Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csibe!

Gábor egyszerűen csodaszép, és formás, ennivaló kispasi :) Büszkék lehettek rá!

Fleur!

A szurkálás az jó jel is lehet, de tényleg próbáld elterelni a gondolataidat :) Ha megy :lol: Nekem nem ment :) Hajrá! Azért gondolom a kisfiú(k)nak is örülnétek :)

Niki!

Drukk, hogy a kis Zazi mielőbb túl legyen ezen a hasfájáson! Állítólag a gyorsan gyarapodó babák szinte mindig hasfájósak, de ez gondolom egy cseppet sem vigasztal :( Simi a kis pocijára!

Anikó!

De jó, hogy jöttél! Mit kaptál el a kórházban? Remélem gyorsan elmúlik! Hogy vagy? És a kis tündér?

Nárcisz!

Lehet, hogy akkor a télapó hozza a csajokat?

Képzeljétek, a mai nap egész különleges nekünk :) A Dóri ma épp 39 hetes (és kerek 9 hónapos), éppen ma van a napja, hogy ugyanannyi időt töltött a hasamban, mint kívül :) Ez olyan tipikus "csaknekünkünnep" :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Narcisz!

Szoritok Nektek, hogy minel kesöbb akarjanak kibujni a picikek! Köszönöm, vigyazunk nagyon nem csinal semmi megeröltetöt. Igen, jövö het hetfön megyünk a Kaaliba. Visszük az összes leleteinket aztan meglatjuk mit mondanak.

Csibe!

Gyönyörü szep kisfiu Gabor! Nagyon jok a kepek!

Virag!

Mindenekelött nagyon sok boldogsagot kivanok nevnapod alkalmabol igy utolag is!
Hat igen, eleg nehez volt beadni a szurit, de tudtam, hogy muszaj. Amugy csak ketszer adtam be en, es most mar nem is kell neki adni. De az elsö az szörnyü volt. Nem döftem bele a husba, mert feltem, hogy fajni fog neki, hanem nyomtam lefele a tüt aztan egyszer csak beleszaladt. Igy persze meg rosszabb volt. Masnap viszont mar sokkal ügyesebb voltam.
Nagyon szoritok, hogy babas legy!

Aniko!

Nagyon örülök, hogy hallok felöled, viszont sajnalom, hogy ennyi megprobaltatason kell keresztülmenned! Kivanom a legjobbakat!
Es Te is hianyoztal am nekünk!
Ja, es nekem ma 10. cn. köszike!

Evi!

Hat ez aranyos! Akkor nagyon boldog ‘csaknektekünnepet’ kivanok!

Angie!

Jol vagy Angie?

Es Te Brillmama?

Junko!

Mi ujsag Veled? Mikor mentek vissza a Kaaliba?

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Anikó!

De jó végre újra itthon és itt látni!!!

Remélem, babóca is jól van, Róla nem is írtál!!!

Fránya gombának vagy bármi más korókozónak pedig tünés a tájadról, de gyorsan!!! :twisted:

Csibe!

Gáborka nagyn aranyos!!!

Lehet, hogy most kinevettek, vagy rögtön pedofílnek tartotok, de a fiúbébik kis (bár a méretükhz képest inkább nagy) zacsija olyan édes!

Narco!

Köszi, jól vagyunk! Pöttöm néha sokat, néha kevesebbet mozog. Szerintem a néhány napos sok mozgást piheni ki, a következő napok kisebb mozgásaiban.

Szombat este végre apának is sikerült elkapni egy rúgást!!!

Lányok hogy vannak? Menetfelszerelésed kész van már?

Évi!

Dórinak boldog 9 hónapos kintlévőségi hófordulót!

Tényleg érdekes, hogy mostmár több ideje van kint, mint amennyit odabent töltött!!!

Én is szeretem az ilyen "csinált" ünnepeket! A féléves szülinapomról még most is megemlékezem. Gyerekként volt az egyik szekrényen egy mérce, amire fél évente felvésődött a mgasságom, innen maradt meg a "félévesszülinap" megemlékezésének időpontja. Apával is megemlékezünk a feledik évfordulónkról.

kacsa14
 
 

 
 

Sziasztok!

Csibe!
Gáborka nagyon helyes kispasi!Jól vagytok?

Anikó!
De jó, hogy már itthon vagy!!!Pihizzél sokat!Kórokozókat küldd vissza a feladónak :twisted:
Gyöngyszemetek hopgy van?Érzed már a mozgásait?Kisfiad?

Évi!
De jó, nem vagyok egyedül az ilyesmi számolgatásban!Én is szoktam az ilyesmit figyelni :lol: .Ez azért egy tortát megérdemel, nemde? :wink:

Nárcisz!
Rákérdeztem azért én is a dokinál az előtejre, és azt mondta, no para, ez normális, ha nagyon sok lenne, tegyek be egy betétet.Hát annyi nincs.

Rolly, Monyó, Csheni, Unique, Annácska, Timika???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocsánat, hogy egy kicsit elhanyagoltalak benneteket. Hétvégén vidéken voltunk, tegnap pedig tűz és bombariadó próba miatt el kellett hagyjuk az épületet kora délután, és nem tudtam írni.
MINDENKINEK köszönöm a névnapi köszöntést!

Sajnos ma nem vagyok a legjobb passzban. Már reggel úgy ébredtem, hogy a szememet fél óráig nem tudtam kinyitni (pedig én nagyon könnyen kelő vagyok). Azóta sem igazán tértem magamhoz, érzem, hogy lebukok az íróasztalra, pedig már kávéval is bepróbálkoztam. Hányingerem is van egész nap, és az alhasam is fáj. Lehet, hogy valahol felfáztam. Szóval ez nem az én napom. El is fogok hamarabb menni az irodából, mert már nem sokáig bírom.

Anikó!
Épp ma akartalak hívni, hogy akkor holnap megtudod-e hogy hazaengednek, de ezek szerint már megtették. Nagyon örülök. Vigyázz nagyon magadra és a kis csöppségedre.

Jucmuc!
Köszönöm, megvagyok úgy egyébként, csak ez a mai nap ilyen gagyi. Örülök, hogy rendben hazaértetek, és a tb ügyeket is sikerült elintézni. Dec 4-re pedig mennek a drukkok.

Brill!
Végre van net. Biztos, nagyon szépek lettetek. Majd megyek csekkolni. Marshall hogy fogadta az új padlót? Nem reklamált? AFP megvolt? Végül hol csinálták?

Pupy!
Hogy vagy drága? Alakul valami új állás?

Évi!
Dórci barátnőmnek kívánok nagyon boldog 3/4-ik szülinapot.

Móni!
Örülök, hogy minden rendben. Úgy-e nagyon vigyázol magatokra?

Nárcisz!
Jól emlékszem, hogy említettél Magnéziumot? Szívesen fogadnom, ha még aktuális. Lányoknak üzenem, hogy még maradjanak, amíg pár dekág még magukra nem szednek. Bár azt itt kint is megtehetik. Már ez is szép súly. Egyébként a barátnőm kisfiának 3 kilót saccoltak, és szült egy 4 kilós babát. A magzatvíz volt kevesebb, és ezért mérték tévesen. Lehet, hogy a lányok is nagyobbak a mért súlyuknál.

Csibe!
Gáborka tündérien aranyos kifiú. Szép nagy legény, látom a kajálással nincs már gond. És ez a lényeg.

Bocsika, de most mennem kell. Gépelni is alig bírok. Nyomban lebukok a billentyűzetre.

Puszó,
Vendég
 



tjuca
 
 


Juca!

