petra kis sullyal szuletett egyebkent?
Ez a "mire kitapasztalom, megvaltozik" ismeros, ugylatszik eletkori sajatossag
Na ennyi, kilocsogtam magam
-Afonya