Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi! Ez nem az időjárás!!!! :wink:

Kép
bettike
Eger

Robcsi
Hát én is el tudnék most nyúlni egy ágyikón :D :wink:

Kép
gaby25

Bettike igazán nem tudom mire gondolsz :D

Kép
Kép
robcsi03

Hát lányok... Itt mindenki halálra unja magát, meg alszik, engem emg eltemet a meló meg a tanulnivaló... :shock: Mi van itt kérem??? :lol:
Gyertek hozzám nyugodtan, ha nincs mit csinálnotok, adok én tennivalót, jut mindenkinek!!! Nehogy már unatkozzatok! :lol:

Kép

Elkezdett görcsölni a hasam, utolért a mindjárt megjön-érzés... :shock: :?

Kép
szilcsi

Szilcsi, azért még ne add fel a reményt! :wink:
Most néztem, hogy nagyon szépen indult a görbéd második fele, aztán kicsit cikk-cakkos lett, de ez még egyáltalán nem biztos, hogy baj.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, ez jó jel! :lol:
Nem is tudom, ki mondta, hogy terhességi tüneteket produkál. Hát én is, egyfolytában. Szerintem nőtt a cicim, meg érzékeny, párom szerint nem. :oops: Émelygés van, szurkál jobboldalt, gyomorégés. :shock:
És állandóan éhes vagyok.
:?
Az álmosság-alhatnék nálam tök szokványos, sosem bírom kipihenni magam... :wink:
Sajna kettőre vissza kell mennem melózni!

Kép
szilcsi

Robcsi, még nem adtam fel, sőt, tegnap kiderült, hogy párom sem. Hiába teszteltem negatívat, osztja azt a nézetet, hogy amíg nem jön meg, nincs veszve semmi!
Csak ez a bizonytalanság megőrjít...
Addig jó, amíg vár az ember, hogy na már csak 3 nap és teszt, de ha utána semmi sem történik, az kiborító. Mondjuk egyszer volt 40 napos ciklusom... :shock: Nem is olyan régen, nyár közepén, az első próbálkozós hónapban. Akkor is azt hittük, sikerült.

Kép
szilcsi

Hát akkor Szilcsi további jó munkát!

Kép
Kép
robcsi03

Köszi, biztos nagyon izgalmas lesz a délutánom... :lol:

Nektek jó pihit, azt hiszem, holnap reggel tesztelek megint. :lol:
Kata, te nem csatlakozol? :wink:

Kép
szilcsi

Szociálpedagógus diplomámmal hitelügyintéző vok, jó, mi? Átmeneti megoldás... :roll:

Nekem meg a fejem fáj!!! :twisted:

Aludni bármikor tudnék!!!! Ez az egyik hobbim!!!

Nekem elvileg pénteken lesz peteérésem és képzeljétek: A Zuram elvisz wellness 7végére Visegrádra fél éves házassági évfordulónk alkalmából, úgyhogy semmi más dolgunk nem lesz, csak KisSnufit csinálni!!! :oops:
snufi

Szilcs
Köszi, de nem kérünk tennivalót :wink: Én dolgozgatok közben, csak nem teljes erőbedobással :D

Kép
gaby25

Snufi baromi rendes a Zurad :D és milyen jó időpontra esik ez a hétvége :wink:
Hát ha szeretsz aludni, addig aludj amíg nincs kisSnufi, mert az már úgyse fog hagyni :D

Kép
Kép
robcsi03

Snufi
Ez tök jó :D Pihenés, lazítás, no stressz és sok sex :lol: :wink:

Kép
gaby25

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
snufi

1 cn !!!!!! :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :twisted: :twisted:

Kép
kata05

Most csináltam:
Kép

nem röhögni! :D Tök egyedül alkottam, tudjátok még Coca tett fel anno egy képet egy hasonló adventi naptárról, a kis csomagokban csoki, cukor van. Minden este kinyithat egyet a törpe, elsejétől 23.áig. (Utána meg ugye szenteste)
Vendég

Kata ne már :( Ez már tuti?