Végigolvastam a kommenteket és a cikket is... Szívesen aláírnám azt a petíciót... Jól tévedek, ha a hozzászólók között rád is rádismertem? :D

Köszi a köszöntéseket mindenkinek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


nem, kicsit bepörget ez a törvényjavaslat :evil:
üdv
Tulipirostulipánt röviden csak tulip
időm még WC-re menni sincs :roll: majd....

tjuca
 
 


Sziasztok!
Streptococcussal kapcsolatban a következőt találtam:
Kérdés:
A terhességem 36. hetében sor került egy hüvelyi vizsgálatra, amely során fény derült arra, hogy streptococcus baktérium található a hüvelyben, s a nőgyógyászom azt mondta nem kell idegeskedni, mivel ezt időben észrevették, így ugyanis a szülés folyamán penicillint fogok kapni, ami megelőzi a kisbabánál a légzési problémákat, amelyek abban az esetben felléphettek volna a szülést követő nyolc órában, ha ez nem derül ki a vizsgálat folyamán.
Válasz:
A nevezett kórokozó egy gennykeltő baktérium és valóban fontos a kezelése a szülés előtt. [b]Az én fogalmaim szerint - mivel a terhességben ártalmatlan és szabadon adható penicillin készítményekkel kezelhető - rögtön a felismerésekor jó kezelni, így még idő van újabb váladékvizsgálattal az eredményesség megítélésére, szükség esetén a további kezelésre.[/b] Tény az is, hogy a hazai gyakorlatban szüléskor adnak megelőző célzatú antibiotikumot.
Dr. Nagy László

Szóval én nem jól tudtam a császárt! Vagyis nekem nem jól mondta a doki... Bár nem igazán értem miért túlozta el.
Ne haragudjatok, senkit nem akartam megijeszteni, csak azt írtam amit nekem mondtak! :?
faul
 
 


Sziasztok!

Norwell :)
Szerintem nem kihal a topic, hanem bebabásodik :) És ez nagyon klassz!!! 8)

Nárcisz :)
Annyit gondolok Rátok! Most már tényleg bármikor megszülethetnek a kiscsajok :) Nagyon izgi!!! Jobbulást kívánok!

Timika :)
Merre vagy? Hol jársz? Hiányzol!!! Hogy van Kristóf?

Gracey :)
Gratulálok a + teszthez! Ne parázz, minden rendben lesz! :)

Bea :)
Neked is mennek a drukkok, Rád is sokat gondolok, h mi van Veletek, mikor szülsz!

Pankaa :)
Nekem is megcsinálta a dokim a 36. héten a streptococcus-t, bár sokmindent nem tudott volna kezdeni velem, mert penicillin érzékeny vagyok :shock: Viszont volt valami másom, straphyllococcus aureus vagy mi a túró, de ez nem veszélyes. Viszont azóta meg nem tom, mi lett vele, mert azóta nem néz engem a kutya sem, mindenki csak a lányomra kíváncsi :twisted:

Na elkezdtem szedni a Tyroxin-t a pajzsmirigyemre...

Évi :)
Neked volt száraz köhögésed a pajzsmirigyed miatt? nem tudom, miért van, 1-2 napja jött rám... esténként nehezen nyelek és napközben ezerrel köhögök, pedig amúgy kutya bajom... :( Ja, és persze a kéz- és láb szárazság megmaradt... :( Szerintem nekem lórugás kell a Tyroxin-ból, különben nem használ...

Juca :)
Kinga egy csodalány! Sajna etetőszéket nem tudok ajánlani, mert a mienket anyum vette a nagylánynak nem a legolcsóbb Brendonban. Én hiába mondtam, h ne kapkodja el a dolgot, neki mostazonnalidealegjobbat szindrómája volt. :(

Laurát visszük szemészhez, nem tökéletesek a szemei, nem mozognak 100%-ban együtt. csepelen van egy jó gyerekszemész, állítólag, hozzá visszük.Heim pálba februárra van időpontunk :evil: Addig meg meg is vakulhatunk, nemde? Magyar egészségügy... :evil:
Lányok, hol kell aláírni a szüléses petíciót?
Ja, és még egy kérdés: tud-e valaki valakit, akinek ha fizetek, tud nekem szerezni vagy Rómeó és Júlia vagy Szépség és szörnyeteg jegyet 2 db-ot, tök mindegy, mikorra, csak jegy legyen??? (mondjuk, Kari utánra, mert Karira lenne a jegy ajándékba)

Na puszi mindenkinek, elfelejtettem, mit akartam még, így most ennyi vagyok:

KépKép
unique
 
 


Sziasztok lányok!

ma megyünk 10.30-ra méreckődni, meg NST/CTG ügyben. Plusz az egyre szaporodó pöttyeimet is megmutatom ennek az új dokinak. És már csak 2 napot kell kibírni, és újra itthon lesz a dokim :)


Juca!
Végigolvastam én is, meg a kommenteket is. Nagyon szuper......
De hogy mi lesz ebből??? A dolognak tudományosan megalapozott vizsgálatai is vannak, Cohrane fogallakozott ilyesmivel. Arról nem tehetek, hogy ők nem foglalkoznak ilyesmivel, csak össze-vissza kapkodnak érzelmi alapon....

Unique!
Laurának gyógyulást kívánok. Igazából azt hallottam, hogy a szemkoordináció későb is stabilizálódhat, remélem a ti esetetekben is így lesz.
Köszi, hoyg gondolsz rám, aranyos vagy. Igazából nem érzem azt, hogy ezek a babaócák nagyon készülnének kifelé.
Még csak annyit, hogy az aureus ugyanolyan veszélyes, mint az agalactiae. Mindkettő gennykeltő baci. Nem hagynám annyiban...

Évi79!
Örülök, hogy virág jól van :)
nem tudom, hoyg a hetek mennyire számítanak. Azt hiszem, hogy picike moszatkáim még mindig nem érték el azt a súlyt, amire szükségünk van. De majd megnőnek idekint :)

Faul!
Ha nekem lenne, én is a terhesség alatt szednék antibiotikumot.
Egyébként a szűrés nem kötelező, csak ajánlott, tehát aki pénzt ad, annak leveszik.... Vagy a doki rendességétől függ a dolog.

Angie!
Arra gondoltam, hogy pihenned kellene egy kicsit.... Nem lenne jó egy hétig otthon lenni táppénzen? Nekem ezt ajánlottáka cégnél: 2-3 hét munka 1 hét táppénz, de sajna a lábdagadásom miatt akkor már nem tudtam autót vezetni, tehát felesleges lett volna.
Bocsika, de a magnéziumot hamarabb felajánlottam Anikónak. Nincs sok, még pár dobozzal kell nekem is :) Tényleg ne haragudj. De semmi probléma nincs, mert segítek olyan tablettát felíratni, ami 50 napra kb 300 forintba fog kerülni úgy, hogy napi 1000 mg-ot fogsz beszedni. Szólj, ha aktuális jó. :)
Lányoknak üzenet átadva, de most alszanak, mert megkaptáka fél liter kakaójukat :)

Pankaa!
Az előtejhez tényleg nem értek. Nálunk falun előfeltételének tekintik a későbbi szoptatásnak. Viszont neten azt arták, hogy semmit nem jelent, hoyg van-e. Nekem valami átlátszó folyadék jön belőle, hogy ez mi lehet, azt nem tudom.

Kacsa!
3 táskát sikerült összepakolnom. Egy nagy utazót magamnak, egy közepeset a babaónak, és egy majdnem kézit a szülésre magunknak :) Majd beköltözünk a kórházba :) remélem lesz majd londíner....
:D

Évi77!
Jó ez a "csaknekünkünnep" :lol:
Na de végül is mindegy, csak ünnep egyen nem?
Nekem nem ér el az agyam odáig, hogy ilyesmiket fejben tartsak....
Na ha a Mikulással jönnek a csajok, akkor remélem hoznak nekem majd csokit is! És a rénszarvasok is jönnek? Onnan? Kifelé? JUJ........


Anikó!
Nekem csak annyi, hogy -1 nap, de igazából nem lényeges :)

Fleur!
Nagyon izgulok érted. Természetes, hogy ilyenkor mindenfélét érezgetsz.
Akkor az egy szuper nap lesz? :lol:

Csibe!
örülök, hogy jelentkeztél!
Nagyon szép Gábor :)
Még emlékszem rá, amikro te ott tartottál, ahol én. Nagyon izgultam érted. Viszont én nem szeretném a 40. hétig húzni, az nagyon sok lenne.


Egyébként!
Csajok, én egyre jobban érzem magamat. lementa lábamról a víz.
Már kevésbé fája csípőm. Mit jelent ez?
Tegnap éjjel elkezdtem felülni, erre iszonyat fájdalmam volt. Az egész méhemet, mintha ezer pici tűvel, késsel szurkálták volna, Ilyet még soha nem éreztem. De végül is elmúlt. Szerintetek ki volt ez?

Puszika: Nárcisz

Kép
narco
 
 


Évi79!
Bocsika, Virág természetesen "nagy V". Puszi.

Kép
narco
 
 


Sziasztok!

Lányok!

Margitban kötelezően szűrik a 36. hétben. Ott mindent kicsit "túlspiláznak", hát ez is benne van az etikettben.

Anikó!

Ha lesz egy szussz időm, azonnal írok, de addig is ICH BIN VERI HÁPPI!!!

Éva!

Jó hallani felőletek, képek?

Bea! Narco!

Izgi minden + nap. Jövő héten a klubban Kofa lesz a Miki :-) Lehet a gyerekek úgy megijednek, hogy inkább még bennmaradnak
:twisted:

Tegnap a klubban mentős volt balesetek ellátásáról beszélt. Hú nagyon tömény volt, ha lesz időm levésem, persze egy csomó evidens dolog van, de volt meghökkentő is. Nagyon klassz volt. Kinga is volt próbaba, ő éppen "babot dugott az orrába, meg a fülébe" :twisted:

Narco!

Van ismerős gyerekszemész. Rákérdezzünk? Már megvették az etetőszéket, nem kérdeztek :-( Kinga ördögfióka :twisted: Laura nagyon kis helyes, ügyes. A tesóm volt ilyen, nem volt annyira hűbelebalázs, mint Kinga, de nagyon is képes volt vigyorogva az akaratát érvényesíteni :-) Filigrán, kis ügyes, én mamlasz, dagi voltam, enegem mindig a hurkáimért szerettek :8, Márti meg a vigyorával és a fifikájával cábított. Amúgy Kinga arcában sok Márti van, amikor tudja, hogy valami rosszat csinál, és elereszt egy félmosolyt, na az a kölyök Márti. Szerintem sincs semmi baja Laura szemének, de azért jobb az óvatosság.

Panka! Kacsa!

Én annyira irigy vagyok most rátok, hogy el sem hiszitek!

Virág!

Mikorra kell a tele(kes)patikus energiáimat összpontosítani?

Évi!

Megy recept is, lehet közkinccsé teszem, bár ez a baklava most nem volt olyan fincsi, mint lenni szokott. Hiába én kevertem a szirupot, és kevés fűszert tettem bele :roll: Meg vannak képek, idővel...

Angie!

Na pontosan arra volt jó a tegnapi nap, hogy tudd babát vársz, aki nem díjazza a megfeszített melót! Tessék fékezni! Nekem is voltak hasonló napjaim, bevettem az Évi által ajánlott kapszulát. Második gyereknél az elsőt úgysem kiiktatni.
A klubban is van egy Kinga 2 éves. dettó, mint a miénk, életveszélyes, hatalmas göndör loknikkal püföli a kiskrapikat. Biztos, hogy ragaszkodtok a Kinga névhez. Valhogy mióta itt vagyunk, én még higgadt Kingával nem találkoztam :wink:

Brill!

Welcome! Most már fotót szeretnék az illetékesektől! Nincs kifogás, nyafogás :lol:

Puszi!

tjuca
 
 


rengeteg elütésért szókihagyásért bocs

tjuca
 
 


Juca!
Érdekes azért, hogy a Mrgitban az én terhesgondozásomat, szűrésemet, vizsgálataimat nem szerették volna túlzásba vinni. Még szerencse, hogy időben megléptem. Ahhoz képest, hogy az ikres protokoll más, a dokim nem fektetett belém túl sok munkát. Előre közölte, hoyg ugyanaz lesz, mint egy normál terhességben. De a szülést azt már nem vállalják be, mert attól paráznak.
Na nem is tudom mi lett volna velem, ha nincs szabad orvosválasztás. Már biztos bent feküdnék a kórházban, egy szépséges húgyuti fertőzéssel (ahogy kollégiumi éveim alatt jó párszor), és miután jól felhúztam magamat a hajnali 5 órai fémedény mosogatáson, hasammon egy vágással, 4 óránként látva a piciket. Szuper lenne. Akkor inkább nem kell szűrés, csak tekintsenek embernek.

Kép
narco
 
 


Jó reggelt!

Nárcisz!
Az a magnézium tbl. neve engem is érdekelne, mostanában megint 2x1-et szedek, mert gyakrabban keményedik a hasam.
Örülök, hogy jól érzde magad!Már én is várom a csajokat, olyan kíváncsi vagyok rájuk!
Nekem is inkább csak vízszerű vmi jön, szerintem a savó része, de csak 2 mikrocsepp.

Juca!
Baklava recept jöhet nekem is, én nagyon imádom!
Nem irígykedni kell, hanem a tettek mezejére lépni! :twisted: Na jó, csak vicc volt, ráértek még! :D

Unique!
Biztos nincs semmi komoly baja Laurának!Ne izgulj, ilyen korban még lehet ilyesmi.

Angie!
Jobbulást Neked!Tessék pihenni!!!!!!!

Fleur, Évi(és kis Virág)!
Küldtem Nektek névnapi üdvözlőt!Megkaptátok?Még pénteken küldtem, nem felejtettem el.

Szép napot Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Narco!

Azt hittem ezen már túl vagyunk. Neked nem jött be a Margit, és az adott orvos, nekem jószerivel igen, egy másik orvossal. Te ikreket vársz, nekem egy babám volt. Nekem a szükséges vizsgálatokat elvégezték, tény, hogy a 36. hétben kötelezően leveszik azt a kenetet, ahol az említett coccusokat is nézik. Pl. az UH vizsgálatok rövidek voltak, de a nő kedves volt, és 2980 g-ra becsülte a születési súlyt, 20 g-ot tévedett. Mástól is hallottam, hogy ritkán téved nagyokat.
Mindenkinek más jön be, ezért is jó, hogy lehet orvost/kórházat/szülésznőt választani. Én pl. nem szerettem a SOTE-t, de pár ezer szülés azért mégiscsak van ott évente. Remélem a MÁV kórházban minden OK lesz, a szüléssel, szoptatással, bentléttel. Kívánom, hogy így legyen, mert mindenkinek ez a vágya. Az pedig a legfontosabb, hogy adott időben neked legyen jó, akkor letojja az ember a hírnevet, marketinget, barátnőket stb. :twisted: Én az orvosomat csak tiszta szívvel ajánlani tudom mindenkinek, persze a kórháznak vannak hülyeségei, de mint tudjuk mindnek van, a MÁVnak is van biztosan, de sajna ezt csak utólag tudjuk meg. A lényeg azonban az összbenyomás, és remélem nektek négyeteknek az szuper lesz!

tjuca
 
 


Juca!
Aranyos vagy köszi :)
Csak tudod azokat is sajnálom, akik utánunk jönnek, és harcolunk a szabad orvosválasztásért. Remélem azért ez a petició elér valami hatást.
Közben az előző hozzászólásodat elolvastam párszor, mire megértettem. Szóval akkor már kiválasztoták az etetőszéket. Bár én a fa szétszedhetőre voksoltam volna, de nekem nincs tapasztalatom ez ügyben.
Arra is rájöttem :wink: hogy Márti a testvéred, és hogy Kinga rá hasonlít. Ugye ez volt?
Bocsi, kicsit lassú vagyok most.
Hasgörcsre tudsz nekem mondani valamit? Kettővel ezelőtti hozzászólásom vége. Ugye ez még nem az.....