Áfonya nagyon ügyi vagy, én aztán azért nem csináltam, mert Réka még kicsi és tuti 1 nap alatt kibontotta volna az összeset. :)

Kép
Kép
robcsi03

Kata
:( Fene vigye :?

Áfonyaaa
Nekem is csinálsz? :lol: Igaz nem is vagyok nagyon édes szájú, az uram viszont szereti :D

Kép
gaby25

Semmi fájdalom, olyan mintha nem is lenne meg! De meg van! :lol:
A mellemmel meg a csillagokat látom úgy feszül még!

Kép
kata05

Kata! A pi...ba! :cry: :cry:
De még idén összejöhet, csak lehet, hogy nem tudod meg! Vagy esetleg szilveszterre tudhatod meg nem?

Szilcsi! Azért annyira nem vagyok oda a munkáért! El tudom magam foglalni, de köszi!

Áfi! Dehogy röhögünk! Sőt! Tökre ügyi vagy! De jó! :lol:

Snufi! Akkor hajrá! KisSnufira fel! Amúgy ez olyan, hogy én meg idegenvezető képzettséggel, közgazdászként, titkárságon dolgozok! Tényleg szakmába vág! :lol:
Intézel nekem hitelt? :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Én is közgazdász vagyok, idegenforgalmi szakon. Idegenforgalom közelében sem vagyok :lol: Pénzügyre keveredtem, és most a cég fizeti a szakirányú továbbképzést. Jó lenne egy hotelben gazdasági osztályra kerülni, és akkor mind két diploma hasznosítva lenne :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Jé! Nekem is az van a papíromon, mint neked! közgazdász idegenforgalmi szakon! Nahát! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Persze, mennyi many-t szeretnél? :lol:

Áfi! Nagyon tetszik! Bárcsak lenne türelmem hozzá, hogy ilyeneket alkossak! Pedig Anyukám óvónő. :P Na, majd ha lesz KisSnufi!!! :wink:

Kata! :cry:

Nagyon szarok vagyunk átlagban!!!!
November: 15( :?: ):1 (Ceni)
snufi

Bettike
Én a Szolnoki Főiskolán végeztem, te?

Kép
gaby25

Katka! :cry:
Légyszí hívj vissza, mert már kétszer hívtalak és nem vetted fel, biztos le vagy némítva!!!! :(

Bocsi az üziért!

Mindenkinek drukk!!!!!!!!
egytestvér

Snufi
Na majd a decemberi jobb átlag lesz :wink: :D
Fő az optimizmus. Igaz Bettike? :wink:

Kép
gaby25

Kata! Annyira sajnálom :(

Áfi! Én is épp adventi koszorún eszelek, de még keresgélek :) De lehet, hogy nekem is ez a zsinóros lesz végül :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gaby! Az egri főiskolán!

Akkor valószínűségszámítást végezve (persze nem igazából!) a decemberi statisztikánk a következő:
0:15

Kép
bettike
Eger

Bettike
Húúú, ez klassz lenne :D De ha tényleg kiszámolnánk bizti nem ennyi jönne ki :wink: De olyan jól hangzik :D :lol:

Kép
gaby25

Szirom! Azért hajrá, mert már vasárnap az első gyertyát gyújtani kell a koszorún! Én a hétvégén gyártottam már! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hát ezt a valószínűségszámítást hanyagoljuk :) Én hihetetlen mákkal mentem át belőle. Először meghúztak, aztán a feladatokat hazavittem, otthon valahogy kiokoskodtam és én mázlista a következő vizsgán ugyanazok a feladatok voltak. :D

Kép
Kép
robcsi03

Hát én sem vagyok val. szám-ból géniusz, de elsőre átmentem kettessel :D Olyan dinnye voltam szigorlaton, megláttam a sorozatszámítást, és úgy megörültem, hogy milyen könnyű, hogy iziben elrontottam, mert nem vezettem végig, vizsga után rá is jöttem, milyen marha voltam :? A másik ilyen feladat a deriválás volt, ami tök jól ment, no persze vizsgán azt is elszámoltam :shock:

Kép
gaby25

Köszi a dícséreteket!!!
A valszám az egyetlen tárgy amiből drága párom megbukott az egyetem 5 éve alatt! :lol: Én nem tanulom csak a kistestvérét, statisztikából vizsgázom pénteken :s
Vendég

Statisztikából is kettes voltam :lol: :wink:

Kép
gaby25

Val.számból csak 3-szorra mentem át! :oops:
Statisztikából meg úgy jártam, mint Robcsi! Második vizsgán ugyanazt kaptam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jut eszembe, stat. szigorlat nekem is másodjára sikerült, 2 pont hiányzott a hármashoz :twisted:

Kép
gaby25

Nekünk nem volt csak valószinűség számításból vizsga. 1 félév az analízis volt, és 2. félévben a szigorlaton analízis és val.szám vegyesen. Mondjuk én jártam külön tanárhoz, aki szájbarágósan elmagyarázta :wink:

Kép
gaby25

Hahó, mindenki eltűnt :cry:

Kép
gaby25

Én itt vok!!!! :lol:
snufi

Na, én meg lassan lépek haza, majd otthonról jövök :D

Kép
gaby25

Mindjárt-megjön-érzés eltűnt, semmit nem érzek... :shock:

Kata! Nagyon sajnálom!!! :cry: Viszont idénre még lehet pozitív teszted! :lol: :lol: :lol: Fel a fejjel!!!

Snufi! Majd mondom enyim pasinak, hogy milyen jó fej teurad, hogy elvisz wellness hétvégére... :lol: A mi 6 hónapos házassági évfordulónk január végén lesz, hátha veszi a lapot... :lol: KisSnufira fel!!! :D

Áfonya, tök jó, amit csináltál, nekem nagyon tetszik! Aranyos és kreatív, törpétek biztos nagyon örül neki! :)

Kép
szilcsi

Ja, és én még szeretném javítani a novemberi átlagot!!!!!!! Egy holnapi + teszttel!!!! :idea: :wink:

Már meg is beszéltük Enikővel, hogy a Macskákra szóló jegyünket elüzérkedjük majd nagy pocakkal, és veszünk belőle sok-sok alkoholmentes sörikét tejszaporítónak! :lol: :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Szorítok nagyon!!!!

Kisfókával mi van? Úgy volt, hogy tegnap tesztel, nem? Első pisiből. Hm?
snufi

Sziasztok Lányok!

Gaby: gratulálok a vizsgához :lol:

Kata: :evil:

Bettike, Robcsi: alakulgattok továbbra is... :wink:

Szilcsi: tök izgi...drukkolok....

Most jövök a dokitól: már nekem is van róla papírom, hogy van pé-m :lol: Tök jó lett a progim (még októberben..). Ami kicsit magas, az a prolaktin, kaptam rá Bromocriptint, és holnap átjárhatósági....Alig várom, hogy túl legyek rajta ...

Ja, a férjem annyira cuki volt...Neki mindig az volt a tippje, hogy magas a prolaktinom, és ha kapok gyógyszert, akkor sikerülni fog a baba...Erre ma mondom neki, hogy magas a prolaktinom, kaptam rá gyógyszert. Erre ő: " Akkor nem is kell megcsinálni az átjárhatóságit?" Imádom!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

...nem vagyok itt, csak úgy tűnik. Mindjárt jön a barátném, oszt utána leszek, ha megint el nem alszom a macival.

Kép
zölddisznó

Jut eszembe, a mi félévfordulónk dec. 10. :D Remélem nem lesz külföldön :?

Kép
gaby25

Mi meg 46 naposak vagyunk, hihi!

Kép
zölddisznó

Na visszatértem! Voltam kozmetikusnál! Apától kaptam a lehetőséget, mert megérdemlem! Édi!

Szezso! Holnap nem felejtünk! :lol: Persze máskor sem! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Akkor most friss és üde a bőröd :) Nekem is kéne menni. Esküvő előtt voltam utoljára :?

Kép
gaby25

Szezso, drukkkkkk holnapra!!!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?