Kép
narco
 
 


Narco!

Hát nem is tudom. A méhszáj, amikor nyílik, az olyan, mintha kötőtűvel döfködne a gyerek, meg mintha kaktuszra ülnél, de nem a méh minden pontján. A jósló pedig olyan, mint egy menzis görcs, csak több is lehet egy éjszaka. Nem görcsöllsz, csak úgy elnehezedik a derekad, meg mikor megvan, na olyan. Ha más fájdalmad volt, akkor csörögj rá a dokira. Bár azért most már időszerű lenne, hogy elkezdj nyiladozni :-)
Márti a húgom. Képeken mald látható lesz, ők is itt voltak vasárnap.

tjuca
 
 


sziasztok lanyok itt vagyok jol vagyok.olvasgatlak benneteket de nem tudok mit irni.
homerosbe csevegek egy kicsit:)
varkozok,remelem ma holnap meglesz a pem.hetfon valszeg doki a hormon miatt.
hat ennyi.
csendben szoritok mindenkier,bar latom nem tul nagy a forgalom.
az orvosvalsztashoz nem akarok hozzaszolni.
1-semmi kozom hozza
2-nem akarok senkit megbantani a velemenyemmel.t

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok,

Nárcisz :)
Köszönöm, aranyos vagy! :) Igazából akkor sem hiszem, hogy sokmindent tudnának tenni amíg szoptatok. Antibiotikumot ugye nem kaphatok, így az a lehetőség kizárva. Meg mást se nagyon... :(
Tényleg, megint fáj a torkom :( A Chlorhexamedre azt írják, hogy lehet szopi alatt is gargarizálni vele. A körzetim is azt mondta. Védőnénimet nem tudom elérni. :( Te mit tudsz erről?

Juca :)
És tudod, h milyet vettek? Köszönöm a szemész felajánlást, megnézzük jövő héten ezt a csepeli csodadoktort, aztán nyilatkozom :) Azért nagyon köszi! Nem feledem el! :) :)
Márti is nagyon helyes lány, de azért Kingát nem übereli :lol:

Pankaa :)
Köszi, tudom, h csak ideiglenes állapot nála, de jobb résen lenni, nehogy nagyobb baj legyen... :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


help.
narco.egy honapban hanyszor kell huvelyoblitest vegezni?kb a ciklusban mikor?en egyszer csinaltam,az nem eleg?

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik ez a pipi legújabb szokása, hogy nem alszik délelőtt :) Na nem baj, így több ideje marad huligánkodni :) Tegnap figyeltem játék közben, és majd megzabáltam, mert fegyelmezte a játékait. Mondogatta nekik, hogy nemnemnem :) Látszik, hogy szegény gyerekem melyik szót hallja a legsűrűbben. Pedig csak tényleg olyanokat tiltok, amit nagyon muszáj, pl. konnektorba nyúlkálást, kábelrágást, padlónyalást. A papucsrágásért már csak akkor szólok, ha a talpa kerülne sorra :twisted:

Évi!

Gratula előre is Virág igazi egy évéhez :) Képeket nem kapunk a királylányról? Miből gondolod, hogy lusti?

Unique!

Én nem köhögök :roll: A szüléses petíciót úgy lehet aláírni, és aláíratni másokkal, hogy kinyomatatod az aláírásgyűjtő ívet, és házalni kezdesz vele :roll: Nekem eddig nem terjed a lelkesedésem, de ha lehetne valahol online aláírni, akkor már vésném is föl a nevem :)
Majd mesélj, mi volt a szemésznél. Biztos nem nagy a baj! A Tantum Verdét nem lehet használni szoptatás alatt? Az jó torokbajokra.


Nárcisz!

Ezek a pöttyök viszketnek is?
Természetesen nem ONNAN fogja hozni a télapó részarvasostul a babákat, hiszen a gólya se ONNAN repül ki csőrében a csomaggal:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Arra figyeljetek, hogy jó nagyra nyittassátok ki a szülőszoba ablakát, és azon fog berepülni a télapó pereputtyostól, és hozzák a lányokat :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!

Hú, Virág még szebb, mint amilyenre emlékeztem! Tényleg jól belenőtt a kis ruháiba :) Nagyon jól áll neki az atomrózsaszín szerkó, én is szeretem a Dórit ilyen csajosnak :) Ugyanilyen csíkos, és sárga bodynk nekünk is van :)
Szerintem nem kell még aggódni a forgás miatt, meg azon sem, hogy nem szeret hason lenni. A Dóri csak azóta hajlandó hason lenni, amióta ő maga hasra tud fordulni.
Köszi a képeket!

Keményen töröm a fejem ezen az aláírásgyűjtésen :roll: Hülyeség lenne mondjuk a gyerekorvosi rendelőben kiragasztani egy ívet? Bár túl sok aláírást úgyse tudnék gyűjteni, kb. 20-szal meg semmire sem mennénk. Nem tudom, de valamit tényleg tenni kéne :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a jókivánságokat.Már jobban vagyok.

Fleur!
Hogy miért csináltak nekünk inszemet mert már teljesen el voltam keseredve és ugy nézett ki a dolog hogy természetes úton nem jön össze.De most belefáradtam és nem tudok ennyi hiányozni és az inj.nagyon drága és most kicsit gyöjtögetünk.

Angie!
Meddig dolgozol még?Mikor költöztök a házikóba?

Évi!
édes ez a kis Virág.Nagyon tündéri.

Anikó!
Örülök hogy jobban vagy de tartsd be a szigorú fekvést és kérj a Jézuskától Laptopot hogy minél többet tud köztünk lenni. Vigyázz magatokra.
nekem most nem esni nehezemre feküdni.

Narco!
Hogy vannak a "lánykáid"?

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Angie!

Nagyon sajnalom, hogy ilyen kutyaul erezted magad tegnap, remelem ma mar nyoma sincs az egesznek!
Köszi nagyon a drukkokat, most tenyleg jol jönnek!

Evi79!

Orülök, hogy jol van a kis Virag! Meg mindig nagyon szep!

Narcisz!

Hogy sikerült a mericskeles? Orülök, hogy jobb a közerzeted, a mehszurkat viszont sajnalom! En sajnos nem tudom ez mitöl lehetett.

Unique!

Remelem semmi komoly a kis Laura szemevel! Mikor mentek a szemdokihoz?

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Évi :)
Jó ötletet adtál, köszi! Tantum verde-re rá is van írva, h mehet szopi alatt. De a Chlorhexamed-et is lehet a védőnénink szerint. Kicsit megkönnyebbültem :) Köszi!
Petíció: irigyellek a lelkesedésedért... Én jelenleg annak tudnék lelkesedni, de nagyon, ha elmúlna ez a torokfájásom :( Mondanom sem kell, mennyire hiányzott ez most nekem így az ünnepek előtt :evil:

Éva :)
nagyon szép lány Virág! Nehéz betelni vele! :) Szépen növöget! Remélem, a súlya miatt nem aggódsz már... Nagyon szép, arányos baba! :)

Jucmuc :)
Köszi kérdésed. Szemészhez jövő héten megyünk, remélem, eljutunk :) A Heim Pálba pedig jövő febr 2-án megyünk, ugyancsak szemészhez. Remélem, addigra meggyógyul a kis szeme. Igaziból főleg én látom, meg az apja, hogy valami nem smakkol, de azért szeretnék megnyugodni :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Évi79!
Virág gyönyörűséges kisbaba!Azokat a szép kis rucikat sajna olyan hamar kinövik!De így lehet venni a következő mesés garnitúrát :lol:
Képekből sosem elég, dobjad őket nyugodtan! :wink:

Évi!
Képeket kérünk Pipiről, már régen láttuk!Második gyerek már a papucs talpát is rághatja, harmadik pedig a padlót is felnyalhatja:-D

Angie!
Hogy vagy?Pihiztél?

Brill!
Veletek mi újság?

Juca!
Ugye megkapom majd azt a baklava receptet?Már nagyon enném!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Akkor egy pár kép :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen, ma már jobban vagyok, nem érzem azt az iszonyatos levertséget, bár alul a hasam továbbra is fáj, néha apró nyillalásokat is érzek belül. Remélem, attól van, hogy a méhem tágul, mert nő a baba, és nem valami más gond van. Kicsit izgulok emiatt, mert eddig még semmi hasonlót nem éreztem.

Nárcisz!
Megköszönöm, hogy tudsz nekem feliratni Magnéziumot. Semmi gond, csak a talin kérdezted, hogy kérem-e, azért kérdeztem rá. A recept is már nagy segítsét, mert az öcsém most nem tud felírni családtagoknak sem. Sajnos, nem tudom megengedni, hogy 3 hetenként elmenjek táppénzre, mert nincs helyettesítésem. A két ünnep között nem leszek, és majd pihenek akkor. Mi volt a dokinál?

Jucmuc!
Tegnap egész nap nem tértem magamhoz. Nagyon álmos voltam egész nap. Ti mikor indultok vissza Pestre? Most is kocsival? Vigyázzatok nagyon magatokra.

Anitta!
Köszönöm kérdésed. Addig tervezek dolgozni, amíg nem esik nehezemre a munkábajárás. Ha kiköltöztünk, akkor sokminden eldöl. Egyelőre még bírom, kivéve egy-két ilyen napot, mint ez a mai, vagy a tegnapi. Házikónkba, ha minden igaz, jövő hétvégén költözünk be. Kész lett ma a parketta, hétvégén a konyhát rakják össze, utána takarítunk, és beköltözés. Már nagyon várjuk. Te hogy vagy? Mik a babatervek?

Junkó!
Merre vagy?

Virág!
Meglátod, ha visszamész dolgozni, röpülni fog az idő.

Juca!
A néven természetesen még gondolkozunk, de inkább a fiú kérdéses. Kedvenc fiú nevem már foglalt a férjem által, így valami másikat kell kitaláljunk, ha fiú csemeténk lesz. Maga a meló nem terhel annyira le. Kolléganővel megosztjuk a munkát, és egyik héten csak 11-re kell bejönnöm (igaz, este 7-ig, de van, hogy 6-kor elmegyek), másik héten pedig csak 4-ig kell lennem. Kibírható, csak inkább az a baj, hogy néha unok bejárni. De ismerem magam, és tudom, hogy otthon is megunnám egy idő után. Majd szülés előtt 2 hónappal abbahagyom, és el kezdek varrogatni, készítgetni Manócskának a szobáját. Lehet, hogy néha kiveszek néhány nap szabit, vagy táppézre megyek pihenni. Pocakom szépen gömbölyödik. Egy hét alatt sokat nőtt. Lehet, hogy ezért is érzek fájdalmat odabent. Sportoló alkatomból kifolyólag biztos kötöttebbek az izomszöveteim, akár a méhem is, és nem tágulok könnyen.
Egyébként van nekem egy Kinga nevű barátnőm. Nagyon bírom a természetét, bár őt sem a szerénységéről lehet felismerni. Nekem tetszik a Kinga természet :)

Évi79!
Virág nagyon édes kislány. Szép ruhácskái vannak. Lényeg, hogy szépen gyarapszik. Sok anyukának pótolnia kell a tejcit, és mégis szép egészséges gyerekek lesznek. Ne aggódj.

Évi!
Szerintem ha mindenki 20 aláírást tudna összegyüjteni, akkor az nagy siker lenne. Lehet, hogy a védőnőnek kellene inkább odaadni. Ő találkozik kismamákkal, akik most a legérzékenyebbek erre a témára.

Monyóka!
Mindenképpen mond, ha megvannak az eredmények.

Bogárka!
Régen jártál errefele. Minden rendben? Már próbálkoztok?

Puszó,
Vendég
 


Évi!
Nagyon édes Dórika. Sok aracát mutatja :)

Pankaa!
Majdnem figyelmen kívűl hagytalak, pedig kétszer is megszólítottál. Köszönöm szépen a kérdéseidet. Próbálok pihengetni, de mivel mozgómócsing típus vagyok, néha nagyon nehezen megy. Eleve munka után is mindig kitalálok valami programot, de otthon már semmit nem csinálok esténként (most hogy anyuéknál el vagyunk kényeztetve). Ha kész lesz a ház, akkor biztos igyekezni fogok haza pakolászni, rendezgetni. Te jól vagy? Vásárolgatsz a babának?
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó!
De jó, hogy jelentkeztél!
Nagyon hiányoztál!
Vigyázz nagyon magadra/magatokra!

Juca, Fleur, Bea, Judit, Nárcisz, Évi, Panka, Kacsa, Angie!
Nagyon köszönjük manócska dícséretét! :lol:
Mi is nagyon büszkék vagyunk rá!

Kacsa!
Hát igen, a méret!!! :wink:

Panka!
Jól vagyunk, köszönjük!

Éva!
Virág nagyon szép és mekkorát nőtt! :lol:

Évi!
Dóribaba úgyszintén gyönyörű! :lol:

Nárcisz!
Nagyon drukkolok nektek!Szorítok és izgulok értetek!

Brill!
Úgy hiányollak!Ritkán jövök, de akkor sem "látlak"!

Puszi minden babának mamának, kismamának és leendő kismamáknak!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Sziasztok!

Évi!

Virág nagyon szép! És tök jól látszik a sárga kis body-n, hogy mennyit nőtt!!!

Évi!

Aláírásgyűjtés: tudod, sok kicsi sokra megy!


De. voltam terhesgondozáson. Mázsálásnál 53 kg voltam, aztán miután többen is kevesellettük a mért súlyt kiderült, hgoy el volt állítódva a mérleg röpke 3 kg-val. Így már rögtön 56 kg lettem! És, ha feltételezzük, hogy az 5 héttel ezelőtti tg-n jó volt a mérleg, akkor 5 hét alatt 5 kg-t híztam! Most vagyok a kezdősúlyomnál! Védőnéni azt mondta, hogy a hízást majd ehhez viszonyítsam! Úgyhogy nyeretem 5 büntetlen kg-t! Majd legközelebb leszek kíváncsi, hgoy mit mutat a mérleg nyelve, hogy mostmár mindent eszek, húst, zöldséget és sok-sok csokit is!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Panka!

Nem tudom mond-e valamit az, hogy Konsole? Mert nekem nem :twisted: és ott van valahol a baklava receptje. Tudod a titkos infók hét pecsét alatt :lol:

Na elkezdem írni a manóelsősegélyt, kívácsi leszek sikerül-e a végére érnem, mert Kinga itt tombol 8)

GYEREK ELSŐSEGÉLY

Égések:

min. percig ömlő hideg víz alá a gyereket, ha üvölt akkor is. Főleg a magunkra rántjuk a levest és társainál. Az égéssel az a gáz, hogy a szövetek égnek még lejjebb, ezért kell hűteni. Ha két tenyérnél több akár a pír is, orvos. Gyerek tenyerével kell mérni. Napégés esetén csak Panthenol vagy Irix. Alkoholos gyerek kínzás. Tejföl tartárba való (idéztem) :wink: de óvakodjunk a körömvirág krémtől, aloe verától stb.

Csípések:

Méh, darázs. Ha allergiás reakció, azonnal orvoshoz, pláne, ha a szájában ödéma van. Ilyenkor lélegeztetni, ezt nem írom, mert mutatta, szóval látni kell. Kalciumot neki pezsgőtablettát, ha tud inni. Ecetes uha jó, hiába népi gyógymód. Fenistillel ne menjen a gyerek negyed óráig napra! Kullancs, mint a felnőtteknél. Ha volt a gyerekben kullancs, orvos, megkezdeni az antibiotikumos kúrát megelőzendő a Lyme kórt.

Törések, ficamok, rándulások

Orvos mielőbb. Nem mozgatni. Ha gyerek mászókáról esik, és úgy marad, meg nem moccantani, kivéve, ha nincs légzése, akkor a légutait, ha nem férünk hozzá, lehajtott fej, akkor a levegő befújáshoz szabaddá tenni, de ez igen ritka. Egyéb esetben soha nem hozzányúlni, mert belső vérzése lehet, vagy gerincprobléma. Ha látható jel van. Dagadt lelógó kéz, és a gyerek hadonászik vele, ergo használja, akkor háromszögkendővel felkötni. Ha már lábára állt, kérés, felszólítás ellenére, de dagadt a bokája, akkor nincs teendő az orvosig.

Nyelések:

Bab, gyöngy, kiskatona

Ha a fülébe dugja. Koordinációs zavarai lehetnek, ezért ha gyalog megyünk orvoshoz, fogni a kezét, vagy ölbe vinni, kocsiban stb. mert kiszédülhet az úttestre. Ha nem nagy a gyöngy, és nem vagyunk halál idegesek, akkor, ha az orrába nyomta, próbálkozhatunk a kifújással, a másik orrlukán, vagy a szájon keresztül, de inkább orvos vegye ki.

benzin

egy deci paraffin olajat igyon a gyerek. Nem választás kérdése, igya meg! Ha nincs paraffin, jó az étolaj is. Ekkor egy nagyonbb fosással délen kijön a cucc. Orvos lássa!

Chlorox, Domestos, és egyéb felületaktív anyagokat tartalmazó szerek.

Végigégetnek brutálisan mindent, ezért eszébe ne jusson valakinek meghánytatnia a gyereket, mert ami egyszer végigmart gyomorig mindent, az utána ha visszajön, na ezt nem részletezte. Ha képes nyelni, az esetek többségében nem, de ha mégis, akkor egy deci tej menjen le. Azonnal a Heim Pálba menni, vagy rohammentővel a Heim Pálba!

Nagymami gyógyszerei

Szintén Heim Pál azon nyomban. Ha már kábul, hánytatni. Nem ujjal, mert ált. ilyenkor nem sikerül. Meleg sós tej, vagy meleg cukros víz, esetleg olajos tej. Lényeg, hogy már a gondolat is gusztustalan legyen, és hányjon a gyerek! Ha van belőle még példány, vagy a doboz, vinni!

Fog kiesik!

Szájsebészet, de az állát fel lehet kötni, ha nagyon brutális a helyzet. Nyomó kötés az ínyre, ha nagyon brutálisan vérzik, vagy tamponálni, lényeg, hogy ne veszítsen sok vért. Fogat vissza lehet rakni, ha gyors az ember.

Vérzések

Fröcsögős, horror. Vagy a nyaki ütőeret, vagy a comboknál lágyékon, vagy a halánték alatt elszorítani, azonnal visszanyomni, betömni, ha lyuk van, és szorítani.. Pánikot legyőzni, és cselekedni, mert elvérzik.

Felületi seb nagy vérzéssel, pl. fej. Itt is tiszta ruhával nyomni a sebet, lekötni. BETADIN mindenkinek jó, annak is aki jódérzékeny. Sebhintőport ha meglát az ürge lelövi a szülőt. Ha valaki behintőporozza a nyílt sebet, akkor azt előbb brutális beavatkozásssal ki kell tisztítani, mert gennyedést okoz, ha utána úgy varrják össze. SOHA sem kell hintőpor, mehet a kukába.

Krupp

Ha szülő tud róla. Szteroidos kúp, ha nem azonnal mondja a mentőknek a tüneteket. Száraz ugató köhögés, esetleg fulladás.

Áramütés

Azonnla rohammentő! (nálunk fí relé van :-))

Azt hiszem ennyi volt. Nem kerültek elő a bogyók, gombák, de ez csak itthon jutott eszembe. Kicsit részletesebb volt, mutatta az újraélesztést, kötéseket, stb.

Fontos! A mentő megérkezése előtt próbáljuk meg HASZNÁLHATÓ állapotba hozni a gyereket. Mondjuk meg, hogy az orvos segíteni fog, és neki segíteni kell, mert ő is azt akarja, hogy meggyógyuljon. A fickó állítása szerint legtöbbször nem is a gyerekkel van baj, hanem a hisztérikus rohamoktól üvöltöző anyával vagy nagymamával. Ha lehet ezeket ikatssuk ki, mert a gyerek is bepörög, és kezelhetetlen lesz a helyzet, amire sem idő, sem szükség.
gyereke van
Szó volt még a szülésről :-) Neki 18 "gyereke" van, de állítása szerint nem stoppol olyan szépen, mint egy szülész. Tehát, ha valakinek főleg többedik gyereknél 5 perces fájásai vannak, az ne hívjon mentőt, mert ha dugó van az esetleges másfél órában már lehet, hogy megszületik a baba. Azt mondta, hogy a cuccok sterilek, de volt már olyan, hogy hajléktalant detoxikáltak a kocsiban, és utána a szülő nő végig hányt, mert a grand szellőztetésre nem maradt idő. Ő már nagyjából megszokta az ilyen szagokat, de egy szülő nőnek ez nem hiányzik. Nagyon jófej volt a fickó, látszott, hogy szereti, amit csinál, játszott a kölkökkel, és végig beszélt. Eyg csomó solgot biztosan elfelejtettem, ezért bocs.

Dunakeszi extra. gyerekcuccal felszerelt kocsi egy van, szám: 341-008 itt a gyerek kocsit kell kérni.

Na mára ennyi voltam :lol:

tjuca
 
 


Juca!

Az a fi relé mi a szösz???

kacsa14
 
 


bocs égésnél min. 15 perc. Kivolt kapcsolva a num lock :-(

tjuca
 
 


Juca!
Kemény kiképzést kaptatok. Tényleg, mi az a fi relé? Ne kelljen soha egyiket sem igénybe venni...

Kacsa!
Jó kis vékony alkat vagy. 53 kiló életemben egyszer voltam, még az 54 kiló előtt, és utána csak gyarapodott. Én 64,5-el kezdtem, most vagyok 66,5. Szerintem ez sem sok ahhoz képest hogy egyszer sem jött vissza semmi. Sőt, össze-vissza eszek mindent. Szerintem alaphelyzetben már rég felszedtem volna legalább 5 kilót, de úgy látszik, hogy tényleg elszívja előlem Manócska. Már szépen átlépted a félidőt. Sokat mocogor Pöttömke? Már én is érzem, bár még csak este hajlandó jelzéseket adni, ha csöndben vagyok a tévé előtt. Meg nagyon ritkán napkozben is "fúj buborékokat".
Vendég
 


Kacsa!

Fí relé, egy olyan cucc, ha bárhol zárlat van, leold a rendszer az egész lakásban azonnal. Tehát, ha hajszárító beleesik a vízbe, azonnyomban áramtalan. Kofa egy csomót tökölt az áramossal, míg ezt megcsinálták, mert áramos nem tartotta fontosnak :-( Panelban, ahol amúgy is gáz a rendszer, meg kicsi gyerekekkel :evil:

tjuca
 
 


53 kiló! Valmikor 13 évesen 8)

tjuca
 
 


Csináltam új vonalzót:)
Egy próba..aztán írok is:)

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Angie! Juca!

Azért ennyi kg-val sem volt jó sokáig élni! Olyan tizenéves koromtól 23-ig nyáron, 1200 fokban is hosszú gatyát hordtam, mert Anya belém nevelte, hgoy gizda és béna vagyok. Aztán Anyós + Uram bíztatására kezdtem rövid cuccot is hordani.


Angie!

Pöttöm változatosan mozog. Néha majd szétrugja a ház oldalt, utána meg napokig visszafogja magát, bizti piheni az előző napi balhékat! :)

Az első kezdeti rezgések is nagyon izgik!!! Én eleinte azt jobban csíptem! Olyan vicces volt, hogy rezgősen hív a gyerek. De mostmár semmiért sem adnám a rugásokat! Meg akkor édes még, mikor féloldalasan kucorog a pocakban! :)

Juca!

És az nem lehet, hogy az új rendszerekben (mondjuk 2 éves) már van ilyen zárlat lecsapós dolog??? De alapból nem csapja le minden zárlat a biztosítékot? Csak mert úgy rémlik, hogy otthon, ha volt vmi., akkor bizti csapódott le ...

kacsa14
 
 


Na ez nagyon csini lett szerintem:)

Anikó
De örülök, hogy írtál. Meddig kell feküdnöd? Vagy végig? Kitartás..Örülök, hogy jobban vagy.
Kép

Évi
Igen naná, hogy fiúnak is örülnénk, csak jönne már:).
És éljen a 9 hónapos fordulótok:)
Ezt a nem dolgot még fogod egy párszor hallani:) az a kedvencük:)

Csak egy sírós kép van:) Ezzel nem győztél meg:)

Jucmuc
Azért az igazi névnapom dec2.:)De nagyon szépen köszönöm!

Angie
Kitartás. Jobban vagy már? Lehet, hogy csak ez a sok front kavar be nálad...
Igen tudom..a munka elszokott annyira foglalni, hogy csak repül a hét, de azért nem szeretném
túlzásba vinni. Nehogy ártsak vele:)Ju

Unique
De jó, hogy írtál. Régen hallottam felőled. Sajnálom, hogy Laurával szemészetre kell menni,
de azért az is legyen eszedben, hogy az orvosok szeretik túldramatizálni a dolgot. Lehet, hogy
az az eltérés olyan, ami majdnem minden gyereknél megvan...remélem minden rendben lesz. Írj még
ha többet tudsz.

Nárcisz
Az biztosan egy szuper nap lesz:)
Gyanús vagy te nekem:) Készülődnek a csajok:).

Juca
Hát dec. 10 körül.
Nahát kösz a leírásokat. Azért remélem erre nem lesz szükségem....

Pankaa
Köszike!

Szerintem szervezzünk még egy talit, ahol ünnepélyesen mindenki aláírhatja a petíciót.

Bellatina
Értem. Sajnálom és nagyon szorítok, hogy sikerüljön hamar a baba.

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Juca!
Nem értelek.Nem tudom mi az a konsole, internet oldal?
Én komolyan kérdeztem a receptet.Te hogyan csináltad?Milyen receptről?

Fleur!
Csini a vonalzód, nekem is tetszik!

Évi!
Nagyon jók a képek!Nagyon nagy már a Pipi!
Én is igyekszem majd csajosan öltöztetni Emilit.Bár most is csajos a "ruhája". :wink: :lol:

Angie!
Jövő7en már költöztök?De jó nektek!Emléxem, hogy vártad, hogy legyen az új fészekbe "fióka" is, és így is lett!Nagyon szupi! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Fleur :)
Köszi, aranyos vagy. Nem a doki mondta, hogy menni kell szemészetre, hanem én :) És valóban néha túldramatizálom, de inkább így, minthogy baj legyen később :)
Tényleg jópofa lett a vonalzód! :)

Évi :)
Tündér ez a lyány!!! Olyan kis hamis az arcán ez a mosoly! :) Mit eszik az utsó képen???

Nárcisz :)
Merre vagy? Csak nem talán????

Juca :)
Hú, ez nem semmi! Le is mentem gyorsan... A fí relé tényleg jó dolog, nálunk 2 is van belőle :twisted: (biztos, ami biztos :))
Tényleg, Juca, vannak képei Kofának vasárnapról? :)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Évi!

Most láttam csak a fotókat! Pipi nagyon tündéri! Nekem a pelusos-zoknis félakt tetszik a legjobban!!!

Nagy puszikák a hurkáira!!! :)

kacsa14
 
 


Sziasztok lányok!

Minden rendben volt a dokinál. de elég furcs a helyzet, és sok minden történt. A lányokat egyre kevesebb súlyúnak becsülik, de a doki szerint akér 3000 grammosak is lehetnek, mert a gép sokszor nagyokat téved. A CTG-n is jól sikerült. Még nem illeszkedik a fejük, illetve Nóci feje, így messze vagyunk azt hiszem még bármitől. A szülésznők tündériek voltak nagyon. A szülőszoba pedig egyre jobban tetszik.

Anikóról!
A baba jól van. :) Két hétig még mindenképpen feküdnei kell, aztán a doki megmondja mi a teendő.
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen velük, és a sok probléma után végre minden visszaálljon a normális kerékvágásba :)

Unique!
Aranyos vagy, hogy aggódsz, de még nem történt semmi. nem történik igazából semmi. kezdem egyre jobban érzem magamat. :) Bár ez nem tudom, mit jelent.
A Tantum verde az,a miről biztosan tudom, hoyg lehet terhesség, szopi alatt alkalmazni. De holnap a te gyógyszerednek is utána nézek jó.

Fleur!
Őszintén szólva szerintem nem készülődnek sehová. Valahogy nagyon lusta csajok lesznek, mert jól elvannask odabent :)
Így utólag szeretnék nagyon boldog névnapokat kívánni neked. (olyan naptáram van, amiben nincsenek benne a névnapok :oops: )
De annál nagyobb szeretettel küldöm. :)
Kép
Nekem nagyon tetszik a vonalzód :)


Angie!
A találkán mondtam, hogy Anikónak adnám oda, ha kell neki. Felíratni neked kell, de a dokik nagy része nem ismeri. De háziorvos, bárki felírja neked.
A következő:
Magnesii citrici 500 mg 10 darabos.
FONO VII
ebből 10 dobozzal írass fel bárkivel. A lényeg, hogy egy kód kell ehhez, mert egy havinál nagyobb adagot íratsz fel magadnak, de ha ezt mind elmondod a dokinak, akkor tudni fogja, ha nagyon nem, akor szólj.
Nekem is csak a pro familia járna, de hát ez van.

Évik!
Nagyon köszi a képeket. A lányok csodálatosak :)
Meg is mutattam a férjemnek is :D

Jucmuc!
A méricske jó volt. 2050 és 2000 grammosnak mérték őket. De azt mondta doki, hoyg kizárt, hoyg összemennének :D
Hát én sem tudom mitől lehetett, de hátha itt a csajok megmondják.

Anita!
Örülök, hoyg jobban vagy. :)
Köszönöm jól vagyunk nagyon , a lányok virgoncak :)

Évi79!
Minden héten UH-ra is kell járnom, előírás itt a dokiknál. Megnyugtató, hogy mindketten köpik az ikres hüvelyi szülés feltételeit. :)


Évi77!
A méhszurkálásomról mia véleményed? Vagy csak szimplán bajuk volt a hasprés?
A pöttyeim viszketnek is sajnos, és azért egyre több van. Hogy mitől lehet :shock:
Juj, eza szülés egyre félelmetesebb bbbrrr :D
Jó lenne egy felvilágosítás úgy érzem :)

Monyo!
A hüvelyöblítést nem kötelező csinálni, Sőt azzal jársza legjobban, ha minél kevesebbet kell csinálni. Ha érzel viszketést, vagy antibiotikumot szedtél, akkor 2-3 napon kerseztül napi egyszer alkalmazod, aztán várod, hogy ne legyen tüneted, tehát helyreálljona normál flóra. Mensi, vagy bármilyen vérzés alatt tilos alkalmazni!!!!
Nekem van, amikor egyszer sem csináltam egy hónapban,Mindig igény szerint.


Juca!

Hát most akkor már nem tudom mit gondoljak.
Ősdzintén szólva határozottan érzem, amikor pedzik a méhszájamat, de csak 1-2 rúgással. Még elvileg teljesen zárva vagyon, és nem is puhult fel.
A mensis görcsöket néha érzem, akkor azok már azok? De csak a méhem alján körben, ahol belenyúlika medencémbe. Na akkor kezdek megnyugodni, hoyg valami azért mégiscsak normális bennem . :D

Kép
narco
 
 


Sziasztok!

Aniko!
Továbbra is drukk! :D
Remélem, hogy megtalálják a megoldást a problémára!
Köszi a "cserét"! :wink:

Csibe!
Gáborkáról nekem is rögtön az jutott az eszembe, ami Jucának! :wink:
Azt továbbra is fenntartom, hogy nagyon jól sikerült baba! :wink:

Jucmuc!
Kérdezted, hogy a punkció és az utáni időszak illetve a transzfer kellemetlen-e...
Erről mindenkinek más a véleménye. Nekem a punkciónál nem volt fájdalmam. (16 petesejtet szívtak le) Másnap kewzdődött a hiperstimuból adódó kellemetlenség... pisilés 10-15 percenként (!), felpuffadt has. Fájdalmam továbbra sem volt, vagy csak jól bírtam :lol: . Biztos, ami biztos alapon felmentünk a Kaáliba (na ezt a másfél órát nem kívánom senkinek a csucsiforiban :evil: ...) Kaptam fehérjeturbózást, meg infúziót... Nagyon sokat segített!
Transzfer a 4. napon... Ez már nem altatásban történik, jól tudod. Nálam némi kellemetlenség volt, mert a méhszájamnál volt egy csavarodás, így kicsit leizzasztottam Szmatona dokit :wink: . Apa végig bent volt velem, és ez nagyon jó dolog! Aztán megkapod a kezedbe az UH fotót, rajta a levegőbuborékkal... Minden feledésbe merül, pedig "csak" egy fotó! Képzelem milyen lehet a szülés utáni érzés! :wink: :D
Férjed már sokkal jobban van?

Nárcisz!
Nagyon jól bírják a csajpk! Meg persze Neked is minden elismerésem! :D Jól olvastam, még két nap és "szabad az út", ha Ők is úgy gondolják?

Angie!
Örülök, hogy ma már jobban voltál. :D
Tuti a burkolat! Ha sejtettem volna, hogy mennyivel jobb, mint a laminált, már régóta ez lenne... Marshallnak semmi kifogása. :lol: Sőt! Egy vmit hiányol nagyon... a foteljét. Annak mennie kellett. :roll:

Évi!
Dóri olyan nagylány már! Az önállóságról és szabad akaratról szépségről nem is beszélve! :wink: :D

Éva!
Nálatok sincs ok a panaszra! :D

Panka!
Jövögetek... :lol: Most már talán sűrűbben is. :D
Még nem érzek mocorgást... vagy nem tudom, hogy azt érzem-e... :lol: De az biztos, hogy minden rendben van! :wink:

Virág!
Drukk megy a lányokért/fiúkért! Kép

Juca!
Fotót máris rakok Mr. Minibrillről... (ValérZsu! Megelőztél a név leírásával... :lol: Innen is pusz Neked!)

Ő az (már most szerelem :wink: ):
Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Sziasztok!!!

Ma Győrben voltunk karácsonyinagybevásárolniésjósokpénztkölteni… :lol: Kende nagyon bírta, össz-vissz kétszer evett, akkor is öt perceket, mert hát az elsuhanó autók zaja borzasztó izgi volt, és azokat akarta mindenáron kifigyelni. :P

Fleur! :)
Utólagosan, de annál nagyobb szeretettel: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Tök jó az új vonalzód!

Évi79! :)
Kicsi Virágot puszilom névnapja alkalmából! Gyönyörű a lányod!!!

Csibe! :)
Gábor baba tökéletes úgy, ahogy van! Igazi kispasi!

Brill, drága! :)
Üdvözöllek a fiús anyukák világában! Név???

Juca! :)
Mondtam már, hogy én is majdnemKinga vagyok??? :D Azt nem tudom, miért nem az lettem… Anyu azt mondta, hogy ez volt meg a mostani, és a mostani lett… Ez a leírás nagyon jó, én tanultam elsősegélyt, meg csecsemőgondozást, ilyenkor nagyon jól jön.

Angie! :)
Pihi ezerrel, azért az állandó szurkálás nem olyan jó. Vigyázz Magatokra!

Évi! :)
Dóricica imádnivalóan édes! Boldog kilenchónapos fordulót!!!

Unique! :)
Szorítok, hogy Hercegnővel minden rendben legyen! Puszika neki!!!

Mi jól vagyunk, Kende kúszik, mint a maláj harcosok... Most már semmi akadály nincs előtte, amit kiszemel magának, azt el is éri, akármilyen áron... :wink: Szóval semmi és senki nincs biztonságban, lett légyen az popsitörlős zacsi, anya pólója avagy a most kicsomagolt kakás pelenka... :twisted: Hétfőn megyünk méretzkedni, kíváncsi leszek a méreteire, úgy látom, most hosszra nőtt elég sokat.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 





Sziasztok!




Nagy hirem van lanyok!!!!!!!!!!!!!


Kepzeljetek ketten vannak!!!!


Rettentoen elfogott a ketseg!


Bocs , hogy nem korabban jelentkeztem de szulinapra voltunk hivatalosak az orvos utan.






Most egyenlore ennyit irok holnap jovok bovebben , kell lanyok a batoritas mert meg nem fogtam fel igazan.



Moni


gracey
 
 


Sziasztok!

Először is köszönjük szépen mindenkinek a dicsiket :) Átadtam az illetékesnek!

Angie!

A szurkálás teljesen természetes, nő a méhed, Manócska bővíti a királyi lakosztályt :) Amíg nincs görcsös fájdalom, és/vagy vérzés, addig nincs baj.

Juca!

Köszi a sok hasznos infót, tényleg sokat tanultam belőle. Remélem minél kevesebbet kell a gyakorlatban használnunk belőle! :roll:

Virág!

Pedig tényleg tud sírni, ajjaj, de még hogy...

Unique!

Almát majszol a Dóri. Mióta 7 foga van, sokkal ügyesebben boldogul. Már nem akar megfuladni tőle :) Ezrt merem adni neki, persze szigorú szülői felügyelet mellet :)

Nárcisz!

Nekem ilyen fajta szurkám nem volt, csak olyan, mintha kötőtűbe ültem volna. De frankón :) Meg fejelte a méhszájat a drága gyermek, na, az se piskóta... A viszketést meg azért kérdeztem, mert ilyenem nekem is volt sajnos. A végén jelentkezett, és egyre több pötty lett. És semmit nem tudtak rá adni. Szülés után kb. 10 nappal múlt el végleg, de addig többet kínzott, mint pl. a gátseb... Azért ezt elkerültem volna :)
Szerintem felvilágosítással nem sokra mész, mert erre nem lehet felkészülni. Persze, tudod, hogy állatira fájni fog, nagyjából sejted, hogy mik fognak történni, de hogy hogy fogod viselni, meddig fog tartani, azt úgyse tudni előre. Én mindig azt mondtam, hogy nem a szülés a nagy dolog, minden baba megszületik valahogy, hanem ami utána jön... Na, ott kell helytállni... Nem úgy értem, hogy egy szülés kismiska, csak azt, hogy nehezebb feladatok is várnak az anyucikra :) Na, biztos érted :)

Brill!

Egy picit se csodálom, hogy már két szerelmed va! Tündéri ez a kis kölök! Nagy-nagy gratula a kicsi fiúhoz!!!

Norwell!

Kende nagyon ügyes, hogy már kúszik! Ő is siet valahova :) Puszika az ügyes kis buksijára :) Képeket már kb. 1000 éve nem kaptunk, de én nem hagytam magam, és jól megsasoltam ám a nyáriaknál :)

Gracey!

Gratula az ikrekhez!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?